Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2015-01-31 | Jarek D. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat D
Ocena:


Bardzo fajna szkoła jazdy fajni ludzie i wszystko profesjonalnie zorganizowane Pozdrawiam instruktorów p.Krzysztofa, Stasia ,Darka ,Ryszarda panowie maja ogromna wiedzę i potrafią ja przekazać kursantom dziękuje za przygotowanie do zdanych egzaminów ,dlatego polecam to miejsce z czystym sumieniem.
2015-01-30 | Karolina | Odbyte kursy: B
Ocena:


Przede wszystkim bardzo chciałabym podziękować mojemu instrukotowori- p. Krzysztofowi Wiewiórowi. Dzięki jego staraniom, wkładowi, dobrej współpracy i szczerości do bólu udało mi się przejść przez wszystkie egzaminy (poczynając od wewnętrznych do WORDowych) bez najmniejszych problemów. Jego sposób przekazywania wiedzy oraz fakt, że faktycznie zależy Mu na losach swoich kursantów spowodował, że robienie prawa jazdy było dla mnie naprawdę pozytywnym doświadczeniem- bez zbędnych niesansek i nieporozumień. Gorąco polecam p. Krzysztofa Wiewióra i gwarantuję 100% zadowolenia:)
2015-01-30 | Karolina Rak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuje za 38godzin przyjemnej jazdy z zawsze uśmiechnięta Kasia Nizynska. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Wszystkie detale dopracowane. Wszystkim życzę tak pozytywnego instruktora
2015-01-30 | Adrian Działak | Odbyte kursy: B
Ocena:


polecam z czystym sumieniem instruktora pana Tomasza Woźniaka cierpliwy potrafi nauczyc i wytłumaczyć wszystko na spokojnie.
2015-01-29 | Marek Bolewski | Odbyte kursy:
Ocena:


Po 6 latach przerwy od ostatniego egzaminu praktycznego w WORD dokupiłem kilka godzin jazd doszkalających z Panem Karpińskim, bez których zapewne nadal bym nie zdał prawa jazdy. Cenne porady, cierpliwość i przystępny sposób tłumaczenie manewrów na drodze. PO 6-ciu latach przerwy w kierowaniu autem zdałem egz. praktyczny za 1-wszym razem. Gorąco polecam szkołę KURSANT jak i instruktora Pana Karpińskiego :)
2015-01-28 | Damian Stolarczyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuję panu Leszkowi Przestrzelskiemu za te 30 godzin jazd. Prefedjonalizm. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam
2015-01-27 | Beata | Odbyte kursy: kurs doszkalający
Ocena:


Podziękowania dla Pana Henryka za cierpliwość, profesjonalne podejście do zagadnienia.Wiedzę, którą otrzymałam od Pana Henryka,wykorzystuję w praktyce,a jazda stała się przyjemnością.
2015-01-27 | Monika Hajntze | Odbyte kursy:
Ocena:


Co więcej można napisać- zdałam za 1szym razem i teorię, i praktykę :) bez stresu na egzaminach! Kurs rozpoczęłam 27.09.2014, zdałam 27.01.2015- przez te 4 miesiące pan ZBYSZEK KULPA wraz z kilkoma kolegami, z którymi miałam przyjemność jeździć, nie przygotował mnie tylko do zdania, ale do bezpiecznej jazdy po KAŻDEJ drodze i KAŻDYM samochodem (no i z różnymi pasażerami u boku). Ta szkoła i ten instruktor przede wszystkim dbają o przyszłość kursanta, dzięki p. Zbyszkowi mogę śmiało jechać na wszystkie drogi. Cenne uwagi, dawane podczas kursu, czasami dobitnym głosem a czasami żartem, włączały się dziś w mojej głowie i na drodze nie popełniłam ani jednego błędu. Miałam wrażenie, że znam calutki Wrocław! Nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć :) ogromne dzięki panie Zbyszku! Dla mnie- instruktor na medal! Wiedział pan dokładnie, w którym momencie się ze mną rozstać, a wsparcie dawane do samej godziny egzaminu, jak i kopniak na szczęście, odsunęły ode mnie najdrobniejsze obawy. Szłam do auta z pana słowami: Monia, zdasz to z...! Dziękuję serdecznie :)
2015-01-26 | Kamil Cz. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Ryszarda Kończak, z którym wyjeżdżone godziny pozwoliły mi na bezbłędne zdanie egzaminu państwowego w tym wykonanie wszystkich obowiązujących tam zadań jak jazda po łuku, ruszania pod wzniesienie czy parkowanie bez większego problemu. W ciągu 30 godzin przekazał on mi odpowiednią wiedzę w tym cenne uwagi, które przygotują każdego do zdania egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam !
2015-01-25 | Alicja K | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy KURSANT. W szczególności chciałam podziękować Panu Grzesiowi Hałasowi oraz Panu Robertowi Staszkiewiczowi za anielską cierpliwość do mnie, za wszystkie cenne wskazówki, za motywacje do jazdy, oczywiście za miłą atmosferę w czasie jazd, za zaangażowanie w każdej sekundzie mojego kursu, za każdy wciśnięty hamulec, a co najważniejsze za wsparcie i wiarę we mnie podczas egzaminu. Serdecznie polecam tych instruktorów, dzięki nim zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jeszcze raz DZIĘKUJE :)
2015-01-25 | Piotrek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie dziękuję Pani Ewie Samuels, która prowadziła szkolenie niezwykle merytorycznie oraz z dbałością o wszystkie szczegóły, dzięki czemu na egzaminie nic mnie nie mogło zaskoczyć. Oprócz przyjemności z jazdy wyniosłem z tego kursu nie tylko wiedzę potrzebną do zdania egzaminu państwowego, ale również przydatną podczas kierowania samochodem już po zdobyciu uprawnień. Dziękuję także Panu Zbyszkowi oraz innym instruktorom, z którym miałem jazdy, ponieważ oni również przyczynili się do tego, że zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Polecam i życzę szerokiej drogi!
2015-01-25 | Wojtek D. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Zdecydowanie polecam OSK Kursant, doskonały kontakt i pełen profesjonalizm. Zajęcia teoretyczne z panem Tomaszem Okręglickim były prowadzone jasno, zwięźle i w miłej atmosferze. Nauka odywała się poprzez aktywne uczestnictwo kursantów. Bardzo pomocna lektura H. Próchniewicza ?Kierowca doskonały?. Moim instuktorem części praktycznej był pan Tomasz Woźniak, który był niezwykle cierpliwy w stosunku do opornego ucznia, udzielając cennych rad. Przygotował mnie na trudne sytuacje, jak być pewnym swoich umiejętności i bezpiecznie poruszać się po drodze. Nieraz wracałem po dwugodzinnej jeździe wykończony nadmiarem wrażeń. Najważniejsze to, że bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego, wszystkie pokonane trasy nie były mi obce, a plac manewrowy nie sprawił najmniejszego problemu. Egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym razem, pratktyczny za drugim po kilku dniach przerwy. Panie Tomku - Dziękuję!
2015-01-23 | Marcin B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę. Pod opieką p. Ewy Samuels odbyłem solidny i rzeczowy kurs, dzięki któremu egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.
2015-01-23 | damian s. | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


podziekowania dla p. Leszka Przestrzeslkiego za [erfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu w WORDZIE ktory zaliczylem za pierwszym razem. Polecam Wam wszystkim
2015-01-23 | alicja | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Swoje podzikowania kieruje do P.Leszka Przestrzelskiego, ktorego wytrwalosc w motywowaniu mnie i profesjonalne rady doprowadzily mnie do pelnego sukcesu. Dzieki p.Leszkowi zdalam swoj egzamin za pierwszym razem
2015-01-23 | Angelika | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła w porządku, ale najważniejsze jest to z jakim instruktorem się jeździ, dlatego szczerze polecam p. ŁUKASZA CISOWSKIEGO (a jeździłam z kilkoma). Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu - zdałam za pierwszym razem. Bardzo sympatyczny, serdeczny i niestresujący instruktor, a ponadto dobrze uczy wszystkich manewrów - parkowanie, którego większość się obawia, to pikuś. Naprawdę polecam!
2015-01-21 | Marta Szulczewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca chciałam podziękować Panu Cezaremu Karpińskiemu którego, poleciła mi koleżanka. Przyłączam się do jej opini że, jest wspaniałym i cierpliwym instruktorem. Dziękuję Panu Cezaremu za profesjonalizm i solidne przygotowanie mnie do egzaminu państwowego, za cierpliwość i za spokój który wnosi. Jest bardzo sympatycznym, ciepłym człowiekiem z wysoką kulturą osobistą. Zawsze z uśmiechem szłam na jazdę do Pana Czarka. Ma wspaniałe podejście do ludzi i potrafi wszystko dokładnie i cierpliwie wytłumaczyć. Miałam okazję mieć parę dodatkowych jazd z Panem Zbigniewem Kulpa któremu dziękuję za cenne wskazówki jak i również miłą atmosferę.
2015-01-21 | Pawel S. | Odbyte kursy: Kat.C
Ocena:


POLECAM szkołę i instruktora Marcina Zarembe dzieki niemu egzamin zdany za PIRWSZYM RAZEM!POZDRAWIAM
2015-01-21 | Dawid Wirkijowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


I ja również podpisuję się pod opiniami zadowolonych kursantów. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, a dzisiaj w końcu odebrałem upragniony kawałek plastiku;)Polecam szkołę jak i instruktora - Tomasza Woźniaka - przesympatyczny człowiek, a do tego konkretny, cierpliwy, potrafi tłumaczyć i nauczy jeździć każdego;)
2015-01-21 | Marta Musielak | Odbyte kursy: czerwiec 2014
Ocena:


Z czystym sumieniem polecam szkolę kursant.Naukę odbyłam weekendowo . Wykłady odbywały się sprawnie i muszę przyznać że były prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Instruktor, zresztą polecany przez innych kursowiczów,był najlepszym nauczycielem jakiego miałam. Przede wszystkim cierpliwy,co ważne jest w przypadku kobiet:)Zawsze dyspozycyjny,uczy w przystępny sposób,wielokrotnie koryguje błędy jeśli takie występują.Musze przyznać ,że jest tez dobrym motywatorem w chwilach załamania potrafi motywować do walki:)Egzamin zdałam za 2 razem;)Jeszcze raz dziękuje instrukrorowi p. Ryszardowi Kończak
2015-01-21 | Damian Jurkiewicz | Odbyte kursy: Kategoria C
Ocena:


Szkoła w 100 % bardzo dobra,a instruktor Marcin Zaremba najlepszy ;D Pozdrawiam i polecam!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem. ;)
2015-01-20 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Kiedy zaczynałam kurs nie wyobrażałam sobie siebie jako kierowcy, a dzisiaj egzamin państwowy zdany za pierwszym razem bez błędów! Dziękuję bardzo pani Ewie Samuels za cierpliwość, zaangażowanie, cenne wskazówki, dokładne tłumaczenie wszystkiego :) Stefę egzaminacyjną miałam opanowaną, manewry wielokrotnie przećwiczone i na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło ;) Pozdrawiam serdecznie!
2015-01-20 | Piotr Napora | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem! Serdeczne podziękowania dla pana Grzegorza Hałasa za łopatologiczne tłumaczenie o co chodzi, cierpliwość i poświęcony mi czas. Za dwa lata wracam do Kursanta robić B.
2015-01-19 | Ania B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


I ja również podpisuję się pod opiniami zadowolonych kursantów. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, a dzisiaj w końcu odebrałam upragniony kawałek plastiku;)Polecam szkołę jak i instruktora - Bartka Majewskiego - przesympatyczny człowiek, a do tego konkretny, cierpliwy, potrafi tłumaczyć i nauczy jeździć każdego;)
2015-01-19 | Bartek Prucnal | Odbyte kursy: kategoria C
Ocena:


Mogę spokojnie polecić szkołę. Robiłem kurs na kat C, szkolił mnie instruktor p. Ryszard Nowak. Bardzo dobry instruktor, dobrze przygotował mnie do egzaminu, który zadałem i to bez dodatkowych godzin jazd. Zawsze elastycznie można było dopasować godziny na jazdy. Polecam
2015-01-18 | Janusz Byczkowski | Odbyte kursy: E|B
Ocena:


W dniu 15.01.2015 roku za pierwszym podejściem zdałem egzamin. Bardzo dobrze do tego przygotował mnie Pan Grzegorz N., którego instruktora polecam innym a w szczególności za spokój i opanowanie.
2015-01-18 | Dawid P | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Ukonczyłem kurs B1 jestem w pełni zadowolony ze swojego instruktora pana Grzegorza Hałasa, pomógł mi zdac wszystkie egzaminy bez zadnego problemu. Polecam wybór tej szkoły oraz jak najbardziej pana Grzegorza na swojego instruktora!!!!!
2015-01-17 | Agnieszka Ł. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dokupiłam godziny u pani Magdy Nycz, po 2 nieudanych próbach egz, kurs robiłam w innej szkole, ale to była kpina nie nauka - zmarnowane nerwy i pieniądze. Pani Magda to cudowna, fantastyczna instruktorka, nie wiem jak to robi, ale wie jak trafić do człowieka żeby dotarło, tzw, indywidualne podejście, ale to sztuka i talent! Zdałam za 3 razem i zawdzięczam to pani Magdzie, przygotowała mnie na 100%, w końcu nie bałam się tak panicznie egz.,POLECAM!
2015-01-15 | Jarek | Odbyte kursy: D
Ocena:


W 100 % polecam tę szkołę i wszystkich (na obecną chwilę) 4 instruktorów autobusów. Znakomita mieszanka doświadczenia i rzetelności z młodzieńczym sprytem owych instruktorów sprawił, że egzaminy w WORDzie były jedynie formalnością. Zdałem za 1 razem. Potrafią z każdego, nawet najbardziej odpornego na wiedzę zrobić kierowcę. Jak trzeba, pochwalą. Jak trzeba, opierniczą. Profesjonalne podejście do kursantów. Polecam dla osób dojeżdżających z różnych zakątków Polski i Europy. Dopasują tryb szkolenia do indywidualnych potrzeb i dyspozycji kursanta. Podziękowania dla : Dariusza, Ryszarda, Krzysztofa i Stanisława za dobrą robotę :)
2015-01-15 | Jeremiasz Paprzycki | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Ukończyłem kurs na kategorie B1 oraz zdałem egzaminy państwowe. Zostałem perfekcyjnie przygotowany przez instruktora Pana Grzegorza Hałasa do egzaminu z prawa jazdy. Cały kurs przebiegł bez większych problemów. Z pewnością mogę polecić wybór szkoły Kursant. Polecam także w 100% wybór Pana Grzegorza na swojego instruktora!!!
2015-01-15 | KRZYSZTOF SZURLEJ | Odbyte kursy: EB
Ocena:


Dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym podejściem instruktorem który mnie do tego przygotował jest Grzegorz Konieczny .Jak najbardziej polecam instruktora oraz całą szkołę za profesjonalizm.
2015-01-14 | Dagmara S. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam instruktora DOBROMIRA GALICKIEGO! Cierpliwy, uważny, dużo tłumaczy, nie zostawia kursanta samego sobie. Dzięki niemu egzamin państwowy niczym nie był w stanie mnie zaskoczyć.
2015-01-13 | Tomasz S. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim szkołę jazdy KURSANT. Zarówno egzamin państwowy teoretyczny jak i praktyczny zdałem za 1 razem. I tu największe podziękowania należą się dla mojej Pani instruktor Ewy Samuels. Przed rozpoczęciem kursu nie jeździłem autem i nie byłem pewien swoich umiejętności, jednak odbyte szkolenie z Panią Ewą pozwoliło mi nabrać umiejętności i pewności w jeździe. Podczas kursu objeździliśmy z Panią Ewą całą strefę egzaminacyjną, dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na dzisiejszym egzaminie państwowym. Pani Ewa jest miłą i sympatyczną osobą, dzięki czemu zajęcia odbywały się w przyjaznej atmosferze. Pani Ewa potrafiła wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości i odpowiedzieć na pytania dotyczące praktycznego zastosowania przepisów w ruchu drogowym. W swojej drodze do uzyskania prawo jazdy miałem również możliwość obycia kilku jazd z instruktorem Panem Krzysztofem Wiewiórem, którego również mogę wszystkim polecić. :)
2015-01-13 | J. G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem, oba bezbłędnie. Odbyłem 30+3h jazd z Katarzyną Niżyńską, podczas których dokładnie poznałem strefę egzaminacyjną, zwłaszcza te trudne miejsca. Jestem bardzo zadowolony z mojej instruktorki jak i całego kursu.
2015-01-13 | Kuba | Odbyte kursy:
Ocena:


Duzy plus dla szkoły jak i Pana Krzysztofa Wiewióra, dzięki któremu bez problemu zdałem za pierwszym razem. Mega mocno polecam! :)
2015-01-12 | K.H. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam ! Chciałabym polecić szkołę jazdy kursant, szczególnie naukę pod okiem p. Grzegorza Hałasa. Gwarantowane zdanie egzaminu! Dziękuję ;)
2015-01-12 | Kamila Gonciarz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Wszystkie te opinie brzmią przesympatycznie, jednak moim zdaniem fakty mają większe znaczenie niż sympatie czy brak sympatii do instruktora - sympatie są subiektywne i nie świadczą o wiedzy czy umiejętnościach instruktora. Fakty: zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, po 29 minutach egzaminu, bez żadnego błędu ani komentarza egzaminatora, a na koniec usłyszałam "nie mam żadnych uwag". Dziękuję za to Panu PAWŁOWI DOMAŃSKIEMU i szczerze polecam tego instruktora wszystkim, którzy (teraz będzie subiektywnie) chcą uczyć się od osoby wymagającej równie dużo od siebie co od kursantów, która nie okazuje zniecierpliwienia, odpowiada z zaangażowaniem na wszystkie pytania (tylko trzeba je zadawać :)), pokazuje (co niektórym może wydać się oczywiste, a nie jest) jak jeździć z głową. Poza tym buduje atmosferę, w której można czuć się swobodnie i bezpiecznie, bo przecież "jazda samochodem jest przyjemnością". Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora!
2015-01-12 | Bartosz Osak | Odbyte kursy: B96
Ocena:


Kategoria/wpis B96 czyli w skrócie dodatkowe uprawnienia na przyczepę(coś pomiędzy B a B+E) 2h wykupione przed samym egzaminem na placu manewrowym. Pierwsze 5 min. i okazuje się, że nie potrafię jeździć z przyczepą... Dzięki cierpliwości i świetnym wskazówkom Pana Grzegorza w końcu udało mi się opanować wymagane na egzaminie zadania. Powiem tak, szkoła jazdy KURSANT jako jedyna zaoferowała naprawdę konkurencyjną cenę 50zł/h ale najważniejsze udało mi się umówić na jazdę w danym terminie. Jeżeli pozostałe kursy i jazdy są prowadzone na podobnym poziomie to mogę śmiało polecać tą szkołę. Pozdrawiam!
2015-01-10 | Aneta Kusman | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, dzisiaj zdałam egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem :)))). Polecam mojego instruktora Pana Grzegorza Jasińskiego. Jest to człowiek baaaaardzo cierpliwy, miły, niesamowicie angażujący się w każdą godzinę jazdy. Lekcje mijały w przyjaznej, bezstresowej atmosferze.
2015-01-09 | K.B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dzisiaj zdałam państwowy egzamin praktyczny z kat. B. :) Polecam tę szkołę ze względu na miejsce położenia szkoły oraz miłą atmosferę nauki jazdy. Każda godzina jazdy odbywała się po strefie egzaminacyjnej, dzięki czemu na państwowym egzaminie zna się ją bardzo dobrze i przyjemniej się zdaje. Osobiście miałam małe "wyboje" podczas trwania mojej nauki, egzaminy wewnętrzne są z jednej strony dużym stresem a z drugiej bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu państwowego. Moim instruktorem była pani Ewa Samuels, którą polecam szczególnie młodszym kursantom:) Pani Ewa ma fajne poczucie humoru i dużą wiedzę oraz bardzo angażuje się w pracę z kursantem oraz dba o to, aby w chwilach słabości się nie poddać. powodzenia:)
2015-01-08 | Monika . | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca polecam szkolić się u Bartka Majewskiego! Jest nie tylko miły, przystojny i inteligentny, ale i konkretny. Żyje i oddycha swoją pracą, wszystko widzi i co najgorsze: ma zawsze rację. Nie odpuszcza, wyjaśnia wszystko po miliard razy, więc nawet blondynka załapie o co chodzi ;) Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem, nie mogło być inaczej!
2015-01-08 | Ewelina B. | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam szkołe KURSANT z czystym sumieniem. W tej chwili jestem po egzaminie na kat. C, ale robiłam w tej szkole również kat. B (kilka lat temu). Jeździłam z Panem Ryszardem Nowakiem, który solidnie przygotował mnie do egzaminu. Jazdy były czystą przyjemnością. Wszystko tlumaczy precyzyjnie,spokojnie i bez nerwów, co było dla mnie bardzo ważne - nigdy nie podniósł na mnie głosu :) Bardzo duże zaangażowanie w to co robi i troska o to, żeby kursant zdał egzamin bezproblemowo!
2015-01-07 | PAULINA | Odbyte kursy: KATEGORIA "C"
Ocena:


Zdecydowanie tak!. Polecam z czystym sercem OSK KURSANT. Szczególne podziękowania dla instruktora MARCINA ZAREMBY, za jego zaangażowanie i ambitne podejście do tematu. Egzamin na kat. C - zdany ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM :)
2015-01-05 | Kasia B | Odbyte kursy:
Ocena:


ZDAŁAMA,aż trudno uwierzyć:))yupi, w tą poranną śnieżycę 9;30 egzamin ,1h na mieście- po 10 letniej przerwie dostałam na urodziny kurs na prawko, byłam sceptyczna,ale kiedy siadłam za kółkiem z moim instruktprem Jurkiem, to pozwolił mi uwierzyc,ze będzie,ze mnie kierowca..... dzięki Jurek za cierpliwość, za poświecony czas, nauki,za wszystkie wskazówki dzięki,którym zdałam jestes super gość- instruktor z powołania, także drogie PANie uderzać do Jurka Zastawnego
2015-01-03 | Adam Griesmann | Odbyte kursy: B
Ocena:


Długo nie mogłem się zebrać i zapisać na kurs, a Kursanta wybrałem, bo dużo dobrego słyszałem o tej szkole. Uczyła mnie Magda Nycz i mogę powiedzieć tylko tyle: Anioł nie kobieta. Nie dość, że cierpliwością przewyższa (dowolnego) świętego, to jeszcze potrafi wszystko wytłumaczyć w taki sposób, że nawet ja zrozumiałem. Od razu widać, że zależy Jej na "wychowaniu" nowego kierowcy, a nie na odbębnieniu godzin. Wielkie dzięki za wszystko, czego się nauczyłem. :)
2015-01-02 | Magdalena Koprowska | Odbyte kursy: jazdy doszkalajacekat B
Ocena:


Z pełną odpowiedzialnością polecam jazdy z p. Cezarym Karpińskim, który po 9latach przerwy od pierwszych jazd przygotował mnie do egzaminu (wynik pozytywny za pierwszym razem) w 20h! Pan Cezary to profesjonalny instruktor,świetny metodyk z wysoką kulturą osobistą. Uwagi/ krytkę przekazuje w sposób stanowczy,klarowny,ale też kulturalny (nie można tego powiedzieć o wszystkich instruktorach). POLECAM!
2014-12-31 | Weronika S. | Odbyte kursy:
Ocena:


Ukończyłam kurs w innej szkole, do której miałam po prostu lepszy dojazd i po 30 godzinach nie potrafiłam nawet zrobić łuku. Wykupiłam kilka dodatkowych godzin w Kursancie i zdałam za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam!
2014-12-31 | Agnieszka Dzieganska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Pana Tomasza Woźniaka poleciła mi koleżanka,która wcześniej miała przyjemność być kursantką P.Tomasza i zdała za pierwszym razem. Pomimo,że nigdy wcześniej nie jezdźiłam autem i bardzo się obawiałam czy wogóle się nadaję,to profesionalne podejście P.Tomasza sprawiło,że po pierwszej godzinie jazdy nie mogłam doczekać się kolenych godzin. Uważam,że P.Tomasz to osoba która spokojnie ale wytrwale dąży do wytyczonego celu czyli nauczyć ze zrozumieniem jak bezpiecznie jezdzić i na co szczególnie zwracać uwagę aby nie popełniać błędów i byc dobrym kierowcą. Teraz tylko czekam na odbiór dokumentu prawa jazdy. Gorąco polecam Pana Tomasza Woźniaka,oby wiecej takich szkoleniowców! Agnieszka Dziegańska.
2014-12-29 | Barbara Łapkowska | Odbyte kursy: D
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla pana Rysia Nowaka i Darka Świderskiego dzięki którym prawo jazdy na autobus zdałam za pierwszym podejściem. Instruktorzy są naprawdę rewelacyjni! Dzięki nim każdy poczuje się pewnie za kierownicą. Jazda z nimi to sama przyjemność. A sama szkoła Jazdy Kursant to najlepsza szkoła na Dolnym Śląsku! Rzetelnie przygotują do egzaminu zarówno na prawo jazdy jak i na kwalifikację zawodową. Polecam wszystkim z całego serca.
2014-12-28 | Adrianna | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


JESTEM JEDYNKĄ! - czyli, jak to mawiał mój instruktor Pan Zbigniew Kulpa, egzamin zdałam za pierwszym razem! Dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu i do jazdy w prawdziwym życiu. Dużo osób po zdanym egzaminie nie wsiada do samochodu ze strachu. Po kursie u Pana ZBIGNIEWA KULPY nie będziecie się mogli doczekać na wydanie prawa jazdy! ja teraz jeżdżę, jeżdżę, jeżdżę i nie boję się drogi, chociaż myślałam, że taka chwila nigdy nie nastąpi. Przepraszam, za napędzenie strachu przed samym egzaminem (nie mogłam zaparkować równolegle 20 minut przed). Na egzaminie zrobiłam wszystko powoli, dokładnie, z Pana radami i usłyszałam od Pani egzaminatorki "WOW". Dziękuję za wszelkie wymiany instruktorów, samochodów (szczególnie na łuku) - to bardzo pomaga, dziękuję też za wiarę we mnie, często większą niż moja wiara w samą siebie. Dziękuję Panu Tadeuszowi Biedzie, który najeździł sie ze mną tyle, że już chyba nie mógł się doczekać aż zdam :) Chodzi opinia, że kursant naciąga - TO NIEPRAWDA, gdybym poszła po 30 godzinach na egzamin - nie zdałabym, a gdybym ( jakimś cudem) jednak zdała to byłabym zagrożeniem dla siebie i innych. Jako bardzo zadowolona kursantka, szczerze polecam!
2014-12-28 | Armin Capalbo | Odbyte kursy:
Ocena:


I can highly recommend the utterly worthwhile lessons with Mrs.Samuels provided by my driving school. Speaking from my own personal experience, the blend of both a very pleasant atmosphere and her high-level competences in the form of practical knowledge conveyed, let alone all the helpful pieces of advice given throughout the sessions, certainly contributed to my personal comfort whilst applying the memorised theory and, simultaneously, gaining my first driving experiences. Consequently, the mentioned "mix" has evidently been one of the ultimate keys of success supporting me on my way to obtain my driver"s license.
2014-12-28 | ... | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jeżeli nie wiecie , którego instruktora wybrać, bierzcie Pana Grzegorza Hałasa. Przesympatyczny człowiek, który łopatologicznie wytłumaczy "o co w tym w ogóle chodzi", porozmawia o wszystkim i co najważniejsze bardzo dobrze nauczy jeździć. Przygotował mnie do egzaminu na kategorię B1, jak i B. Zdałem ostatnio na B za pierwszym razem. Wszystko było zaliczone poprawnie, żadnego błędu. Serdecznie polecam!
2014-12-26 | Marek N. | Odbyte kursy: kurs na prawo jazdy kat. B
Ocena:


W sierpniu obchodzę urodziny, były to już 55. A prezent jaki otrzymałem od moich dzieci był kurs na prawo jazdy. W umówiony dzień zgłosiłem się do firmy kursant przy ul. Armii Krajowej. W biurze zastałem miło i serdecznie przyjęty przez sympatyczne Panie. Po podpisaniu umowy zostałem zapisany na wykłady z teorii. Po 30 godzinach nauki teoretycznej zaczęła się nauka praktyczna. Jazdę zacząłem z młodszym o kilka lat instruktorem, ale z dużą wiedzą którą przekazał mi podczas tych 30 godzin. Objechaliśmy wszystkie zakamarki które mogą wystąpić na egzaminie państwowym. Tym młodym sympatycznym instruktorem jest Norbert Kroma. Życzę Wam przyszli kursanci abyście trafili do tego miłego pogodnego profesjonalisty. Drugim takim człowiekiem okazał się Pan Tadeusz Bieda u którego zaliczałem egzamin wewnętrzny z jazdy praktycznej. Raz jeszcze chciałbym podziękować Panu Norbertowi za wiedzę którą otrzymałem, co zaowocowało na egzaminie państwowym, który zdałem za pierwszym razem z wynikiem pozytywnym. A firmę kursant mogę z całą odpowiedzialnością Wam młodzi adepci polecić. Pozdrawiam Marek
2014-12-24 | Paulina Połaczewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam wszystkim serdecznie polecić GRZEGORZA JASIŃSKIEGO. Jest świetnym instruktorem, bardzo serdecznym. Jazdy z Nim mijały mi w miłej i spokojnej atmosferze. Dzięki Niemu zdałam egzamin praktyczny zarówno wewnętrzny jak i państwowy za pierwszym razem :)
2014-12-23 | Anna Pultowicz | Odbyte kursy: kat.b
Ocena:


Chciałabym podziękować serdecznie Panu CEZAREMU KARPIŃSKIEMU za przygotowanie mnie do egzaminu państwowego z wynikiem pozytywnym w dniu dzisiejszym. Pan Cezary to bardzo miły, spokojny człowiek i dobry nauczyciel. Polecam.
2014-12-22 | Natalia B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym serdecznie polecić kurs prawa jazdy w szkole Kursant,szczególnie pod okiem Pana Grzegorza Hałasa! Gwarantowane nabycie wiedzy i umiejętności w miłej atmosferze!
2014-12-22 | Mariusz Małecki | Odbyte kursy: KAT C
Ocena:


EGZAMIN z JAZDY ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM POLECAM W SZCZEGÓLNOŚCi Instruktorów na C : Michała Kołedzieja oraz Marcina Zarembe . Szybko Konkretnie na Temat :)
2014-12-22 | Katarzyna Niżyńska | Odbyte kursy: C+E
Ocena:


witam, Kurs ukończyłam w innej szkole ale nie będąc pewnej swoich umiejętności postanowiłam doszkolic się w szkole jazdy Kursant. Moim instruktorem był Łukasz Jankowski, szczegółowy, dokładny można by powiedziec, że nawet odrobinkę czepialski ;-) ale... ale... ale... o to właśnie chodzi. Każdy instruktor powinien tak punktowac swoich kursantów. Trasa egzaminacyjna pokryła się w 95%, na której egzaminator ani razu nie użył hamulca. ( W odróżnieniu do mojej wcześniejszej jazdy z Łukaszem ;-) )Polecam gorąco i dziękuję za pomoc w zdobyciu prawa jazdy kat. C+E (za 1 podejściem)
2014-12-22 | Arek Cybula | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy u Pana Jerzy Nalepa. Miła i bezstresowa jazda, wszystko dokładnie tłumaczone, świetne przygotowanie do egzaminów i nieziemska cierpliwość. Dzięki dobremu przygotowaniu egzamin zdałem za pierwszym razem. Bardzo serdecznie polecam tego instruktora.
2014-12-22 | Marek Lesisz | Odbyte kursy: C + KW.
Ocena:


Z pełnym przekonaniem polecam instruktora Pana Marcina Zarębe za solidne przygotowanie do egzaminu na kat. C , polecam również szkołę Kursant i dziękuję za możliwość wypożyczenia auta szkoleniowego na egzamin w WORD.
2014-12-20 | Justyna Ratajewska | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Wszystko zdane za pierwszym razem,nawet blondynkom się udaje ! ;)Chciałam osobiście wszystkim "Świeżakom" rozpoczynającym kurs, polecić instruktora: Pana Cezarego Karpińskiego, dużo mnie nauczył a co za tym idzie to mu wiele zawdzięczam ,Pozdrawiam.
2014-12-18 | Simona Nadybska | Odbyte kursy: B
Ocena:


TOMASZ OKRĘGLICKI- najwspanialszy instruktor jakiego miałam przyjemność poznać, ma wspaniałe podejście do kursantów oraz w 100% angażuje się w swoją pracę. Widać, że do pracy podchodzi z zamiłowania a nie z obowiązku. WSZYSTKIM którzy chcieli by się nauczyć jezdzić oraz za PIERWSZYM podejściem zdać serdecznie polecam pana TOMKA!!!!
2014-12-18 | Valentyn Vynogradskyi | Odbyte kursy: B
Ocena:


I"ve finished cource with Przestrzelski Lesław and can tell this instructor is really know what to give and how to teach. Also despite i spoke Polish not very good he wasn"t become nervous in any case, and we always found same language while have a lot of hours.
2014-12-18 | Asia K | Odbyte kursy: 1
Ocena:


Chciałam podziękować i zdecydowanie polecic wszystkim kurs jazdy z Magda Nycz, która całe serce i mnóstwo energii wkłożyła w nauczenie mnie prowadzic auto. Jest osoba która naprawde dba o to żeby jak najlepiej przekazac swoja wiedze. Prawo jazdy juz mam i jeżdze od kilku miesiecy, z pewnościa polecę szkołe i Magde znajomym którzy maja w planach prawo jazdy:)
2014-12-18 | Klaudia Szmaj | Odbyte kursy: B1 i B
Ocena:


Witam! Wszystkim polecam Szkołę Jazdy Kursant a szczególnie instruktorów - pana Grzegorza Hałasa oraz pana Tomasza Woźniaka. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze bez zbędnego stresu.Bardzo dziękuje instruktorom za poświęcony czas, cierpliwość, wyrozumiałość. Serdecznie pozdrawiam kursantów!
2014-12-16 | Bogusia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam serdecznie podziękować wspaniałemu instruktorowi- panu Tomaszowi Woźniakowi. Jazda z panem Tomkiem była dla mnie olbrzymią przyjemnością, a jego podejście sprawiło, że uwierzyłam, że nawet ja mogę zostać kierowcą:). Panie Tomku, dziękuję za cierpliwość, za miłą atmosferę, niewybredne żarty:) oraz wsparcie przed egzaminem!
2014-12-15 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Wszystkim, którzy stoją przed trudnym wyborem szkoły jazdy z ogromną przyjemnością polecam Szkołę Jazdy KURSANT. W szczególności moją instruktorkę jazd ? Panią Ewę Samuels. Panią Ewę zobaczyłam pierwszy raz przypadkiem na wykładach, wydała się wówczas kobietą niezwykle miłą i sympatyczną, wiedziałam, że to z nią chcę nauczyć się jeździć ? tak też się stało. Rewelacyjnie podejście do kursanta, dużo cennych uwag, zaangażowanie podczas każdej godziny. Kiedy wątpiłam w swoje umiejętności potrafiła w tych niepowodzeniach pomóc mi odnaleźć małe sukcesy i tak przejeździłyśmy ze sobą niecałe 40 godzin. 29 listopada o 8.30 rano zapisałam się na swój pierwszy państwowy egzamin w WORD ? zdałam go bez problemu, nie popełniłam ani jednego błędu! Jeździłam takimi trasami jak z Panią Ewą ? nie byłam niczym zaskoczona bo wszystko świetnie poznałam wcześniej. Dziękuję Pani Ewo za każdą spędzoną wspólnie chwilę, za cierpliwość do mnie, za wsparcie psychiczne i za radość jaka towarzyszyła nam często podczas jazd. Teraz czekam na ten ważny dokument na który tak ciężko razem pracowałyśmy i wiem, że będzie mi Pani brakowało. Pozdrawiam również Pana Norberta i Pana Ireneusza, z którymi miałam okazję jeździć przez kilka chwil. Joanna.
2014-12-15 | Lucjan Dereń | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam wszystkim szkołę jazdy KURSANT, Marcin przygotował mnie bardzo profesjonalnie do egzaminu na kategorię C.
2014-12-15 | Artur K. | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


Chciałbym serdecznie polecić instruktora GRZEGORZA KONIECZNEGO. Nie tylko przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu państwowego E/B (przyczepy, lawety), który zdałem za pierwszym razem, ale również co było dla mnie niemniej ważne, skorygował pewne niekorzystne detale i nawyki w mojej jeździe, dzięki czemu dzisiaj nie tylko potrafię skutecznie poruszać się i manewrować zespołem pojazdów (czego dotyczył kurs), ale również mam przekonanie że jestem lepszym kierowcą w ogóle, pomimo tego iż posiadam prawo jazdy kategorii B od trzech lat. Polecam jeszcze raz, a do Kursanta na kolejne kategorie będę powracał z pewnością ponownie.
2014-12-15 | Łukasz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła godna polecenia. Polecam w szczególności panią Ewę Samuels jako instruktora. Atmosfera podczas jazd sympatyczna. Wiele przydatnych wskazówek podczas jazdy. Metody nauczania pani Ewy są czasem niekonwencjonalne, ale skuteczne (przez kilka godzin jazd musiałem na głos wymieniać wszystkie znaki kóre widzę :)). Egzamin zdany za pierwszym razem, bez problemu.
2014-12-15 | Marcin Ł | Odbyte kursy: Kat A
Ocena:


Bardzo polecam szkołę nauki jazdy KURSANT. Podziękowania dla instruktora Grzegorza za nauczenie mnie jazdy na motocyklu :) wiem wiem bywało ciężko he he ale wynikiem czego egzamin pisemny jak i praktyczny zaliczony za pierwszym razem :) Dzieki
2014-12-15 | Kamila Gacek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, Chciałabym polecić niezwykłego instruktora jakim jest pan JERZY NALEPA. Nie miałam wcześniej styczności z jazdą a pan Jerzy od podstaw przygotował mnie do egzaminu wykazując przy tym pełen profesjonalizm. Podczas jazd gdy bywały stresujące sytuacje potrafił rozluźnić atmosferę.Polecam wszystkim tym którzy chcą zdać szybko i pozytywnie egzamin państwowy a dla pana Jerzego jeszcze raz dziękuję.To czysta przyjemność robić kurs w szkole jazdy Kursant właśnie u tego instruktora ;)
2014-12-15 | Rafał Majewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz wspaniałą instruktorkę, Panią Ewę Samuels. Zapisałem się na jazdy doszkalające po nieudanej przygodzie z inną szkołą jazdy. Pani Ewa gruntownie przygotowała mnie do egzaminu państwowego, który okazał się być już tylko formalnością. Instruktorzy szkoły jazdy Kursant z którymi miałem okazję wspólnie jeździć (a szczególnie Pani Ewa) kładą ogromny nacisk na znajomość przepisów oraz technikę kierowania pojazdem. Wszystkie manewry, które podlegają ocenie na egzaminie zostały wielokrotnie przećwiczone. W czasie egzaminu państwowego nic nie było dla mnie zaskoczeniem lub nowością. Wielkim plusem OSK Kursant jest duża liczba instruktorów i pojazdów, dzięki czemu osoba szkolona ma okazję poznać różne metody nauczania. Serdecznie dziękuję za pomoc w zdobyciu prawa jazdy i gorąco polecam OSK Kursant i najlepszą z możliwych instruktorkę-Ewę Samuels!
2014-12-14 | Marek Konieczny | Odbyte kursy: C
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę KURSANT oraz instruktora Pana Marcina Zarębe za solidne przygotowanie do egzaminu praktycznego który zakończył się dla mnie pomyślnie za pierwszym razem. Zapraszam wszystkich przyszłych kursantów do wyboru tej szkoły. Pozdrawiam
2014-12-13 | Sebastian | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałbym polecić każdemu najlepszego instruktora na świecie, pana GRZEGORZA HAŁASA. Pan Grzegorz kreuje dla każdego indywidualny sposób nauki odpowiadający umiejętnością przyszłego kierowcy. Wszystko jest wytłumaczone i objaśnione bardzo solidnie i przejrzyście. Pan Grzesiu nie krzyczy, a sama jazda to czysta przyjemność. Polecam każdemu pana GRZEGORZA HAŁASA !!!!!!!!! Zdane za PIERWSZYM RAZEM ;)
2014-12-09 | Ireneusz Krawczyk | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzięki mojemu instruktorowi, panu Bartłomieju Majewskiemu, dziś zdałem egzamin praktyczny na kategorię B, za drugim podejściem. Bardzo polecam tego pana instruktora, który w moim mniemaniu, świetnie przygotował mnie do wszystkich egzaminów na prawo jazdy Pozdrawiam Ireneusz K.
2014-12-09 | Krzysztof Garczarek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję mojemu instruktorowi prowadzącemu, panu Tomaszowi Woźniakowi! Dzięki niemu, choć byłem opornym kursantem, nie mającym wcześniej żadnego kontaktu z prowadzeniem auta, szybko posiadłem potrzebne umiejętności, bez problemów nauczyłem się łuku, parkowania, ruszania na wzniesieniu i szybko zdałem egzamin państwowy! Dziś odebrałem moje prawo jazdy! Wszystkim polecam naukę u pana Tomka, ma on bardzo profesjonalne podejście do nauczania, potrafi zmotywować a jednocześnie podczas jazd nie odczuwa się żadnego stresu :)
2014-12-09 | Kamil Jakubowski | Odbyte kursy: A2, B, B+E
Ocena:


Kat. B-P. Marta Brezdeń. Kat A2-P. Zbigniew Zarębski, kat B+E-P. Grzegorz Konieczny. wszyscy Ci instruktorzy bardzo mili i sympatyczni. dobrze przygotowują, czego dowodem jest moja zdawalność- 3 kategorie i każda za pierwszym razem. W dodatku w ciagu jednego roku ;) Udając się na następne kategorie, z pewnością wybiorę Kursanta. sprawdzony OSK.
2014-12-09 | Martyna Zaradkiewicz | Odbyte kursy: kategoria b
Ocena:


Chciałam polecić Pana Grzesia Hałasa! Dzięki niemu zdałam dzisiejszy egzamin:) Wspaniały człowiek a co za tym idzie NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE!!!!!! Prawdziwy fachowiec,potrafi dopasować metody do każdego, nawet do przypadków szczególnych:) Nie zna słowa " nie dam rady", " nie uda się" i to przekazuje swoim kursantom:) Twierdzi, ze nie zna Wrocławia, co jest oczywiście zaletą :) Zapamiętajcie GRZEGORZ HAŁAS- NIE MA LEPSZEGO INSTRUKTORA!!!!!!!
2014-12-09 | Joanna F | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chcialabym gorąco polecić a zarazem podziękować panu Bartoszowi Majewskiemu, za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu a przede wszystkim do prawidłowego i mądrego poruszania się na drodze. Dzięki radom i ogromnej pracy jaką poświęciliśmy w doskonalenie mojej jazdy, zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. W porównaniu do jazd, egzamin był bardzo łatwy. Pomimo tego, że pan Bartosz dużo wymagał na jazdach, każde popełniane błędy były szlifowane do momentu bezbłędnego wykonania. Nauczyłam się nie tylko pokonywać trasę, ale także myśleć za kółkiem. Ogromna cierpliwość, sympatyczna atmosfera, dostosowywanie się instruktora do potrzeb kursanta(głównie chodzi o godziny i terminy jazd), tłumaczenie czasem wielokrotne (bo uczeń oporny). W trakcie jazd każda droga, każde skrzyżowanie zostało pokonane z każdej strony, więc nie spotkały mnie nieprzyjemne niespodzianki na egzaminie. Serdecznie polecam tego instruktora i jeszcze raz wielkie dzięki za nauczenie mnie myślenia za kierownicą!
2014-12-09 | Patryk Adamiec | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Około miesiąc temu zdawałem egzamin państwowy i jestem bardzo zadowolony z jego wyników. Teorię jak i praktykę zdałem za 1 razem co zawdzięczam mojemu NAJLEPSZEMU NA ŚWIECIE instruktorowi, Panu Tomaszowi Woźniakowi. Podczas jazd z Panem Tomkiem wiele się nauczyłem. Pomagał mi w każdym momencie i doradzał jak się odpowiednio zachować w sytuacjach na drodze. Kontakt z moim instruktorem oceniam na wzorowy, jazdy mijały miło, szybko i sprawnie. Nie sądzę abym mógł kiedykolwiek trafić na lepszego instruktora. Polecam go wszystkim kursantom!!! TOMASZ WOŹNIAK MISTRZEM!!!
2014-12-08 | Marta Minałto | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciała bym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi, który perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu.Szczerze polecam pana Cezarego Karpińskiego to wspaniały człowiek i świetny instruktor.Jazda była miła i przyjemna.
2014-12-07 | Gabriela Godlejewska | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chcę gorąco podziękować Pani Ewie Samuels, która była moją instruktorką w Kursancie i nauczyła mnie DOBRZE jeździć. Mam trochę lat, więc wszystko nie było takie proste, raz było lepiej raz gorzej z moimi jazdami, ale gdy opuściłam mury Kursanta to państwowy egzamin z testów zdałam za tydzień (za 2 razem) a później egzamin z jazdy dwa tygodnie później 18.11.2014 (za 3 razem) w strugach deszczu. Na koniec egzaminu usłyszałam, że jestem DOBRZE nauczona jazdy. W środę 03.12.2014 odebrałam moje Prawo Jazdy, a wczoraj przejechałam pół Wrocławia sama. Pani Ewo jeszcze raz bardzo dziękuje i życzę wszystkim kursantom żeby przy zdanym egzaminie państwowym usłyszeli to samo co ja. Dziękuję również panom Zbyszkowi, który usilnie uczył mnie łuku ( i nauczył) i panu Tadeuszowi z którym też miałam jazdy. Bardzo, bardzo dziękuję panu Cezaremu u którego zdałam egzamin wewnętrzny. Dziękuję wszystkim.
2014-12-06 | Magda B. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Polecam pana Jerzego Nalepę, jest genialnym instruktorem. Nie denerwuje się. Wie, kiedy może zażartować. Zapytany, odpowiada na każde pytanie. Dostosowuje się do harmonogramu kursanta. Serdecznie go pozdrawiam i gorąco go polecam.
2014-12-06 | Aleksandra Hucał | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


A ja polecam gorąco Pana Roberta Staszkiewicza. NAJLEPSZY NA ŚWIECIE INSTRUKTOR- osoba z ogromnym doświadczeniem, wiedzą i świetnym poczuciem humoru :) konkretny, wymagający... Dzięki Robertowi zdałam i teorię i praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem! Panie Robercie pozdrawiam i do zobaczenia :P
2014-12-05 | Malwina Terka | Odbyte kursy: A
Ocena:


Kurs na kategorię A był czystą przyjemnością! Wielkie podziękowania dla Pana Grzegorza za cierpliwość, profesjonalizm, pomoc , cenne rady i super atmosferę. Dzięki niemu w ciągu zaledwie 20 h kursu nauczyłam się jazdy (od poziomu 0 - na kursie siedziałam na motorze po raz pierwszy w życiu) i zdałam egzamin za pierwszym razem :) Instruktor z premedytacją winduje poprzeczkę swoim kursantom , tak aby na egzaminie nic nie stanowiło dla nich zaskoczenia. Sam fakt , że z 3 osób które pozytywnie zakończyły egzamin 2 były właśnie od Pana Grzegorza chyba o czymś świadczy. Polecam szkołę jazdy i instruktora !
2014-12-05 | Izabela S. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Nic dziwnego, że szkoła jazdy kursant jest na pierwszym miejscu zdawalności WORD, jeśli ma takich instruktorów jak p. Cezary Karpiński oraz p. Zbigniew Kulpa. Panowie z ogromnym doświadczeniem jak i cierpliwością. Dostrzegą potencjał w każdym kursancie, a egzamin to tylko formalność :> Miałam również przyjemność poznać p. Tadeusz Biedę oraz p.Arkadiusza Tandeckiego, których również gorąco polecam. Wymienieni instruktorzy wkładają dużo serca i poświęcenia w swoją pracę.
2014-12-04 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Egzamin państwowy zarówno praktyczny jak i teoretyczny zdałam za pierwszym podejściem ( co wcześniej wydawało mi się niewykonalne)!Polecam Szkołę Jazdy Kursant a szczególnie instruktora pana Grzegorza Hałasa. Wszystkie godziny upłynęły w miłej atmosferze. Bardzo dziękuje panu Grzegorzowi za poświęcony czas, cierpliwość, wyrozumiałość i wsparcie oraz serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim kursantom!
2014-12-03 | Magdalena Dyba | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant a z instruktorów w szczególności Marcina Kocwina - pełen profesjonalizm, daje dużo praktycznych wskazówek, fantastycznie przygotowuje do egzaminu, spokojny, opanowany, stwarza bardzo pozytywną atmosferę podczas kursów oraz najważniejsze: rada na egzamin "nie stresuj się". Dzięki temu egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem. Marcin, bardzo bardzo bardzo dziękuję ci za jazdy i przygotowanie do egzaminu!
2014-12-03 | Emilka | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Jazdy Kursant! Fachowość i profesjonalizm z jakim traktuje się uczniów zaowocowały tym, że zdałam wszystkie egzaminy za pierwszym razem:) Przede wszystkim polecam Pana Krzysztofa Wiewióra, który cierpliwie znosił moje wzloty i upadki podczas kursu, a także tłumaczył mi interesujące mnie zagadnienia tak długo, dopóki nie zrozumiałam i nie nauczyłam się ich w zadowalającym siebie stopniu:) Polecam również Pana Sylwestra Butwickiego a także Sebastiana Skrętowicza, z którymi też miałam przyjemność jeździć oraz od których też bardzo dużo się nauczyłam. Polecam!!:)
2014-12-02 | | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witajcie, dzisiaj za 1 razem zdałam egzamin praktyczny w Word:) Bardzo dziękuję szkole jazdy Kursant, a przede wszystkim Panu Tadeuszowi Bieda, polecam tego instruktora:):):) Dzięki niemu, nie stresowałam się na egzaminie, bo świetnie mnie przygotował. Dziękuję Panie Tadeuszu!!!!!!! :):):)
2014-12-02 | Magdalena P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Właśnie zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem! Wszystkim polecam Szkołę Jazdy Kursant a szczególnie instruktora - pana Grzegorza Hałasa.Jazdy przebiegły w miłej atmosferze bez zbędnego stresu.Bardzo dziękuje panu Grzegorzowi za poświęcony czas, cierpliwość, wyrozumiałość oraz serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim kursantom!
2014-12-02 | Kasia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, choć bardzo wiele czasu i wysiłku kosztowało mnie przygotowanie się do niego. Udało mi się odnieść sukces dzięki polityce szkoły - do egzaminu dopuszczani są tylko dobrze przygotowani kursanci, oraz przede wszystkim dzięki zaangażowaniu i cierpliwości instruktora, Bartka Majewskiego. Trafiłam do niego z polecenia moich koleżanek i sama mam zamiar polecać go dalej jako instruktora. Trzymam kciuki za każdego kursanta, jeśli mi się udało, to Wam też się uda:) K.
2014-12-01 | Łukasz | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Do kursu na prawko podchodziłem drugi raz i po wcześniejszych nieprzyjemnych przygodach byłem bardzo mocno zdystansowany. Jednak moja instruktorka p.Ewa Samuels szybko pokazała mi, że tym razem będzie inaczej. Okazane zaufanie i wsparcie oraz fachowe podejście do szkolenia zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym razem. Dlatego bardzo polecam panią Ewę. Pozdrawiam kursantów oraz moją Instruktorkę :)
2014-12-01 | Dominika | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Serdecznie wszystkim polecam szkołę jazdy kursant ale przede wszystkim najlepszego instruktora Pana Tomasza Woźniaka :) Ps.Zdałam za pierwszym razem.
2014-11-30 | Piotrek | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Jeśli prawo jazdy w Kursancie to tylko u p. Cezarego Karpińskiego! Wspaniały człowiek i świetny instruktor, któremu szczerze zależy na kursantach. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem :)
2014-11-27 | Malwina Wiśniewska | Odbyte kursy: katedoria B
Ocena:


Witam polecam szkołę jazdy kursant a przede wszystkim znakomitą i NAJLEPSZĄ instruktorkę jaką jest pani MAGDALENA NYCZ pani Magda jest wspaniałą , NIEZWYKLE CIERPLIWĄ ,bardzo sympatyczną a zarazem profesjonalną instruktorką ,do swojej pracy podchodzi z wielkim zaangażowaniem i szacunkiem wobec kursantów,każda jazda w towarzystwie pani Magdy przebiegała w świetnej atmosferze, uważam ze pani Magda jest wprost stworzona do wykonywania tego zawodu umie podnieść swoich kursantów w trudnych momentach na duchu a także znakomicie doskonalić ich umiejętności , dzięki pani Magdzie w krótkim czasie uwierzyłam w to że mogę być dobrym kierowcą , pani Magda swoich kursantów uczy nie tylko tego aby zdać egzamin ale jak w przyszłości być bardzo dobrym , pewnym swoich umiejętności a także bezpiecznym kierowcą PANIĄ MAGDALENĘ NYCZ polecam w 100% wszystkim kursantom ( tym lepiej jeżdżącym a także tym którzy jeżdżą trochę gorzej...)Bardzo chciałam również podziękować i polecić pana egzaminatora Roberta Staszkiewicza , pan Robert jest również bardzo pozytywnym, przesympatycznym człowiekiem , swoją pracę i kursantów traktuje z szacunkiem , nie stresuje kursantów na egzaminie. Pani Magdaleno i panie Robercie jeszcze raz bardzo państwu dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)
2014-11-24 | Maria L | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam naukę jazdy z Panem Cezarym Karpińskim w szkole jazdy Kursant Jeździłam z nim parę dodatkowych godzin i nauczył mnie w krótszym czasie więcej niż w innej szkole jazdy podczas całego kursu, zdałam za pierwszym razem Fajna atmosfera, profesjonalne podejście, konkretne i konstruktywne korekty mojej jazdy Polecam jak najbardziej
2014-11-22 | Ania | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant to świetna szkoła mili instruktorzy a co najważniejsze bardzo dobrze szkolą. Chciała bym podziękować za perfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu Panu Sylwkowi Butwickiemu, Pani Ewie Samuels oraz Panu Sebastianowi Skrętowicz zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość i wytrwałość do mojej osoby. Pozdrawiam
2014-11-22 | Dawid Kaczmarek | Odbyte kursy: kat c,ce szkolenie okresowe
Ocena:


Szczegolne pozdrowienia dla pan z biura za mila i uprzejma obsluge pozdrawiam Dawid z Mannheim

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |