Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2014-12-16 | Bogusia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam serdecznie podziękować wspaniałemu instruktorowi- panu Tomaszowi Woźniakowi. Jazda z panem Tomkiem była dla mnie olbrzymią przyjemnością, a jego podejście sprawiło, że uwierzyłam, że nawet ja mogę zostać kierowcą:). Panie Tomku, dziękuję za cierpliwość, za miłą atmosferę, niewybredne żarty:) oraz wsparcie przed egzaminem!
2014-12-15 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Wszystkim, którzy stoją przed trudnym wyborem szkoły jazdy z ogromną przyjemnością polecam Szkołę Jazdy KURSANT. W szczególności moją instruktorkę jazd ? Panią Ewę Samuels. Panią Ewę zobaczyłam pierwszy raz przypadkiem na wykładach, wydała się wówczas kobietą niezwykle miłą i sympatyczną, wiedziałam, że to z nią chcę nauczyć się jeździć ? tak też się stało. Rewelacyjnie podejście do kursanta, dużo cennych uwag, zaangażowanie podczas każdej godziny. Kiedy wątpiłam w swoje umiejętności potrafiła w tych niepowodzeniach pomóc mi odnaleźć małe sukcesy i tak przejeździłyśmy ze sobą niecałe 40 godzin. 29 listopada o 8.30 rano zapisałam się na swój pierwszy państwowy egzamin w WORD ? zdałam go bez problemu, nie popełniłam ani jednego błędu! Jeździłam takimi trasami jak z Panią Ewą ? nie byłam niczym zaskoczona bo wszystko świetnie poznałam wcześniej. Dziękuję Pani Ewo za każdą spędzoną wspólnie chwilę, za cierpliwość do mnie, za wsparcie psychiczne i za radość jaka towarzyszyła nam często podczas jazd. Teraz czekam na ten ważny dokument na który tak ciężko razem pracowałyśmy i wiem, że będzie mi Pani brakowało. Pozdrawiam również Pana Norberta i Pana Ireneusza, z którymi miałam okazję jeździć przez kilka chwil. Joanna.
2014-12-15 | Lucjan Dereń | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam wszystkim szkołę jazdy KURSANT, Marcin przygotował mnie bardzo profesjonalnie do egzaminu na kategorię C.
2014-12-15 | Artur K. | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


Chciałbym serdecznie polecić instruktora GRZEGORZA KONIECZNEGO. Nie tylko przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu państwowego E/B (przyczepy, lawety), który zdałem za pierwszym razem, ale również co było dla mnie niemniej ważne, skorygował pewne niekorzystne detale i nawyki w mojej jeździe, dzięki czemu dzisiaj nie tylko potrafię skutecznie poruszać się i manewrować zespołem pojazdów (czego dotyczył kurs), ale również mam przekonanie że jestem lepszym kierowcą w ogóle, pomimo tego iż posiadam prawo jazdy kategorii B od trzech lat. Polecam jeszcze raz, a do Kursanta na kolejne kategorie będę powracał z pewnością ponownie.
2014-12-15 | Łukasz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła godna polecenia. Polecam w szczególności panią Ewę Samuels jako instruktora. Atmosfera podczas jazd sympatyczna. Wiele przydatnych wskazówek podczas jazdy. Metody nauczania pani Ewy są czasem niekonwencjonalne, ale skuteczne (przez kilka godzin jazd musiałem na głos wymieniać wszystkie znaki kóre widzę :)). Egzamin zdany za pierwszym razem, bez problemu.
2014-12-15 | Marcin Ł | Odbyte kursy: Kat A
Ocena:


Bardzo polecam szkołę nauki jazdy KURSANT. Podziękowania dla instruktora Grzegorza za nauczenie mnie jazdy na motocyklu :) wiem wiem bywało ciężko he he ale wynikiem czego egzamin pisemny jak i praktyczny zaliczony za pierwszym razem :) Dzieki
2014-12-15 | Kamila Gacek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, Chciałabym polecić niezwykłego instruktora jakim jest pan JERZY NALEPA. Nie miałam wcześniej styczności z jazdą a pan Jerzy od podstaw przygotował mnie do egzaminu wykazując przy tym pełen profesjonalizm. Podczas jazd gdy bywały stresujące sytuacje potrafił rozluźnić atmosferę.Polecam wszystkim tym którzy chcą zdać szybko i pozytywnie egzamin państwowy a dla pana Jerzego jeszcze raz dziękuję.To czysta przyjemność robić kurs w szkole jazdy Kursant właśnie u tego instruktora ;)
2014-12-15 | Rafał Majewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz wspaniałą instruktorkę, Panią Ewę Samuels. Zapisałem się na jazdy doszkalające po nieudanej przygodzie z inną szkołą jazdy. Pani Ewa gruntownie przygotowała mnie do egzaminu państwowego, który okazał się być już tylko formalnością. Instruktorzy szkoły jazdy Kursant z którymi miałem okazję wspólnie jeździć (a szczególnie Pani Ewa) kładą ogromny nacisk na znajomość przepisów oraz technikę kierowania pojazdem. Wszystkie manewry, które podlegają ocenie na egzaminie zostały wielokrotnie przećwiczone. W czasie egzaminu państwowego nic nie było dla mnie zaskoczeniem lub nowością. Wielkim plusem OSK Kursant jest duża liczba instruktorów i pojazdów, dzięki czemu osoba szkolona ma okazję poznać różne metody nauczania. Serdecznie dziękuję za pomoc w zdobyciu prawa jazdy i gorąco polecam OSK Kursant i najlepszą z możliwych instruktorkę-Ewę Samuels!
2014-12-14 | Marek Konieczny | Odbyte kursy: C
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę KURSANT oraz instruktora Pana Marcina Zarębe za solidne przygotowanie do egzaminu praktycznego który zakończył się dla mnie pomyślnie za pierwszym razem. Zapraszam wszystkich przyszłych kursantów do wyboru tej szkoły. Pozdrawiam
2014-12-13 | Sebastian | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałbym polecić każdemu najlepszego instruktora na świecie, pana GRZEGORZA HAŁASA. Pan Grzegorz kreuje dla każdego indywidualny sposób nauki odpowiadający umiejętnością przyszłego kierowcy. Wszystko jest wytłumaczone i objaśnione bardzo solidnie i przejrzyście. Pan Grzesiu nie krzyczy, a sama jazda to czysta przyjemność. Polecam każdemu pana GRZEGORZA HAŁASA !!!!!!!!! Zdane za PIERWSZYM RAZEM ;)
2014-12-09 | Ireneusz Krawczyk | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzięki mojemu instruktorowi, panu Bartłomieju Majewskiemu, dziś zdałem egzamin praktyczny na kategorię B, za drugim podejściem. Bardzo polecam tego pana instruktora, który w moim mniemaniu, świetnie przygotował mnie do wszystkich egzaminów na prawo jazdy Pozdrawiam Ireneusz K.
2014-12-09 | Krzysztof Garczarek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję mojemu instruktorowi prowadzącemu, panu Tomaszowi Woźniakowi! Dzięki niemu, choć byłem opornym kursantem, nie mającym wcześniej żadnego kontaktu z prowadzeniem auta, szybko posiadłem potrzebne umiejętności, bez problemów nauczyłem się łuku, parkowania, ruszania na wzniesieniu i szybko zdałem egzamin państwowy! Dziś odebrałem moje prawo jazdy! Wszystkim polecam naukę u pana Tomka, ma on bardzo profesjonalne podejście do nauczania, potrafi zmotywować a jednocześnie podczas jazd nie odczuwa się żadnego stresu :)
2014-12-09 | Kamil Jakubowski | Odbyte kursy: A2, B, B+E
Ocena:


Kat. B-P. Marta Brezdeń. Kat A2-P. Zbigniew Zarębski, kat B+E-P. Grzegorz Konieczny. wszyscy Ci instruktorzy bardzo mili i sympatyczni. dobrze przygotowują, czego dowodem jest moja zdawalność- 3 kategorie i każda za pierwszym razem. W dodatku w ciagu jednego roku ;) Udając się na następne kategorie, z pewnością wybiorę Kursanta. sprawdzony OSK.
2014-12-09 | Martyna Zaradkiewicz | Odbyte kursy: kategoria b
Ocena:


Chciałam polecić Pana Grzesia Hałasa! Dzięki niemu zdałam dzisiejszy egzamin:) Wspaniały człowiek a co za tym idzie NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE!!!!!! Prawdziwy fachowiec,potrafi dopasować metody do każdego, nawet do przypadków szczególnych:) Nie zna słowa " nie dam rady", " nie uda się" i to przekazuje swoim kursantom:) Twierdzi, ze nie zna Wrocławia, co jest oczywiście zaletą :) Zapamiętajcie GRZEGORZ HAŁAS- NIE MA LEPSZEGO INSTRUKTORA!!!!!!!
2014-12-09 | Joanna F | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chcialabym gorąco polecić a zarazem podziękować panu Bartoszowi Majewskiemu, za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu a przede wszystkim do prawidłowego i mądrego poruszania się na drodze. Dzięki radom i ogromnej pracy jaką poświęciliśmy w doskonalenie mojej jazdy, zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. W porównaniu do jazd, egzamin był bardzo łatwy. Pomimo tego, że pan Bartosz dużo wymagał na jazdach, każde popełniane błędy były szlifowane do momentu bezbłędnego wykonania. Nauczyłam się nie tylko pokonywać trasę, ale także myśleć za kółkiem. Ogromna cierpliwość, sympatyczna atmosfera, dostosowywanie się instruktora do potrzeb kursanta(głównie chodzi o godziny i terminy jazd), tłumaczenie czasem wielokrotne (bo uczeń oporny). W trakcie jazd każda droga, każde skrzyżowanie zostało pokonane z każdej strony, więc nie spotkały mnie nieprzyjemne niespodzianki na egzaminie. Serdecznie polecam tego instruktora i jeszcze raz wielkie dzięki za nauczenie mnie myślenia za kierownicą!
2014-12-09 | Patryk Adamiec | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Około miesiąc temu zdawałem egzamin państwowy i jestem bardzo zadowolony z jego wyników. Teorię jak i praktykę zdałem za 1 razem co zawdzięczam mojemu NAJLEPSZEMU NA ŚWIECIE instruktorowi, Panu Tomaszowi Woźniakowi. Podczas jazd z Panem Tomkiem wiele się nauczyłem. Pomagał mi w każdym momencie i doradzał jak się odpowiednio zachować w sytuacjach na drodze. Kontakt z moim instruktorem oceniam na wzorowy, jazdy mijały miło, szybko i sprawnie. Nie sądzę abym mógł kiedykolwiek trafić na lepszego instruktora. Polecam go wszystkim kursantom!!! TOMASZ WOŹNIAK MISTRZEM!!!
2014-12-08 | Marta Minałto | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciała bym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi, który perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu.Szczerze polecam pana Cezarego Karpińskiego to wspaniały człowiek i świetny instruktor.Jazda była miła i przyjemna.
2014-12-07 | Gabriela Godlejewska | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chcę gorąco podziękować Pani Ewie Samuels, która była moją instruktorką w Kursancie i nauczyła mnie DOBRZE jeździć. Mam trochę lat, więc wszystko nie było takie proste, raz było lepiej raz gorzej z moimi jazdami, ale gdy opuściłam mury Kursanta to państwowy egzamin z testów zdałam za tydzień (za 2 razem) a później egzamin z jazdy dwa tygodnie później 18.11.2014 (za 3 razem) w strugach deszczu. Na koniec egzaminu usłyszałam, że jestem DOBRZE nauczona jazdy. W środę 03.12.2014 odebrałam moje Prawo Jazdy, a wczoraj przejechałam pół Wrocławia sama. Pani Ewo jeszcze raz bardzo dziękuje i życzę wszystkim kursantom żeby przy zdanym egzaminie państwowym usłyszeli to samo co ja. Dziękuję również panom Zbyszkowi, który usilnie uczył mnie łuku ( i nauczył) i panu Tadeuszowi z którym też miałam jazdy. Bardzo, bardzo dziękuję panu Cezaremu u którego zdałam egzamin wewnętrzny. Dziękuję wszystkim.
2014-12-06 | Magda B. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Polecam pana Jerzego Nalepę, jest genialnym instruktorem. Nie denerwuje się. Wie, kiedy może zażartować. Zapytany, odpowiada na każde pytanie. Dostosowuje się do harmonogramu kursanta. Serdecznie go pozdrawiam i gorąco go polecam.
2014-12-06 | Aleksandra Hucał | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


A ja polecam gorąco Pana Roberta Staszkiewicza. NAJLEPSZY NA ŚWIECIE INSTRUKTOR- osoba z ogromnym doświadczeniem, wiedzą i świetnym poczuciem humoru :) konkretny, wymagający... Dzięki Robertowi zdałam i teorię i praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem! Panie Robercie pozdrawiam i do zobaczenia :P
2014-12-05 | Malwina Terka | Odbyte kursy: A
Ocena:


Kurs na kategorię A był czystą przyjemnością! Wielkie podziękowania dla Pana Grzegorza za cierpliwość, profesjonalizm, pomoc , cenne rady i super atmosferę. Dzięki niemu w ciągu zaledwie 20 h kursu nauczyłam się jazdy (od poziomu 0 - na kursie siedziałam na motorze po raz pierwszy w życiu) i zdałam egzamin za pierwszym razem :) Instruktor z premedytacją winduje poprzeczkę swoim kursantom , tak aby na egzaminie nic nie stanowiło dla nich zaskoczenia. Sam fakt , że z 3 osób które pozytywnie zakończyły egzamin 2 były właśnie od Pana Grzegorza chyba o czymś świadczy. Polecam szkołę jazdy i instruktora !
2014-12-05 | Izabela S. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Nic dziwnego, że szkoła jazdy kursant jest na pierwszym miejscu zdawalności WORD, jeśli ma takich instruktorów jak p. Cezary Karpiński oraz p. Zbigniew Kulpa. Panowie z ogromnym doświadczeniem jak i cierpliwością. Dostrzegą potencjał w każdym kursancie, a egzamin to tylko formalność :> Miałam również przyjemność poznać p. Tadeusz Biedę oraz p.Arkadiusza Tandeckiego, których również gorąco polecam. Wymienieni instruktorzy wkładają dużo serca i poświęcenia w swoją pracę.
2014-12-04 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Egzamin państwowy zarówno praktyczny jak i teoretyczny zdałam za pierwszym podejściem ( co wcześniej wydawało mi się niewykonalne)!Polecam Szkołę Jazdy Kursant a szczególnie instruktora pana Grzegorza Hałasa. Wszystkie godziny upłynęły w miłej atmosferze. Bardzo dziękuje panu Grzegorzowi za poświęcony czas, cierpliwość, wyrozumiałość i wsparcie oraz serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim kursantom!
2014-12-03 | Magdalena Dyba | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant a z instruktorów w szczególności Marcina Kocwina - pełen profesjonalizm, daje dużo praktycznych wskazówek, fantastycznie przygotowuje do egzaminu, spokojny, opanowany, stwarza bardzo pozytywną atmosferę podczas kursów oraz najważniejsze: rada na egzamin "nie stresuj się". Dzięki temu egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem. Marcin, bardzo bardzo bardzo dziękuję ci za jazdy i przygotowanie do egzaminu!
2014-12-03 | Emilka | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Jazdy Kursant! Fachowość i profesjonalizm z jakim traktuje się uczniów zaowocowały tym, że zdałam wszystkie egzaminy za pierwszym razem:) Przede wszystkim polecam Pana Krzysztofa Wiewióra, który cierpliwie znosił moje wzloty i upadki podczas kursu, a także tłumaczył mi interesujące mnie zagadnienia tak długo, dopóki nie zrozumiałam i nie nauczyłam się ich w zadowalającym siebie stopniu:) Polecam również Pana Sylwestra Butwickiego a także Sebastiana Skrętowicza, z którymi też miałam przyjemność jeździć oraz od których też bardzo dużo się nauczyłam. Polecam!!:)
2014-12-02 | | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witajcie, dzisiaj za 1 razem zdałam egzamin praktyczny w Word:) Bardzo dziękuję szkole jazdy Kursant, a przede wszystkim Panu Tadeuszowi Bieda, polecam tego instruktora:):):) Dzięki niemu, nie stresowałam się na egzaminie, bo świetnie mnie przygotował. Dziękuję Panie Tadeuszu!!!!!!! :):):)
2014-12-02 | Magdalena P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Właśnie zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem! Wszystkim polecam Szkołę Jazdy Kursant a szczególnie instruktora - pana Grzegorza Hałasa.Jazdy przebiegły w miłej atmosferze bez zbędnego stresu.Bardzo dziękuje panu Grzegorzowi za poświęcony czas, cierpliwość, wyrozumiałość oraz serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim kursantom!
2014-12-02 | Kasia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, choć bardzo wiele czasu i wysiłku kosztowało mnie przygotowanie się do niego. Udało mi się odnieść sukces dzięki polityce szkoły - do egzaminu dopuszczani są tylko dobrze przygotowani kursanci, oraz przede wszystkim dzięki zaangażowaniu i cierpliwości instruktora, Bartka Majewskiego. Trafiłam do niego z polecenia moich koleżanek i sama mam zamiar polecać go dalej jako instruktora. Trzymam kciuki za każdego kursanta, jeśli mi się udało, to Wam też się uda:) K.
2014-12-01 | Łukasz | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Do kursu na prawko podchodziłem drugi raz i po wcześniejszych nieprzyjemnych przygodach byłem bardzo mocno zdystansowany. Jednak moja instruktorka p.Ewa Samuels szybko pokazała mi, że tym razem będzie inaczej. Okazane zaufanie i wsparcie oraz fachowe podejście do szkolenia zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym razem. Dlatego bardzo polecam panią Ewę. Pozdrawiam kursantów oraz moją Instruktorkę :)
2014-12-01 | Dominika | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Serdecznie wszystkim polecam szkołę jazdy kursant ale przede wszystkim najlepszego instruktora Pana Tomasza Woźniaka :) Ps.Zdałam za pierwszym razem.
2014-11-30 | Piotrek | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Jeśli prawo jazdy w Kursancie to tylko u p. Cezarego Karpińskiego! Wspaniały człowiek i świetny instruktor, któremu szczerze zależy na kursantach. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem :)
2014-11-27 | Malwina Wiśniewska | Odbyte kursy: katedoria B
Ocena:


Witam polecam szkołę jazdy kursant a przede wszystkim znakomitą i NAJLEPSZĄ instruktorkę jaką jest pani MAGDALENA NYCZ pani Magda jest wspaniałą , NIEZWYKLE CIERPLIWĄ ,bardzo sympatyczną a zarazem profesjonalną instruktorką ,do swojej pracy podchodzi z wielkim zaangażowaniem i szacunkiem wobec kursantów,każda jazda w towarzystwie pani Magdy przebiegała w świetnej atmosferze, uważam ze pani Magda jest wprost stworzona do wykonywania tego zawodu umie podnieść swoich kursantów w trudnych momentach na duchu a także znakomicie doskonalić ich umiejętności , dzięki pani Magdzie w krótkim czasie uwierzyłam w to że mogę być dobrym kierowcą , pani Magda swoich kursantów uczy nie tylko tego aby zdać egzamin ale jak w przyszłości być bardzo dobrym , pewnym swoich umiejętności a także bezpiecznym kierowcą PANIĄ MAGDALENĘ NYCZ polecam w 100% wszystkim kursantom ( tym lepiej jeżdżącym a także tym którzy jeżdżą trochę gorzej...)Bardzo chciałam również podziękować i polecić pana egzaminatora Roberta Staszkiewicza , pan Robert jest również bardzo pozytywnym, przesympatycznym człowiekiem , swoją pracę i kursantów traktuje z szacunkiem , nie stresuje kursantów na egzaminie. Pani Magdaleno i panie Robercie jeszcze raz bardzo państwu dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)
2014-11-24 | Maria L | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam naukę jazdy z Panem Cezarym Karpińskim w szkole jazdy Kursant Jeździłam z nim parę dodatkowych godzin i nauczył mnie w krótszym czasie więcej niż w innej szkole jazdy podczas całego kursu, zdałam za pierwszym razem Fajna atmosfera, profesjonalne podejście, konkretne i konstruktywne korekty mojej jazdy Polecam jak najbardziej
2014-11-22 | Ania | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant to świetna szkoła mili instruktorzy a co najważniejsze bardzo dobrze szkolą. Chciała bym podziękować za perfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu Panu Sylwkowi Butwickiemu, Pani Ewie Samuels oraz Panu Sebastianowi Skrętowicz zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość i wytrwałość do mojej osoby. Pozdrawiam
2014-11-22 | Dawid Kaczmarek | Odbyte kursy: kat c,ce szkolenie okresowe
Ocena:


Szczegolne pozdrowienia dla pan z biura za mila i uprzejma obsluge pozdrawiam Dawid z Mannheim
2014-11-22 | M.Rosa | Odbyte kursy: B
Ocena:


Super szkoła, ucząca nie tylko na strefę egzaminacyjną. Instruktor Zbigniew Kulpa jest solidny i uczciwy. Nie namawia na dodatkowe godziny jeśli nie są przyszłemu kierowcy potrzebne. Egzamin państwowy to nic w porównaniu do wewnętrznego. Polecam.
2014-11-22 | Iwona J. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Bardzo polecam Szkołę Jazdy Kursant, a szczególnie instruktora pana Cezarego Karpińskiego. Pan Cezary jest oazą spokoju i ma niesamowicie dużo cierpliwości do swoich kursantów. Dzięki niemu egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem.
2014-11-21 | Ela Kutycka | Odbyte kursy: Kategoria E-B
Ocena:


Odbyła w Kursancie kurs na pr.jazdy kat.E-B. Kurs polega głownie na jeździe: po placu i po mieście. Egzamin zdałam za pierwszym razem bez problemu. Szkolacym mnie był Grzegorz Konieczny, który przygotowuje do egzaminu skutecznie i bardzo dokładnie - o czym przekonałam sie gdy podczas egzaminu inny zdający byl zaskoczony czego sie od niego wymaga (nie zaliczył manewrów na placu). Serdecznie polecam tego prowadzącego.
2014-11-20 | Anna Zakrzewska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy ? to dobrze trafiłeś! W Kursancie możesz liczyć na profesjonalną obsługę i solidne przygotowanie, żeby samodzielnie włączyć się do ruchu ulicznego:) Nie należę do osób z nadmierną wiarą we własne możliwości;) a mimo tego oba egzaminy ? i teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem:) prawo jazdy odebrałam cztery dni temu i od czterech dni sama jeżdżę po Wrocławiu. Wszystko to zawdzięczam mojemu instruktorowi ? Panu Sylwestrowi Butwickiemu, któremu chciałam serdecznie podziękować za naukę: technicznej obsługi samochodu, myślenia za kierownicą oraz wiary w siebie, jako kierowcy. Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć ?z głową?, to Pan Sylwek jest osobą, do której powinnaś/powinieneś się zgłosić. Gorąco polecam i jeszcze raz ? dziękuję:) Ania Z.
2014-11-20 | Jolanta Ż. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


?Orłem nie byłam? :) Szkolenie wymagało dużo pracy i cierpliwości ze strony instruktorów, a w szczególności mojego prowadzącego - Pana Zbigniewa Kulpy. Efekt - egzamin zdany za pierwszym razem, ale co najważniejsze, w trakcie nabrałam pewności siebie za kierownicą. Rada, dla przyszłych kursantów z mojej strony - warto słuchać instruktora, gdy określa czy jest się gotowym na egzamin, szkoda stresu i czasu na powtórne egzaminy. Polecam bardzo i dziękuję - Kursant to według mnie najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu i teraz wiem to z doświadczenia :)
2014-11-20 | Lidia Czekaj | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Na samochodach "Kursanta" jest reklama: 1 miejsce w zdawalności egzaminu". Każdy pewnie się zastanawia czy to prawda? Dzisiaj mówię Wam: szczera prawda!!! Miałam problem ze zdaniem egzaminu praktycznego (18-stkę skończyłam dawno temu). Zobaczyłam reklamę na ich samochodzie i umówiłam się na dodatkowe jazdy. Profesjonalizm w każdym calu. Pan Tadeusz szybko wychwycił moje błędy, naprawił, podpowiedział jak sprawnie i płynnie jeździć a wszystko z anielską cierpliwością. Dzięki niemu uwierzyłam, że spełnię swoje marzenie. Nabrałam pewności siebie i odwagi. Dzisiaj poszłam na egzamin pewna swoich ruchów i bez żadnych obaw. Już się nie bałam Panów egzaminatorów. Oczywiście zdałam. Mogłam iść do szkoły "Kursant" na kurs prawa jazdy. Syn na pewno u nich będzie się uczył. Dziękuję serdecznie Panowie :)
2014-11-18 | Martyna Matkowska | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant oraz kurs u instruktora Grzegorza Hałasa. Perfekcyjne przygotowanie do obu egzaminów - teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Świetna atmosfera, a przy tym profesjonalne podejście i dobre rezultaty. Polecam i dziękuję!
2014-11-17 | Wiktora N. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. B
Ocena:


Witam serdecznie, Jako świeżo upieczony kierowca,chciałabym gorąco podziękować panu Grzegorzowi Hałasowi i panu Tadeuszowi Biedzie za przygotowanie do egzaminu. Każdy kto wyjeździ już 30h ma wrażenie, że jest już gotowy.Jak się okazuje warto poświęcić jeszcze trochę czasu na doszkolenie, bo idąc dobrze przygotowanym unika się stresu i zdaje za pierwszym razem.Pan Grzegorz w miłej, bezstresowej atmosferze nauczył mnie idealnej techniki parkowania równoległego czy poprawnego przejazdu przez skrzyżowanie, a także dodał otuchy i wiary w siebie bezpośrednio przed egzaminem:) W ostatnich godzinach miałam również przyjemność pojeździć z Panem Tadeuszem Biedą, który bardzo dokładnie i profesjonalnie pomógł mi poprawić mankamenty w zachowaniu na skrzyżowaniu.Polecam tych instruktorów. Po wyjeżdżeniu kursu polecam skorzystać z zamiany, żeby oswoić się ze stresem.
2014-11-17 | Mariola Michalska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Każdej osobie chcącej zdać prawo jazdy i nauczyć się dobrze jeździć serdecznie polecam pana Karpińskiego - wymagający, dostrzega wszystkie błędy, wie z czego się wywodzą i jak się ich pozbyć. Przy tym jest opanowany, jazdy mijają bez niepotrzebnego stresu, w bardzo przyjemnej atmosferze. Przed kursem poleciły mi go trzy osoby i nie zawiodłam się. Polecam gorąco, a samemu instruktorowi serdecznie dziękuje! Dzięki Pana zaangażowaniu zdałam :)
2014-11-17 | Magdalena Kaleta | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Odbyłam kurs z Gregorzem Hałas. Od pierwszego dnia stanowczy i nie owijał w bawełne. Podczas nauki były i żarty i poważne miny kiedy czasami się wjechało pod prąd, nie mam mu tego za złe. Ważne że tylko raz :) Polecam pana Grzegorza i jego spadającą czapke kiedy się zachamuje za ostro. Jeździł prawie w każdym kraju w Europie także wszystko wie o hiszpańskich, niemieckich i irlandzich drogach a więc jeśli mówi że w Polsce się najlepiej uczyć to warto posłuchać bo Grzegorz Hałas jest tylko jeden :)
2014-11-15 | Katarzyna B.C. | Odbyte kursy: godz.dodatkowe (kat. B)
Ocena:


Witam. Jako osoba wykupujące godziny dodatkowe w Kursancie chciałabym podziękować Panom Domańskiemu, Tandeckiemu i Przestrzelskiemu. Ich cierpliwość, kultura osobista, pozytywne nastawienie oraz wiedza praktyczna pomogły mi zakończyć szkolenie na kierowcę kat. B bezbłędnie zdanym egzaminem. Szczególnie dziękuję Panu Pawłowi Domańskiemu za zaangażowanie, wytrwałość i pełen profesjonalizm, a szkole KURSANT pogratulować tak dobrego instruktora. Pozdrawiam i polecam.
2014-11-14 | Kamila Mierzwiak | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. B
Ocena:


Szkołę gorąco polecam. A w szczególności instruktorów Grzegorza Wójtowicza (zawsze uśmiechnięty, rzeczowy, lekcje bardzo miło leciały) i Arkadiusza Tandeckiego (najlepszy instruktor na jakiego można tylko trafić, oaza spokoju, na każde pytanie i problem zawsze znał odpowiedź, polecam!).
2014-11-13 | Michał | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, zdałem za pierwszym razem prawo jazdy E+B, Pozdrawiam instruktora Grzegorza za przygotowania do egzaminu.
2014-11-11 | Grzegorz Kokot | Odbyte kursy: kat. A
Ocena:


Witam, około dwa miesiące temu robiłem kurs u pana Zbyszka na kat. A. Gorąco polecam; przygotowanie na mieście i placu wzorowe - egzamin zdałem bez problemu (ani jednego błędu! :) ). Przygotowanie na ewentualne podchwytliwe momenty bardzo mi pomogło. Również pan Grzegorz służył pomocą i wiedzą za co serdecznie dziękuję. Teraz mogę jedynie powiedzieć - do zobaczenia na drodze! :)
2014-11-11 | Kordula | Odbyte kursy:
Ocena:


Bardzo, ale to bardzo dziękuje Pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą niezwykłą o dużym sercu, ma znakomite podejście do kursanta. Jest bardzo wymagająca i cierpliwa, ale jednocześnie potrafi dotrzeć do człowieka w odpowiedni sposób :)Nasze jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo pomogła mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. Życzę każdemu takiego instruktora. Miałam również dodatkowe jazdy z Panem Tadeuszem oraz z Panem Henrykiem, również jestem zadowolona. Ich podejście i sposób nauczania, a także nieopisana cierpliwość jest godna podziwu. Bardzo mi pomogły te dodatkowe jazdy. Poziom Waszej szkoły jest bardzo wysoki, dlatego każdemu będę ją polecać!! :) Zdałam za pierwszym razem dzięki super przygotowaniu.
2014-11-07 | Łukasz F | Odbyte kursy: Kat. A
Ocena:


Przygotowanie do egzaminu bardzo skrupulatne. Mimo iż z motocyklami nie miałem przed kursem wiele wspólnego, dziś do egzaminu przystąpiłem ze spokojem i dobrze przygotowany. Zajęcia z Panami Grzegorzem i Zbyszkiem zawsze były udane. Wszelkie rady były bardzo przydatne w przygotowaniach do egzaminu oraz bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym. Wszystko zakończyło się zdanym przy pierwszym podejściu egzaminem. Gorąco polecam!!
2014-11-05 | Karina G | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Polecam szkołę "KURSANT" a w szczególności Pana Grzegorza Hałasa dziękuje za dane mi wskazówki za cierpliwość i wyrozumiałość...... bardzo przyjazna atmosfera. DZIĘKUJE za pozytywne przygotowanie dzięki Panu zdałam za 2 razem:)
2014-11-05 | Przemek Nowak | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Polecam kurs u P. Cezarego Karpińskiego. Bardzo dobry instruktor, zero stresu a przy tym naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu praktycznego i teoretycznego
2014-11-04 | anna doskocz | Odbyte kursy: b
Ocena:


Odbyłam kurs u p. Grzegorza Jasińskiego. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, Instruktor wyrozumiały, spokojny i cierpliwy, pomimo tego, że ciągle popełniałam jakieś błędy. Egzamin oczywiście zdany za 1 razem :). Polecam p.Grzegorza osobom, które tak jak ja nigdy wcześniej nie prowadziły samochodu :)
2014-11-04 | Carmen | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam szkołę jazdy kursant, a szczególnie panią Martę B. Świetna atmosfera prowadzonych lekcji, dużo cierpliwości, a zarazem profesjonalne podejście. Egzamin kat. B zdałam za pierwszym! Nareszcie nauczyłam się nie tylko typowych manewrów egzaminacyjnych (parkowanie równoległe i łuk okazały się banalnie łatwe :), ale również bezpiecznej i dynamicznej jazdy, dzięki czemu dobrze czuję się za kierownicą. Polecam gorąco panią Martę! :)
2014-11-03 | Joanna N. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT, a w szczególności pana Tomasza Woźniaka za jego cierpliwość, wyrozumiałość i miłą atmosferę. Potrafi on w zrozumiały sposób wytłumaczyć manewry oraz popełnianie błędy. Jest to instruktor, który ma indywidualne podejście do każdego kursanta.
2014-11-02 | Joanna Kucharska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Bardzo polecam Pana Pawła Domańskiego, bardzo dobrze uczy oraz wszystko rozrysowuje. Można w łatwy sposób się dogadać w sprawie godzin jazdy :)
2014-11-02 | Magda Pacek | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciałam gorąco polecić pana Cezarego Karpińskiego, z którym miałam kilka godzin doszkalających (kurs miałam w innej szkole jazdy, z której nie byłam zadowolona, stąd decyzja o jazdach doszkalających w "Kursancie"), za co mu serdecznie dziękuję, ponieważ zdałam egzamin wzorowo. Pan Cezary to przesympatyczny człowiek, dzięki czemu każda jazda upływała w bardzo miłej atmosferze.
2014-10-29 | Maria Florek | Odbyte kursy:
Ocena:


Witaj! Nie wiesz jaką szkołę jazdy wybrać? Może moja opinia Ci pomoże podjąć dobrą decyzję. Szkoła Kursant jest najlepsza i nie świadczy o tym bynajmniej "kciuk z procentem zdawalności" lub inne reklamy. Od liceum chodziła za mną myśl zrobić prawko, ale ciągle nie było kiedy i jeszcze do tego opinie zewsząd, że bardzo trudno zdać. Szczególnie polecam dwóch instruktorów Tadeusza Biedę i Zbigniewa Kulpę. Są doskonali w nauce dla kogoś kto nie miał możliwości uczenia się za kółkiem rodziców lub przyjaciół, kogoś kto tak jak Ja po raz pierwszy zapisał się na kurs i widział samochód oczami laika :) Nauczą Cię jazdy na trudnych skrzyżowaniach, wytłumaczą od strony teoretycznej jak zmieniać biegi, rozrysują jak parkować równolegle i wytłumaczą jak to się dzieje, że na łuku robisz czasem błąd, chociaż jesteś już przekonany że go umiesz na pamięć :) Pozdrawiam i ślę ukłony, Marysia A i zapomniałam dodać z powodu natłoku roboty, że zdałam za pierwszym razem !
2014-10-27 | Adrian K | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałem podziękować Sebastianowi Skrętowicz za przygotowanie mnie do egzaminu :).Zdałem za pierwszym razem na automacie. Moja ocena to 5 dla Instruktora. Pozdrawiam
2014-10-27 | Bartosz Mazur | Odbyte kursy: Prawo Jazdy Kat. C
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę Jazdy KURSANT. Miła obsługa w biurze. Wszystko elegancko ogarnięte a szczególnie jeśli jak w moim przypadku chodziło o kat. C polecam Pana Ryszarda, który prowadzi również kat. D. Dzięki jemu zdałem za 1 razem :)
2014-10-26 | Piotr Kutkowski | Odbyte kursy: Kategoria A
Ocena:


Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam Pana Zbyszka (kat. A), choć wszyscy instruktorzy z którymi miałem styczność dołożyli cegiełkę do końcowego sukcesu :)
2014-10-25 | HelenaP | Odbyte kursy: katB
Ocena:


Bardzo dziękuje panu Sylwestrowi Butwickiemu zdałam za pierwszym razem dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałośc oraz za słowa ,,da pani radę,,nie jest latwo naczyć panią z niskim peselem nauczyć jeżdzic.Pan egzaminator nie mial żadnych zastrzeżeń,a wymaglował mnie dokładnie.Panie Sylwku jeszcze raz wielkie dzięki jest PAN NAJLEPSZY Helena
2014-10-24 | Madzia P. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Baaaardzo polecam szkołę jazdy KURSANT! Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem :) To nie udałoby się, gdyby nie cudowny Pan Sylwester Butwicki, któremu bardzo dziękuję za cierpliwość, zaangażowanie, dobre rady, fantastyczną atmosferę na jazdach, wiarę w moje umiejętności :D i świetne przygotowanie mnie do egzaminu :)
2014-10-24 | lukasz kawalec | Odbyte kursy: b
Ocena:


Bardzo polecam ten osk, szczególnie chciał bym podziękować panu Cezaremu Karpińskiemu za wprowadznie świat kierowców. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!
2014-10-24 | Joanna Szklarz | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności pana Jarka Tomaszewskiego, który jest świetnym instruktorem, ma genialne podejście do kursantów, jest cierpliwy i życzliwy dzięki czemu nie trzeba się dodatkowo stresować pomyłkami. Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem i wiem że cała w tym zasługa pana Jarka, który świetnie mnie przygotował ;)
2014-10-23 | Monika Idziak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant i pana instruktora Arkadiusza Tandeckiego. Dzięki jego nauką i profesjonalnemu przygotowaniu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem.
2014-10-23 | Cezary | Odbyte kursy: B oraz B1
Ocena:


Szkoła jazdy kursant jest naprawdę bardzo dobra. Nie dziwię się że ma najlepszą zdawalność we Wrocławiu. Kadra instruktorów jest na bardzo wysokim poziomie i dobrze przygotowywują kursantów do egzaminu praktycznego. Polecam Pana Tomasza Woźniaka dzięki któremu udał mi się ten wyczyn.
2014-10-23 | Angelika Przybyła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Mój kurs rozpoczął się jakiś rok temu od współpracy z Panem Mirkiem Soczawą- oazą spokoju, człowiekiem który mimo mojej niesystematyczności starał się bardzo do mnie dopasować, pomimo faktu, iż z różnych powodów (wynikających z moich innych zajęć) nasze jazdy nie mogły odbywać się zbyt często. To właśnie ten Pan pomógł mi przemóc swój strach przed jazdą samochodem, cierpliwie znosił moje wybryki i korygował braki podstawowej wiedzy motoryzacyjnej :) Do tego zawsze w aucie panowała miła atmosfera. Kilka miesięcy później zaczęłam jeździć z Panem Robertem Staszkiewiczem. REWELACYJNYM INSTRUKTOREM, którego mogę śmiało polecić każdemu. Pan Robert dzięki ogromowi swojej pracy zmotywował mnie do nauki oraz wyszlifował moją technikę jazdy. Wszystko odbywało się w niesamowicie spokojnej atmosferze, nierzadko śmieliśmy się też do rozpuku. Kiedy trzeba było- Pan Robert potrafił konstruktywnie mnie skrytykować i przywrócić do pionu :)) Jest to nie tylko rewelacyjny fachowiec, ale również przemiły człowiek. EFEKTEM PRACY WYMIENIONYCH PANÓW JEST ZDANY EGZAMIN ZARÓWNO TEORETYCZNY JAK I PAŃSTWOWY ZA PIERWSZYM RAZEM! Zawsze będę wspominać te miesiące z łezką w oku ;)) P.S. Myślę, że nie potrzeba by było roku gdybym wzięła się wcześniej w garść i solidnie do roboty. Wszystkim gorąco polecam, jeśli ja mogłam to każdy może to zdać ;)
2014-10-23 | Dawid Waśko | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam szkole jazdy Kursant! Wszelkie pochwaly naleza sie Pau Arkadiuszowi Tandeckiemu za wytrwalosc i cierpliwosc. Dziekuje jeszcze raz i zycze powodzenia w dalszej karierze!
2014-10-21 | Aleksandra J | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam tą szkołę. Pan Jacek Boś jest świetnym instruktorem, wszystko dokładnie i precyzyjnie tłumaczy. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego. Dzięki niemu w ogóle się nie stresowałam.
2014-10-19 | Sandy R. P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam szkola KURSANT i instruktor Skrętowicz Sebastian. Ten instruktor ma ogromna wiedze i dzieki mu, zdalem egzamin za pierwszym razem :))
2014-10-19 | Karolina G | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Zdałam w tym miesiacu prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem, a to dzięki przewspaniałemu panu Tomkowi Woźniakowi, który z cierpliwością i humorem nauczył mnie wszystkiego !!! Dzięki Panie Tomku (boy) :))!!!!
2014-10-18 | Agnieszka Lichańska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Kurs prawa jazdy dostałam w prezencie. Sama nie miałam odwagi się zapisać, bo na samą myśl ogarniała mnie panika, a w nocy budziły koszmary. Jednak spróbowałam i nie żałuję. Po 30 h kursu byłam zmuszona zmienić instruktora (z przyczyn losowych. I wtedy poznałam Roberta Staszkiewicza! Przygarnął mnie pod swoje ojcowsko-instruktorskie skrzydła ;) i naprostował. Oduczył złych nawyków, dodał pewności siebie, w każdej minucie motywował do dalszej walki, nie pozwalał się poddawać. Jest niesamowicie ciepłym, cierpliwym człowiekiem, ale i wymagającym - to akurat cenie w nim najbardziej. Oprócz nauki jazdy Robert uczy również życia, przybyło mi wiele nowych cech takich jak wytrwałość, umiejętność opanowania stresu czy zdobywanie na pozór niemożliwego od tak, z podniesioną głową. Dziś po raz pierwszy stawiłam się w wordzie i po 32 minutach egzaminu praktycznego wyszłam z wynikiem pozytywnym. Popełniłam jeden, drobny błąd, spowodowany początkowym zdenerwowaniem, potem już nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. Byłam z Robertem w każdym miejscu, do którego zabrał mnie egzaminator, parkowanie równoległe wykonałam z zamkniętymi oczami ;) Teraz gdy opadły już emocje, wiem, że to czego dzisiaj dokonałam nie stało się "bo mi się udało", tylko dzięki wiedzy i umiejętnościom, nabytym dzięki najwspanialszemu instruktorowi i człowiekowi na świecie. Dziękuję Ci Robercie z całego serca i do zobaczenia na drodze :)
2014-10-16 | Bartek Kujawsi | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Dziekuje bardzo serdecznie za poświęcony mi czas i profesjonalne podejście, za humor i nauczenie jak lepiej, bezpieczniej prowadzic i cieszyc się jazda :) Gorąco wszystkim polecam te szkołę jazdy.
2014-10-14 | Magda Leszczyńska | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności instruktora Grzegorza Hałasa. Już od pierwszych godzin zauroczył mnie swoją osobą i zaraził optymizmem. Współpraca z nim była profesjonalna, rzetelna, nauczył mnie myśleć i pokazał jak się zachować na drodze(nie zatrzymywać się na przystankach, nie zmieniać pasa na ciągłej linii i wiele innych). Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, a to tylko dzięki mojemu kochanemu instruktorowi. Lepiej nie mogłam trafić ?
2014-10-13 | Adrian J | Odbyte kursy:
Ocena:


Wrażenia po kursie jak najbardziej pozytywne, cześć teoretyczna szybko bez przynudzania. Jeździłem z panem Tomaszem Woźniakiem, super człowiek i co najważniejsze instruktor, miły, cierpliwy. Kursik szybko minął bezkonfliktowo w super atmosferze, następnie egzaminy wewnętrzne i państwowy szybko zdane bez większych problemów, jak najbardziej polecam Pana Tomasza i szkołę. Pozdrawiam
2014-10-12 | Karolina Florków | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę jazdy,ponieważ dobrze uczą.Szczególnie polecam pana Sebastiana Skrętkowicza -rewelacyjnie przygotował mnie do egzaminów wewnętrznych jak i do państwowych.Jest cierpliwy i konkretny,szczegółowo pomaga przyswajać wiedzę. Po wykupieniu kilku godzin zdałam za pierwszym razem - nawet podczas egzaminu praktycznego pan Sebastian mnie wspierał także polecam
2014-10-12 | Małgorzata Ch. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam najlepszego instruktora we Wro oraz najlepszego motorniczego w kraju p. ROBERTA STASZKIEWICZA! To profesjonalista w każdym calu: konkretny, dokładny, precyzyjny, posiadający ogromną wiedzę, bogate doświadczenie, przez co bardzo wymagający, ALE i niezwykle wyrozumiały,cierpliwy (jakich mało) i sympatyczny :) Podczas jazdy jego oczy sa wszędzie, dlatego przy nim nie ma mowy o najmniejszej pomyłce, błędzie, gafie czy niedopatrzeniu... Uczy rewelacyjnie o czym świadczy fakt, iż każdy jego kursant zdaje zazwyczaj za pierwszym razem, po czym śmiało śmiga po mieście i autostradzie :) Raz jeszcze polecam - p. ROBERT STASZKIEWICZ to najlepszy instruktor na świecie - i to jest prawda obiektywna. Przyjdź i przekonaj się!!! ;)
2014-10-11 | Małgorzata Dębska | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Chciałam polecić wszystkim instruktora, który przygotował mnie do egzaminu - Pana Sebastiana. Ma fachową wiedzę, która świetnie potrafi przekazać. Jest cierpliwy co mi ułatwiało bezstresową naukę. Świetnie tłumaczy jak parkować, dzięki czemu staje się to naprawdę łatwe :). Polecam serdecznie i jeszcze raz dziękuje.
2014-10-10 | Omar Ahmad | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat.B
Ocena:


Chciałem pogratulować "kursantowi" takiego instruktora jak Pan Nalepa Jerzy , który konkretną, ale i słuszną reką podszkolił mnie do zdania prawa jazdy !
2014-10-09 | klaudia b | Odbyte kursy:
Ocena:


Hej dzisiaj zdalam egzamin panstwowy w wordzie za pierwszym razem ! Chcialabym bardzo podziekowac mojemu instruktorowi Panu Zbigniewowi Kulpie za to że ze mna wytrzymal ! I nigdy nie zapomne jego słow " nie jedz na blondyne,bo bez myslenia nie ma jeżdzenia " oraz bardzo dziekuje Panu Tadeuszowi Biedzie za dopuszczenie nnie do tego egzaminu co stalo sir dopiero za drugim razem ale oplacalo sie ! Dzięki Kursant !klaudia
2014-10-09 | Patrycja Bączyk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Zdałam egzamin państwowy na prawo jazdy za pierwszym razem dzięki instruktorowi Arkadiuszowi Tandeckiemu w Szkole Jazdy Kursant. Szczerze polecam tego instruktora, ze względu na to, że jest to instruktor z powołania. Cierpliwy, konkretny, spokojny, a przy tym bardzo uśmiechnięty. Jeżeli chcecie nauczyć się jeździć w przyjaznej atmosferze, to wybierzcie Pana Arka, gwarantuję, że nie będziecie żałować ;-)
2014-10-09 | tomek | Odbyte kursy: C, C+E
Ocena:


Witam. Zakończone kursy na kat. C oraz C+E z pełnym sukcesem. Oba w pierwszym terminie. Instruktorzy Pan Ryszard Nowak i Krzysztof Porzuczek bardzo kompetentni i doskonale znający się na swojej pracy. POLECAM!!!!
2014-10-09 | Kordula | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Bardzo, ale to bardzo dziękuje Pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą niezwykłą o dużym sercu, ma znakomite podejście do kursanta. Jest bardzo wymagająca, ale jednocześnie potrafi dotrzeć do człowieka w odpowiedni sposób :)Nasze jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo pomogła mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. Życzę każdemu takiego instruktora. Miałam również dodatkowe jazdy z Panem Tadeuszem oraz z Panem Henrykiem, również jestem zadowolona. Ich podejście i sposób nauczania, a także nieopisana cierpliwość jest godna podziwu. Bardzo mi pomogły te dodatkowe jazdy. Poziom Waszej szkoły jest bardzo wysoki, dlatego każdemu będę ją polecać!! :)
2014-10-08 | Mateusz Śliwka | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant oraz instruktora Pana Grzegorza Hałasa. Egzamin teoretyczny i praktyczny na kategorie B1 zdałem za pierwszym razem, a to wszystko zawdzięczam panu Grzegorzowi, który był bardzo cierpliwy i spokojny. Świetna atmosfera podczas jazd i niezwykłe zaangażowanie Pana Grzegorza pomagają lepiej przyswajać wiedzę. Jeszcze raz serdecznie polecam i dziękuje Panu za pomoc!
2014-10-08 | Robert Kunecki | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Z powodu przekroczonego limitu punktów, musiałem powtórnie zdawać egzamin na prawo jazdy. Bardzo dobrze przygotowano mnie teoretycznie jak i praktycznie (kilka godzin jazdy z bardzo dobrym instruktorem)do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję!!! Polecam tą szkołę!
2014-10-08 | Oliver Stania | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Niedawno ukończyłem kurs na B1. Chciałbym podziękować szkole a w szczególności Pani Ewie Samuels i Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Teoria zdana za pierwszym razem , praktyczny za drugim . Polecam "Kursanta" z całego serca i rozumu. Napewno wrócę tu za dwa lata ,aby zrobić Kat B. I just finished my driving licence categorie B1. I choose to do it in english, everything went and I passed my theory exam with good results (72/74). Mr. Hałas was an excellent instruktor that prepared me very well for the driving examination, that I passed in the second round. I am really pleased with the schol "Kursant" and for sure I will come back in 2 years to do my driving licence categorie B. Thank you / Oliver Stania
2014-10-07 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1- szym razem,a to wszystko dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana PIOTRA NOWICKIEGO, z którym "stawiałam pierwsze kroki" i który pomógł mi rozwinąć umiejętności prowadzenia auta. Natomiast Pan KRZYSZTOF WIEWIÓR bardzo fachowo i w kosmicznym tempie sprawił, że doszlifowałam wszystko to czego nauczyłam się wcześniej oraz opanowałam wiele nowych, cennych umiejętności. Chciałabym również podziękować Paniom z biura Szkoły Jazdy KURSANT, które zawsze z uśmiechem na twarzy służą pomocą.
2014-10-04 | Rafał Ożóg | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Pana Sebastiana Skrętowicza jako instruktora. Cierpliwy i konkretny, potrafi wytłumaczyć takie aspekty jak parkowanie, wszelkie przepisy, łuk itd. Sympatyczny, choć specyficzny. Bezproblemowy. Można zaufać jego umiejętnościom nauczania i tłumaczenia. Nie miałem żadnych problemów z przepuszczeniem do egzaminu wewnętrznego, ani państwowego (oba zdane za pierwszym podejściem). Dzięki jazdom z Panem Sebastianem nauczyłem się też teorii praktycznie od zera. Polecam!
2014-10-03 | Iwona Turzańska | Odbyte kursy: Szybki kurs kat. B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant, a szczególnie instruktora p. Macieja Smyka. Zdałam kilka dni temu teorię i praktykę za pierwszym razem we Wrocławiu. Jeśli chodzi o naukę umiejętności prowadzenia auta - spokój i cierpliwość p. Macieja sprawiła, że opanowałam potrzebne umiejętności i na egzaminie państwowym zaparkowałam równolegle w bardzo ciasnym miejscu, uliczce i w korku! Poza nauką jazdy samochodem ważniejsza była dla mnie zmiana przekonań. Wiele lat temu miałam przykre doświadczenia z innym instruktorem, w innym mieście. Wiele lat żyłam wierząc, że prawo jazdy jest dla mnie wręcz nieosiągalne, ponieważ nie jestem w stanie zapanować nad samochodem. Proces nauki z p. Maciejem był tak naprawdę zmianą myślenia o sobie, budowaniem wiary w siebie w tym zakresie. Dzięki Panu Maciejowi pokonałam swoją największą piętę Achillesową i poszłam na egzamin pełna uśmiechu i pewności, że się uda. (PS. na państwowym dostałam wiele podobnych zadań, co na wewnętrznym). Polecam jeszcze raz Pana Macieja Smyka, szczególnie osobom potrzebującym wiele spokoju i wzmacniania pozytywnego:)
2014-10-02 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Gorąco polecam Pana Arka Taudeckiego, świetnie przygotowuje do egzaminów, ma bardzo dobre podejście do uczniów. ;)
2014-10-02 | Karolina G. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie zdałam ostatni egzamin na prawo jazdy - egzamin praktyczny w WORDzie i jestem okropnie szczęśliwym człowiekiem! Dobre przygotowanie zawdzięczam mojemu (najlepszemu na świecie) instruktorowi Panu Grzegorzowi Hałasowi! Gdyby nie Jego motywacja, cierpliwe tłumaczenie, że w pewnych miejscach nie wolno się zatrzymać albo zawracać, na pewno byłoby teraz inaczej. Na szczęście dla mnie jest to już przeszłość :) Każdemu kto szuka dobrej szkoły, polecam serdecznie szkołę jazdy KURSANT i przede wszystkim Pana Grzegorza Hałasa - sukces murowany :)
2014-10-01 | martusia b | Odbyte kursy: b
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT. Moim instruktorem był Tomasz Woźniak - cierpliwy, sympatyczny, wszystko wyjaśnił, wspierał przed egzaminem. Po prostu nie chciałam z auta wychodzić! :) Dziękuję również instruktorowi Jackowi Bosiowi za cenne wskazówki oraz Tomaszowi Okręglickiemu za przygotowanie teoretyczne. Dziękuję i pozdrawiam :*
2014-09-30 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam P. inst. Tomasza Woźniaka. Bardzo dużo się od niego nauczyłem, dawał bardzo dobre rady. Kompetentny, z poczuciem humoru. Łączy przyjemne z pożytecznym. Tłumaczy wszystkie błędy, pokazuje wszystkie sztuczki Wordu (np. nie zamyka drzwi - pali się kontrolka).
2014-09-30 | Beata W. | Odbyte kursy: katb
Ocena:


Bardzo dziekuja p.Leszkowi Przestrzelskiemu za wszystkie godziny jakie wyjezdzilam z nim w trakcie mojego kursu. Polecam Wam wszystkim.
2014-09-29 | Piotr K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam pana instruktora C. Karpińskiego, bardzo miły człowiek a przy tym świetny nauczyciel. Nauka z Nim poskutkowała bezproblemowym zdaniem zarówno egzaminu wewnętrznego jak i państwowego za pierwszym razem!
2014-09-29 | Ola Kołodziej | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz jazdy z Jakubem Radlińskim, w trakcie nauki panuje miła atmosfera a sam instruktor jest bardzo profesjonalny, potrafi wszystko jasno i dobrze wytłumaczyć.
2014-09-29 | Sławek T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem kurs na kat. B i zdałem za pierwszym razem (teorię i praktykę) :) Co prawda musiałem dokupić trochę dodatkowych jazd - nie byłem przedtem pewien że mi się uda. Ale jeśli się przyłoży, to jest prosto :) Moim instruktorem był pan Karpiński Cezary, bardzo polecam - przemiły, wesoły, z dobrym nastawieniem. Czasami trochę za bardzo podpowiada... ale to tylko na dobre wychodzi :) Generalnie dzięki niemu myślę zdałem właśnie za pierwszym razem. Poza tym polecam też bardzo pana Sylwestra Butwickiego - na jego jazdach zawsze panuje bardzo lekka i wesoła atmosfera, można się wyluzować (miałem z nim kilka jazd).
2014-09-28 | Gosia | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkole kursant, instruktorzy w porzadku i egzaminy zaliczone! A to najwazniejsze. Pozdrawiam pana Arka

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |