Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

Opinie o Szkole jazdy kursant

Jeżeli ukończyłeś Kurs prawa jazdy lub inne szkolenie i chciałbyś się podzielić swoją opinią kliknij w przycisk.

Przed napisaniem opinii zrelaksuj się i obejrzyj opinię o naszej szkole Kursatki Ani, która jest właśnie po egzaminie Państwowym!



Liczba opinii: 2681
2016-09-26 | Małgorzata | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Panie Jerzy, dziękuję Panu za bezstresową, spokojną i sympatyczną atmosferę podczas nauki jazdy oraz wiarę we mnie od początku do końca :). Wszystkim, którzy marzą o szybko zdanym egzaminie, polecam Pana Jerzego NALEPE, który jest profesjonalistą, z którym fajnie i ciekawie się rozmawia i przyjemnie jeździ. Na spokojnie wszystko mi wytłumaczył i powtarzał ze mną wszystkie manewry dopóki ich nie opanowałam perfekcyjnie. Jeszcze raz bardzo dziękuję! Egzaminy zdane za pierwszym razem!
2016-09-26 | Gabriel L. | Odbyte kursy: D
Ocena:


Profesjonalne podejście do przygotowania /kursanta-kandydata na kierowcę/ przez wykładowców i instruktorów, zarówno wiedza teoretyczna jak i zajęcia praktyczne prowadzone fachowo, merytorycznie i z dużym zaangażowaniem. Dostępność różnego rodzaju sprzętu do ćwiczenia (3 autobusy), różnorodność osobowości instruktorów - każdy z ogromnym doświadczeniem i umiejętnościami prowadzenia zajęć. Dziękuje Panom: Darkowi, obu Krzysztofom i Stanisławowi za cierpliwość i wyrozumiałość za przygotowanie merytoryczne jak i psychologiczne. Plus to możliwość wykorzystania sprzętu na którym się szkoliłem w trakcie egzaminu. Ośrodek szkolenia godny polecenia. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ
2016-09-25 | Artur S. | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie poleca kurs prowadzony przez DAMIANA BOGUSZ. Miły, wesoły i przede wszystkim cierpliwy. Doskonale tłumaczy. Jazdy z Nim to sama przyjemność. Dzieki Damianowi zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem;)
2016-09-24 | Bernadeta Pludra | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Szkołę jazdy KRSANT będę polecała w 100% , a szczególnie instruktora Pana Sylwestra Butwickiego, który ze stoickim spokojem, opanowanie i psychologicznym podejściem nauczył mnie dobrze jeździć. To dzięki niemu zdałam dziś egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem. Nie powiem,ze było łatwo bo wcale tak nie było, natomiast instruktor robił wszystko aby czas spędzony z nim był bezstresowy, chociaż czasami porządnie mnie opierniczył, ale zrobił to słusznie. Przepisów nauczymy się z kodeksu , natomiast dobrej i bezpiecznej techniki jazdy nauczą nas dobrzy i doświadczeni instruktorzy i właśnie takim instruktorem jest Sylwester Butwicki.
2016-09-24 | Artur J. | Odbyte kursy: Kategoria D
Ocena:


Bardzo dobre przygotowanie kursanta w Szkole "KURSANT". Przez okres szkolenia dostępne aż 3 różne autobusy, 4 instruktorów (serdeczne podziękowania dla Panów: Krzysztofa, Stanisława, Krzysztofa i Darka) oraz możliwość odbycia egzaminu na autobusie wybranym przez siebie. Ocena dla szkoły KURSANT to nic innego jak ocena kursanta/egzaminowanego na egzaminach Państwowych, czyli egzamin z kwalifikacji, egzamin z teorii oraz egzamin praktyczny = wszystko zdane za pierwszym razem. Super szkolenia. Dziękuję.
2016-09-23 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Z całego serca polecam ARTURA KORKA. Jest wspaniałym instruktorem, który świetnie przekazuje swoją wiedzę na temat jazdy. Nauczył mnie jeździć!!! Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem nie wyjeżdżając wszystkich godzin. Lepszej rekomendacji dostać chyba nie można. Artur to mój Mistrz. Jeszcze raz dziękuję!!!!
2016-09-20 | Ania Drabik | Odbyte kursy: KAT. B
Ocena:


Ukończyłam kurs na kat.B co było nie lada wyzwaniem. Zdałam za 2 razem egzamin państwowy czym mogę się pochwalić i podziękować mojemu instruktorowi Wojciechowi Bartczakowi za to, że ze mną tyle wytrzymał. Ta szkoła jazdy jest jedną z lepszych szkół we Wrocławiu,choć bardzo wymagającą. Aby osiągnąć swój cel naprawdę trzeba się postarać i nigdy nie poddawać. Szerokiej drogi przyszli kierowcy :D
2016-09-19 | Joanna Targosz | Odbyte kursy:
Ocena:


Rok temu ukończyłam kurs, ale brakowało mi motywacji do zdania egzaminu. Od znajomego dowiedziałam się o szkole jazdy Kursant, on sam wykupił tam dodatkowe godziny i dzięki nim zdał prawo jazdy za pierwszym razem. Pomyślałam, czemu by jednak nie spróbować? Trafiłam na pewną instruktorkę, Panią Ewę. Babeczka jest świetna w nauczaniu, posiada naprawdę dużo cierpliwości i spokoju, a na dodatek ma w sobie ogromne pokłady pozytywnej energii, które napędzały mnie do działania. Polecam ją z całego serca, ponieważ w mojej poprzedniej szkole miałam niedosyt wiedzy i słabe umiejętności, a ta kobieta w ciągu kilku godzin nauczyła mnie tak dobrze, że zdałam prawko za pierwszym razem! :) Szczerze polecam.
2016-09-16 | Magda Ł. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


"Instruktor bardzo dobrze nauczył Panią jeździć"- te słowa wypowiedziane na koniec egzaminu państwowego są najlepszą rekomendacją dla Kursanta, ale przede wszystkim dla p. Zbigniewa Kulpy i Tadeusza Biedy. Panowie mają bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy, są cierpliwi i widać, że zależy im, aby kursanci nauczyli się jeździć. Bardzo dziękuję za lekcje i tych kilkanaście tygodni spędzonych w naprawdę miłej atmosferze! P.S. Zachęcam do wykupienia godzin dodatkowych, aby bez stresu zdać egzamin za pierwszym razem!
2016-09-16 | Anadi Agrawal | Odbyte kursy: Kurs B1
Ocena:


Bardzo dobry kurs, nie miałem żadnych problemów ze zdaniem egzaminów zewnętrznych (oba zdane za pierwszym razem). Bardzo dobrze wspominam zajęcia z moim instruktorem p. Hałasem, który miał cierpliwość nawet jeśli popełniałem wielokrotnie te same błędy. Dodatkowo dostałem wiele dobrych rad i ostrzeżeń, a instruktor już od pierwszej lekcji wydawał się świetny w tym co robi. Jednocześnie podczas zajęć panowała dosyć przyjemna atmosfera, dzięki czemu nawet polubiłem jeżdżenie po mieście pod okiem p. Hałasa. Na 100% wrócę tu za dwa lata wyrobić prawo jazdy kat. B, gdyż wtedy będę miał pewność, że nie będzie problemu ze zdaniem egzaminu.
2016-09-15 | Beata | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym wszystkim polecić szkołę jazdy KURSANT, a w szczególności instruktorów, z którymi miałam przyjemność jeździć: p. CEZAREGO KARPIŃSKIEGO oraz p. ZBIGNIEWA KULPĘ. Niestety przez moje zaniedbanie mój kurs na prawo jazdy przedłużał się. Na początku jeździłam z p. Cezarym, natomiast po przerwie z p. Zbigniewem. Panowie są wprost stworzeni do pracy, którą wykonują. Świetnie tłumaczą, a przede wszystkim uczą JEŹDZIĆ, a nie tylko zdawać egzamin. Bezpieczeństwo na drogach jest bardzo poważnym problemem, a ja naprawdę czułabym się pewniej, gdybym wiedziała, że wszyscy kursanci są tak dobrze przygotowani do jazdy jak zostałam przygotowana ja. Z rozmów ze znajomymi, którzy odbywają kursy w innych szkołach jazdy wiem, że nie wszędzie praktykowane są egzaminy wewnętrzne. Ja jednak uważam, że w każdej szkole powinny być one obowiązkowe. Są one tak naprawdę sprawdzianem naszych umiejętności. Dzięki nim łatwiej radzimy sobie ze stresem podczas faktycznego egzaminu. Ja swoje 2 egzaminy wewnętrzne miałam z p. Tadeuszem Biedą, któremu dziękuję za liczne wskazówki. Na pewno obie jazdy były zdecydowanie trudniejsze niż na państwowym egzaminie. Na koniec mojej wypowiedzi chciałabym opisać krótko mój pierwszy egzamin państwowy, którego nie zdałam. Po jego zakończeniu zapisałam się oczywiście na jazdy do p. Zbigniewa, aby przeanalizować błąd, przez który oblałam. Jednak p. Zbigniew stwierdził, że nie popełniłam błędu, który przerywa egzamin. Za namową mojego instruktora, złożyłam odwołanie. P. Zbigniew niesamowicie zaangażował się z całą sprawę. Podczas oglądania nagrania z przebiegu egzaminu był obecny razem z właścicielem firmy. Niesamowite jest to, że Panowie poświęcili swój czas po to, aby zawalczyć o mój pozytywny wynik. Obecnie czekamy na decyzję Marszałka. Ja egzamin mam już zdany (za drugim podejściem). Unieważnienie pierwszego może zmieni podejście niektórych egzaminatorów.
2016-09-15 | JOANNA FRYDLEWICZ | Odbyte kursy: doatkowe godz.kat B
Ocena:


Ja juz tracilam nadzieje,ze kiedykolwiek zdam to Prawo Jazdy.Po 2 nieudanych probach wykupilam dodatkowe godziny w Kursancie.Jezdzil ze mna Pan Sebastian Skretkowicz.Mily ,sympatyczny i konkretny czlowiek.Bardzo mi pomogl i to dzieki niemu zdalam w koncu za 3 razem.Szkoda ,ze odrazu nie zaczelam kursu w kursancie bo napewno dawno bylabym po wszystkim,a tak tylko kupe stresu bylo.Bardzo dziekuje Panu Sebastianowi, jeszcze raz!I oczywiscie polecam wszystkim Pana Sebastiana.
2016-09-15 | Monika Piotrowska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Od początku jeździłam z instruktorem Ryszardem Kończakiem i było super. Ma świetne podejście do kursanta i profesjonalnie przygotowuje do egzaminu państwowego. Jest cierpliwy, tłumaczy prosto i rzeczowo. Jazdy z nim to czysta przyjemność, bo pozytywna atmosfera i poczucie humoru też jest potrzebne. Pomimo ogromnego stresu przed egzaminem państwowym dzięki jazdom z Ryszardem Kończakiem wiedziałam, że jestem świetnie przygotowana i zdałam za PIERWSZYM razem!!! Dziękuję Ryszardowi i szkole jazdy KURSANT za spełnienie moich marzeń ;)
2016-09-14 | Gosia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo chciałam podziękować Monice Turnau za przygotowanie do egzaminu mimo mojej oporności i nie wiary, że uda mi się zdać bez problemu. Bardzo cierpliwa, konsekwentna i dbająca o szczegóły osoba. Jazdy z nią to była przyjemność dzięki jej poczuciu humoru. Sam egzamin przy takim wyszkoleniu nie był trudnością, nic mnie nie zaskoczyło a każdy manewr był dobrze opanowany mimo stresu. Chce podziękować także p. Tadeuszowi Biedzie jego stoicki spokój i konkretne podejście do jazdy pomogły podczas nauki jazdy. Oby więcej takich instruktorów jak p. Monika i p. Tadeusz :)
2016-09-13 | Rafal Badura | Odbyte kursy: jazda dodatkowa
Ocena:


Zdecydowanie najlepsza szkola jazdy we Wroclawiu a to dzieki profesjonalnym instruktorom.Ja z pelna odpowiedzialnoscia polecam Panow Damiana Bogusza i Miroslawa Wrone
2016-09-13 | Emila | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie dziękuję panie Ewie S. za świetne podejście i cierpliwość :)
2016-09-13 | | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Krzysztof Borkowski- oby jak najwięcej takich instruktorów!!! Ma mnustwo cierpliwości, tłumaczy w prosty, zrozumiały sposób oraz stwarza pozytywną atmosfere : )Jest w pełni profesjonalistą! Nauka z Panem Krzysiem to ogromna przyjemność!!! Zdałam za pierwszym razem! Gorąco polecam!!! :) Karolina W.
2016-09-13 | Arkadiusz Szlacheta | Odbyte kursy: prawo jazdy kat c
Ocena:


Dobra szkoła dobrzy instruktorzy , miła atmosfera na kursie , polecam tą szkole
2016-09-10 | Kursantka K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Robert Staszkiewicz-instruktor mający swój styl bycia -jak każdy.Wymagający,cierpliwy,z indywidualnym podejściem do kursanta,opierający się na wiedzy nie tylko książkowej ale co ważne, własnym doświadczeniu z życia kierowcy.Nie ograniczający kursanta podczas jazd-dając przestrzeń i możliwość popełniania błędów z ich korektą. Zatem, jeśli jesteś osobą, której nie tylko zależy by "odhaczyć" egzamin praktyczny w WORD,a która chce w przyszłości zostać dobrym kierowcą i jeździć bezpiecznie z głową to polecam Roberta. Bardzo duża ilość jego kursantów zdaje za pierwszym razem. Ja zdałam akurat za drugim i to nie przez brak umiejętności czy wiedzy,tylko własne emocje i stres. Które z perspektywy czasu były w tamtym momencie niepotrzebne. Dziękuję Robert za pomoc, cierpliwość i możliwość popełnionych błędów :) Kursantka K.
2016-09-09 | Konrad Baliński | Odbyte kursy: B
Ocena:


Doskonały instruktor Grzegorz Hałas ! Egzamin zdany za 1szym ! Polecam
2016-09-08 | Agata Ćwikowska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Nauki Jazdy KURSANT do zmagań za kierownicą, zwłaszcza instruktora p. Grzegorza Hałasa. Otrzymałam od niego bardzo fachową pomoc w stawianiu pierwszych "kroków" na asfalcie. Podczas kursu skupiał się na tym, żebym przede wszystkim nauczyła się jeździć i opanowała kierownicę do tego stopnia, że gdy wsiądę sama za kółko, będę potrafiła odnaleźć się na drodze. Panie Grzegorzu dziękuję
2016-09-08 | Alicja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, maiłam przyjemność odbyć jazdy z Damianem Boguszem .Bardzo polecam tego instruktora, jest bardzo cierpliwy i świetnie tłumaczy, do tego jest mega sympatyczny. Egzamin zdany bez problemu ;)
2016-09-07 | Jędrek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Pana Ryszarda Kończaka, który w fachowy sposób potrafi przekazać wiedzę. W zabawniej atmosferze przygotowuje profesjonalnie do egzaminów.
2016-09-07 | Hubert Kapała | Odbyte kursy: kat. C, kwalifikacja wstępna
Ocena:


Polecam serdecznie Zaje.... szkoła ;-P Panowie fachowo podchodzą do nauki kursantów i sprawnie szkolą swoich podopiecznych :)
2016-09-06 | Paweł Wiśniewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdałem państwowy za pierwszym. Pan Wojtek Bartczak - instruktor pierwsza klasa. Spokojnie wszystko tłumaczy, nigdy się nie denerwuje, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Polecam!
2016-09-05 | Ala | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam jazdy z Panem Michałem Kwaśnikiem, wszystko tłumaczone na spokojnie i jasno, a wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!
2016-09-05 | Anna Wiekiera | Odbyte kursy:
Ocena:


Po ukończeniu pierwszego kursu na prawo jazdy, trzech niezaliczonych egzaminach praktycznych i trzyletniej przerwie trafiłam do szkoły jazdy kursant. Miałam szczęście doszkalać się z panem Arturem, którego serdecznie polecam. Za profesjonalizm, umiejętność odpowiedzi na każde pytanie, cierpliwość i zdolność rozładowywania stresu. Wszystko co wcześniej sprawiało mi trudności było sukcesywnie i skutecznie pokonywane. Dzięki niemu dzisiaj mogę cieszyć się ze zdanego egzaminu:)
2016-09-05 | Nikos | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Ryszard Kończak bardzo Fachowo przekazuje wiedzę, zdałem jazde na pierwszym egzaminie. WIELKIE DZIĘKI.
2016-09-02 | Kasia | Odbyte kursy: KAT. B
Ocena:


Instruktor Piotrek Nowicki - Dobrze tłumaczy (czasami po kilkanaście razy), baaardzo cierpliwy, a przede wszystkim sympatyczny. :) Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem, naprawdę polecam.
2016-09-01 | Madzia | Odbyte kursy: kurs B (kilka godzin)
Ocena:


Rysiek Konczak najlepszy instruktor jakiego miałam, a mialam ich z 5ciu. 4 godziny z Ryskiem wystarczyły żeby zdać egzamin za pierwszym razem :))
2016-08-30 | Emilia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jak jeździć to z panem Grzegorzem Jasińskim. Instruktor z wiedzą, cierpliwością i widocznym zaangażowaniem w pracę. Szkoła - godna polecenia. Profesjonalna i miła obsługa.
2016-08-30 | Julia | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Pana Sławomira Marka. Super atmosfera na jazdach i rewelacyjne przygotowanie do egzaminu. Jeszcze raz dziękuje! :)
2016-08-29 | Ewelina Michałek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla Pana Bogdana Sikorskiego. Wykazał się dużą cierpliwością i zaangażowaniem. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. :)
2016-08-27 | Gabriela | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem! Podziękowania dla Pana Bartłomieja Majskiego i Pana Grzegorza Hałasa za profesjonalne przygotowanie i super atmosferę w czasie kursu :)
2016-08-23 | Ewa | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Serdecznie dziękuję Panu Krzysztofowi Borkowskiemu (główny instruktor + jazdy dodatkowe) oraz Pani Ewie Jorgen-Samuels (jazdy dodatkowe). Oboje przygotowali mnie do egzaminu państwowego w WORD w sposób, który pozwolił zdać go za PIERWSZYM RAZEM! Dziękuję za ich profesjonalizm, życzliwe podejście, wsparcie i cierpliwość:-)
2016-08-23 | Agnieszka | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdeczne podziekowania dla p.Tomka Wozniaka!!!! Egzamin w WORDie zdany za pierwszym podejsciem!! :)
2016-08-23 | Zaneta Rzetelska | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Wczoraj zdałam egzamin w word za pierwszym razem chciałam bardzo podziękować i polecić Pana Zbigniewa Zarebskiego cierpliwy wyrozumiały i potrafi wytłumaczyć Najlepszy !!!
2016-08-22 | Zaneta | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin w word za pierwszym razem chciałam bardzo mocno podziękować panu Zbigniewowi Zarebskiemu za cierpliwość ,za czas który poświęcał Najlepszy instruktor polecam bardzo mocno dzięki niemu można wiele się nauczyć
2016-08-22 | Ilona | Odbyte kursy: B
Ocena:


Po 3 miesiącach zmagań na jazdach, ciężkiej pracy z własnymi lękami i cierpliwości ze strony Pana Tomasza Woźniaka kurs zakończony z pełnym poczuciem satysfakcji:) Polecam serdecznie naukę z Panem Tomaszem, świetnie tłumaczy, ma niesamowicie dużo cierpliwości, poczucie humoru i dodaje wiary w siebie. Dziękuję:)
2016-08-21 | Paula C | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Mój instruktor Krzysztof Wiewiór - Egzamin Word zdany za pierwszym razem, serdecznie go polecam i dziękuję za cierpliwość, profesjonalizm i zaangażowanie - Pozdrawiam Paula
2016-08-20 | Olek | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Szkoła rewelacja, profesjonalnie, szybko bez najmniejszych kłopotów. Polecam instruktora P.Grzegorza Hałasa dzięki któremu egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Grzegorz podchodzi do sprawy konkretnie i profesjonalnie Wszystkim polecam szkołę jazdy jak i instruktora. Pozdrawiam
2016-08-19 | Anna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Kurs na kat. B zrobiłam przed laty w innej szkole nauki jazdy, natomiast do Kursanta zgłosiłam się na jazdy doszkalające. Ze względu na to, że miałam długa przerwę, czułam się jakbym startowała od nowa. solidnie przygotował mnie do egzaminu instruktor Krzysztof Wiewiór, który był bardzo wymagający, cierpliwy i nigdy nie odpuszczał. Miałam również okazję jeździć z instruktorem Rafałem Pszczolińskim, który okazał się oazą spokoju, wyjaśniał na bieżąco wszelkie wątpliwości, zredukował do minimum mój stres prze4d egzaminem. Polecam gorąco obu panów instruktorów! PS> Zdałam za drugim razem:)
2016-08-19 | Joanna Kazimierska | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Swietna szkola, serdecznie polecam, egzamin panstwowy zdalam za pierwszym razem.Szczególnie chciałabym podziekowac panu Grzegorzowi Hałasowi,który jest najlepszym instruktorem na świecie:) Bardzo wyrozumiały, cierpliwy i spokojny, tłumaczy wszystko w prosty i zrozumiały sposób.Uczy myslenia podczas prowadzenia samochodu a nie jazdy na pamiec.Profesjonalny, kompetenty z ogromna wiedza, ktora z łatwością przekazuje kursantom.Dzieki ogromnemu poczuciu humoru jazdy z nim sa jeszcze wieksza przyjemnościa i kazda godzina upływa w bezstresowaj atmosferze. bardzo dziekuje i serdecznie polecam pana Grzegorza i szkołe jazdy Kursant:)
2016-08-17 | Roksana Cieslak | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Dziś zdałam Egzamin za 1 razem jak i w szkole za 1 razem ;) dzięki instruktorowi ŁUKASZ CISOWKI !!! naprawdę Punktualny zawsze znajdzie czas,fajna atmosfera;) Zawsze coś wyjaśni pokaże jest Najlepszy Polecam !!!!!
2016-08-15 | Damian Kokot | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. C
Ocena:


Serdeczne polecam pana Marcina Zarembę i jego kolegów po fachu dzięki którym prawo jazdy na "C"zdałem za pierwszym podejściem, bez dokupowania dodatkowych godzin. Instruktorzy są naprawdę rewelacyjni! Dzięki nim każdy poczuje się pewnie za kierownicą na trasie jak i na manewrach. Nauka z nimi to sama przyjemność. A sama szkoła Jazdy Kursant to najlepsza szkoła we Wrocławiu. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą zdać egzamin bezstresowo.
2016-08-12 | Daria Domańska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Jak jazdy to z p. Rafałem Pszczolińskim. Instruktor z ogromną wiedzą, dużym zaangażowaniem w swoją pracę i cierpliwością ( o co niestety coraz trudniej :) ). Praca z Panem Rafałem to ogromna przyjemność mobilizująca do systematycznej nauki do egzaminu. Gorąco polecam jazdy z tym instruktorem. Korzystając z okazji jeszcze raz bardzo dziękuję za przygotowanie Panu Rafałowi jak i również p. Adrianowi Wróblowi. P.S. Egzamin zdany za pierwszy razem dzięki tym Panom :)
2016-08-12 | Joanna Mida | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Dziś zdałam egzamin, mało tego nie napotkałam żadnych trudności. Nie udałoby mi się to gdyby nie Pan Zbigniew Kulpa, który w fantastyczny sposób przekazał mi swoją wiedzę i nauczył sensownie jeździć. Po egzaminie czuję się pełnoprawnym kierowcą, żadne skrzyżowanie mi nie straszne :))) Warto pojeździć więcej godzin i słuchać Pana Zbigniewa - drugiego takiego instruktora w Kursancie nie ma!! Dziękuję również Panu Zbigniewowi Zarębskiemu, który cierpliwie wyjeździł ze mną pierwsze godziny i pewnie nie raz najadł się strachu. Naprawdę fajnie jest być pod opieką tak wspaniałych instruktorów. Pozdrawiam, będę machać z drogi :))
2016-08-11 | Józef Szynkiewicz | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Chciałem bardzo podziękować za doskonałe przygotowanie do egzaminu na kat. C - Marcinowi Zarembie i jego współpracownikom oraz całej szkole KURSANT. Dzięki temu egzamin był tylko formalnością czułem się jakby to była kolejna godzina z kursu aż egzaminator z fotela spadł(dosłownie- ostre hamowanie) no i powtórzyła się trasa na jakich jeździłem podczas kursu. Jeszcze raz Wielkie Dzięki.
2016-08-11 | Ola | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT :) Daję 4/5 gwiazdek ze względu na wcześniejszego instruktora, który całkowicie nie miał podejścia do kursanta, choć widza ogromna oraz ze względu na sposób prowadzenia zajęć teoretycznych. Pan Edmund z zajęć teoretycznych niestety niczego mnie nie nauczył (jak i resztę grupy) bardzo ciężko szło klarowne przekazywane wiedzy. Dziękuję Panu MIRKOWI S., o którym wspomniałam powyżej, bo trochę mnie Pan nauczył, ale proszę pamiętać, że podniesionym głosem / krzykiem niczego się nie załatwi. A jest to ogromny stres dla kursanta. Wiele by tu pisać, ale nie ma sensu. Polecam jednak Panią EWĘ SAMUELS, z którą miałam przyjemność jeździć pod koniec swojej przygody z kursem, przygotowując się do egzaminu Państwowego. Pozytywnie nastawiona na każdego kursanta, ze spokojem podchodziła do wszystkich błędów i pomagała je eliminować. Zawsze znalazła czas na dodatkowe godziny. Polecam. Pozdrawiam, Ola.
2016-08-11 | Karolina Kałużyńska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jestem właśnie po zdaniu za pierwszym razem egzaminu państwowego w WORDzie. Chcę bardzo podziękować panu Sebastianowi Skrętkowiczowi za perfekcyjne przygotowanie do dalszych podróży, spokojne podejście oraz wiarę w moje możliwości. Dziękuje rownież panu Zbigniewowi za oblanie mnie z egzaminu wewnetrznego, to bardzo pomogło mi zrozumieć swoje błędy, poprawić je i nie stresować się tak na egzaminie państwowym :) Wszystko było perfekcyjnie i nie popełniłam ani jednego błędu :> dziękuje!
2016-08-11 | Justyna T. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Kursant i szczególnie NAJLEPSZEGO Instruktora we Wrocławiu - Pana Grzegorza Hałasa! Pan Grzegorz rewelacyjnie przygotował mnie do egzaminu państwowego - efekt? Prawo Jazdy zdane za pierwszym razem! :-) Rzetelnie i bardzo dobrze merytorycznie prowadzone lekcje! Świetny instruktor, który genialnie i bardzo konkretnie tłumaczy, jest cierpliwy i profesjonalny, absolutnie nie krzyczy! Dobry człowiek, któremu NAPRAWDĘ ZALEŻY, abyś zdał prawko za 1 razem! Panie Grzesiu, dziękuję raz jeszcze, że poszedł Pan ze mną na egzamin państwowy, dzięki czemu czułam opiekę i wsparcie, co zniwelowało mój stres do niemal zera! :-)
2016-08-11 | Wiktoria | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Na początku chciałabym podziękować najwspanialszemu, najlepszemu instruktorowi - Panu Grzegorzowi! Najlepiej na świecie przygotował mnie do egaminu! Wszystko w przemiłej atmosferze :) Oczywiście pełen prefesjonalizmu i super metody, które docierają nawet do tych ciężkich przypadków :-P Śmiało mogę polecić Szkołę Jazdy "Kursant"! A już tym bardziej instruktora - GRZEGORZA HAŁASA! Mam nadzieje, że poznał Pan już Wrocław ;-) I wie jak dojechać do domu autobusem z Brochowa :-P
2016-08-08 | Urszula Łomińska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Witam, jestem świeżo po ostatnim egzaminie. Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Także gorąco mogę polecić Szkołę Jazdy Kursant. Szczególne podziękowania dla mojego instruktora - Pana Mirka Wrony za profesjonalizm i przekazaną wiedzę, a także cierpliwość i miłą atmosferę. POLECAM
2016-08-07 | Kamil Chwastyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam instruktora Zbigniewa Kulpę. Doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Pan Zbigniew udzielił mi wiele rad bez które pozwoliły zaoszczędzić wiele stresu przed egzaminem oraz pieniędzy.Serdecznie dziękuje i polecam wszystkim którzy szukają najlepszego instruktora ;)
2016-08-06 | Andrzej Herman | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam panią instruktor Martę Brezdeń. Potrafi świetnie zmotywować i nauczyć. Cały kurs przebiegał w bardzo przyjaznej atmosferze. Wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem.
2016-08-05 | Bogusław Bednarczyk | Odbyte kursy: Kategoria D
Ocena:


Kurs w szkole jazdy "Kursant" na kat. D robiłem ponad dwa lata. Miałem wiele przerw spowodowanych problemami zdrowotnymi oraz kolizją kursu ze sprawami zawodowymi. Przy tak poszatkowanym kursie, nastawiałem się na problemy z egzaminami. Jednak instruktorzy, pomimo to dołożyli wszelkich starań, aby możliwie dobrze przygotować mnie do egzaminu praktycznego. Podziękowania dla p. Dariusza Świderskiego i całej ekipy instruktorów kat. D. To dzięki nim, egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem.
2016-08-03 | Celina T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym gorąco polecić instruktora Michała Kwaśnika. Lepszego nauczyciela nie można sobie wymarzyć. Wie jak podejść do człowieka, przekazuje kompletną wiedzę potrzebną do bezproblemowego zdania egzaminów. Jeszcze raz polecam i jeszcze raz Ci dziękuję Michał ;)
2016-08-03 | Magda Leszczyńska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam bardzo serdecznie mojego instruktora pana Grzegorza Halasa! Jestem po kursie b1, ktory rowniez przeprowadzal Pan Halas. Duza wiedza,zrozumienie, a przede wszystkim zaangazowanie, ktore sprawilo, ze oba egzaminy zdalam za pierwszym razem. Wszystkim wybierajacym sie na kurs do Kursanta polecam pana Grzegorza poniewaz profesjonalnie przekazuje wiedze, ktora owocuje sukcesem. Nie uczy jazdy na pamiec, lecz myslenia za kierownica. Aniol nie instruktor. Kazda godzina spedzona z Panem Grzegorzem to przyjemnosc, ktora przeklada sie na wzrost umiejetnosci prowadzenia samochodu. Egzamin wewnetrzny przeprowadzal Pan Tadeusz Bieda, ktory jest mistrzem w swoim fachu. Wszystkim serdecznie polecam. Do zobaczenia na drodze :)
2016-08-02 | Izabela O. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Witam, chciałabym podziękować i serdecznie polecić wszystkim pana Grzegorza Hałasa, jako że jestem transferem, miałam już kilku instruktorów, ale nikt nie dorównał temu instruktorowi kompetencjami i umiejętnościami nauczania. Pan Hałas jest bardzo cierpliwym i wesołym człowiekiem, przez co jazdy z nim były czystą przyjemnością. Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki i pomocy w pozbyciu się "kompleksu Wrocławia", dzięki czemu zdałam egzamin bez ani jednego błędu. Pozdrawiam Iza ;)
2016-07-28 | Karolina Orda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Leszka Przestrzelskiego za najlepsze przygotowanie - polecam tego Pana! :) Egzamin zdałam za 1 razem :) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę Kursant wszystkim, którzy chcą zacząć kurs a szukają szkoły dla siebie. Cały kurs w luźnej atmosferze ale jednocześnie solidne przygotowanie do egzaminu i nie tylko. Do tego bardzo dobra lokalizacja, tuż przy WORDie i okolicy strefy egzaminacyjnej. Same plusy! Dziękuję bardzo za wszystko
2016-07-28 | Kamila | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałabym serdecznie polecić szkołą jazdy Kursant oraz podziękować najlepszemu instruktorowi Panu Robertowi Staszkiewiczowi, który doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego (który zdałam bez problemu za pierwszym razem) oraz do samodzielnej jazdy !
2016-07-28 | MACIEJ S. | Odbyte kursy: E/C
Ocena:


Witam ,25.07.16 zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy kat.E/c.Chcę na forum podziękować i polecić P.Instruktorów ,którzy przygotowali mnie do egzaminu.Trzem Krzyśkom -Juszkiewiczowi,Dąbrowskiemu ,oraz Porzuczkowi dziękuję za poświęcony czas i cenne uwagi ,dot.egzaminu .Pozdrawiam ,Maciek
2016-07-27 | Arletta Podgórska | Odbyte kursy: kurs kategorii B
Ocena:


Zdałam dziś egzamin praktyczny w WORDZIE, z calego serca mogę polecić szkołę jazdy "kursant" a szczególnie ogromne ukłony w strone pana Wojciecha, który pokazał mi fajne wskazówki na parkowania itp, dzięki czemu dzisiejszy egzamin okazał sie formalnością... Atmosfera na jazach była luźna, pan Wojtek jest cierpliwy i nie wywiera presji. W skali od 1 do 10 tą szkołę jazdy honoruje dziesiątką :)
2016-07-25 | | Odbyte kursy:
Ocena:


godzinki przejechane z panem Tomkiem i egzamin zaliczony wielkie dzięki pozdrawiam i polecam Łukasz M.
2016-07-25 | Kursant | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdane za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję p. Ewie Samuels i p. Jarosławowi Tomaszewskiemu :)
2016-07-20 | Agata Budziszewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym serdecznie podziękować i polecić przyszłym kursantom instruktora Artura Korka. Egzaminy w Wordzie zdałam za pierwszym razem, bez większego stresu. Jeszcze raz dziękuję i polecam szkołę jazdy kursant! :)
2016-07-20 | Grzegorz Haremza | Odbyte kursy: kurs kat.C
Ocena:


Witam.Dzisiaj zdałem egzamin na kat C,za pierwszym razem.chciał bym podziękować mojemu instruktorowi Marcinowi Zarembie 8-).Szkoła jest godna polecenia.Profesjonalna i miła obsługa. pozdrawiam
2016-07-20 | Piotr | Odbyte kursy: c
Ocena:


Zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę jeździłem z Marcinem Zarębą. Jazda bezpośrednio przed egzaminem łącznie z placem WORD i kilka cennych wskazówek trochę szczęścia i jest pozytywnie.
2016-07-18 | Hubert Słota | Odbyte kursy: Kat.C + przewóz rzeczy
Ocena:


Świetne przygotowanie do egzaminu na kat.C oraz przewóz rzeczy, wszystko zdane na pierwszym podejściem. Polecam
2016-07-18 | Kasia W. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam Panią Monike Turnal. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. U Pani Moniki jeździłam kilka godzin i czuje, ze daly mi one znacznie wiecej, niż 30h w innej szkole. Na prawdę polecam.
2016-07-15 | Maciej C | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zostałem skierowany na egzamin za przekroczenie 24pkt. Prawo jazdy kat B posiadam od ok 16lat. Poprosiłem KURSANTA o pomoc w przygotowaniu do egzaminu. Wykupiłem klka godzin jazdy z Panią EWĄ. Egzamin zdałem kilka dni temu bez żadnych problemów. Egzaminator miał chyba z 80lat, ale nie przeszkadzało mu to wcale w byciu upierdliwym i czepianiu się nawet najdrobniejszych szczegółów. Jednak wszystkie polecenia owego Pana były dla mnie jasne, a pułapki stosowane przez WORD w strefie egzaminacyjnej mnie nie zaskoczyły. Jeżeli ktoś znajdzie się w takiej sytuacji jak ja to polecam doszlolić się z KURSANTEM przed egzaminem, ponieważ nie ma opcji żeby z marszu zdać ten "specyficzny" egzamin. KURSANT ma również światną lokalizację (znajduje się tuż przy WORD), więc nie tracicie czasu na dojazd do strefy egzaminacyjnej. Dziękuję serdecznie pani EWIE za szybkie i skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu. Pozdrawiam Maciej
2016-07-14 | Maksymilian Sosnowski SM | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj (14.07.2016) zdałem praktyczny egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Mimo okropnej pogody i ulewnego deszczu wszystko poszło zgodnie z planem. Chciałem bardzo polecić instruktora Sebastiana Skrętkowicza i podziękować mu za wiedzę jaką mi przekazał. Znał odpowiedzi na wszystkie moje, nawet trudne, pytania. Pan Sebastian jest spokojny, wyrozumiały, bardzo miło nam się razem jeździło :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję! Dodam, że kilka godzin wyjeździłem także z Panią Moniką Turnu, która również ma bardzo dobre podejście do kursanta, a w jej aucie panuje zawsze nieskazitelny porządek i miła atmosfera :) Dzięki i pozdrawiam, Maksymilian SM.
2016-07-13 | Aleksandra Telesiewicz | Odbyte kursy: KAT.B
Ocena:


Bardzo ale to bardzo dziękuje Panu Grzeogorzowi Hałas za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego państwowego, egzamin zdałam dzis za pierwszym podejsciem. Pan Grzegorz udziela super rad, "dzieki niemu niegdy już nie zatrzymam sie na przestanku", goraco polecam spotkanie sie przed egzaminem, jest sie wyluzwanym i zdaje sie odrazu. Moj egzamin trwal 30 min ! Jeszcze raz goraco polecam !!!
2016-07-13 | Pawel Wojcik | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, jako instruktorów najbardziej mogę polecić 2: Zbigniewa Kulpę i Tadeusza Biedę. W wordzie zdałem za 2 razem, za pierwszym popełniłem błąd po 30+ minutach jazdy. Wydaje się, że jestem w miarę solidnie przygotowany do jazdy. Jestem zadowolony z profesjonalizmu. PS uważajcie idiotów z innych szkół, którzy wysyłają niegotowych kursantów, przede mną 5 osób nie wyjechało z Wordu, rekordzista oblał na górce....
2016-07-13 | Mariusz Kassan | Odbyte kursy: kategoria B+Automar
Ocena:


Super!!! jestem bardzo zadowolony z instruktora: Skrętkowicz Sebastian- nauczył mnie wszystkiego perfekcyjnie. Zdałem Word za 1 razem- wszystko co miałem na Egzaminie przerabiane wiele razy, Polecam serdecznie!!!
2016-07-11 | Krzysztof Urbaniak | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Z racji zakończenia kursu a także zdania egzaminu państwowego, chciałbym wyrazić swoją opinię dotyczącą szkoły nauki jazdy "Kursant". Swoją opinię pragnę oprzeć na osobie pani Marty Bredeń, która pełniącą funkcję instruktora, przygotowała mnie do roli przyszłego kierowcy. Podczas trwania nauki, pani Marta Bredeń wykazała się doskonałym podejściem pedagogicznym, a jej zaangażowanie i ogromna cierpliwość oraz wyrozumiałość pomogły idealnie przygotować mnie do egzaminu. Na zakończenie chciałbym jeszcze wspomnieć o egzaminie wewnętrznym i osobie pana Roberta Staszkiewicza, Którego powaga, rzetelność i celne uwagi przygotowały mnie na stres obecny podczas egzaminu państwowego. Pozdrawiam gorąco, zaś przyszłym kierowcą życzę powodzenia na egzaminie i szerokiej drogi.
2016-07-11 | Paweł Dunajko | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Dzisiaj zdałem Praktyczny Egzamin w WORDzie za pierwszym podejściem. Jeszcze nie tak dawno temu wydawałoby się to misją nierealną, bo po przejechaniu 2/3 z 30 godzin z kursu, zapowiadało się drugie tyle. Ale to co nierealne okazało się być w moim zasięgu. Wielka w tym zasługa Marty Brezdeń, bo kursy z nią, już teraz mogę to napisać, to było doskonałe przygotowanie się do praktycznych egzaminów, wewnętrznego a przede wszystkim państwowego. Uważam że to wielka zaleta mieć w swoim zespole takie osoby, które są profesjonalnie przygotowane i dodatkowo posiadają umiejętności interpersonalne w pracy z ludźmi, którzy bardzo często stają w sytuacji kompletnie dla nich nowej i jest to dla nich ogromne wyzwanie i stres. Umieć sobie z tym poradzić i dodatkowo jeszcze wyszkolić takie osoby na świadomych swoich umiejętności kierowców to wielka sztuka.
2016-07-11 | Patrycja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla OSK Kursant, a w szczególności dla Pana Sylwestra Butwickiego, dzięki któremu moja nierówna walka z wrocławskimi skrzyżowaniami zakończyła się sukcesem już przy pierwszym podejściu ;) Pan Sylwester to nie tylko rzetelny, zaangażowany i kompetentny instruktor, który jeździć nauczy nawet najbardziej opornego kursanta, ale i człowiek wyrozumiały, o wielkim poczuciu humory. Jazdy przebiegały bezstresowo w przemiłej atmosferze, były dla mnie czystą przyjemnością. Tydzień temu odebrałam swój dokument, a dzięki doskonałemu przygotowaniu samodzielna jazda nie jest dla mnie niczym strasznym ;) Dziękuję i pozdrawiam !
2016-07-09 | Marek | Odbyte kursy: Kat B.
Ocena:


Pragnę podziękować z całego serca Panu Tomaszowi Kujawskiemu za to w jaki sposób mnie przygotował do jazdy, jaki nawiązał kontakt ze mną. Bardzo dobry instruktor. Do pogadania, a kiedy trzeba to da po hamulcach, zwróci uwagę w kulturalny i uprzejmy sposób bez zbędnych nerwów - po to jest nauka jazdy.. Odpowie na wszelkie pytania dotyczące jazdy. Ponadto pragnę podziękować innym Instruktorom oraz Właścicielom Szkoły Jazdy KURSANT za cenne uwagi i wychwycenie błędów. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Dziękuje Im za poświęconą mi uwagę. Szkoła godna polecenia! :)
2016-07-09 | Marysia | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem! Denerwowałam się, ale powiedziałam sobie, że nie ma się czego bać! Przecież uczył mnie najlepszy instruktor pod słońcem Pan Grzegorz Hałas! Wspaniały człowiek, któremu nie brak humoru, umie trafić do każdego i jego pułapki pomagają przygotować się do egzaminu na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły oraz instruktora i na pewno każdy kto zapyta mnie o radę gdzie uczyć się jeździć podam numer do Pana Grzegorza! Dziękuję za naukę i super zabawę!
2016-07-08 | Natalia Gorczyca | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy kursant , szczególnie instruktora pana Grzegorza Hałasa. Egzamin zdany bez błędnie , dziękuję bardzo !!!!
2016-07-07 | Piotr Falkowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za 1 razem! Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Zbigniew Kulpa. Jestem mu niezmiernie wdzięczny. Potrafił trafić do mnie, nauczył mnie nie tylko jak zdać egzamin ale jak bezpiecznie jeździć w przyszłości. Co najważniejsze dzięki Panu Zbigniewowi nauczycie się myśleć na drodze! Pojawiają się opinie o szkole Kursant, że nie potrzebnie namawiaja instrukturzy na dodatkowe godziny, że uwala się na egz. wewnętrznym aby tylko naciągnąć na kasę. Ja doskonale wiem jak jeździłem po podstawowych 30h, doskonale wiem za co i dlaczego uwalałem wewnętrzne, nie byłem poprostu gotowy. Dodatkowe godziny, zamiany z innymi instruktorami, egzaminy przygotowały mnie do Państwowego egzaminu tak dobrze, że egzamin był łatwiejszy niż zwykła lekcja! Jeżeli skorzystacie z kursu w Kursancie, nie oszczędzajcie na dodatkach, warto, to kosztuje wiele mniej pięniędzy i stresu niż egz. państwowy. Warto też wziąć godzinę jazdy godzinę przed egzaminem, wtedy na egzaminie nie ma stresu i spięcia - to też była rada Pana Zbigniewa. ps. Dziękuję również Panu Tadeuszowi Biedzie, egzaminy z Panem są wyzwaniem, ale warto je podjąć bo najlepiej hartują na przyszłość. Pan Zbigniew nauczył mnie jeździć a Pan nauczył jak wykorzystać umiejętności i wiedzę w dużym stresie.
2016-07-06 | Janusz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jeszcze raz bardzo dziękuję szkole Kursant, a przede wszystkim Panu Tomkowi Woźniakowi za świetne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kat. B, zdanego za pierwszym razem!!! Pan Tomek to bardzo cierpliwy człowiek z odpowiednim poczuciem humoru, dzięki czemu lekcje upływały szybko w miłej i bezstresowej atmosferze. Na bieżąco zwraca uwagę na błędy popełniane przez kursanta, chwali postępy, a każdą lekcję skrupulatnie podsumowuje. Dzięki zaangażowaniu Pana Tomasza, świetnemu podejściu i umiejętności przekazywania wiedzy już na pierwszej lekcji jeździliśmy po mieście. Idąc na kurs nie miałem poleconego żadnego Instruktora, ale chyba lepiej nie mogłem trafić :) Polecam Pana Tomka Woźniaka każdej niezdecydowanej lub wahającej się osobie!
2016-07-06 | Joanna Sz. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam bardzo gorąco polecić wszystkim najlepszego z instruktorów jazdy - Pana Krzysztofa Radwańskiego! Właśnie 2 dni - ku mojej wielkiej radości, ale i zdziwieniu - zdałam bezproblemowo egzamin praktyczny już w 2 terminie (1 termin oblałam ze względu na swoją brawurę ;) Pan Krzysztof jest osobą niezwykle kompetentną i zaangażowaną, ale przede wszystkim także wyrozumiałą i opanowaną, dzięki czemu pozbyłam się moich niemałych lęków za kółkiem i stałam się dość dobrym kierowcą, a nie sądziłam, że jest to w ogóle możliwe. Wielkie podziękowania (wraz z poleceniem) przesyłam również w stronę Pana Zbigniewa Kulpy, z którym miałam przyjemność jeździć kilkukrotnie. Jest bardzo wymagającym egzaminatorem wewnętrznym, ale faktycznie należy traktować to jako kolejne doświadczenie na drodze i przede wszystkim - skrócenie liczby egzaminów właściwych! Jeszcze raz dziękuję Panom i pozdrawiam!
2016-07-06 | Lipiec Maciej | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Grzegorz Hałas to bardzo dobry instruktor jazdy i dobry człowiek,dzięki niemu udało mi się wczoraj zdać egzamin państwowy,byłem do niego swietnie przygotowany gdyż 2 lata temu uczyłem się na kategorię B1 również z panem Hałasem.Gorąco polecam pana Grzegorza ponieważ jazda z nim to przyjemnosć a egzamin praktyczny to formalnosć :)
2016-07-06 | Ula | Odbyte kursy: B
Ocena:


Marta Brezdeń - najlepsza, najbardziej dokładna, najskuteczniejsza instruktorka w szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki Marcie w ogóle nie miałam się czym stresować. Polecam :)
2016-06-28 | Gosia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam OSK Kursant razy milion! Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdany za pierwszym razem! Wszystkie formalności załatwione bez żadnych problemów. Przemiła obsługa w biurze, do której można było się zwrócić z jakimikolwiek wątpliwościami i wszystko sprawnie zostało wyjaśnione. Szczególne podziękowania dla Pana Sebastiana Skrętkowicza! Jazdy były samą przyjemnością! Pan Sebastian jest wspaniałym instruktorem, który potrafi bezbłędnie przygotować kursanta do egzaminu. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły, informując na bieżąco o czynnościach wykonanych poprawnie, jak również o popełnionych błędach. Dzięki temu można od razu je przeanalizować i nie dopuścić do takich sytuacji w przyszłości ;) Pan Sebastian potrafi nawiązać mega dobry kontakt z uczniem, co powoduje, że nauka jazdy nie odbywa się w stresującej i napiętej atmosferze. Ponadto potrafił sprawić, że uwierzyłam w swoje możliwości! Dało mi to dużo motywacji i pewności siebie. Z całego serca polecam OSK Kursant oraz Pana Sebastiana! ;)
2016-06-27 | Jakub Dydyński | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Pana Grzegorza Hałasa i dziękuje za bardzo sprawnie odbyty kurs. Pan Grzegorz nauczył mnie poruszania się w ruchu drogowym oraz perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym podejściem. Udziela cennych rad oraz wskazówek pomagających w poprawnej jeździe, które na pewno będę pamiętał przez długi czas. Kurs został przeprowadzony w miłej i przyjemnej atmosferze. Jeśli zastanawiasz się nad tym jaką szkołę jazdy wybrać, wybierz Kursanta! :)
2016-06-27 | Joanna K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam duet Panów Zbigniewa i Tadeusza. To kompetentni, rzetelni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Dzięki nim egzamin w WORDzie okazał się tylko formalnością. Dziękuję obu Panom za poświęcony mi czas!
2016-06-25 | Arkadiusz | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Kurs prawo jazdy zdany za 1 razem bezbłędnie dzięki Pani Ewie Samuels, podchodzi profesjonalnie do każdego kursanta i dobrze wie gdzie jechać aby testować to czego jeszcze się nie opanowało. Bardzo wymagająca ale właśnie o to chodzi aby się nauczyć a nie sobie wyjeździć jazdy rekreacyjnie. Bardzo polecam.
2016-06-24 | Sandra Pakuła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłam kurs kategorii B w Kursancie pod opieką pana Zbigniewa Kulpy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najlepszy instruktor z jakim miałam przyjemność jeździć. Przedewszystkim jest bardzo profesjonalny co już samo w sobie jest ogromnym plusem. Jeżdżąc z nim czułam sie bezpiecznie juz podczas pierwszej jazdy. Dzięki jego poradom bardzo łatwo można opanować cały materiał a nawet jeśli ma się z czyms problem to w bardzo łatwy sposób potrafi przekazać wiedzę. Prowadząc kurs bardzo angażuje się aby umożliwić kursantowi jak najdogodniejsze terminy. Jest bardzo opanowany więc podczas jazd nigdy nie stresowałam się. Pan Zbigniew zawsze ćwiczy z kursantem wszystko do perfekcji więc jeśli usłyszy się od niego że jest się gotowym na egzamin to można być pewnym ze word to tylko formalność. Więc podsumowując mogę polecić Pana Zbigniewa z czystym sumieniem.
2016-06-23 | Tomek Bęben | Odbyte kursy: A2
Ocena:


Jeżeli chcesz, tak jak ja, zdać egzamin za pierwszym razem to z całego serca polecam szkołę jazdy KURSANT. Cierpliwi i profesjonalni instruktorzy wzorowo przygotują Cię do egzaminu, a jazdy z panem Zbyszkiem to była czysta przyjemność.
2016-06-23 | Olga Domina | Odbyte kursy: B
Ocena:


Przyszłam do szkoły Kursant z innego ośrodka i w 100% tego nie żałuje. Z polecenia poszłam do instruktora Zbigniewa Kulpe. Jest bardzo profesjonalny, odpowiedzialny i dużo rzeczy mnie nauczył, których nie wiedziałam z poprzedniej szkoły. Świetnie przygotował mnie do egzaminy państwowego, który zdałam za 1 razem. Bardzo mu dziękuje za cierpliwość i współprace! Również dziękuje wszystkim innym instruktorom Kursanta z którymi miałam przyjemność jeździć pod czas tak zwanych zamian. Jeżeli bym mogła cofnąć czas, to bym nie traciła go na inne szkoły, a bym od razu wybrała Kursanta. Pozdrawiam :)
2016-06-22 | Paulina M | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem, oba w 100% bezbłędnie!! Polecam OSK Kursant, a zwłaszcza podziękowania należą się dla Pana Sylwestra Butwickiego, świetnego instruktora, który wykazał ogrom cierpliwości przy uczeniu mnie wszystkich manewrów i zasad panujących na drodze i przygotowaniu do egzaminu. Przerobiliśmy wszystkie najtrudniejsze skrzyżowania we Wrocławiu, tak więc myślę, że bez problemu poradzę sobie w sama na drodze. Wszelkie błędy były analizowane oraz powtarzane do skutku, aż nie zrozumiem zasady jaka w danym przypadku obowiązuje. Pan Sylwek jest bardzo doświadczoną i kompetentną osobą, ale jest też wymagający ? wiadomo, to nie zabawa. Prowadzenie pojazdu w ruchu to ciągłe myślenie i analizowanie i przewidywanie sytuacji. Pan Sylwester zna wszystkie pułapki, które zaserwować mogą egzaminatorzy i mocno zostałam na wszystkie uczulona. Jak coś nie było jasne, od razu o tym mówiłam i moje wątpliwości były rozwiewane. Polecenia podczas jazdy wykonywane były tak jak na egzaminie, co pozwala oswoić się z państwowym sprawdzianem w WORD. Nie czułam wcale stresu, co było dla mnie mało zrozumiałe :D (no bo jak można nie stresować się egzaminem ?!?!) Cały egzamin przebiegł na luzie, bez nerwów. Podsumowując : polecam Pana Sylwestra i kurs w Szkole Jazdy Kursant!!
2016-06-22 | Robert Mertuszka | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właściwie mógłbym tylko napisać - instruktor p. Sebastian Skrętkowicz klasa sama w sobie, uzupełnić to wieloma wykrzyknikami i tyle. Ale to byłoby stanowczo za mało. Polecam wszystkim tego instruktora. Pan Sebastian to znakomity fachowiec, a ponadto człowiek cierpliwy, o wysokiej kulturze osobistej, jasno i precyzyjnie, najprostszymi metodami, tłumaczący zawiłości jazdy. Dziękuję Panie Sebastianie za cały kurs. Było super. P.S. Egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdałem za pierwszym razem.
2016-06-22 | Paweł | Odbyte kursy:
Ocena:


2 miesiące przed egzaminem nie jeździłem,dużo rzeczy zapomniałem,wystarczyło kilka godzin dodatkowych z Panem Arturem,żeby zdać egzamin pozytywnie.POLECAM!!!
2016-06-21 | Karolina | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Polecam szkole Kursant, w ktorej teoria jak i praktyka odbywa sie na wysokim poziomie. Pani Ula blondynka :) prowadzila super ciekawe wyklady, ktore odbywaly sie w weekend, mimo tego, chetnie na nie jezdzilam. Moim instruktorem byl Pan Zbigniew Kulpa, kompetenta i konkretna osoba, ale tez bardzo wymagajaca, ktora stawia poprzeczke bardzo wysoko od samego poczatku. Daje cenne uwagi, kazdy blad jest zawsze analizowany, dlatego nie zdarzalo sie potem ich powtarzanie. Generalnie na kurs poszłam z obawą, że sobie nie poradze - nigdy wczesniej nie jezdzilam, natomiast jesli ma sie dobrego instruktora jak ja, nauka nie jest taka straszna :) Dziekuje Panie Zbyszku i do zobaczenia moze kiedys na drodze ;) Podziekowania kieruje rowniez do Pana Tadeusza Biedy (doswiadczonego i pelnego spokoju instruktora), u ktorego zdawalam egzaminy wewnetrzne, ich trasy nie nalezaly do latwych, natomiast to na plus, poniewaz potem żadne zadania egzaminacyjne nie stanowily dla mnie problemu. Egzamin faktycznie był dla mnie formalnością i zdałam za pierwszym razem.
2016-06-21 | Magdalena Michta | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant i instruktorkę Panią Magdalenę Nycz - cudowna! najlepsza! niesamowicie pozytywna, spokojna, zarażająca optymizmem i dająca kursantowi wiarę we własne możliwości. Po 12 latach przerwy (ukończyłam kurs, nie zdałam trzykrotnie egzaminu, uwierzyłam że nie dam rady) miałam kilka lekcji z Panią Magdą po których egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Pani Madzia poukładała mi w głowie tak, że czułam się dobrze przygotowana i niezestresowana. Przed samym egzaminem zaczęła ogarniać mnie panika, że nie panikuję ;) Te jazdy to była przyjemność, dziękuję za Twój czas! Pozdrawiam.
2016-06-21 | Basia M. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, u mnie teoria i praktyka (dzisiaj) za PIERWSZYM razem. Polecam Kursanta, a przede wszystkim panią Martę Brezdeń - jest bardzo miła, cierpliwa, sympatyczna, wymagająca i z poczuciem humoru. Dostałam wiele cennych wskazówek. SZCZERZE POLEAM
2016-06-19 | Marta G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zmagania z prawkiem zakończone sukcesem - polecam "Kursanta", szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza. Indywidualne podejście do każdego kursanta, poczucie humoru i przede wszystkim umiejętność wytłumaczenia działania skomplikowanych mechanizmów i innych magicznych procesów zachodzących w samochodzie w trakcie jazdy sprawia, że nauka staje się czystą przyjemnością. Niewyczerpywalne zapasy cierpliwości i widoczna radość z sukcesów ucznia też mają duży wpływ na szybkość przyswajania. Serdeczne dzięki! Włosy-wiatr i do przodu! ;)
NAWIGACJA


NEWSLETTER










ZAPRASZAMY NA VIDEO BLOGI

Nauka jazdy - Filmy instruktażowe
Kursy zawodowe - Filmy instruktażowe


RZETELNA FIRMA

POLECAMY!

Ośrodek doskonalenia techniki jazdy
Dźwigi Wrocław
Operator dźwigów samojezdnych
Otrzymaliśmy status super osk
Wrocławska Szkoła Jazdy

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe  |