Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2015-03-31 | Natalia K. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam Pana Cezarego Karpińskiego!!! Wspaniały instruktor, który uparcie dążył do tego bym zdała egzamin państwowy za pierwszym razem. I oczywiście nie było inaczej. Pan Cezary doskonale prowadził mnie przez cały kurs i z każdą godziną jazdy widziałam ogromne postępy. Dziękuję rownież i serdecznie pozdrawiam Pana Zbigniewa Kulpę, który mnie egzaminował. Przystępujcie do egzaminu u Pana Kulpy :) Pozdrawiam Pana Cezarego i życzę Panu wielu kursantów :)
2015-03-31 | Barbara B | Odbyte kursy: Prawo Jazdy Kategoria B
Ocena:


Jezeli chcesz zdac egzamin za pierwszym razem i nie wiesz do kogo sie zapisac - serdecznie polecam Jerzego Zastawnego. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu. Z jego pomoca nie straszne sa wszystkie manewry na miescie. Nauka na wszystkich trasach egzaminacyjnych ? na egzaminie nie bylo zaskoczenia. Serdecznie polecam jezeli jeszcze nie wybralas swojego instruktora.
2015-03-31 | Łukasz Zalewski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Gorąco polecam "Kursanta". Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Polecam jako instruktora Adriana Wróbla - fachowo przygotował mnie do egzaminu za co z całego serca mu dziękuję!
2015-03-31 | Mateusz | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Szczerze polecam szkołę jazdy Kursant i instruktora Grzegorza Jasińskiego. Nawet z totalnego laika (jakim byłem zapisując się na kurs) potrafił wyciągnąć maksimum w krótkim czasie, co przełożylo się na zdany egzamin za pierwszym razem, za co mu jeszcze raz chciałem serdecznie podziękować!
2015-03-31 | Artur M. | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Jazdy Kursant. Najlepsza atmosfera, najlepsza nauka, najlepsza zdawalność ( i w tym miejscu pragnę podziekąwać Panu Grzegorzowi, który sprawił, że nie było nudno, a przede wszystkim wiedział jak przekazać niezbędne informacje jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu). P.S. zdałem za pierwszym razem :)) Jeszcze raz POLECAM!!
2015-03-31 | Jakub | Odbyte kursy: ka. B
Ocena:


dziękuję Pani instruktor Monice Turnau za świetne przygotowanie do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem
2015-03-30 | Jarosław Lipiński | Odbyte kursy: kat. C
Ocena:


Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcą Szkołę Jazdy Kursant i instruktora Marcina Zarębe. Wielkie podziękowania dla Marcina Zaręby za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu praktycznego, bardzo dobry instruktor i sympatyczny człowiek. Jeszcze raz polecam i wszystkim dziękuje.
2015-03-29 | Piotr G | Odbyte kursy:
Ocena:


Sredecznie polecam Szkołę Jazdy Kursant, a szczególnie p.Jerzego Nalepę za Jego profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie i miłą atmosferę podczas nauki. Dziękuję! PIOTR.
2015-03-27 | ewa k. | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Polecam wszystkim przyszlym kierowcom Szkole Jazdy Kursant i pracujacego tam Leszka Przestrzelskiego jako instruktora. Dzieki jego radom i wskazowkom ja zdalam za pierwszym razem i to powinno byc dka Was najlepsza rekomendacjom przy wyborze Szkoly Jazdy i instruktora prowadzacego. Dziekuje Leszek.
2015-03-27 | Dagmara Czarna | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


egzamin państwowy praktyczny zdałam za pierwszym razem. wielkie słowa uznania i podziękowania dla bardzo cierpliwego i kompetentnego instruktora - pana Jerzego. dziekuje
2015-03-26 | Gosia | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Dziękuję Panu Mirkowi Soczawie za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu, cierpliwość i miłą atmosferę w aucie.
2015-03-26 | Błażej | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Jeśli szukasz profesjonalnej Szkoły jazdy, KURSANT będzie odpowiedni. Organizacja, jak i doświadczenie pracowników Kursanta pozwoli zdobyć wymarzone prawko urodzonemu kierowcy, ale również tym którzy do jazdy od urodzenia się nie nadawali. Nie wiem czy wszyscy instruktorzy prezentują podobny poziom nauczania, ale co do Pana TOMKA WOŹNIAKA nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń. Myślę, że zrobił wszystko co było w jego mocy, by przygotować mnie do egzaminu. Nie zbyt małomówny, nie za bardzo wygadany. Jego żarty nie były ani zbyt sprośne, ani mdłe ;-) Nie spóźniał się, nie przygotowywał kanapek nad moją głową, ani tym bardziej nie kręcił się ze mną w kółko po jednej trasie. Polecić mogę również Pana HENRYKA GUZEGO, z którym odbyłem egzamin wewnętrzny. Spokojnie mogę ich nazwać specjalistami ds. Ruchu Drogowego. Z tego miejsca chciałbym dodać, iż w mojej opinii poziom egzaminów wewnętrznych nie jest za wysoki. Jeśli kilka razy nie dajesz sobie rady z wewnętrznym, nawet nie śnij o zdaniu Państwowego za pierwszym razem, więc niby z jakiej racji miałbyś zostać do niego dopuszczony? Z kolei jeśli bez problemów poradzisz sobie z egzaminem wewnętrznym, nic nie zaskoczy cię na Państwowym. To, że KURSANT skupia ludzi życzliwych, jak i profesjonalnych w swoim podejściu, mogę mówić ze spokojem sumienia tym bardziej, że moja droga do uzyskania prawa jazdy była dość wyboista, i bez pomocy właścicieli być może do dzisiaj nie miałbym prawka. Dziękuję i polecam!
2015-03-26 | Dorota | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo gorąco polecam jazdy z p.Katarzyną Niżyńską, profesjonalna,rzetelna i konkretna kobieta, wszystkie trudne manewry, skrzyżowania są perfekcyjnie wyjaśniane i ćwiczone do momentu aż taki oporny kursant jak ja załapie o co chodzi ????teoria jak i egzamin praktyczny zaliczony za pierwszym razem ??Dzięki serdeczne pani Kasiu za super przygotowanie do egzaminu, super z pani babka ??
2015-03-26 | Przemyslaw P. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.b
Ocena:


polecam serdecznie instruktora pana Bartlomieja Majewskiego,jest On bardo cieprpliwym i wyrozumialym instrutorem , ktory prosto i sensownie potrafi wszystko wytlumaczyc , dzieki Niemu zdalem za pierwszym razem prawo jazdy kategori B .Diekuje Panu serdecznie i jeszcze raz goraco Pana polecam !!!
2015-03-26 | Robert K. | Odbyte kursy: kat. D
Ocena:


Z czystym sumieniem polecam Kursanta i instruktora Darka Świderskiego. Jeśli on nie przygotuje Cię do egzaminu to znaczy, że powinieneś pozostać przy rowerze. :) Manewry na egzaminie można zaliczyć z zamkniętymi oczami. Wielkie dzięki za wszystko i pozdrawiam.
2015-03-25 | Kamil.P | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Pozdrawiam i polecam pana Krzysztofa Wiewióra. Bardzo dobry instruktor, wszystko elegancko wytłumaczy, doradzi i pomoże. Zdane za pierwszym ;) dzięki jego radą. Serdecznie polecam
2015-03-25 | | Odbyte kursy: kategoria D
Ocena:


Wykupiłam w kursancie kilka h doszkalających z kategorii "D". Moim instruktorem był pan Darek świderski. Człowiek przemiły, profesjonalny i zaangażowany w swoją pracę. Przy tym nie "spina" się i nie stresuje kursanta. Szkoda, że straciłam tyle czasu i błądziłam po szkołach...Egzamin zdany) Dziękuję panie Darku))
2015-03-25 | Janusz M | Odbyte kursy: D
Ocena:


Serdecznie polecam zajęcia z Panem Dariuszem Świderskim. Jestem w stu procentach usatysfakcjonowany jego profesjonalnym podejściem oraz umiejętnym przekazywaniem wiedzy. Dzięki jego wsparciu i pomocy zdanie egzaminu było tylko formalnością. Każdemu bez najmniejszych wątpliwości mogę polecić tego Instruktora.
2015-03-23 | anna | Odbyte kursy: kat.b
Ocena:


Polecam Mirka Soczawe,bardzo dobry instruktor,kazdego nauczy jezdzic,nawet tych malo,,rozgarnietych,,jak i panikujacych ze niczego nie sa w stanie sie nauczyc lecz z Mirkiem czlowiek nauczy sie wszystkiego...:-D bardzoo cierpliwy i dobry instruktor...bardzoo polecam
2015-03-22 | Krystian P. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Wszystko jak należy, polecam. Teoria sensownie przedstawiona, załapałem się na zniżkę ceny. Jazdy prowadził p. Mirosław Soczawa. Zna się, umie nauczyć bez niepotrzebnego stresu.
2015-03-22 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Miałam jazdy dodatkowe z Panem Mirosławem Soczawa jestem bardzo zadowolona w kilka godzin nauczyłam się więcej niż w poprzedniej szkole przez cały kurs, zdałam za pierwszym razem, polecam Magda
2015-03-22 | Ola | Odbyte kursy:
Ocena:


Gorąco polecam szkołę ogromne podziękowania dla pana Mirosława Soczawy! za cierpliwość i perfekcyjne przygotowanie :)
2015-03-22 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam Pana Mirka, bardzo dobry instruktor z poczuciem humory, wymagający ale to lepiej dla zdającego. Dobrze przygotowujący do egzaminu.
2015-03-22 | Ola D | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla Pana Grzegorza Hałasa za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu w bardzo przyjaznym nastroju. Zajęcia przebiegały w przyjemnej i zabawnej atmosferze, dzięki czemu każda godzina jazdy mijała szybko. Wiele praktycznych rad i wskazówek sprawiło, że jazda samochodem nie jest już taka straszna :)
2015-03-20 | Adrian Pielech | Odbyte kursy: Kwalifikacja, C , E, ADR, cysterna,
Ocena:


Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych zdobywaniem kwalifikacji w Szkoła Jazdy Kursant. Mam na imię Adrian i właśnie zakończyłem serię przygód: kwalifikacja wstępna, C, E, ADR+cysterna. Chciałem serdecznie podziękować wszystkim instruktorom z którymi miałem przyjemność współpracować, Prezesowi oraz oczywiście cudownym Paniom z sekretariatu, pozdrawiam serdecznie. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-03-20 | Agata | Odbyte kursy: B
Ocena:


Sztuka teatralna pt. Państwowy Egzamin Praktyczny kat.B zaliczona za pierwszym razem! Za przygotowanie do roli egzaminowanego z całego serca dziękuję panom TADEUSZOWI BIEDZIE oraz ZBIGNIEWOWI KULPIE. Egazamin NICZYM mnie nie zaskoczył. Choć byłam odrobinę zestresowana (głównie widząc grobowe miny ludzi w poczekalni WORDu), to egzamin okazał się powtórką z najłatwiejszych jazd w KURSANCIE! Zastanawiałam się wręcz, kiedy pojedziemy w jakieś trudne miejsce, których panowie Tadeusz i Zbyszek mieli na pęczki. Najbardziej jestem wdzięczna moim nauczycielom za przygotowanie do PRAWDZIWEGO egzaminu, jakim jest samodzielna jazda, oraz za wiarę w swojego ucznia. Napisałam na początku sztuka, bo tym jest ten egzamin - teatralne odwracanie głowy, piersiątka na kierownicy (jak mówi pan Zbyszek),pokerowa twarz podczas prowokujących komentarzy egzaminatora. Pan Tadeusz przygotował mnie na to wszystko. To najlepszy nauczyciel w calej galaktyce! Wojskowa precyzja, anielska cierpliwość, kodeks w głowie oraz zaangażowanie - to dla mnie prawdziwy profesjonalizm. Czułam, że mojemu instruktorowi naprawdę zależy, żebym dobrze jeździła i zdała egzamin. Nie spodziewałam się, że będzie mnie uczył taki wspaniały człowiek, ani że zdam za pierwszym razem. Dziekuję panie Tadeuszu! Dziękuję też panu Zbyszkowi za wielokrotne wpuszczenie w maliny, co mnie wiele nauczyło! Oraz pani Magdzie za naukę relaksu na fotelu kierowcy :) Dla tych, którzy chcą się naprawdę nauczyć jeździć (i przy okazji zdać egzamin) wybór jest tylko jeden - KURSANT ze wspanialymi instruktorami!
2015-03-19 | Anna Kareł | Odbyte kursy: kurs kategorii B
Ocena:


Bardzo gorąco i z czystym sumieniem polecam instruktora Pana Tomka Woźniaka dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem. Bardzo fajna atmosfera na lekcjach. Pan Tomek to bardzo cierpliwy, konkretny i fachowy instruktor ze sporym poczuciem humoru. W czasie nauki wszystkie rzeczy, które wydawały się trudne i niemożliwe do zrealizowania pod okiem Pana Tomka były łatwe i proste i co najważniejsze moim zdaniem z lekcji na lekcje z tym nauczycielem odczuwało się progres a nie stało w jednym miejscu przez co z każdą lekcją czułam się za kierownicą coraz lepiej. Ponad to Pan Tomek zawsze bardzo rzetelnie oceniał moją jazdę bez żadnego naciągania w jedną lub drugą stronę. No i jeszcze na koniec oczywiście zawsze wiara w swojego ucznia. Panie Tomku dziękuję Panu bardzo za wszystko
2015-03-19 | Ewelina Śledź | Odbyte kursy: Kurs kat. B
Ocena:


Moim instruktorem był p. Robert Staszkiewicz - mogę go z czystym sumieniem polecić. Jest bardzo wymagający, a to jest jego dużym atutem, z dużą cierpiwością do kursanta, z wiedzą, którą umiejętnie przekazywał. I przede wszystkim pozytywnie nastawionym do wszystkiego, potrafił rozśmieszyć kiedy ktoś miał zły dzień. Do egzaminu teoretycznego nie musiałam sie praktycznie uczyć, bo wszystko było weryfikowane podczas nauki jazdy. Chodź czasem trudno było odpowiadać na pytania, kiedy trzeba było zachować szczególną ostrożność, przy wykonywanych manewrach. Zadania, które były zadawane do domu były bardzo pomocne. Uczył nie tylko pod egzamin, ale przede wszystkim by poprawnie i dobrze jeździć, zgodnie z kodeksem Ruchu Rrogowego. Egzamin zdany za pierwszym razem!!!
2015-03-19 | Krzysztof Potępa | Odbyte kursy: B+E
Ocena:


Bardzo szybko, sprawnie i treściwie przeprowadzony kurs... Podziękowania dla Pana Grzegorza Koniecznego za naukę.Egzamin zdany za pierwszym razem ! Polecam Szkołę jazdy KURSANT
2015-03-19 | Magda R. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pragnę polecić szkołę Kursant, a w szczególności instruktora P. Zbigniewa Kulpę, z którym miałam przyjemność jeździć. Zostałam przez niego przygotowana nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim- do samodzielnego prowadzenia auta, podejmowania właściwych decyzji na drodze oraz odpowiedzialnej i bezpiecznej jazdy. Dzięki niemu oraz jego wskazówkom i uwagom nie będę czuć strachu, gdy wsiądę do własnego samochodu. Pragę również podziękować P. Tadeuszowi Biedzie, z którym także jeździłam. Obaj panowie podchodzą do swojej pracy z pasją i z nieziemską cierpliwością potrafią rozjaśnić jakikolwiek problem związany z zachowaniem na drodze. Dziękuję za wiarę we mnie i wspieranie do samego końca:)
2015-03-18 | Noemi Fabisch | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Pana Cezarego Karpińskiego! Egzamin zdałam za drugim razem, ale jak mawiał mój instruktor jazda samochodem to 80% umiejętności i 20% szczęścia. Egzamin w drugim terminie zdany bezbłędnie. P.Karpiński ma super podejście do kursanta, spokojnie i zrozumiale tłumaczy do tego nawiązuje bardzo dobry kontakt z osobą ucząca się. Bardzo polecam!:) Pozdrawiam, Noemi!
2015-03-18 | Bartek Hachuła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję panu Jakubowi Radlińskiemu za pomoc w przygotowaniach do egzaminu. Oczywiście dzięki współpracy z panem Kubą zdałem za pierwszym razem. Znakomity nauczyciel, kurs przebiegł bardzo szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. Polecam :)
2015-03-18 | Tomasz Grzybowski | Odbyte kursy: 1
Ocena:


Polecam Adriana Wróbla, Instruktor z poczuciem humoru i cierpliwością do swoich kursantów. Adrian bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego i potrafi zabawić rozmową podczas jazd. Podaje także sporo przydatnych rad przydających się na egzaminie jak i podczas jazd. Ps. Dzięki Adrian. Zdałem za 1-szym razem!
2015-03-17 | Dariusz Ochenkowski | Odbyte kursy: C+E
Ocena:


Witam, chcialbym podziekowac instruktorowi Krzysztofowi Porzuczkowi za swietne przygotowanie mnie do egzaminu na C+E ktory zdalem za pierwszym razem!!! :):):)
2015-03-17 | Magdalena | Odbyte kursy: KAT. B
Ocena:


Niniejszym dziękuję serdecznie wszystkim instruktorom, których wspólne wysiłki zaowocowały tym, że zarówno egzamin teoretyczny, jak i praktyczny, zdałam za pierwszym podejściem. Marta Brezdeń, która krok po kroku wprowadzała mnie od samego początku w zawiłe arkana sztuki poruszania się samochodem :) Pan Tomasz Woźniak, który z anielską cierpliwością przejeździł ze mną masę godzin. Pan Henryk Guzy, którego uwagi podczas egzaminu wewnętrznego i jazd dodatkowych pootwierały mi odpowiednie klapki w głowie ;) Wszystkim Wam gorąco dziękuję.
2015-03-16 | Maja N | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Pana HENRYKA GUZEGO. To profesjonalista bez dwóch zdań! Dziękuję za cierpliwość, motywację i zaangażowanie, dzięki temu po prostu nauczyłam się jeździć i zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuję także Panu Tadeuszowi Biedzie oraz Panu Zbigniewowi Kulpie za dodatkowe, cenne uwagi. Polecam Szkołę Kursant z czystym sumieniem.
2015-03-16 | paweł kardyś | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


Bardzo polecam Szkołę Jazdy Kursant i instruktora Grzegorza koniecznego! Dziękuję za pomoc i pełen profesjonalizm. Egzamin zdany za pierwszym razem.
2015-03-15 | Arek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant! Szkoła prezentuje bardzo rzetelne i solidne podejście do kształcenia kierowców. Chciałbym w szczególności podziękować Pani Instruktor Monice za cierpliwość i wytrwałość w przekazywaniu wiedzy oraz świetne przygotowanie do egzaminu. Pani Monika zawsze uśmiechnięta i życzliwa, a na swoim fachu zna się jak nikt inny! bardzo dobrze tłumaczy, w razie potrzeby rozwieje wszelkie wątpliwości i udzieli cennych wskazówek. Każda lekcja to dobrze wykorzystany czas oraz okazja na zdobycie nowej wiedzy. Bardzo Pani Dziękuję za wsparcie i zaangażowanie podczas całego kursu! Jazda z Panią to była czysta przyjemność :)
2015-03-15 | EP | Odbyte kursy: B
Ocena:


a ja chcę polecić wykłady z panem Edwardem Nowickim super podejście i wyjątkowa jasność tłumaczenia polecam
2015-03-13 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, bardzo polecam zajecia z instruktorem Ryszardem Konczakiem. Swietnie potrafi wszystko wytlumaczyc. Bezproblemowy i naprawde mozna sie dogadac. Chetnie chodzilam na jazdy a egzamin zdany za pierwszym :)
2015-03-13 | Magdalena | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Szkoła godna polecenia!Również polecam Pana TOMKA WOŹNIAKA gorące podziękowania za miłą współprace oraz perfekcyjne przygotowanie.Egzamin państwowy teoretyczny jak i zarówno praktyczny zdany za pierwszym razem! Pozdrawiam:)
2015-03-12 | ewa | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Bardzo dziekuje Leszkowi Przestrzelskiemu za zaangazowanie w trakcie kursu. Egzamin zdany za pierwszym razem.
2015-03-12 | Artur Jakubiec | Odbyte kursy: kurs kaegoria C
Ocena:


Witam wszystkich, jeśli patrzycie na opinie to pewnie tak jak ja nie jesteście pewni co do szkół jazdy a wszyscy chcemy nauczyć się jeżdzić i bez stresu zdać egzamin Państwowy. SZCZERZE POLECAM SZKOŁĘ KURSANT, ja zdałem za 1 razem, dwóch moich kolegów z miejscowości też zdało za pierwszym razem, więc z przypadku to tu nie wiele.Ja mieszkam w kotlinie kłodzkiej i tych szkół bliżej jest masę, ale czy zasługują na zaufanie? ja i moi koledzy zaufaliśmy szkole KURSANT,jak słyszę że w kotlinie kłodzkiej prawo jazdy kat. C+E z kwalifikacją kosztuje 10-12 tys złotych to życzę powodzenia na tych kursach, wolę codziennie dojeżdzać do Wrocławia. SZKOŁA KURSANT- tanio,szybko,efektywnie. Dziękuje bardzo MARCINOWI ZAREMBIE za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu praktycznego, bardzo dobry instruktor i spoko gość. Ja oczywiście dalej w szkole KURSANT podnoszę swoje kwalifikację zawodowe !!!
2015-03-10 | Mateusz Wiatrowski | Odbyte kursy: D
Ocena:


Wszystkim polecam zajęcia z Panem Dariuszem Świderskim. Egzamin zdany za pierwszym razem. Na lekcje chce się wracać. Zajęcia w przyjaznej atmosferze, właśnie takie jak powinny być. Pan Dariusz jest dobrym instruktorem.
2015-03-09 | Magda O. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam wszystkim, którzy wciąż mają dylemat, czy tą szkołę wybrać. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem, praktyczny za drugim. Przeogromnie dziękuje pani Ewie Samuels za bycie zarówno wymagającą, jak i bardzo cierpliwą instruktorką. Nauka odbywała się w bardzo sympatycznej atmosferze i nie oczekiwałam tak ogromnego wsparcia od nauczyciela. Dziękuję! :)
2015-03-09 | Damian G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła warta polecenia. Dobre, rzeczowe i przystępne nauczanie teorii. Panie w biurze bardzo uprzejmie i jasno wyjaśniają wszelkie niejasności. Instruktorzy podczas zajęć teoretycznych nie tylko przygotowują do egzaminu w WORD, ale przede wszystkim uczą prawidłowych nawyków za kółkiem i techniki jazdy samochodem. Tutaj chciałbym podziękować panu Zbigniewowi Kulpie i panu Tadeuszowi Biedzie za cierpliwość okazaną przy uczeniu mojej opornej na przyswajanie wiedzy i umiejętności osoby. Pozwolę sobie na koniec dać jedną radę dla przyszłych kursantów - nie śpieszcie się na kolejny egzamin ;)
2015-03-08 | Anna B | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam OSK Kursanta, oba egzaminy: teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem w Lutym tego roku. Polecam w szczególności dwóch instruktorów z którymi jeździłam; Sebastiana Skrętowicza- sumienny, cierpliwy i spokojny instruktor i Zbigniewa Kulpę- energiczny i zaangażowany, świetny instruktor, już po kilku godzinach jazd z panem Zbigniewem widać, że człowiek ma ogromne doświadczenie w uczeniu i nawet takich ""nie kumatych"" jak ja, potrafi nauczyć jeżdzić, jego zaangażowanie i profesjonalizm jest wyjatkowy i godny pochwały, Pan Zbigniew przyjechał specjalnie o 7ej rano w Niedzielę, żeby ze mną pojeździć przed egzaminem, który mnie czekał następnego dnia rano. Jego rady są bezcenne i godne zapamiętania. Panie Zbigniewie jeszcze raz serdecznie dziekuję!!!
2015-03-07 | Michał Mucha | Odbyte kursy: D
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam zajęcia z p. Dariuszem Świderskim, bezstresowo i skutecznie w miłej atmosferze. Pozdrawiam.
2015-03-06 | Paweł Okupski | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


Bardzo szybko, sprawnie i treściwie przeprowadzony kurs... Podziękowania dla Pana Grzegorza Koniecznego za naukę. Mi udało się zdać za pierwszym podejściem :)
2015-03-05 | Anna K | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam Szkołę Jazdy Kursant i instruktora Pana Jerzego Nalepę, któremu bardzo dziękuję za wszelką pomoc, stoicki spokój oraz wsparcie. W bardzo przyjaznej atmosferze przygotowywał mnie do egzaminu państwowego. Z całego serca dziękuję i oby takich instruktorów było więcej :)
2015-03-05 | Piotr Jedrzejczyk | Odbyte kursy: C + Kwalifikacja wstpna
Ocena:


Szkoła godna polecenia w 100%, państwowe egzaminy: teoretyczne i praktyczny zakończone z wynikiem pozytywnym i to za pierwszym razem. Fantastyczna obsługa i co ważniejsze pełen profesjonalizm. Chyba jedna z niewielu szkol, która może się poszczycić tak ogromna oferta kursów, przy tak niesamowitej elastyczności jeśli chodzi o potrzeby i terminy dogodne dla kursanta. Wielki szacunek i podziękowania dla Marcina Zaręby ? instruktora kat. C Na pewno wrócę po kolejne kategorie ?
2015-03-04 | Magdalena W. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła warta polecenia! Ciekawie wykładana teoria, zajęcia praktyczne na wysokim poziomie i mili ludzie. Przed rozpoczęciem kursu nie dowiadywałam się nic na temat instruktorów, wybór był losem na loterii , jak się później okazało- w 100% wygranym! Moim instruktorem był pan TOMASZ WOŹNIAK, któremu niewątpliwie zawdzięczam dołączenie do grona kierowców i to za pierwszym podejściem! Z panem Tomkiem zawsze mogłam liczyć na pełen profesjonalizm, pomoc, przydatne rady i gigantyczną dawkę dobrego humoru. Pan Tomek był zawsze zainteresowany moimi dokonaniami na kolejnych egzaminach, tak więc nie sposób nie wspomnieć o jego wielkim zaangażowaniu i indywidualnym podejściu do każdego kursanta. Egzamin wewnętrzny zdawałam trzy razy, po każdym z nich "zdawałam raport" ze wszystkich błędów jakie popełniłam i kolejne jazdy były przygotowywane specjalnie w celu wyeliminowania złych nawyków (i tu serdeczne podziękowania za dużą cierpliwość przy milionie prób parkowania :) ) Atmosfera na zajęciach była zawsze przyjazna i wesoła, tak więc bez cienia wątpliwości mogę przyznać że kurs był dla mnie czystą przyjemnością! PANIE TOMKU, GORĄCO DZIĘKUJĘ!
2015-03-04 | Justyna Z. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdecydowanie polecam! Dziś zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Jeździłam z Panem Sylwkiem - cóż mogę powiedzieć - pełen profesjonalizm, połączony z poczuciem humoru, rozmowa zawsze się klei, zero stresu i co najważniejsze - nareszcie umiem parkować! :) Jeśli jazdy, to tylko z P. Sylwkiem!
2015-03-04 | A. Wołoszyn | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Nie ma problemu z szybkim wyjeżdżeniem godzin, jeździć uczył mnie pan Jakub Radliński, cierpliwy i wymagający, polecam.
2015-03-03 | Michał Sikora | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam instruktora Łukasza Cisowskiego, chciałem mu bardzo podziękować zdałem dziś egzamin praktyczny za pierwszym razem bez żadnych większych błędów.
2015-03-02 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jak w sekretariacie dostałem numer do Pani instruktor, to z kolegą się ze mnie śmiał, że baba będzie mnie uczyła. Po paru jazdach nie zamienił bym tej instruktorki na nikogo innego. Świetnie tłumaczy, metody dydaktyczne dopasowane do kursanta. Poczucie humoru w aucie zawsze jest, sama podrzuca materiały i wskazuje gdzie ich szukać. Kobieta ta skierowana jest na kursanta, na jego potrzeby i umiejętności. Jak by nie było zdałem za pierwszym razem. Nie chwaląc się jeżdżąc po mieście tylko 25 minut. Więc jak już ma was uczyć jakaś baba jeździć to tylko Pani Magda! Super babeczka, z nią egzamin to pesteczka. Polecam raz jeszcze.
2015-02-28 | W. L. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam instruktora Roberta Staszkiewicza, który jest wymagający, ale jednocześnie cierpliwy i zaangażowany w naukę. Idąc na egzamin czułam się pewnie, a w trakcie jazdy nie miałam wątpliwości jak powinnam się zachować. Robert jest osobą z pasją, ma indywidualne podejście do każdego z kursantów, a jazdy przygotowane są profesjonalnie i do tego skutecznie. Co jest równie ważne, każda godzina spędzona w samochodzie była dla mnie przyjemnością. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w tak dobre ręce ;)
2015-02-28 | Agata Słotwińska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę! Dzięki Adrianowi Wróbel mam upragnione prawo jazdy. Jego profesjonalizm i zaangażowanie, pozwoliło dołączyć mi do grona kierowców Trafienie na takiego super instruktora graniczy z cudem!
2015-02-26 | Marcin Roszak | Odbyte kursy: Kat.D
Ocena:


Witam! Planujących uczęszczać na kurs kat. D. Polecam instruktora p. Dariusza Swiderskiego jest to osoba miła ,doświadczona , komunikatywna ,cierpliwa . Jeździć z nim to sama przyjemność , miałem dobre przygotowanie do egzaminu ,zdałem za pierwszym razem . Rownież byłem światkiem wielkiego zaangażowania w jazdę nie tylko kursantów pochodzących z Polski ale i z Norwegi oni tez podzielają moja pozytywna opinie o p. Dariuszu Swiderskim . Pozdrowienia dla Dariusza Świderskiego
2015-02-26 | Katarzyna Skubiszewska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Witam:) W tym tygodniu dołączyłam do grona szczęśliwców którym udało się zdać prawo jazdy, chociaż jeszcze pół roku temu zupełnie nie widziałam się w tej roli... Szkoleniowcy z ośrodka Kursant zrobili wykonali super pracę ze mną :) Na początku przekazanie wiedzy teoretycznej przez pana Edwarda Nowickiego , który robił wszystko żeby każdy z kursantów dokładnie przyswoił sobie potrzebny materiał, a co ważniejsze żeby go zrozumiał- Dziękuje :) Mój instruktor jazd Pan Cezary Karpiński - wspaniały , spokojny człowiek , a przy takim osobniku jak ja być spokojnym to nie lada wyczyn :)A praktyka? Profesjonalne podejście do kursanta... duża cierpliwość i opanowanie Pana Cezarego... szczególnie jak powtarza się coś już tysięczny raz a jeszcze nie wychodzi:) za co bardzo dziękuje:)... i zwracanie aż do znudzenia uwag na to wszystko co będzie na nas czyhać podczas egzaminu! DZIĘKUJE !!! Podziękowania również dla Pana Zbigniewa Kulpy , za dobre rady - "wolniej , wolniej " , oraz za ogrom ciekawych informacji i cennych rad :) Dziękuję także Panu Tadeuszowi Biedzie, u którego zdawałam egzamin wewnętrzny. Dziękuję za cenne uwagi, zaangażowanie oraz wyraźną chęć pomocy ! Więc jeśli jeszcze wahacie się , czy spróbować swoich sił ? To z własnego doświadczenia wiem że warto i bardzo serdecznie polecam ośrodek KURSANT , lepszego nie znajdziecie. Życzę powodzenia!
2015-02-26 | Hanna | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


W Kursancie wykupiłam dodatkowe godziny, szkolenie odbyłam w innej szkole. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Cezarego Karpińskiego, spokój i pełen profesjonalizm instruktora sprawiły, że zdałam egzemin !:)
2015-02-26 | Ewelina F | Odbyte kursy:
Ocena:


Zdany egzamin zawdzięczam instruktorowi Panu H. Guzemu. Dziękuję za pomoc i pełen profesjonalizm.
2015-02-26 | Martyna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam instruktora ROBERTA STASZKIEWICZA, który bez najmniejszego wahania jest NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM WE WROCŁAWIU I JEGO OKOLICACH. Pan Robert jest cierpliwym, wyrozumiałym i BARDZO MIŁYM człowiekiem. Dzięki jego profesjonalnej współpracy i zaangażowaniu zdałam egzamin praktyczny i teoretyczny za pierwszym razem! W samochodzie zawsze panowała PRZYJAZNA i wesoła atmosfera. STRES NIE WCHODZIŁ W GRĘ. Trafienie na takiego instruktora jak ROBERT graniczy z cudem :)
2015-02-25 | Szymon Pięta | Odbyte kursy: D
Ocena:


Witam! Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu i naprawdę miło go wspominam. Instruktorzy - pierwsza liga- zwłaszcza Pan Darek Świderski; opanowanie, profesjonalizm, humor, mega zaangażowanie i żołnierska dyscyplina. Instruktor dzwonił po egzaminie, widac naprawdę się angażuje i przejmuje kursantami. Dzięki,pozdrawiam i polecam!! Szymon P.
2015-02-25 | Justyna | Odbyte kursy: KATEGORIA B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę Nauki jazdy KURSANT dojeżdzałam trochę kilometrów ale nie żałuje Dziękuje mu i POLECAM Sebastiana Skrętowicz tłumaczy bardzo dobrze i zrozumiale,dziękuje także Zbigniewowi Kulpy za pomoc i mobilizacje jest wymagający ale dobrze uczy. Więc jeszcze raz DZIĘKUJE i POLECAM TYCH DWÓCH PANÓW
2015-02-25 | Bartosz K | Odbyte kursy: kat "C"
Ocena:


Polecam z zamkniętymi oczami, pozdrawiam instruktora Marcina Z.
2015-02-25 | Kornel | Odbyte kursy: B
Ocena:


Moim instruktorem byl Krzysztof Wiewior, zawsze jezdzilismy pelna godzine, bez spozniania czy przerw, przerabialismy zadania egzaminacyjne oraz rozmawialismy o technice i bledach. Polecam osobom, ktore wiedza czego chca, latwo sie nie poddaja i lubia wymagajacych nauczycieli. Egzamin wewnetrzny zdawalem u pana Zbyszka Kulpy, ktory zaliczylem za 3cim razem, natomiast w WORDZie udalo mi sie za pierwszym. Ten drugi okazal sie byc latwiejszy, co chyba jest bardziej zaleta szkoly niz wada, ale moze byc dla niektorych uciazliwe. Teorie przedstawiono bardzo przystepnie, tak ze korzystajac z notatek, doczytujac kodeks drogowy i przebiajac kilka testow udalo mi sie zdac teorie rowniez za pierwszym razem. Pozdrawiam i szerokiej drogi ;)
2015-02-24 | Patrycja Szklarz | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy KURSANT. Dużym dylematem był dla mnie wybór instruktora. Po opinii znajomych zdecydowałam się na ROBERTA STASZKIEWICZA. I to był strzał w dziesiątkę. W życiu nie spodziewała bym się takiego instruktora, jego rzeczowe podejście do sprawy pozwoliło mi szybko zdać egzamin. Robert nie tylko przygotowuje do jazdy na egzaminie ale także do samodzielnego poruszania się po mieście własnym samochodem. Nie ma co ukrywać jest profesjonalistą z dużym doświadczeniem w tym co robi, a ponadto potrafi utrzymać wesołą i uśmiechniętą atmosferę podczas jazdy. Teraz mogę śmiało przyznać, że jeżdżąc samodzielnie po Wrocławiu i nie tylko bez wahania wiem jak poruszać się bezpiecznie po drogach. A to wszystko dzięki ROBERTOWI.
2015-02-24 | kasia | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


dzieki radom i wskazowkom p.Leszka Przestrzelskiego zdalam za pierwszym razem swoj pierwszy powazny agzamin i mam swoje prawko. Bardzo dziekuje p.Leszku
2015-02-24 | kasia | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


dzieki radom i wskazowkom p.Leszka Przestrzelskiego zdalam za pierwszym razem swoj pierwszy powazny agzamin i mam swoje prawko. Bardzo dziekuje p.Leszku
2015-02-24 | Klaudia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Uważam ze istruktorami godnymi polecenia są Pan Adrian Wróbel i Cezary Karpiński.Bardzo kompetentni. Dziękuję za miłą współpracę.
2015-02-24 | Paulina Dzierżanowska | Odbyte kursy: kurs prawa jazdy B
Ocena:


Moje jeździeckie umiejętności szlifował Pan Jerzy Nalepa - serdecznie polecam współpracę i naukę z nim właśnie. Zaskoczy Was spokojem i determinacją w przekazywaniu wiedzy i doświadczenia. Zachęcam :) Paulina
2015-02-23 | Ola | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy u Pana Jerzego Nalepy. Jest On bardzo cierpliwy i super wszystko tłumaczy! Jazdy z nim były bardzo przyjemne! Polecam tego instruktora. Pozdrawiam ;)
2015-02-23 | Sławomir Mikołowski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem dzięki panu Krzysztofowi Wiewiórowi.Dobrze uczył i był dość wyrozumiały.
2015-02-22 | Krzysztof Schmidt | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Ja osobiście mogę mówić o wielkim szczęściu. Nie mówię tutaj o zdanym egzaminie, ktory zdałem za pierwszym razem, ale o instruktorze do którego trafiłem. Do Pana Zbigniewa Kulpy trafiają ludzie z polecenia przez byłych juz kursantów, ja miałem to szczęście ze był na urlopie i byl akurat wolny. Ja po prostu MUSIAŁEM do niego trafić, z czego się bardzo ciesze! Profesjonalny instruktor i wspaniały człowiek. Z tego miejsca chciałbym mu podziękować raz jeszcze jezeli to czyta. BARDZO DZIEKUJE ZA WSZYSTKO! Wielkie podziekowania śle również do Pana Tadeusza Biedy, za wszelką pomoc, rady i kilka jazd ktore z nim odbyłem, były prawdziwą przyjemnością. Jezeli nie znacie instruktorów i nie wiecie kogo wybrac, mam nadzieje ze Wam pomogłem. Do zobaczenia na drodze!
2015-02-22 | Adrianna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca polecam szkołe jazdy KURSANT. A w szczególności Roberta Staszkiewicza! Jest osobą bardzo cierpliwą i wymagającą. Do każdego kursanta podchodzi indywidualnie i zależy mu tak samo jak nam na tym abyśmy zdali egzamin. Dzięki jego zaangażowaniu szybko zakończyłam kurs oraz zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! I najważniejsze - Robert wprowadza do samochodu niesamowitą energię i nie da się przy nim nudzić. Dzięki czemu jazda samochodem to sama przyjemność ;)
2015-02-21 | Maja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Po porażce w zdawaniu egzaminu na prawo jazdy kat. B z inną szkołą jazdy, zapisałam się do Kursanta. Najpierw uczyłam się jeździć z panem Pawłem Domańskim - profesjonalny, wymagający i dokładny instruktor,który nauczył mnie bardzo dużo w krótkim czasie. Kolejne jazdy odbyłam z panem Tomaszem Woźniakiem, z którym w przyjemnej atmosferze doszlifowałam umiejętności i zdałam egzamin w WORDzie za 1szym podejściem.
2015-02-19 | Arkadiusz C. | Odbyte kursy: Kat . C
Ocena:


Wybrałem szkołę KURSANT opierając się na opiniach i na efektywności w nauczaniu co przedkłada się na zdawalność. Specjalnie dojeżdżałem 80 km na każdą jazdę i to nawet codziennie. Nauka jazdy na samochodzie mercedes z panem Krzysztofem, pełnym profesjonalistą znającym się na tym jak prowadzić szkolenie. Polecam szkołę jazdy KURSANT oraz instruktora na kat. C pana Krzysztofa Juszkiewicz - Mercedes Avtego
2015-02-16 | Michał Romański | Odbyte kursy: KAT. D
Ocena:


Polecam! Bardzo miła i fachowa kadra. Swoje kursy rozpocząłem z Panem Stanisławem, a zakończyłem z Panem Dariuszem oraz Ryszardem. Na każde moje pytanie potrafili odpowiedzieć w sposób rzeczowy, każdy mój błąd był komentowany. Do tego lekcje odbywały się w przyjaznej atmosferze. Planowanie zajęć również było dopasowane pod kursanta, tak więc mogłem pogodzić swoje inne obowiązki z kursem na kategorię D. Polecam każdemu! Ja swój egzamin zdałem za pierwszym razem.
2015-02-16 | Jacek | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam jazdy z p. Grzegorzem Koniecznym - bezstresowe i co najważniejsze bardzo skuteczne! Pozdrawiam :-)
2015-02-16 | nikola radtke | Odbyte kursy: kategoria B1
Ocena:


podziękowania dla szkoły Kursant a w szczególności dla Pana Grzegorza Hałasa za cierpliwość, wyrozumiałość oraz szczerą chęć przekazania wiedzy, która pomogła mi w ukończeniu kursu na kat.B1. Umiejętność przekazania wiedzy jak i wspaniałe poczucie humoru pozwoliły mi na bezstresowe zaliczenie tak ważnego dla mnie egzaminu na prawo jazdy. Pozdrawiam i dziękuje do zobaczenia za rok nikola :)
2015-02-15 | Mateusz Lipecki | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. B
Ocena:


Bardzo gorąco polecam szkołe nauki jazdy "Kursant" a przedewszystkim jest to zasługa pana Grzegorza Hałasa, który swoim profesjonalnym podejściem, wielką determinacją i zaangażowaniem oraz przyjacielską atmosferą panującą podczas kursu, przygotował mnie doskonale do egzaminu państwowego! Dlatego pragnę podziekowac panu Grzegorzowi za to co dla mnie zrobił - dziekuje ;) !!!
2015-02-15 | Konrad | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam. Bardzo polecam Osk Kursant. Szczególnie instruktora Cezarego Karpińskiego, który bardzo dobrze przygotował mnie do zdania egzaminu za pierwszym razem.
2015-02-14 | Milena | Odbyte kursy: kat. B na automat
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę! Dzięki Panu Sebastianowi mam upragnione prawo jazdy. Kiedyś zdawałam w innej szkole, która ogłaszała się jako najlepsza. Niestety przez ich podejście do szkolenia nie zdałam 3 razy. Po kilku wykupionych godzinach w Kursancie zdałam za 1 podejściem. Okazało się, że dobrze jeżdżę. Wcześniej miałam problem z powodu kiepskiego sposobu nauki jazdy w poprzedniej szkole (liczenie pachołków na łuku itp.). Dzięki szczeremu zaangażowaniu p. Sebastiana uwierzyłam, że zdawanie egzaminu nie musi być koszmarem tylko okazją aby pokazać swoje umiejętności. Szkoła nie jest nastawiona na szybki zarobek, im naprawdę zależy aby kursant zdał egzamin na prawo jazdy. Dziękuję!
2015-02-14 | Tomasz Ł. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy u Pana Jerzego Nalepy. Jazdy z nim były bardzo przyjemne, pan Jerzy posiada dużo cierpliwości i wszystko dobrze tłumaczy. Polecam tego instruktora. Pozdrawiam ;)
2015-02-14 | kkkow | Odbyte kursy: kat D
Ocena:


Prawko kat.D zdane za pierwszym razem.Jazdy dobrze zorganizowane.Wszyscy instruktorzy dobrze spełniają swą role ucząc jazdy i zachowania na drodze.Szczególne podziekowania dla Pana Dariusza Świderskiego,który potrafi ostatecznie spiąć tajniki manewrów i jazdy co prowadzi do tego,że idziesz na egzamin i po prostu zdajesz(za pierwszym razem) :)
2015-02-13 | Tomasz M | Odbyte kursy: B/E
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant :) Szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza Koniecznego, profesjonalne podejście do swojej pracy, świetnie wytłumaczy i podpowie. Wielkie Dzięki:) Pozdrawiam babeczki z biura;)
2015-02-13 | Kamil Kasprzak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Nie zawsze łatwe, ale spędzane w dobrej atmosferze, godziny jazdy z p. Jakubem Radlińskim pozwoliły mi zdać egzamin państwowy pewnie i zdecydowanie. Ponadto nie tylko dowiedziałem się wielu cennych wskazówek dotyczących zdawania egzaminu, lecz i zapamiętałem (i o bym nie zapomniał), że najważniejsze jest bezpieczeństwo i przewidywanie na drodze. Poza tym p. Jakubowi zależy na kursantach, dba, by kandydat na prawo jazdy go rozumiał. Polecam. Cenię sobie również kilka godzin jazdy z p. Zbigniewem Kulpą, dzięki któremu nauczyłem się opanowywać stres i zrozumiałem parę rzeczy. Szacunek dla obu panów.
2015-02-13 | Agnieszka | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Gorąco polceam tę szkołę jazdy, szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza, który swoją pracę wykonuje z ogromną pasją i zaangażowaniem. Do egzaminu przygotowuje perfekcyjnie do takiego stopnia, że na egzamin idzie się pewnym siebie, zupełnie bez stresu. Nic dziwnego zatem, że kursanci Roberta mają najlepszą zdawalność :)
2015-02-12 | Dagmara | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Szkoła godna polecenia dziękuję za zdany egzamin polecam Adriana Wróbla uczy bardzo dobrze jak zdać egzamin bo jeździć samochodem uczymy się całe życie. Pozdrawiam
2015-02-12 | Grzegorz C. | Odbyte kursy: D
Ocena:


Doskonały warsztat pracy oraz nietuzinkowe charaktery instruktorów zapewniają wysoce skuteczną mieszankę zwieńczoną egzaminem z wynikiem POZYTYWNYM !!! Pan Dariusz Świderski oraz Ryszard Nowak i inni... Polecam... rekomenduje... zachęcam... :) Szerokiej drogi! G.c.
2015-02-11 | Mariusz Osmelak | Odbyte kursy: kategoria D
Ocena:


Witam! Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu; oczywiście zdane za pierwszym razem ???? Instruktorzy - pierwsza liga- zwłaszcza Pan Darek Świderski; opanowanie, profesjonalizm, humor, mega zaangażowanie i żołnierska dyscyplina ???? Dzięki,pozdrawiam i polecam!! Mariusz O.
2015-02-11 | Jacek Dutkowski | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. D
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Uczył mnie Pan Darek Świderski, który wkładał dużo serca i czasu w naukę. Jest bardzo profesjonalny, cierpliwy i stwarza przyjazną atmosferę. Z czystym sumieniem polecam tego instruktora ;)
2015-02-11 | Marcin Smarzewski | Odbyte kursy: Prawo jazdy kategorii C
Ocena:


Podziękowania dla szkoły Kursant oraz w szczególności dla instruktora Marcina Zaręby za solidne, skuteczne, szybkie i na luzie przygotowanie do egzaminu państwowego na kategorię C. Pzdr
2015-02-11 | Strusskawka | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Idźcie do T. Woźniaka!... Na wewnętrznym egzaminie nie było łatwo.Często słyszę , że w innych szkołach przepuszczają bez problemu(jak na razie moi znajomi z tych szkół zdają za którymś razem ). Im więcej potu na ćwiczeniach tym mniej krwi w boju. Cieszę się, że wybrałam Kursanta. Zdałam za pierwszym! Przepis : Tomasz Woźniak. Instruktor z niebywałym podejściem pedagogicznym! Konkretnie i jasno tłumaczy, jest cierpliwy i pocieszny. Wdraża nawyki dynamicznej jazdy. Przed każdą lekcją ,na samą myśl o niej, poprawiał mi się humor; bywało, że po miałam jeszcze lepszy! :D Nauka najwięcej daje , jeśli można się przy niej dobrze bawić! Także życzę podobnych doznań! :)
2015-02-10 | Marcin Kaźmierczak | Odbyte kursy: Kat C
Ocena:


Witam w Osk Kursant robiłem kurs na prawo jazdy kat C zdałem odrazu miła fachowa obsługa i bardzo dobrzy instruktorzy dziękuję Panu Marcinowi jak i innym którzy mi w tym pomogli
2015-02-10 | Klaudia | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, polecam wszystkim szkołę jazdy KURSANT! oraz przemiłego instruktora Pana Tomasza Woźniaka, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem :)
2015-02-09 | Zuzanna Dzienniak | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat B
Ocena:


Chciałabym serdecznie podziękować Panu Tomaszowi Woźniakowi. Zostałam przez niego bardzo dobrze przygotowana do egzaminu o czym może świadczyć fakt,że zdałam za pierwszym razem :) Jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze,a cały kurs udało mi się zakończyć w bardzo krótkim czasie. Serdecznie polecam instruktora Tomasza Woźniaka.
2015-02-09 | marcin L. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat D+ kwalifikacja
Ocena:


witam.jestem bardzo zadowolony z tej szkoły i z czystym sumieniem polecam ją wszystkim . idąc do tej szkoły myślałem ze hasła typu 1miejsce w zdawalności word są czystym marketingiem lecz teraz wiem ze to czysta prawda . profesjonalizm , wiedza i duże doświadczenie to bez dwóch zdań KURSANT !!!!! pozdrawiam i dziękuję wszystkim pracownikom . szczególne podziękowania dla Aleksandry Szymańskiej wielki profesjonalizm , zaangażowanie i szalenie miła obsługa o nic nie trzeba było pytać dwa razy . co do instruktorów pozdrawiam wszystkich , na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Krzysztof i Pan Dariusz Ś. wiedza , opanowanie profesjonalizm po prostu wiedzą co robią i dlaczego .Pan Stasiu wiedza jest ale opanowania zero , Proszę pana nie wrzeszczymy na kursantów zawsze można zmienić pracę . nie muszę dodawać że egzaminy zdane za pierwszym razem :)!!!!!!
2015-02-09 | Paweł Rudnik | Odbyte kursy: D
Ocena:


Moim instruktorem był Pan Dariusz Świderski.Kurs odbył się w przyjemnej atmosferze. Pan Dariusz wykazał się ogromnym profesjonalizmem, dzięki niemu egzamin zdałem za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Szczerze polecam Pana Dariusza :)
NAWIGACJA










ZAPRASZAMY NA VIDEO BLOGI

Nauka jazdy - Filmy instruktażowe
Kursy zawodowe - Filmy instruktażowe


POLECAMY!

Doskonalenie Techniki Jazdy
Dźwigi Wrocław
Kursy na operatora dźwigów
Otrzymaliśmy status "super osk"
Wrocławska Szkoła Jazdy

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |