Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2014-10-29 | Maria Florek | Odbyte kursy:
Ocena:


Witaj! Nie wiesz jaką szkołę jazdy wybrać? Może moja opinia Ci pomoże podjąć dobrą decyzję. Szkoła Kursant jest najlepsza i nie świadczy o tym bynajmniej "kciuk z procentem zdawalności" lub inne reklamy. Od liceum chodziła za mną myśl zrobić prawko, ale ciągle nie było kiedy i jeszcze do tego opinie zewsząd, że bardzo trudno zdać. Szczególnie polecam dwóch instruktorów Tadeusza Biedę i Zbigniewa Kulpę. Są doskonali w nauce dla kogoś kto nie miał możliwości uczenia się za kółkiem rodziców lub przyjaciół, kogoś kto tak jak Ja po raz pierwszy zapisał się na kurs i widział samochód oczami laika :) Nauczą Cię jazdy na trudnych skrzyżowaniach, wytłumaczą od strony teoretycznej jak zmieniać biegi, rozrysują jak parkować równolegle i wytłumaczą jak to się dzieje, że na łuku robisz czasem błąd, chociaż jesteś już przekonany że go umiesz na pamięć :) Pozdrawiam i ślę ukłony, Marysia A i zapomniałam dodać z powodu natłoku roboty, że zdałam za pierwszym razem !
2014-10-27 | Adrian K | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałem podziękować Sebastianowi Skrętowicz za przygotowanie mnie do egzaminu :).Zdałem za pierwszym razem na automacie. Moja ocena to 5 dla Instruktora. Pozdrawiam
2014-10-27 | Bartosz Mazur | Odbyte kursy: Prawo Jazdy Kat. C
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę Jazdy KURSANT. Miła obsługa w biurze. Wszystko elegancko ogarnięte a szczególnie jeśli jak w moim przypadku chodziło o kat. C polecam Pana Ryszarda, który prowadzi również kat. D. Dzięki jemu zdałem za 1 razem :)
2014-10-26 | Piotr Kutkowski | Odbyte kursy: Kategoria A
Ocena:


Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam Pana Zbyszka (kat. A), choć wszyscy instruktorzy z którymi miałem styczność dołożyli cegiełkę do końcowego sukcesu :)
2014-10-25 | HelenaP | Odbyte kursy: katB
Ocena:


Bardzo dziękuje panu Sylwestrowi Butwickiemu zdałam za pierwszym razem dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałośc oraz za słowa ,,da pani radę,,nie jest latwo naczyć panią z niskim peselem nauczyć jeżdzic.Pan egzaminator nie mial żadnych zastrzeżeń,a wymaglował mnie dokładnie.Panie Sylwku jeszcze raz wielkie dzięki jest PAN NAJLEPSZY Helena
2014-10-24 | Madzia P. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Baaaardzo polecam szkołę jazdy KURSANT! Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem :) To nie udałoby się, gdyby nie cudowny Pan Sylwester Butwicki, któremu bardzo dziękuję za cierpliwość, zaangażowanie, dobre rady, fantastyczną atmosferę na jazdach, wiarę w moje umiejętności :D i świetne przygotowanie mnie do egzaminu :)
2014-10-24 | lukasz kawalec | Odbyte kursy: b
Ocena:


Bardzo polecam ten osk, szczególnie chciał bym podziękować panu Cezaremu Karpińskiemu za wprowadznie świat kierowców. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!
2014-10-24 | Joanna Szklarz | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności pana Jarka Tomaszewskiego, który jest świetnym instruktorem, ma genialne podejście do kursantów, jest cierpliwy i życzliwy dzięki czemu nie trzeba się dodatkowo stresować pomyłkami. Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem i wiem że cała w tym zasługa pana Jarka, który świetnie mnie przygotował ;)
2014-10-23 | Monika Idziak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant i pana instruktora Arkadiusza Tandeckiego. Dzięki jego nauką i profesjonalnemu przygotowaniu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem.
2014-10-23 | Cezary | Odbyte kursy: B oraz B1
Ocena:


Szkoła jazdy kursant jest naprawdę bardzo dobra. Nie dziwię się że ma najlepszą zdawalność we Wrocławiu. Kadra instruktorów jest na bardzo wysokim poziomie i dobrze przygotowywują kursantów do egzaminu praktycznego. Polecam Pana Tomasza Woźniaka dzięki któremu udał mi się ten wyczyn.
2014-10-23 | Angelika Przybyła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Mój kurs rozpoczął się jakiś rok temu od współpracy z Panem Mirkiem Soczawą- oazą spokoju, człowiekiem który mimo mojej niesystematyczności starał się bardzo do mnie dopasować, pomimo faktu, iż z różnych powodów (wynikających z moich innych zajęć) nasze jazdy nie mogły odbywać się zbyt często. To właśnie ten Pan pomógł mi przemóc swój strach przed jazdą samochodem, cierpliwie znosił moje wybryki i korygował braki podstawowej wiedzy motoryzacyjnej :) Do tego zawsze w aucie panowała miła atmosfera. Kilka miesięcy później zaczęłam jeździć z Panem Robertem Staszkiewiczem. REWELACYJNYM INSTRUKTOREM, którego mogę śmiało polecić każdemu. Pan Robert dzięki ogromowi swojej pracy zmotywował mnie do nauki oraz wyszlifował moją technikę jazdy. Wszystko odbywało się w niesamowicie spokojnej atmosferze, nierzadko śmieliśmy się też do rozpuku. Kiedy trzeba było- Pan Robert potrafił konstruktywnie mnie skrytykować i przywrócić do pionu :)) Jest to nie tylko rewelacyjny fachowiec, ale również przemiły człowiek. EFEKTEM PRACY WYMIENIONYCH PANÓW JEST ZDANY EGZAMIN ZARÓWNO TEORETYCZNY JAK I PAŃSTWOWY ZA PIERWSZYM RAZEM! Zawsze będę wspominać te miesiące z łezką w oku ;)) P.S. Myślę, że nie potrzeba by było roku gdybym wzięła się wcześniej w garść i solidnie do roboty. Wszystkim gorąco polecam, jeśli ja mogłam to każdy może to zdać ;)
2014-10-23 | Dawid Waśko | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam szkole jazdy Kursant! Wszelkie pochwaly naleza sie Pau Arkadiuszowi Tandeckiemu za wytrwalosc i cierpliwosc. Dziekuje jeszcze raz i zycze powodzenia w dalszej karierze!
2014-10-21 | Aleksandra J | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam tą szkołę. Pan Jacek Boś jest świetnym instruktorem, wszystko dokładnie i precyzyjnie tłumaczy. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego. Dzięki niemu w ogóle się nie stresowałam.
2014-10-19 | Sandy R. P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam szkola KURSANT i instruktor Skrętowicz Sebastian. Ten instruktor ma ogromna wiedze i dzieki mu, zdalem egzamin za pierwszym razem :))
2014-10-19 | Karolina G | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Zdałam w tym miesiacu prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem, a to dzięki przewspaniałemu panu Tomkowi Woźniakowi, który z cierpliwością i humorem nauczył mnie wszystkiego !!! Dzięki Panie Tomku (boy) :))!!!!
2014-10-18 | Agnieszka Lichańska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Kurs prawa jazdy dostałam w prezencie. Sama nie miałam odwagi się zapisać, bo na samą myśl ogarniała mnie panika, a w nocy budziły koszmary. Jednak spróbowałam i nie żałuję. Po 30 h kursu byłam zmuszona zmienić instruktora (z przyczyn losowych. I wtedy poznałam Roberta Staszkiewicza! Przygarnął mnie pod swoje ojcowsko-instruktorskie skrzydła ;) i naprostował. Oduczył złych nawyków, dodał pewności siebie, w każdej minucie motywował do dalszej walki, nie pozwalał się poddawać. Jest niesamowicie ciepłym, cierpliwym człowiekiem, ale i wymagającym - to akurat cenie w nim najbardziej. Oprócz nauki jazdy Robert uczy również życia, przybyło mi wiele nowych cech takich jak wytrwałość, umiejętność opanowania stresu czy zdobywanie na pozór niemożliwego od tak, z podniesioną głową. Dziś po raz pierwszy stawiłam się w wordzie i po 32 minutach egzaminu praktycznego wyszłam z wynikiem pozytywnym. Popełniłam jeden, drobny błąd, spowodowany początkowym zdenerwowaniem, potem już nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. Byłam z Robertem w każdym miejscu, do którego zabrał mnie egzaminator, parkowanie równoległe wykonałam z zamkniętymi oczami ;) Teraz gdy opadły już emocje, wiem, że to czego dzisiaj dokonałam nie stało się "bo mi się udało", tylko dzięki wiedzy i umiejętnościom, nabytym dzięki najwspanialszemu instruktorowi i człowiekowi na świecie. Dziękuję Ci Robercie z całego serca i do zobaczenia na drodze :)
2014-10-16 | Bartek Kujawsi | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Dziekuje bardzo serdecznie za poświęcony mi czas i profesjonalne podejście, za humor i nauczenie jak lepiej, bezpieczniej prowadzic i cieszyc się jazda :) Gorąco wszystkim polecam te szkołę jazdy.
2014-10-14 | Magda Leszczyńska | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności instruktora Grzegorza Hałasa. Już od pierwszych godzin zauroczył mnie swoją osobą i zaraził optymizmem. Współpraca z nim była profesjonalna, rzetelna, nauczył mnie myśleć i pokazał jak się zachować na drodze(nie zatrzymywać się na przystankach, nie zmieniać pasa na ciągłej linii i wiele innych). Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, a to tylko dzięki mojemu kochanemu instruktorowi. Lepiej nie mogłam trafić ?
2014-10-13 | Adrian J | Odbyte kursy:
Ocena:


Wrażenia po kursie jak najbardziej pozytywne, cześć teoretyczna szybko bez przynudzania. Jeździłem z panem Tomaszem Woźniakiem, super człowiek i co najważniejsze instruktor, miły, cierpliwy. Kursik szybko minął bezkonfliktowo w super atmosferze, następnie egzaminy wewnętrzne i państwowy szybko zdane bez większych problemów, jak najbardziej polecam Pana Tomasza i szkołę. Pozdrawiam
2014-10-12 | Karolina Florków | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę jazdy,ponieważ dobrze uczą.Szczególnie polecam pana Sebastiana Skrętkowicza -rewelacyjnie przygotował mnie do egzaminów wewnętrznych jak i do państwowych.Jest cierpliwy i konkretny,szczegółowo pomaga przyswajać wiedzę. Po wykupieniu kilku godzin zdałam za pierwszym razem - nawet podczas egzaminu praktycznego pan Sebastian mnie wspierał także polecam
2014-10-12 | Małgorzata Ch. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam najlepszego instruktora we Wro oraz najlepszego motorniczego w kraju p. ROBERTA STASZKIEWICZA! To profesjonalista w każdym calu: konkretny, dokładny, precyzyjny, posiadający ogromną wiedzę, bogate doświadczenie, przez co bardzo wymagający, ALE i niezwykle wyrozumiały,cierpliwy (jakich mało) i sympatyczny :) Podczas jazdy jego oczy sa wszędzie, dlatego przy nim nie ma mowy o najmniejszej pomyłce, błędzie, gafie czy niedopatrzeniu... Uczy rewelacyjnie o czym świadczy fakt, iż każdy jego kursant zdaje zazwyczaj za pierwszym razem, po czym śmiało śmiga po mieście i autostradzie :) Raz jeszcze polecam - p. ROBERT STASZKIEWICZ to najlepszy instruktor na świecie - i to jest prawda obiektywna. Przyjdź i przekonaj się!!! ;)
2014-10-11 | Małgorzata Dębska | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Chciałam polecić wszystkim instruktora, który przygotował mnie do egzaminu - Pana Sebastiana. Ma fachową wiedzę, która świetnie potrafi przekazać. Jest cierpliwy co mi ułatwiało bezstresową naukę. Świetnie tłumaczy jak parkować, dzięki czemu staje się to naprawdę łatwe :). Polecam serdecznie i jeszcze raz dziękuje.
2014-10-10 | Omar Ahmad | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat.B
Ocena:


Chciałem pogratulować "kursantowi" takiego instruktora jak Pan Nalepa Jerzy , który konkretną, ale i słuszną reką podszkolił mnie do zdania prawa jazdy !
2014-10-09 | klaudia b | Odbyte kursy:
Ocena:


Hej dzisiaj zdalam egzamin panstwowy w wordzie za pierwszym razem ! Chcialabym bardzo podziekowac mojemu instruktorowi Panu Zbigniewowi Kulpie za to że ze mna wytrzymal ! I nigdy nie zapomne jego słow " nie jedz na blondyne,bo bez myslenia nie ma jeżdzenia " oraz bardzo dziekuje Panu Tadeuszowi Biedzie za dopuszczenie nnie do tego egzaminu co stalo sir dopiero za drugim razem ale oplacalo sie ! Dzięki Kursant !klaudia
2014-10-09 | Patrycja Bączyk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Zdałam egzamin państwowy na prawo jazdy za pierwszym razem dzięki instruktorowi Arkadiuszowi Tandeckiemu w Szkole Jazdy Kursant. Szczerze polecam tego instruktora, ze względu na to, że jest to instruktor z powołania. Cierpliwy, konkretny, spokojny, a przy tym bardzo uśmiechnięty. Jeżeli chcecie nauczyć się jeździć w przyjaznej atmosferze, to wybierzcie Pana Arka, gwarantuję, że nie będziecie żałować ;-)
2014-10-09 | tomek | Odbyte kursy: C, C+E
Ocena:


Witam. Zakończone kursy na kat. C oraz C+E z pełnym sukcesem. Oba w pierwszym terminie. Instruktorzy Pan Ryszard Nowak i Krzysztof Porzuczek bardzo kompetentni i doskonale znający się na swojej pracy. POLECAM!!!!
2014-10-09 | Kordula | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Bardzo, ale to bardzo dziękuje Pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą niezwykłą o dużym sercu, ma znakomite podejście do kursanta. Jest bardzo wymagająca, ale jednocześnie potrafi dotrzeć do człowieka w odpowiedni sposób :)Nasze jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo pomogła mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. Życzę każdemu takiego instruktora. Miałam również dodatkowe jazdy z Panem Tadeuszem oraz z Panem Henrykiem, również jestem zadowolona. Ich podejście i sposób nauczania, a także nieopisana cierpliwość jest godna podziwu. Bardzo mi pomogły te dodatkowe jazdy. Poziom Waszej szkoły jest bardzo wysoki, dlatego każdemu będę ją polecać!! :)
2014-10-08 | Mateusz Śliwka | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant oraz instruktora Pana Grzegorza Hałasa. Egzamin teoretyczny i praktyczny na kategorie B1 zdałem za pierwszym razem, a to wszystko zawdzięczam panu Grzegorzowi, który był bardzo cierpliwy i spokojny. Świetna atmosfera podczas jazd i niezwykłe zaangażowanie Pana Grzegorza pomagają lepiej przyswajać wiedzę. Jeszcze raz serdecznie polecam i dziękuje Panu za pomoc!
2014-10-08 | Robert Kunecki | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Z powodu przekroczonego limitu punktów, musiałem powtórnie zdawać egzamin na prawo jazdy. Bardzo dobrze przygotowano mnie teoretycznie jak i praktycznie (kilka godzin jazdy z bardzo dobrym instruktorem)do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję!!! Polecam tą szkołę!
2014-10-08 | Oliver Stania | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Niedawno ukończyłem kurs na B1. Chciałbym podziękować szkole a w szczególności Pani Ewie Samuels i Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Teoria zdana za pierwszym razem , praktyczny za drugim . Polecam "Kursanta" z całego serca i rozumu. Napewno wrócę tu za dwa lata ,aby zrobić Kat B. I just finished my driving licence categorie B1. I choose to do it in english, everything went and I passed my theory exam with good results (72/74). Mr. Hałas was an excellent instruktor that prepared me very well for the driving examination, that I passed in the second round. I am really pleased with the schol "Kursant" and for sure I will come back in 2 years to do my driving licence categorie B. Thank you / Oliver Stania
2014-10-07 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1- szym razem,a to wszystko dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana PIOTRA NOWICKIEGO, z którym "stawiałam pierwsze kroki" i który pomógł mi rozwinąć umiejętności prowadzenia auta. Natomiast Pan KRZYSZTOF WIEWIÓR bardzo fachowo i w kosmicznym tempie sprawił, że doszlifowałam wszystko to czego nauczyłam się wcześniej oraz opanowałam wiele nowych, cennych umiejętności. Chciałabym również podziękować Paniom z biura Szkoły Jazdy KURSANT, które zawsze z uśmiechem na twarzy służą pomocą.
2014-10-04 | Rafał Ożóg | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Pana Sebastiana Skrętowicza jako instruktora. Cierpliwy i konkretny, potrafi wytłumaczyć takie aspekty jak parkowanie, wszelkie przepisy, łuk itd. Sympatyczny, choć specyficzny. Bezproblemowy. Można zaufać jego umiejętnościom nauczania i tłumaczenia. Nie miałem żadnych problemów z przepuszczeniem do egzaminu wewnętrznego, ani państwowego (oba zdane za pierwszym podejściem). Dzięki jazdom z Panem Sebastianem nauczyłem się też teorii praktycznie od zera. Polecam!
2014-10-03 | Iwona Turzańska | Odbyte kursy: Szybki kurs kat. B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant, a szczególnie instruktora p. Macieja Smyka. Zdałam kilka dni temu teorię i praktykę za pierwszym razem we Wrocławiu. Jeśli chodzi o naukę umiejętności prowadzenia auta - spokój i cierpliwość p. Macieja sprawiła, że opanowałam potrzebne umiejętności i na egzaminie państwowym zaparkowałam równolegle w bardzo ciasnym miejscu, uliczce i w korku! Poza nauką jazdy samochodem ważniejsza była dla mnie zmiana przekonań. Wiele lat temu miałam przykre doświadczenia z innym instruktorem, w innym mieście. Wiele lat żyłam wierząc, że prawo jazdy jest dla mnie wręcz nieosiągalne, ponieważ nie jestem w stanie zapanować nad samochodem. Proces nauki z p. Maciejem był tak naprawdę zmianą myślenia o sobie, budowaniem wiary w siebie w tym zakresie. Dzięki Panu Maciejowi pokonałam swoją największą piętę Achillesową i poszłam na egzamin pełna uśmiechu i pewności, że się uda. (PS. na państwowym dostałam wiele podobnych zadań, co na wewnętrznym). Polecam jeszcze raz Pana Macieja Smyka, szczególnie osobom potrzebującym wiele spokoju i wzmacniania pozytywnego:)
2014-10-02 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Gorąco polecam Pana Arka Taudeckiego, świetnie przygotowuje do egzaminów, ma bardzo dobre podejście do uczniów. ;)
2014-10-02 | Karolina G. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie zdałam ostatni egzamin na prawo jazdy - egzamin praktyczny w WORDzie i jestem okropnie szczęśliwym człowiekiem! Dobre przygotowanie zawdzięczam mojemu (najlepszemu na świecie) instruktorowi Panu Grzegorzowi Hałasowi! Gdyby nie Jego motywacja, cierpliwe tłumaczenie, że w pewnych miejscach nie wolno się zatrzymać albo zawracać, na pewno byłoby teraz inaczej. Na szczęście dla mnie jest to już przeszłość :) Każdemu kto szuka dobrej szkoły, polecam serdecznie szkołę jazdy KURSANT i przede wszystkim Pana Grzegorza Hałasa - sukces murowany :)
2014-10-01 | martusia b | Odbyte kursy: b
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT. Moim instruktorem był Tomasz Woźniak - cierpliwy, sympatyczny, wszystko wyjaśnił, wspierał przed egzaminem. Po prostu nie chciałam z auta wychodzić! :) Dziękuję również instruktorowi Jackowi Bosiowi za cenne wskazówki oraz Tomaszowi Okręglickiemu za przygotowanie teoretyczne. Dziękuję i pozdrawiam :*
2014-09-30 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam P. inst. Tomasza Woźniaka. Bardzo dużo się od niego nauczyłem, dawał bardzo dobre rady. Kompetentny, z poczuciem humoru. Łączy przyjemne z pożytecznym. Tłumaczy wszystkie błędy, pokazuje wszystkie sztuczki Wordu (np. nie zamyka drzwi - pali się kontrolka).
2014-09-30 | Beata W. | Odbyte kursy: katb
Ocena:


Bardzo dziekuja p.Leszkowi Przestrzelskiemu za wszystkie godziny jakie wyjezdzilam z nim w trakcie mojego kursu. Polecam Wam wszystkim.
2014-09-29 | Piotr K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam pana instruktora C. Karpińskiego, bardzo miły człowiek a przy tym świetny nauczyciel. Nauka z Nim poskutkowała bezproblemowym zdaniem zarówno egzaminu wewnętrznego jak i państwowego za pierwszym razem!
2014-09-29 | Ola Kołodziej | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz jazdy z Jakubem Radlińskim, w trakcie nauki panuje miła atmosfera a sam instruktor jest bardzo profesjonalny, potrafi wszystko jasno i dobrze wytłumaczyć.
2014-09-29 | Sławek T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem kurs na kat. B i zdałem za pierwszym razem (teorię i praktykę) :) Co prawda musiałem dokupić trochę dodatkowych jazd - nie byłem przedtem pewien że mi się uda. Ale jeśli się przyłoży, to jest prosto :) Moim instruktorem był pan Karpiński Cezary, bardzo polecam - przemiły, wesoły, z dobrym nastawieniem. Czasami trochę za bardzo podpowiada... ale to tylko na dobre wychodzi :) Generalnie dzięki niemu myślę zdałem właśnie za pierwszym razem. Poza tym polecam też bardzo pana Sylwestra Butwickiego - na jego jazdach zawsze panuje bardzo lekka i wesoła atmosfera, można się wyluzować (miałem z nim kilka jazd).
2014-09-28 | Gosia | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkole kursant, instruktorzy w porzadku i egzaminy zaliczone! A to najwazniejsze. Pozdrawiam pana Arka
2014-09-28 | Tomasz Koksanowicz | Odbyte kursy: 1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z wykupionych dodatkowych godzin . Moim instruktorem był Pan Jakub Radliński
2014-09-27 | Piotrek | Odbyte kursy: Kat.C
Ocena:


Polecam szkolenie z instruktorem Ryszardem Nowakiem na kat.C, ponieważ instruktor ten jest cierpliwy, wyrozumiały, a podczas szkolenia informuje i zwraca szczególną uwagę na istotne elementy na jakie trzeba uważać podczas egzaminu państwowego. Dzięki temu zdałem egzamin za pierwszym razem co jest najlepszą rekomendacją!!!
2014-09-27 | Sławek | Odbyte kursy: kat. A
Ocena:


Zacznę od tego, że trudno jest obiektywnie ocenić szkołę KURSANT, nie mając porównania z innymi szkołami. Mogę tylko napisać, co mi się podobało a co nie. Wykłady prowadzone przez seksowną blond babeczkę (niestety nie pamiętam imienia ani nazwiska). Pełen profesjonalizm, talent pedagogiczny, punktualność i znakomita wiedza na temat przepisów ruchu drogowego. Trochę za bardzo straszy egzaminem - w rzeczywistości nie jest aż tak źle. Jazdy z panami:Zbyszkiem i Grzegorzem. Pozdrawiam obydwóch. Podchodzą do kursanta spokojnie, bez nerwów i zapewniają bezstresowe lekcje. Różnice w podejściu do nauczania są niewielkie i obydwaj są godni polecenia. Trochę krytyki o samym placu manewrowym. Można by poprawić jakość nawierzchni. Oprócz tego na placu jest ciasno bo służy zarówno kursantom na kat A jak i B. Jak tylko na placu pojawi się kilka samochodów, można kręcić tylko ósemki i wolny slalom. Ogólnie jestem zadowolony z poziomu nauczania i z czystym sumieniem mogę polecić szkołę innym.
2014-09-26 | marcin wroniak | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


profesjonalne szkolenie dzięki dla Jakuba Radlińskiego.polecam wszystkim.marcin w.
2014-09-25 | Wiesława Szymanek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla mojego instruktora Tadeusza Biedy, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za 1-wszym razem. Gorąco polecam tego instruktora , jest cierpliwy, wyrozumiały,profesjonalny i rzetelny. Duże zasługi ma również p.Zbyszek i p.Magda ; ich cenne uwagi i wiara we mnie pozwoliły mi dołączyć do grona szczęśliwych kierowców. Dziękuję i pozdrawiam :)
2014-09-25 | Dominik | Odbyte kursy: Prawo jazdy B
Ocena:


Pewnie i za pierwszym razem zdałem egzamin praktyczny, zawdzięczam to wszystko ośrodkowi szkolenia kierowców Kursant. Niecierpliwie czekałem na wykłady które przychodziłem z ciekawością bo ciąle dowiadywałem się konkretnych i przydatnych rzeczy. Szczególnie mój wynik zawdzięczam instruktorowi, a mianowicie Bartoszowi Majewskiemu. Pełen profesjonalizm! Cierpliwość drogą do sukcesu.. Ten pan jest naprawdę bardzo cierpliwy co przełożyło się na wynik pozytywny podczas egzaminu Teoretycznego jak iPraktycznego. Podczas jazdy nie panuje "sztywna" atmosfera . Pan Bartosz jest otwarty na rozmowy. Można porozmawiać z nim "młodzieżowo" Bez wahania po raz drugi wybrał bym właśni tę szkołę .GORĄCO POLECAM .!
2014-09-25 | Patrycja Nowysz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem i to po 30 min! To wszystko dzięki pomocy Roberta Staszkiewicza! Najlepszy instruktor pod Słońcem. Gdyby nie on, prawko robiłabym do tej pory ;) Z całego serca polecam! Dużo śmiechu, zabawnych sytuacji ale i ogrom przydatnej wiedzy. Pozdrawiam Panie Robercie! Patrycja N.
2014-09-25 | Edwart Kozik | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Jakub Radlinski polecam Tego instruktora poniewaz ma ogromna wiedze jest cierpliwy i wyrozumialy wszyscy moi znajomi uczacy sie u Jakuba i w szkole Kursant maja jak najlepsza opinie poleca wszystkim pozdrawiam
2014-09-25 | Barbara Ryglowska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdalam egzamin praktyczny za pierwszym razem i to tylko dlatego, ze mialam wielkie szczescie trafiajac na Roberta Staszkiewicza po nieudanych 30 godzinach jazdy z innym instruktorem. Jestem absolutnie zadowolona z profesjonalizmu Roberta, wspanialego bo niekonwencjalnego poczucia humoru i nadprzyrodzonych zdolnosci motywacyjnych. Gdyby nie Robert to z pewnoscia jezdzilabym nadal rowerem. Mysle ze Robert reprezentuje nadzwyczajna osobowosc i jest w stanie wyszkolic kazda osobe aby z przyjemnoscia, bez obaw i bezpiecznie kierowala pojazdem i zdala egzamin praktyczny za pierwszym razem. Robert jest zarabistym instruktorem ktorego wszystkim polecam! Jest rowniez tak wspaniala osobowoscia, ktorej nie da sie zapomniec! Zolwik Robert! Do zobaczenia we Wroclawiu!
2014-09-24 | Daniel Ptasinski | Odbyte kursy: kat. b
Ocena:


Witam po kilku jazdach dodatkowych zdałem w końcu egzamin w wordzie, zawdzięczam to instruktorowi Majewskiemu Bartłomiejowi. pozdrawiam Daniel P.
2014-09-24 | Anna Kozłowska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Bartosza Majewskiego !!!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie. Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie, posiada niezwykłą umiejętność przekazywania wiedzy oraz tłumaczenia sytuacji na drodze, cierpliwy, opanowany:), motywuje do pracy, w sytuacjach zwątpienia dodaje sił. Dziękuję za naukę, śmiech i łzy, pozdrawiam!!!
2014-09-23 | Karol | Odbyte kursy: jazdy dodatkowe B Automat
Ocena:


U Sebastiana Skretkowicza wykupiłem kilka godzin dodatkowo. Jest to człowiek, który umie szanować kursanta i jego czas. Wyjeździłem z nim każdą godzinę co do minuty, a jeśli się nie udało - odpracowywaliśmy na następnych zajęciach. Pas ruchu z którym miałem problemy w innej szkole ,nauczył mnie w 30 min bez potrzeby stosowania żadnej wyszukanej, skomplikowanej metody. Umie w przystępny sposób przekazać metody bezpiecznej dynamiczniej jazdy a jednocześnie zwrócić uwagi na pułapki egzaminacyjne Wrocławia (nietypowe miejsca). Bardzo milo wspominam czas spędzony na dodatkowych jazdach ,które przyniosły mi wiele korzyści i dały przekonanie, że sobie poradzę. To czego nie umiał mnie nauczyć mój instruktor w 30 godzin jemu udało sie w 10. Bardzo cierpliwie potrafi tłumaczyć , nauczył mnie innych technik jazdy i placu, których nie miałem opanowanych w innej wiodącej szkole . Jego wrodzony spokój i profesjonalizm, sprawiał że jeździło mi się z przyjemnościa i bez stresu.POLECAM. Dobrze zainwestowana kasa Lepiej pojeździc 5 godzin wiecej niz zdawac po kilka razy. Sebastian DZIEKI
2014-09-21 | Aleksandra Kowalska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam p. Jakuba Radlińskiego !!! Niezwykle profesjonalne podejście i praktyczne wskazówki. Polecam.
2014-09-20 | Kornelia | Odbyte kursy:
Ocena:


Kurs odbyłam w inej szkole jazdy, potem egzamin praktyczny byl dla mnie straszny i nie ukrywam pare raze nie zdałam, zrobiłam miesiąc przerwy i trafiłam do kursanta do pana Grzegorza Hałas, przekazał mi on wiedze z którą bez problemu zdła egzanim praktyczny! Ciesze się bardzo, że właśnie w taki sposób potoczyły się dalsze losy moich zmagań z robieniem prawka. Jeżdździło się bardzo przyjemnie, miła atmosfera i bardzo dobrze przygotowanie!!! Polecam!!!!
2014-09-20 | Andrii Mandziuk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Dzisiaj zdałem za pierwszym razem... Obcokrajowiec, który mieszka w Polsce od dwóch lat zdał egzamin praktyczny za pierwszym razem!!! Swoje dzisiejsze zwyciężstwo chcę poświęcić swojemu instruktorowi, przyjacielowi i "bratu" Robertowi Staszkiewiczu. Dziękuję mu za cierpieliwość, za wiarę we mnie i za "kopa w dupę";) Jesteś najlepszy, Robercie! Gorąco polecam wszystkim OSK Kursant i Roberta Staszkiewicza!
2014-09-19 | Roksana Szmaj | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona z kursu, Pan Grzegorz Hałas potrafi nauczyć jeździć każdego i przede wszystkim-zmusza do myślenia. Nie obyło się bez sprowadzenia na ziemię na przystanku, ale to już chyba pozostanie tradycją :) miła i wesoła atmosfera umilała jazdę, świetne poczucie pana Grzesia nie pozwoliło mi się nudzić :)bardzo gorąco polecam szkołę jazdy kursant i Pana Grzegorza Hałasa!
2014-09-19 | Klaudia B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dobra Szkoła Jazdy, miła atmosfera oraz instruktorzy. Polecam Wszystkim! :-)
2014-09-17 | Joanna Staroszczyk | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Zdalam egzamin za pierwszym razem, teoretyczny i praktyczny. Bardzo chcialam podziekowac pani Ewie Samuels, ktora byla moja instruktorka. Dzieki niej moj egzamin panstwowy poszedl szybko i bez problemu. Bardzo dziekuje.
2014-09-17 | Ania W. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Wykłady interesująco prowadzone(wykładowcy zaangażowani oraz sympatyczni). Jestem bardzo zadowolona z mojego instruktora- p.Krzysztof Wiewiór - porządne szkolenie, zaangażowanie, chęć dopracowania szczegółów oraz dobra atmosfera do nauki. W miarę elastyczne godziny zajęć, nie trudno było się umówić(w weekendy również). Pozytywne wrażenie również po jazdach z innym instruktorami- wszyscy świetnie wykonują swoją pracę. Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Co ważne, jazdy w dużej części odbywają się po trasie egzaminacyjnej, co sprawia, że można dobrze się z nią oswoić. Myślę, że Kursant ma tak naprawdę niewielką konkurencję a dobre opinie o nim się potwierdzają. Polecam.
2014-09-17 | Malwina D. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam już za pierwszym razem!Szczególne podziękowania kieruje do bardzo cierpliwego i profesjonalnego instruktora, którym był Jerzy Zastawny.Jazdy z nim to była czysta przyjemność :)
2014-09-16 | Marcin Grzybowski | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Szkolenie sprawnie i bez żadnych zgrzytów. Instruktor, Pan Ryszard Nowak, rzeczowy i konkretny. Elastyczne godziny jazd, dobrze tłumaczone zagadnienia techniczne. Polecam:)!
2014-09-16 | ola n. | Odbyte kursy: b
Ocena:


Egzamin zdalam za pierwszym razem. Przygotowywał mnie do niego pan Grzegorz Hałas. Jest bardzo miłym człowiekiem, u czasie jazd nie brakuje mu poczucia humoru, dzieki czemu nauka szybko wchodzi do głowy. Polecam!
2014-09-14 | Alina Pluta | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Polecam wszystkim OSK Kursant. W szczególności instruktora Roberta Staszkiewicza,który jest wspaniałym ,ciepłym człowiekiem.Potrafi przekazać wiedzę jest cierpliwy,wyrozumiały,spokojny zaangożowany w wyszkolenie Kursanta.Zwasze potrzymywał mnie na duchu i wierzył że dam radę Dzięki Robert!!! :)
2014-09-13 | Mariusz Dąbrowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właśnie zdałem egzamin praktyczny. Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi Grzegorzowi Jasińskiemu. To dzięki niemu zdałem ten egzamin. Panu Grzegorzowi zawdzięczam profesjonalne przygotowanie. A wszystko w miłej i pełnej humoru atmosferze. Lekcje jazdy to była sama przyjemność. Teraz samodzielna jazda samochodem to duży komfort dzięki dobremu przygotowaniu. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam jazdy z Panem Grzegorzem.
2014-09-12 | Anna Szymczyk | Odbyte kursy:
Ocena:


Dziękuję serdecznie panu Zbyszkowi Kulpie za życzliwe towarzystwo, pełne i żywe zaangażowanie w każdą jazdę, szczegółowe i nieraz wyrysowane z najciutszymi detalami niezmordowane wyjaśnienia dotyczące techniki jazdy oraz w efekcie za poprowadzenie wyboistą drogą do pomyślnego zdania egzaminu za pierwszym razem; panu Tadeuszowi Biedzie za najeżone pułapkami, urozmaicone trasy, a także panu Cezaremu Karpińskiemu za pogodę ducha i kojący wpływ na skołatane kursanckie nerwy. Nie sposób wylecieć spod troskliwych skrzydeł pana Zbyszka bez dopracowanych i wyszlifowanych umiejętności radzenia sobie w miejskiej dżungli.
2014-09-12 | Marek K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałem egzamin. Za pierwszym razem. Dziękuję panu Krzysztofowi Wiewiórowi za bardzo doskonałe przygotowanie. Polecam tego instruktora!!! Dobrze przygotowuje pod względem egzaminu i przyszłej jazdy,można z nim swobodnie podyskutować i czasem się pośmiać :) Jest on doświadczonym profesjonalistą i widać że zależy mu na nauczeniu oraz przygotowaniu do bezpiecznej,bezkolizyjnej. Jeszcze raz polecam pana Krzysztofa Wiewióra z OSK Kursant i dziękuję!!!
2014-09-10 | marek plominski | Odbyte kursy:
Ocena:


witam serdecznie pragne podziekowac instruktorce Kasience za dobra szkole jazdy za jej wytrzymalosc dla takiego ucznia jak ja,za to jak potrafi poprawnie nauczyc i wytlumaczyc wszystkie bledy jakie popelnilem w czasie nauki jazdy.przyszlym kursantom bardzo polecam pania Kasie.Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
2014-09-09 | Angelika Anger | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałam państwowy egzamin prawa jazdy :D i to za pierwszym razem. Dziękuje Panu Jakubowi Radlińskiemu który cierpliwie, wymagająco i z humorem przygotowywał mnie do egzaminu :) mimo tego, że jakiś manewr się nie udał Pan Jakub zawsze motywuje do dalszej nauki i postępu. Bardzo zachęcam do ropoczęcia kursu kat. B w szkole KURSANT jak i jazd z Panem Jakubem.
2014-09-09 | Krystian Sudoł | Odbyte kursy: B, A
Ocena:


Witam, W szkole KURSANT zrobiłem kursy na kat. B i A. Kategorię B zdawałem na starych zasadach 4 lata temu. Bardzo dobrze wspominam instruktorkę, panią Magdę N. Egzamin zdany za 1 razem bez najmniejszych problemów. Tydzień temu zdałem egzamin na kategorię A, również za pierwszym razem. :) Na kategorii A jeździłem z Panem Grzegorzem i 2 jazdy miałem z panem Zbyszkiem. Obu instruktorów polecam, Grzegorz czasami mało mówi ale jak się go podpyta kilka razy o problemy, bądź wątpliwości odnośnie zadań egzaminacyjnych lub jazdy to na pewno będziecie w stanie zwiększyć swoje szanse na egzaminie. Z Zbyszkiem też dobrze jeździ się po mieście, szybko i dobrze tłumaczy źle wykonane manewry na drodze. Obaj mają dużo cierpliwości do kursantów, którym nie idzie na początku, co miałem okazję doświadczyć na placu manewrowym. Pozdrawiam Krystian
2014-09-08 | Konrad Gęsicki | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, Właśnie zdałem państwowy egzamin praktyczny. Nie dokonałbym tego gdyby nie Pan Robert Staszkiewicz - instruktor szkoły KURSANT. Pan Robert to profesjonalista, ma niesamowity kontakt z ludźmi, potrafi dokładnie wytłumaczyć zaistniałe sytuacje na drodze. Jest wymagający ale naprawdę uczy perfekcyjnej jazdy. Doskonale czyta ludzi i naprawdę można mu zaufać w kwestii przygotowania do egzaminu. Dziękuję, pozdrawiam i przede wszystkim POLECAM każdemu!!! :)
2014-09-06 | Paulina Biźnia | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


w dniu 5.09.2014 dumnie dołączyłam do grona kierowców zdając egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem ! Wszystko to za sprawą najlepszego instruktora w Kursancie pana Jakuba Radlińskiego, to on wszystkiego od podstaw mnie nauczył cechuje się wielką cierpliwością i zaangażowaniem w postępy kursanta, służy pomocą co jest najważniejsze oraz zna strefę egzaminacyjną na wylot, co zmniejsza stres na egzaminie. Dobrze wyuczone podstawy oraz ćwiczenia za kierownicą to recepta na zdany egzamin! Miłą atmosferę i dyspozycyjność to znajdziemy w KURSANCIE. Moja przygoda z tą szkołą jazdy i z panem Jakubem dobiegła końca, a Twoja może się rozpocząć! Do czego gorąco polecam!
2014-09-06 | Agnieszka B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dzisiaj zdany egzamin praktyczny kat B. Polecam szkołę i instruktora Pana Janusza Lorenza bardzo profesjonalna,skuteczna nauka, a przy tym mądry człowiek, świetny dydaktyk.Agnieszka B.
2014-09-04 | Marcelina | Odbyte kursy: B2
Ocena:


Od mojego kursu minęło już kilka miesięcy, od egzaminu 4 miesiące. Chciałabym jeszcze raz polecić instruktora, z którym miałam przyjemność uczyć się postępowania na drodze - pana Zbigniewa Kulpę! To właśnie teraz, kiedy sama pokonuję wiele kilometrów, widać, że dostałam od pana Zbyszka solidne podstawy do tego, by samodzielnie jeździć samochodem i nosić dumne miano kierowcy! Nie boję się wsiąść do samochodu, niestraszne mi parkowanie, dłuższa trasa... Powoli wypracowuję własną technikę jazdy i cały czas się uczę. Dzięki Panu Zbigniewowi jeżdżę bezpiecznie i pewnie, co potwierdzają rodzina i znajomi. Jeszcze raz dziękuję za naukę, dobre słowo i troskę!
2014-09-04 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym polecić instruktora TOMASZA WOŹNIAKA. Jest on bardzo dobrym, wymagającym, cierpliwym i doświadczonym instruktorem, posiadającym duże poczucie humoru dzięki czemu jazdy mijają szybko i w bardzo miłej atmosferze. Świetnie przygotowuje do egzaminu. Dzięki czemu egzamin nie jest straszny, zaskakujący ani stresujący, bowiem Pan Tomek świetnie do tego przygotowuje. Krótko mowiąc najlepszy instruktor !!!
2014-09-03 | Kasia Wsół | Odbyte kursy: B1 i B
Ocena:


Super szkoła, polecam wszystkim. Szczególnie Pana Tomka Wożniaka, wspaniały instruktor.
2014-08-31 | Aldona P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła wybrana przeze mnie z polecenia i ja również polecam ją wszystkim - zdałam przy pierwszym podejściu zarówno teorię jak i praktyczny. Instruktorzy bardzo mili, nie krzyczą, gdy się zrobi błąd, wytłumaczą, pożartują. Chciałam bardzo podziękować za cierpliwość, naukę i wsparcie w chwilach zwątpienia ;) panu Tomkowi Woźniakowi, z którym uczyłam się jeździć oraz pozostałym instruktorom, z którymi również miałam okazję się uczyć - panu Grzesiowi Hałasowi oraz panu Sylwestrowi Butwickiemu. Każdy z nich wykazywał się dużą dozą humoru i cierpliwości, co bardzo cenię :). Jeśli miałabym wybierać szkołę jazdy po raz drugi, na pewno wybrałabym Kursanta :)
2014-08-31 | Małgorzata URBANEK | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Jestem już po zdanym egzaminie praktycznym do którego przygotowywał mnie Pan Grzegorz HAŁAS ze szkoły "KURSANT". Dziękuję Panu Grzegorzowi za profesjonalne podejście, cierpliwość, opanowanie, wyrozumiałość, poczucie humoru.Popełniane prze zemnie błędy były od razu analizowane i to ja musiałam sama wyjaśnić czemu zrobiłam to tak a nie inaczej. Ta nauka przyniosła efekty w zdanym egzaminie ale i nie tylko bo nauczyło mnie analizowania- przewidywania sytuacji na drodze.Jeżeli ktoś z osób czytających ten wpis ma zamiar zdawać na prawo jazdy to POLECAM, POLECAM, POLECAM Pana Grzegorza.
2014-08-30 | Jakub Wrona | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Jazdy KURSANT oraz instruktora Jerzego Nalepę. Zdałem za pierwszym razem kilka dni temu. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Pan Jerzy jest bardzo fachowy i dokładny, a przy tym uprzejmy i potrafi rozluźnić atmosferę w kryzysowych sytuacjach ;)
2014-08-29 | Joanna Bednarska | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam wszystkim. Dobra szkoła i dobrzy instruktorzy, a najlepszy Pan Bartek Maniara. Uczy rzetelnie i w tempie dopasowanym do ucznia.
2014-08-29 | Kamila D. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam wszystkim tę szkołę. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, co zawdzięczam mojemu instruktorowi- Panu G. HAŁASOWI, który świetnie mnie do niego przygotował. Zajęcia odbywały się w bardzo miłej i wesołej atmosferze. Pan Grzegorz potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć i ma dużo cierpliwości. Jestem baaardzo zadowolona z nauki z super instruktorem Panem Hałasem. Dziękuję i pozdrawiam :)
2014-08-28 | ALEKSANDRA RYBARCZYK | Odbyte kursy: kurs kategori B
Ocena:


26 sierpnia miałam egzamin państwowy praktyczny,zdałam za pierwszym razem!!!!chciałabym podziękowac mojemu instruktorowi panu Sebastianowi Skrętowiczowi za, profesjonalne przygotowanie mnie do ukończenia tego kursu,jest bardzo cierpliwym i rzetelnym instruktorem !!!polecam wszystkim bardzo serdecznie.Z podzękowaniem Ola
2014-08-28 | anna g. | Odbyte kursy: b
Ocena:


Witam polecam jazdy z Bartłomiejem Majewskim,od dłuższego czasu próbowałam zdać egzamin w wordzie ale niestety egzaminy kończyły się wynikiem negatywnym.Wykupiłam kilka dodatkowych godzin w kursancie i od razu efekty były:)W końcu mam prawo jeździć samochodem.Polecam szkołę jazdy kursant każdemu kto w końcu chce zdać:)
2014-08-27 | Piotr S. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy praktyczny Dziękuje B.Majewskiemu za rzetelne przygotowanie do egzaminu Polecam OSK Kursant oraz instruktora B.Majewskiego
2014-08-27 | Daniel Traczyk | Odbyte kursy: b
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę kursant. Bardzo dziękuję i również polecam instruktora - Ryszarda Kończaka. Nie dojść że wesoły, bardzo dobrze uczy (egzamin zdany za pierwszym razem), można pożartować, zero stresu. POLECAM w 100% !
2014-08-26 | Antek S. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Egzamin teoretyczny zdany bezbłędnie za pierwszym razem, egzamin praktyczny bezbłędnie i to przed czasem dzięki mykowi z wyprzedzaniem. Polecam OSK KURSANT i instruktora B. Majewskiego. Pytajcie o czarne renówki najlepsze auta w szkole :F
2014-08-25 | Tomasz Żukowski | Odbyte kursy: kurs kat b
Ocena:


Własnie dzisiaj rano zdawałem prawo jazdy w Wordzie i zdałem za pierwszym razem korzystając z okazji chciałbym podziekować panu Zbigniewowi Kulpie oraz Sebastianowi Skretkowiczowi za cierpliwosc oraz za rzetelne przygotowanie do egzaminu państowego
2014-08-25 | Maciej Lipiec | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie dziś zdałem egzamin państwowy na kategorię B1. Sukces ten zawdzięczam Panu Grzegorzowi Hałasowi. Jest on nie tylko dobrym instruktorem ale i wspaniałym doradcą życiowym. Ma on doskonałe podejście do kursantów i potrafi świetnie wyjaśniać sytuacje na drodze.Serdecznie pozdrawiam szkołę jazdy kursant i pana Grzegorza.
2014-08-23 | Agnieszka Sosnówka | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdecydowanie polecam OSK KURSANT. Jezdziłam ze świetnymi instruktorami- TADEUSZEM BIEDĄ I ZBYSZKIEM KULPĄ, których szczerze polecam. Korzystając z okazji chcę podziękować mojemu instruktorowi Tadeuszowi, za wyrozumiałość, cierpliwość i cudowną atmosferę w jakiej odbywało się moje szkolenie. Dzięki Panu dołączyłam do grona kierowców. Pozdrawiam serdecznie- było bardzo miło :)
2014-08-23 | Izabela Kaleta | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szczerze polecam szkołę Kursant! Egzamin zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Robertowi Staszkiewiczowi za okazaną cierpliwość (gdyż początki były trudne) miłą atmosferę i motywowanie mnie bo to dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Robert Staszkiewicz doskonale potrafi przekazać swoją wiedzę i umiejętności, jest kompetentny, rzetelny i bardzo profesjonalnie wykonuję swoją pracę. Życzę każdemu żeby trafił na tak fantastycznego instruktora. Dziękuję!!!!
2014-08-23 | Kinga Krzyżoszczak | Odbyte kursy: B
Ocena:


GORĄCO POLECAM INSTRUKTORA PANA JAKUBA RADLIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEBYŁ ZE MNĄ CAŁY KURS PODSTAWOWY + JAZDY DODATKOWE. EGZAMIN PAŃSTWOWY ODBYŁ SIĘ BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI, ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM. CZUŁAM SIĘ DOBRZE PRZYGOTOWANA DO NIEGO, A INSTRUKTOR BYŁ ZE MNĄ DO OSTATNICH MINUT... PAN JAKUB CECHUJE SIĘ DUŻYM ZAANGAŻOWANIEM W PRACĘ, CIERPLIWOŚCIĄ JAK I RÓWNIEŻ POCZUCIEM HUMORU CO ROZLUŹNIA ATMOSFERĘ I UMILA KAŻDĄ LEKCJĘ. Polecam egzamin w miarę możliwości w sobotę rano. Jest mniejszy ruch, a człowiek bardziej wyluzowany. Tak od siebie... Młody instruktor to nie znaczy, że mniej doświadczony, wręcz przeciwnie! A do tego posiada dużą kulturę osobistą. Sprawia, że kurs staje się rzeczą wyjątkową. Pozdrawiam i polecam ! ;)
2014-08-23 | Patryk Lisowski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuje bardzo OSK Kursant za świetne przygotowanie do egzaminu państwowego , ale chciałbym też bardzo podziękować mojemu instrukotrowi Jakubowi Radlińskiemu za cierpliwości i przygotowanie mnie do egzaminu, który zdałem za 1 razem. Polecam tego instruktora :)
2014-08-22 | Aleksandra B | Odbyte kursy: B
Ocena:


Państwowe egzaminy: teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem! Wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi, którym jest Pan Sebastian Skrętkowicz. Spokojny, rzetelny, cierpliwy. Doskonale zapoznaje z całą strefą egzaminacyjną i wyjaśnia wszystkie wątpliwość przyszłych kierowców. 30 godzin z Panem Sebastianem upłynęło w miłej i wesołej atmosferze. Serdecznie polecam !!! :)
2014-08-20 | Tomasz D. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Egzamin Teoretyczny i Praktyczny Państwowy zdane za pierwszym razem. Polecam instruktora Ryszarda Kończaka. Co trzeba to wytłumaczy, cierpliwy, wesoły, jednym słowem najlepszy instruktor.
2014-08-19 | Maciek | Odbyte kursy: Kategoria A
Ocena:


Egzamin na kat. A zdany dzisiaj za pierwszym razem. Polecam jazdy zarówno z p. Zbyszkiem, jak i Grzegorzem. Cierpliwi, rzeczowi, spokojni - naprawdę dbają o to, żebyście podeszli do egzaminu dobrze przygotowani i pewni siebie. No i jeszcze trzeba wspomnieć, że Panie, które ogarniają sprawy administracyjne też są bardzo pomocne. Pozdrawiam i dzięki za kurs.
2014-08-14 | Roman | Odbyte kursy: C
Ocena:


egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Ryszard Nowak przygotowal mnie bardzo dobrze. na placu wjechałem wszędzie bez poprawek, a sposób w jaki uczy jazdy w terenie, umozliwil mi bezstresowe wykonanie każdego polecenia egzaminatora. krotko mowiac, egzaminator nie zaskoczyl mnie prawie niczym. polecam.
2014-08-14 | Miriam Karpińska | Odbyte kursy: kat A2
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant. Dzięki kompetentnym, cierpliwym i sympatycznym instruktorom udało mi się zdać egzamin bez większych problemów. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.
2014-08-13 | Natalia T. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant, a zwłaszcza instruktora Grześka Jasińskiego. Cierpliwy, opanowany, świetnie przygotowany merytorycznie - potrafi obrazowo wytłumaczyć nawet trudne sytuacje czy manewry, a do tego na jazdach zawsze była miła atmosfera. Dzięki niemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :)
2014-08-12 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkołę jazdy kursant, a szczególnie instruktora Pana Tomasz Okręglickiego. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego, dzięki niemu byłam pewna siebie i zdałam egzamin, mimo, że początki nauki były trudne :)

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |