Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

Opinie o Szkole jazdy kursant

Jeżeli ukończyłeś Kurs prawa jazdy lub inne szkolenie i chciałbyś się podzielić swoją opinią kliknij w przycisk.

Przed napisaniem opinii zrelaksuj się i obejrzyj opinię o naszej szkole Kursatki Ani, która jest właśnie po egzaminie Państwowym!



Liczba opinii: 2616
2016-07-20 | Agata Budziszewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym serdecznie podziękować i polecić przyszłym kursantom instruktora Artura Korka. Egzaminy w Wordzie zdałam za pierwszym razem, bez większego stresu. Jeszcze raz dziękuję i polecam szkołę jazdy kursant! :)
2016-07-20 | Grzegorz Haremza | Odbyte kursy: kurs kat.C
Ocena:


Witam.Dzisiaj zdałem egzamin na kat C,za pierwszym razem.chciał bym podziękować mojemu instruktorowi Marcinowi Zarembie 8-).Szkoła jest godna polecenia.Profesjonalna i miła obsługa. pozdrawiam
2016-07-20 | Piotr | Odbyte kursy: c
Ocena:


Zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę jeździłem z Marcinem Zarębą. Jazda bezpośrednio przed egzaminem łącznie z placem WORD i kilka cennych wskazówek trochę szczęścia i jest pozytywnie.
2016-07-18 | Hubert Słota | Odbyte kursy: Kat.C + przewóz rzeczy
Ocena:


Świetne przygotowanie do egzaminu na kat.C oraz przewóz rzeczy, wszystko zdane na pierwszym podejściem. Polecam
2016-07-18 | Kasia W. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam Panią Monike Turnal. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. U Pani Moniki jeździłam kilka godzin i czuje, ze daly mi one znacznie wiecej, niż 30h w innej szkole. Na prawdę polecam.
2016-07-15 | Maciej C | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zostałem skierowany na egzamin za przekroczenie 24pkt. Prawo jazdy kat B posiadam od ok 16lat. Poprosiłem KURSANTA o pomoc w przygotowaniu do egzaminu. Wykupiłem klka godzin jazdy z Panią EWĄ. Egzamin zdałem kilka dni temu bez żadnych problemów. Egzaminator miał chyba z 80lat, ale nie przeszkadzało mu to wcale w byciu upierdliwym i czepianiu się nawet najdrobniejszych szczegółów. Jednak wszystkie polecenia owego Pana były dla mnie jasne, a pułapki stosowane przez WORD w strefie egzaminacyjnej mnie nie zaskoczyły. Jeżeli ktoś znajdzie się w takiej sytuacji jak ja to polecam doszlolić się z KURSANTEM przed egzaminem, ponieważ nie ma opcji żeby z marszu zdać ten "specyficzny" egzamin. KURSANT ma również światną lokalizację (znajduje się tuż przy WORD), więc nie tracicie czasu na dojazd do strefy egzaminacyjnej. Dziękuję serdecznie pani EWIE za szybkie i skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu. Pozdrawiam Maciej
2016-07-14 | Maksymilian Sosnowski SM | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj (14.07.2016) zdałem praktyczny egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Mimo okropnej pogody i ulewnego deszczu wszystko poszło zgodnie z planem. Chciałem bardzo polecić instruktora Sebastiana Skrętkowicza i podziękować mu za wiedzę jaką mi przekazał. Znał odpowiedzi na wszystkie moje, nawet trudne, pytania. Pan Sebastian jest spokojny, wyrozumiały, bardzo miło nam się razem jeździło :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję! Dodam, że kilka godzin wyjeździłem także z Panią Moniką Turnu, która również ma bardzo dobre podejście do kursanta, a w jej aucie panuje zawsze nieskazitelny porządek i miła atmosfera :) Dzięki i pozdrawiam, Maksymilian SM.
2016-07-13 | Aleksandra Telesiewicz | Odbyte kursy: KAT.B
Ocena:


Bardzo ale to bardzo dziękuje Panu Grzeogorzowi Hałas za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego państwowego, egzamin zdałam dzis za pierwszym podejsciem. Pan Grzegorz udziela super rad, "dzieki niemu niegdy już nie zatrzymam sie na przestanku", goraco polecam spotkanie sie przed egzaminem, jest sie wyluzwanym i zdaje sie odrazu. Moj egzamin trwal 30 min ! Jeszcze raz goraco polecam !!!
2016-07-13 | Pawel Wojcik | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, jako instruktorów najbardziej mogę polecić 2: Zbigniewa Kulpę i Tadeusza Biedę. W wordzie zdałem za 2 razem, za pierwszym popełniłem błąd po 30+ minutach jazdy. Wydaje się, że jestem w miarę solidnie przygotowany do jazdy. Jestem zadowolony z profesjonalizmu. PS uważajcie idiotów z innych szkół, którzy wysyłają niegotowych kursantów, przede mną 5 osób nie wyjechało z Wordu, rekordzista oblał na górce....
2016-07-13 | Mariusz Kassan | Odbyte kursy: kategoria B+Automar
Ocena:


Super!!! jestem bardzo zadowolony z instruktora: Skrętkowicz Sebastian- nauczył mnie wszystkiego perfekcyjnie. Zdałem Word za 1 razem- wszystko co miałem na Egzaminie przerabiane wiele razy, Polecam serdecznie!!!
2016-07-11 | Krzysztof Urbaniak | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Z racji zakończenia kursu a także zdania egzaminu państwowego, chciałbym wyrazić swoją opinię dotyczącą szkoły nauki jazdy "Kursant". Swoją opinię pragnę oprzeć na osobie pani Marty Bredeń, która pełniącą funkcję instruktora, przygotowała mnie do roli przyszłego kierowcy. Podczas trwania nauki, pani Marta Bredeń wykazała się doskonałym podejściem pedagogicznym, a jej zaangażowanie i ogromna cierpliwość oraz wyrozumiałość pomogły idealnie przygotować mnie do egzaminu. Na zakończenie chciałbym jeszcze wspomnieć o egzaminie wewnętrznym i osobie pana Roberta Staszkiewicza, Którego powaga, rzetelność i celne uwagi przygotowały mnie na stres obecny podczas egzaminu państwowego. Pozdrawiam gorąco, zaś przyszłym kierowcą życzę powodzenia na egzaminie i szerokiej drogi.
2016-07-11 | Paweł Dunajko | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Dzisiaj zdałem Praktyczny Egzamin w WORDzie za pierwszym podejściem. Jeszcze nie tak dawno temu wydawałoby się to misją nierealną, bo po przejechaniu 2/3 z 30 godzin z kursu, zapowiadało się drugie tyle. Ale to co nierealne okazało się być w moim zasięgu. Wielka w tym zasługa Marty Brezdeń, bo kursy z nią, już teraz mogę to napisać, to było doskonałe przygotowanie się do praktycznych egzaminów, wewnętrznego a przede wszystkim państwowego. Uważam że to wielka zaleta mieć w swoim zespole takie osoby, które są profesjonalnie przygotowane i dodatkowo posiadają umiejętności interpersonalne w pracy z ludźmi, którzy bardzo często stają w sytuacji kompletnie dla nich nowej i jest to dla nich ogromne wyzwanie i stres. Umieć sobie z tym poradzić i dodatkowo jeszcze wyszkolić takie osoby na świadomych swoich umiejętności kierowców to wielka sztuka.
2016-07-11 | Patrycja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla OSK Kursant, a w szczególności dla Pana Sylwestra Butwickiego, dzięki któremu moja nierówna walka z wrocławskimi skrzyżowaniami zakończyła się sukcesem już przy pierwszym podejściu ;) Pan Sylwester to nie tylko rzetelny, zaangażowany i kompetentny instruktor, który jeździć nauczy nawet najbardziej opornego kursanta, ale i człowiek wyrozumiały, o wielkim poczuciu humory. Jazdy przebiegały bezstresowo w przemiłej atmosferze, były dla mnie czystą przyjemnością. Tydzień temu odebrałam swój dokument, a dzięki doskonałemu przygotowaniu samodzielna jazda nie jest dla mnie niczym strasznym ;) Dziękuję i pozdrawiam !
2016-07-09 | Marek | Odbyte kursy: Kat B.
Ocena:


Pragnę podziękować z całego serca Panu Tomaszowi Kujawskiemu za to w jaki sposób mnie przygotował do jazdy, jaki nawiązał kontakt ze mną. Bardzo dobry instruktor. Do pogadania, a kiedy trzeba to da po hamulcach, zwróci uwagę w kulturalny i uprzejmy sposób bez zbędnych nerwów - po to jest nauka jazdy.. Odpowie na wszelkie pytania dotyczące jazdy. Ponadto pragnę podziękować innym Instruktorom oraz Właścicielom Szkoły Jazdy KURSANT za cenne uwagi i wychwycenie błędów. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Dziękuje Im za poświęconą mi uwagę. Szkoła godna polecenia! :)
2016-07-09 | Marysia | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem! Denerwowałam się, ale powiedziałam sobie, że nie ma się czego bać! Przecież uczył mnie najlepszy instruktor pod słońcem Pan Grzegorz Hałas! Wspaniały człowiek, któremu nie brak humoru, umie trafić do każdego i jego pułapki pomagają przygotować się do egzaminu na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły oraz instruktora i na pewno każdy kto zapyta mnie o radę gdzie uczyć się jeździć podam numer do Pana Grzegorza! Dziękuję za naukę i super zabawę!
2016-07-08 | Natalia Gorczyca | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy kursant , szczególnie instruktora pana Grzegorza Hałasa. Egzamin zdany bez błędnie , dziękuję bardzo !!!!
2016-07-07 | Piotr Falkowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za 1 razem! Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Zbigniew Kulpa. Jestem mu niezmiernie wdzięczny. Potrafił trafić do mnie, nauczył mnie nie tylko jak zdać egzamin ale jak bezpiecznie jeździć w przyszłości. Co najważniejsze dzięki Panu Zbigniewowi nauczycie się myśleć na drodze! Pojawiają się opinie o szkole Kursant, że nie potrzebnie namawiaja instrukturzy na dodatkowe godziny, że uwala się na egz. wewnętrznym aby tylko naciągnąć na kasę. Ja doskonale wiem jak jeździłem po podstawowych 30h, doskonale wiem za co i dlaczego uwalałem wewnętrzne, nie byłem poprostu gotowy. Dodatkowe godziny, zamiany z innymi instruktorami, egzaminy przygotowały mnie do Państwowego egzaminu tak dobrze, że egzamin był łatwiejszy niż zwykła lekcja! Jeżeli skorzystacie z kursu w Kursancie, nie oszczędzajcie na dodatkach, warto, to kosztuje wiele mniej pięniędzy i stresu niż egz. państwowy. Warto też wziąć godzinę jazdy godzinę przed egzaminem, wtedy na egzaminie nie ma stresu i spięcia - to też była rada Pana Zbigniewa. ps. Dziękuję również Panu Tadeuszowi Biedzie, egzaminy z Panem są wyzwaniem, ale warto je podjąć bo najlepiej hartują na przyszłość. Pan Zbigniew nauczył mnie jeździć a Pan nauczył jak wykorzystać umiejętności i wiedzę w dużym stresie.
2016-07-06 | Janusz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jeszcze raz bardzo dziękuję szkole Kursant, a przede wszystkim Panu Tomkowi Woźniakowi za świetne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kat. B, zdanego za pierwszym razem!!! Pan Tomek to bardzo cierpliwy człowiek z odpowiednim poczuciem humoru, dzięki czemu lekcje upływały szybko w miłej i bezstresowej atmosferze. Na bieżąco zwraca uwagę na błędy popełniane przez kursanta, chwali postępy, a każdą lekcję skrupulatnie podsumowuje. Dzięki zaangażowaniu Pana Tomasza, świetnemu podejściu i umiejętności przekazywania wiedzy już na pierwszej lekcji jeździliśmy po mieście. Idąc na kurs nie miałem poleconego żadnego Instruktora, ale chyba lepiej nie mogłem trafić :) Polecam Pana Tomka Woźniaka każdej niezdecydowanej lub wahającej się osobie!
2016-07-06 | Joanna Sz. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam bardzo gorąco polecić wszystkim najlepszego z instruktorów jazdy - Pana Krzysztofa Radwańskiego! Właśnie 2 dni - ku mojej wielkiej radości, ale i zdziwieniu - zdałam bezproblemowo egzamin praktyczny już w 2 terminie (1 termin oblałam ze względu na swoją brawurę ;) Pan Krzysztof jest osobą niezwykle kompetentną i zaangażowaną, ale przede wszystkim także wyrozumiałą i opanowaną, dzięki czemu pozbyłam się moich niemałych lęków za kółkiem i stałam się dość dobrym kierowcą, a nie sądziłam, że jest to w ogóle możliwe. Wielkie podziękowania (wraz z poleceniem) przesyłam również w stronę Pana Zbigniewa Kulpy, z którym miałam przyjemność jeździć kilkukrotnie. Jest bardzo wymagającym egzaminatorem wewnętrznym, ale faktycznie należy traktować to jako kolejne doświadczenie na drodze i przede wszystkim - skrócenie liczby egzaminów właściwych! Jeszcze raz dziękuję Panom i pozdrawiam!
2016-07-06 | Lipiec Maciej | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Grzegorz Hałas to bardzo dobry instruktor jazdy i dobry człowiek,dzięki niemu udało mi się wczoraj zdać egzamin państwowy,byłem do niego swietnie przygotowany gdyż 2 lata temu uczyłem się na kategorię B1 również z panem Hałasem.Gorąco polecam pana Grzegorza ponieważ jazda z nim to przyjemnosć a egzamin praktyczny to formalnosć :)
2016-07-06 | Ula | Odbyte kursy: B
Ocena:


Marta Brezdeń - najlepsza, najbardziej dokładna, najskuteczniejsza instruktorka w szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki Marcie w ogóle nie miałam się czym stresować. Polecam :)
2016-06-28 | Gosia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam OSK Kursant razy milion! Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdany za pierwszym razem! Wszystkie formalności załatwione bez żadnych problemów. Przemiła obsługa w biurze, do której można było się zwrócić z jakimikolwiek wątpliwościami i wszystko sprawnie zostało wyjaśnione. Szczególne podziękowania dla Pana Sebastiana Skrętkowicza! Jazdy były samą przyjemnością! Pan Sebastian jest wspaniałym instruktorem, który potrafi bezbłędnie przygotować kursanta do egzaminu. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły, informując na bieżąco o czynnościach wykonanych poprawnie, jak również o popełnionych błędach. Dzięki temu można od razu je przeanalizować i nie dopuścić do takich sytuacji w przyszłości ;) Pan Sebastian potrafi nawiązać mega dobry kontakt z uczniem, co powoduje, że nauka jazdy nie odbywa się w stresującej i napiętej atmosferze. Ponadto potrafił sprawić, że uwierzyłam w swoje możliwości! Dało mi to dużo motywacji i pewności siebie. Z całego serca polecam OSK Kursant oraz Pana Sebastiana! ;)
2016-06-27 | Jakub Dydyński | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Pana Grzegorza Hałasa i dziękuje za bardzo sprawnie odbyty kurs. Pan Grzegorz nauczył mnie poruszania się w ruchu drogowym oraz perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym podejściem. Udziela cennych rad oraz wskazówek pomagających w poprawnej jeździe, które na pewno będę pamiętał przez długi czas. Kurs został przeprowadzony w miłej i przyjemnej atmosferze. Jeśli zastanawiasz się nad tym jaką szkołę jazdy wybrać, wybierz Kursanta! :)
2016-06-27 | Joanna K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam duet Panów Zbigniewa i Tadeusza. To kompetentni, rzetelni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Dzięki nim egzamin w WORDzie okazał się tylko formalnością. Dziękuję obu Panom za poświęcony mi czas!
2016-06-25 | Arkadiusz | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Kurs prawo jazdy zdany za 1 razem bezbłędnie dzięki Pani Ewie Samuels, podchodzi profesjonalnie do każdego kursanta i dobrze wie gdzie jechać aby testować to czego jeszcze się nie opanowało. Bardzo wymagająca ale właśnie o to chodzi aby się nauczyć a nie sobie wyjeździć jazdy rekreacyjnie. Bardzo polecam.
2016-06-24 | Sandra Pakuła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłam kurs kategorii B w Kursancie pod opieką pana Zbigniewa Kulpy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najlepszy instruktor z jakim miałam przyjemność jeździć. Przedewszystkim jest bardzo profesjonalny co już samo w sobie jest ogromnym plusem. Jeżdżąc z nim czułam sie bezpiecznie juz podczas pierwszej jazdy. Dzięki jego poradom bardzo łatwo można opanować cały materiał a nawet jeśli ma się z czyms problem to w bardzo łatwy sposób potrafi przekazać wiedzę. Prowadząc kurs bardzo angażuje się aby umożliwić kursantowi jak najdogodniejsze terminy. Jest bardzo opanowany więc podczas jazd nigdy nie stresowałam się. Pan Zbigniew zawsze ćwiczy z kursantem wszystko do perfekcji więc jeśli usłyszy się od niego że jest się gotowym na egzamin to można być pewnym ze word to tylko formalność. Więc podsumowując mogę polecić Pana Zbigniewa z czystym sumieniem.
2016-06-23 | Tomek Bęben | Odbyte kursy: A2
Ocena:


Jeżeli chcesz, tak jak ja, zdać egzamin za pierwszym razem to z całego serca polecam szkołę jazdy KURSANT. Cierpliwi i profesjonalni instruktorzy wzorowo przygotują Cię do egzaminu, a jazdy z panem Zbyszkiem to była czysta przyjemność.
2016-06-23 | Olga Domina | Odbyte kursy: B
Ocena:


Przyszłam do szkoły Kursant z innego ośrodka i w 100% tego nie żałuje. Z polecenia poszłam do instruktora Zbigniewa Kulpe. Jest bardzo profesjonalny, odpowiedzialny i dużo rzeczy mnie nauczył, których nie wiedziałam z poprzedniej szkoły. Świetnie przygotował mnie do egzaminy państwowego, który zdałam za 1 razem. Bardzo mu dziękuje za cierpliwość i współprace! Również dziękuje wszystkim innym instruktorom Kursanta z którymi miałam przyjemność jeździć pod czas tak zwanych zamian. Jeżeli bym mogła cofnąć czas, to bym nie traciła go na inne szkoły, a bym od razu wybrała Kursanta. Pozdrawiam :)
2016-06-22 | Paulina M | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem, oba w 100% bezbłędnie!! Polecam OSK Kursant, a zwłaszcza podziękowania należą się dla Pana Sylwestra Butwickiego, świetnego instruktora, który wykazał ogrom cierpliwości przy uczeniu mnie wszystkich manewrów i zasad panujących na drodze i przygotowaniu do egzaminu. Przerobiliśmy wszystkie najtrudniejsze skrzyżowania we Wrocławiu, tak więc myślę, że bez problemu poradzę sobie w sama na drodze. Wszelkie błędy były analizowane oraz powtarzane do skutku, aż nie zrozumiem zasady jaka w danym przypadku obowiązuje. Pan Sylwek jest bardzo doświadczoną i kompetentną osobą, ale jest też wymagający ? wiadomo, to nie zabawa. Prowadzenie pojazdu w ruchu to ciągłe myślenie i analizowanie i przewidywanie sytuacji. Pan Sylwester zna wszystkie pułapki, które zaserwować mogą egzaminatorzy i mocno zostałam na wszystkie uczulona. Jak coś nie było jasne, od razu o tym mówiłam i moje wątpliwości były rozwiewane. Polecenia podczas jazdy wykonywane były tak jak na egzaminie, co pozwala oswoić się z państwowym sprawdzianem w WORD. Nie czułam wcale stresu, co było dla mnie mało zrozumiałe :D (no bo jak można nie stresować się egzaminem ?!?!) Cały egzamin przebiegł na luzie, bez nerwów. Podsumowując : polecam Pana Sylwestra i kurs w Szkole Jazdy Kursant!!
2016-06-22 | Robert Mertuszka | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właściwie mógłbym tylko napisać - instruktor p. Sebastian Skrętkowicz klasa sama w sobie, uzupełnić to wieloma wykrzyknikami i tyle. Ale to byłoby stanowczo za mało. Polecam wszystkim tego instruktora. Pan Sebastian to znakomity fachowiec, a ponadto człowiek cierpliwy, o wysokiej kulturze osobistej, jasno i precyzyjnie, najprostszymi metodami, tłumaczący zawiłości jazdy. Dziękuję Panie Sebastianie za cały kurs. Było super. P.S. Egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdałem za pierwszym razem.
2016-06-22 | Paweł | Odbyte kursy:
Ocena:


2 miesiące przed egzaminem nie jeździłem,dużo rzeczy zapomniałem,wystarczyło kilka godzin dodatkowych z Panem Arturem,żeby zdać egzamin pozytywnie.POLECAM!!!
2016-06-21 | Karolina | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Polecam szkole Kursant, w ktorej teoria jak i praktyka odbywa sie na wysokim poziomie. Pani Ula blondynka :) prowadzila super ciekawe wyklady, ktore odbywaly sie w weekend, mimo tego, chetnie na nie jezdzilam. Moim instruktorem byl Pan Zbigniew Kulpa, kompetenta i konkretna osoba, ale tez bardzo wymagajaca, ktora stawia poprzeczke bardzo wysoko od samego poczatku. Daje cenne uwagi, kazdy blad jest zawsze analizowany, dlatego nie zdarzalo sie potem ich powtarzanie. Generalnie na kurs poszłam z obawą, że sobie nie poradze - nigdy wczesniej nie jezdzilam, natomiast jesli ma sie dobrego instruktora jak ja, nauka nie jest taka straszna :) Dziekuje Panie Zbyszku i do zobaczenia moze kiedys na drodze ;) Podziekowania kieruje rowniez do Pana Tadeusza Biedy (doswiadczonego i pelnego spokoju instruktora), u ktorego zdawalam egzaminy wewnetrzne, ich trasy nie nalezaly do latwych, natomiast to na plus, poniewaz potem żadne zadania egzaminacyjne nie stanowily dla mnie problemu. Egzamin faktycznie był dla mnie formalnością i zdałam za pierwszym razem.
2016-06-21 | Magdalena Michta | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant i instruktorkę Panią Magdalenę Nycz - cudowna! najlepsza! niesamowicie pozytywna, spokojna, zarażająca optymizmem i dająca kursantowi wiarę we własne możliwości. Po 12 latach przerwy (ukończyłam kurs, nie zdałam trzykrotnie egzaminu, uwierzyłam że nie dam rady) miałam kilka lekcji z Panią Magdą po których egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Pani Madzia poukładała mi w głowie tak, że czułam się dobrze przygotowana i niezestresowana. Przed samym egzaminem zaczęła ogarniać mnie panika, że nie panikuję ;) Te jazdy to była przyjemność, dziękuję za Twój czas! Pozdrawiam.
2016-06-21 | Basia M. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, u mnie teoria i praktyka (dzisiaj) za PIERWSZYM razem. Polecam Kursanta, a przede wszystkim panią Martę Brezdeń - jest bardzo miła, cierpliwa, sympatyczna, wymagająca i z poczuciem humoru. Dostałam wiele cennych wskazówek. SZCZERZE POLEAM
2016-06-19 | Marta G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zmagania z prawkiem zakończone sukcesem - polecam "Kursanta", szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza. Indywidualne podejście do każdego kursanta, poczucie humoru i przede wszystkim umiejętność wytłumaczenia działania skomplikowanych mechanizmów i innych magicznych procesów zachodzących w samochodzie w trakcie jazdy sprawia, że nauka staje się czystą przyjemnością. Niewyczerpywalne zapasy cierpliwości i widoczna radość z sukcesów ucznia też mają duży wpływ na szybkość przyswajania. Serdeczne dzięki! Włosy-wiatr i do przodu! ;)
2016-06-17 | Stanisław Kondrat | Odbyte kursy:
Ocena:


Podziękowanie .. Jest mi niezmiernie miło złożyć..serdeczne podziękowania Właścicielom "Kursanta" Panu Andrzejowi, Panu Sławomirowi-Instruktorom: Pani Magdalenie Nycz.za wspaniałą współpracą, naukę i ogromną wiedzę ,jednocześnie życzę dużo optymizmu..niech każdy dzień będzie powodem do zadowolenia...życzę powodzenia we wszystkim co Państwo robicie... Jeszcze raz serdecznie dziękuję . St.Kondrat
2016-06-16 | Mateusz Mąkosa | Odbyte kursy: Dodatkowe jazdy kat. B
Ocena:


Pani Ewa Samuels pomogła mi doszlifować moje zdolności prowadzenia pojazdu i dzięki temu zdałem go za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam serdecznie!
2016-06-15 | Krzysztof Banaszak | Odbyte kursy:
Ocena:


1. W trakcie szkolenia, jeździłem z 3ema instruktorami: TADEUSZ BIEDA, MONIKA TURNAU i ZBIGNIEW KULPA. Wszyscy są profesjonalistami, uczą znakomicie i polecam ich. Pan TADEUSZ BIEDA dużo podpowiada, więc początkujący kierowcy mogą spokojnie nie umieć różnych rzeczy i jeździć. Kiedy już ktoś sporo umie, to podpowiedzi nie zawsze służą, bo nie pozwalają zapomnieć, czyli nie pomylisz się, bo nie zdążysz - zawsze usłyszysz podpowiedź - a chyba najłatwiej uczyć się na błędach! Doskonale uczy parkować, bez jakichś głupich systemów! Pan Tadeusz nie krzyczy, ma bardzo zdrowe podejście do życia i jest bardzo zabawny! Pani MONIKA TURNAU może wydawać się służbistką, ale jest bardzo w porządku i umie rozmawia o poważnych rzeczach i o głupotach. Ma ładny śmiech. Jest świetna w swoim fachu i wydaje polecenia jak na egzaminie, to pomaga w mobilizacji i zrozumieniu różnych sytuacji na drodze, szczególnie wzmaga spostrzegawczość i patrzenie na znaki! Pan ZBIGNIEW KULPA, jest spokojny podczas jazdy, a po każdym dobrze wykonanym manewrze mówi "dobrze", "poprawnie", co bardzo motywuje od strony pozytywnej! To bardzo pomaga i daje pewność siebie. Gdyby nie Jego motywacja, sam w siebie nie uwierzyłbym. Na koniec jazdy przed egzaminem rzekł: "Gdybym nie miał wyboru i musiałbym postawić duże pieniądze, które gdzieśtam mam, np. 10 000 złotych, i obstawić czy zdasz, czy nie zdasz, to całą sumę oddałbym na to, że zdasz.. Bo umiesz jeździć.." Przypomina często o wolniejszej jeździe, żeby zdać egzamin. Gdy coś błędnie się zrobi, wraca od razu na to miejsce i tłumaczy jak zrobić to poprawnie i czemu to jest bez sensu podczas codziennej jazdy. Przygotowany jestem doskonale do jazdy na co dzień. To zasługa tych osób. Nie uczyli mnie tylko do egzaminu, ale do radzenia sobie w trudnych sytuacjach w jeździe na co dzień. 2. Polecam zacząć jazdy a w ich trakcie miarowo przerabiać płytę z testami, która bardzo pomaga. Gdyby ktoś szukał prawa o ruchu drogowym, tekstu ustawy, to można ją znaleźć tutaj: http://www.word.wroc.pl/images/dokumenty/prawo2.pdf Ja długo jej szukałem i tam rozwiałem wątpliwości..
2016-06-15 | Ania | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu, miłą atmosferę, cierpliwość i cenne wskazówki. Serdecznie polecam :)
2016-06-14 | Agnieszka Godlewska | Odbyte kursy: B oraz B1
Ocena:


Rekomendując naukę u świetnego instruktora, chciałabym jednocześnie podziękować za wspólnie odbyty, owocny kurs Panu Grzegorzowi Hałasowi. Wyrazy podziękowania za anielską cierpliwość, cenne rady oraz trafne wskazówki. Zarówno mój kurs B jak i B1 zakończył się sukcesem za pierwszym razem, co samo w sobie świadczy o efektywności nauczania Pana Grzegorza. Przyszłych kursantów przestrzegam, by nie kierowali się nazwiskiem Pana Grzegorza - na zajęciach nie ma miejsca na hałas, ani krzyk :) Panuje zamiast tego przesympatyczna atmosfera, dzięki której jazdy są przyjemnością samą w sobie :)
2016-06-14 | Szymon Kłodziński | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie zdałem prawo jazdy na kategorie B1. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu nauki.
2016-06-14 | Grzegorz Kucharski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Ukończyłem kurs z kat. B w Kursancie. Wybrałem poprzez polecenie na instruktora p.Grzegorza Hałasa. Pan Grzegorz bardzo szybko przekazał mi swoją wiedzę oraz doskonale wytłumaczył w jaki sposób poruszać się w ruchu drogowym. Wskazówki jakie dostałem od Pana Grzegorza podczas jazd i Pana Cezarego Karpińskiego podczas egzaminu wewnętrznego pozwoliły mi na zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam serdecznie tych instruktorów oraz Szkołę Jazdy ,,Kursant", ponieważ to dobry wybór.
2016-06-13 | Ela | Odbyte kursy:
Ocena:


wykupiłam kilka godzin w Kursancie i zdałam! pomimo tego że kurs robiłam ponad 5 lat temu. szkoła warta polecenia, zwłaszcza p. Ewa :)
2016-06-13 | Magdalena Łubińska | Odbyte kursy: B
Ocena:


10/10 serdecznie polecam Panią Instruktor Ewę Samuels! Wyjeździłam z ową przesympatyczną Panią niecałe 5 godzin i dziś zdałam państwowy egzamin praktyczny! Każdemu będę polecać Panią Ewę :-)
2016-06-11 | Jan B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pomimo dużej przerwy zdałem za pierwszym razem, głownie dzięki nauce panów Cezarego Karpińskiego, Zbigniewa Kulpy (polecam u niego egzamin wew.) oraz pani Ewy Samuels, cała trójka naprawdę profesjonalna.
2016-06-08 | Bogumił Prochera | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat.D
Ocena:


Profesjonalnie. Serdecznie polecam i dziekuje instruktorom. Darek Świderski.Krzysztof Kalinka i p.Stasiu . Zdałem za pierwszym razem
2016-06-08 | Damian Strzelecki | Odbyte kursy: kat. C +kwlifikacja
Ocena:


Polecam tą szkołę.Odbywałem kurs na kat C oraz kwalifikacje.Bardzo dobrze nauczają instruktorzy.Dawali wiele ciekawych wskazówek na przyszłość ,by sprawnie i bezpiecznie radzić sobie na drodze.Polecam ;)
2016-06-08 | Oliver Stania | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem własnie kurs na kategorie B. Chciałbym podziękować "Kursantowi", a w szczególności Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Praktyczny zdałem za pierwszym razem . Polecam gorąco szkołę jazdy "Kursant".
2016-06-07 | Robert Trud | Odbyte kursy: c
Ocena:


Polecam instruktora kat C Marcina Zarebe, z czarnego MANa , przygotowywał mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem a dziś zapisuje się na kolejny kurs bo warto się doksztalcac w szkole jazdy Kursant bo wszystko idzie szybko i sprawnie. pozdrawiam i polecam
2016-06-07 | JOANNA WASILEWSKA | Odbyte kursy: B automat
Ocena:


Chciałabym bardzo podziękować panu Sebastianowi Skrętkowiczowi mojemu wspaniałemu instruktorowi, który mnie nauczył jeździć poświęcając wiele godzin abym uwierzyła w siebie i swoje możliwości przy kierowaniu autem.Jest instruktorem który z zaangażowaniem poświęca się swojemu zawodowi,jest zawsze uśmiechnięty i ma anielską cierpliwość do kursantów, widać że kocha to co robi i to się przekłada na umiejętności kursanta, który jak JA zdałam egzaminy państwowe za Pierwszym razem!!!!Uczenie się jazdy pod opieką takiego instruktora jakim jest Pan Sebastian to czysta przyjemność i wspaniała przygoda, którą długo będę wspominać z uśmiechem na twarzy:) Polecam szkołę KURSANT z czystym sumieniem i dziękuję Paniom z biura obsługi za miłą i profesjonalną obsługę:)Pozdrawiam serdecznie Joanna
2016-06-06 | Dajana | Odbyte kursy: B
Ocena:


Baaaardzo polecam instrukotora p. Artura Korka!Podczas kursu miałam wielu instruktorów, ale żaden nie zdołał nauczyć mnie tyle co Artur (jeżeli coś nie wychodziło to wracaliśmy na to samo miejsce i powtarzaliśmy, jeżeli czegoś nie wiedziałam to mi tłumaczył).Miał cierpliwość (jak o czymś zapominałam to na spokojnie mi przypominał) jak coś robiłam dobrze to mnie chwalił,a podczas moich wybuchów desperacji :D podnosił na duchu :)Żałuję tylko ze nie trafiłam na niego od początku, bo na prawdę świetnie mnie przygotował do egzaminu państwowego, który zdałam ZA PIERWSZYM RAZEM!! :):):):)
2016-06-06 | Cezary Luszczewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Az szkoda ze zdalem tak szybko, bo chetnie pojezdzilbym jeszcze z Panem Krzysztofem Borkowskim. Sama radosc :)
2016-06-06 | Ola Ciemierzewska | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Chciałabym z całego serca podziękować i polecić przesympatycznego instruktora Pana Krzysztofa Lippika. Jest to najlepszy instruktor pod słońcem. Dzięki niemu z łatwością zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Daje bardzo cenne uwagi, jest cierpliwy, z poczuciem humoru :D. Zawsze na jazdy chodziłam pozytywnie nastawiona i mijały one w świetnej atmosferze. Dzięki niemu nie boję się jeździć. Na egzamin poszłam świetnie przygotowana praktycznie bez żadnego stresu. Pan Krzysztof ma znakomite podejście do kursantów, potrafi podtrzymać na duchu i można otrzymać od niego wielkie wsparcie. Nigdy nie pozwala się poddać i bardzo motywuje. Poza tym zawsze omawia dokładnie i na spokojnie błędy, które zostały popełnione podczas jazd dlatego później się już nie zdarzają. Musiał się ze mną dużo namęczyć a mimo to zdałam wszystko za pierwszym razem więc jego skuteczność jest nieoceniona :D. Ogromnie dziękuje za wszystko Najlepszy Instruktorze!!!! Jestem mile zaskoczona także samą szkołą jazdy Kursant. Wszystkie formalności można tam bardzo szybko i skutecznie załatwić. Jest miła i uprzejma obsługa, która wytłumaczy spokojnie nawet największe wątpliwości. Szkoła ma jeszcze jeden duży plus, jest praktycznie obok Wordu więc nie trzeba jeździć przez całe miasto :)
2016-06-06 | Mateusz Śliwka | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukonczylem kurs z kat. B w OSK Kursant. Kiedys robilem tutaj kurs na B1, wiec ponownie wybralem bez zastanowienia instruktora p. Grzegorza Hałasa. I tym razem kurs przebiegł pomyślnie, Pan Grzegorz w doskonały sposób przekazywał swoją wiedzę, a wskazówki jakie zostały udzielone mi przez Panią Ewę Samuels podczas egzaminu wewnętrznego pozwoliły na zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem. Trwał on tylko 26minut. Serdecznie polecam Kursanta i instruktorów Pana Grzegorza i Panią Ewę.
2016-06-05 | Asia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca chciałabym polecić Pana Leszka Przestrzelskiego. Jest to rewelacyjny instruktor, niezwykle cierpliwy, z poczuciem humoru. W sposób bardzo przystępny potrafi przekazać swoją wiedzę. Ma znakomite podejście do kursantów. Nauka pod okiem Pana Leszka była czystą przyjemnością, a każda jazda przebiegała w świetnej atmosferze. Pan Leszek fachowo przygotował mnie do egzaminu i pomógł mi uwierzyć w swoje możliwości. Bardzo dziękuję NAJLEPSZY INSTRUKTORZE ! :)
2016-06-03 | Kamil Pakosz | Odbyte kursy: A
Ocena:


Super! Egzamin kat. A zdany za pierwszym razem! Jeśli kurs na motor, to zdecydowanie polecam pana Zbigniewa! :)
2016-06-03 | Martucha | Odbyte kursy: b
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem(teoria i praktyka)Bardzo dziekuje panu Mirkowi Soczawa i polecam.Bardzo bardzo dziekuje!!!!!
2016-06-03 | Diana Ch. | Odbyte kursy: C
Ocena:


Szkoła godna polecenia:) W biurze miła obsługa, strefy egzaminacyjne opanowane do perfekcji więc i egzamin zdany za pierwszym razem. Podziękowania za cierpliwość dla Pana Ryszarda Nowaka :D
2016-06-03 | Milena | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałabym podziękować i polecić instruktora Adriana Wróbla, dzięki któremu zdałam egzamin i juz niedługo będę się mogła cieszyć samodzielną jazdą samochodem. Adrian jest wymagającym instruktorem, ale też bardzo cierpliwym. Tłumaczy błędy i sprawdza je przy następnym spotkaniu, tak, żeby sie nie powielały więcej. Nauczył mnie parkować, co miałam okazję sprawdzić na egzaminie ;) Adrian, bardzo bardzo dziękuję i polecam Cię jako instruktora!
2016-06-01 | Gabriel Adamczyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy "Kursant" a w szczególności instruktora KRZYSZTOFA RADWAŃSKIEGO. Pełen profesjonalizm, cenne uwagi i miła atmosfera skutkowały zdaniem egzaminu na prawo jazdy za pierwszym razem! Dziękuję!
2016-06-01 | Monika Wilczek | Odbyte kursy: B
Ocena:


W 100 % polecam. P. Sylwester Butwicki - bardzo dobry instruktor. Dzięki niemu jazda jest dla mnie przyjemnością, nie boję się jeździć , a sytuacje drogowe nie są mi straszne :) W bardzo dobry sposób przekazuje wiedzę, a każda godzina jazdy z nim nie jest stracona - nie ma opcji żebyś czegoś nowego się nie nauczył/a. Niespełna miesiąc po odebraniu prawka bezproblemowo przejechałam ponad pół Polski - to tylko dowód na to, że zostałam naprawdę dobrze przygotowana do poruszania się po drogach :)
2016-05-30 | Piotr | Odbyte kursy: B
Ocena:


W szkole jazdy Kursant zetknąłem się z kompetentymi i cierpliwymi instruktorami, potrafiącymi przygotować zarówno do opanowania kryteriów ocenianych podczas egzaminu państwowego, jak i do bezpiecznej jazdy w miejskiej dżungli jako samodzielny kierowca. Mogę polecić pana Tomasza Woźniaka, który był moim głównym instruktorem. Zajęcia teoretyczne mogłem rozpocząć niedługo po zapisaniu się do szkoły. Po ich ukończeniu szybko można przejść do praktycznej nauki jazdy. Dodatkowym plusem szkoły Kursant jest bliskość WORD-u, co usprawnia poznawanie rejonu, w którym zdaje się egzamin. Lekkim minusem jest stopień wyeksploatowania niektórych samochodów (odczuwalny przy nauce operowania gazem i sprzęgłem podczas ruszania). Skrupulatność egzaminatorów wewnętrznych dorównuje (jeśli nie przewyższa) wymaganiom egzaminatorów WORD-u ? niektórych może to irytować, ale ostatecznie zdobyte doświadczenie ułatwia podejście do egzaminu w ośrodku. Państwową teorię i praktykę zdałem za pierwszym razem. Czekając na wydanie dokumentów skorzystałem z jazdy dodatkowej, by bez stresu przećwiczyć trasę z domu do pracy, korzystanie z parkingów piętrowych itd., co również polecam świeżo upieczonym kierowcom.
2016-05-28 | Grzegorz Pióro | Odbyte kursy: B
Ocena:


100% POLECAM! Najpierw kurs z Ś.P. Panem Buczakiem, dokończony z Panem Radwańskim. EKSTRA! Gość potrafi przygotować do egzaminu Państwowego, człowieka który 7 lat jeździł bez prawka (i ma swoje nawyki), 4 godziny wystarczyły żebym zmienił swoje przyzwyczajenia i zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę w WORDzie. Kolejne moje kursy w Kursancie to będą C+E i kurs na taksiarza. POLECAM, WRÓCĘ DO WAS :)
2016-05-27 | Marcjanna M. | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciałam tu podziękować bardzo serdecznie Arturowi Korkowi za te zaledwie dwie lekcje, łącznie sześć godzin, a dzięki którym w końcu udało mi się zdać egzamin. Podchodziłam siedem razy do jazdy, i mimo kilkudziesięciu spędzonych za kółkiem godzinach wszystko kończyło się wynikiem negatywnym. Dopiero po jeździe z Arturem (która był przeprowadzona bardzo profesjonalnie, ba! Miałam objaśnione wszystko bardzo dokładnie, każda sytuacja na drodze była poddawana analizie, a ja nie uczyłam się tego na pamięć) wszystko poszło jak trzeba! Polecam bardzo serdecznie, jeśli zależy Wam na jak najszybszym zdaniu. Nie mam co prawda możliwości porównania z innymi instruktorami z tejże szkoły jazdy, gdyż sama miałam nauki w Opolu i Prudniku, jednakże jestem pewna, że to będzie dla wielu osób dobry wybór. Pozdrawiam!!
2016-05-26 | Magdalena | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuję Panu Krzysztofowi Borkowskiemu za cierpliwość i w 100% polecam szkołę :-)
2016-05-24 | Paweł Urban | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Dziękuję Panu Grzegorzowi Hałasowi, za poświęcony czas, za cierpliwość i za wiele cennych wskazówek i uwag, a przede wszystkim jedną wskazówke jaka będzie towarzyszyła mi za kierownicą - "MYŚL"! Kierowca dobry to kierowca myślący, bo niczym trudnym jest nauczyć się przepisów i jeździć zgodnie z nimi, natomiast schody zaczynają się jak człowiek nie przewidzi co może stać się za chwilę na drodze, dlatego tak ważne jest, aby każdy nowy kierowca myślał kierując swój pojazd. Tego właśnie uczy przesympatyczny i naprawdę bardzo dobry instruktor Pan Grzegorz! :) Serdecznie polecam! Jedyny taki instruktor!!!
2016-05-19 | Milena Więcław | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam z całego serca Artur Korek najlepszy instruktor na jakiego trafiłam na swojej drodze po wielu niepowodzeniach, fatalnym kursie w innej szkole nauki jazdy kilka godzin praktyki i egzamin zaliczony z wynikiem pozytywnym!
2016-05-19 | Artur | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuję Panu Zbigniewowi Zarębskiemu za przygotowanie mnie do egzaminu, który okazał się być formalnością, oraz Pani Uli za teorię, wszystko jasne i przejrzyste, polecam!
2016-05-17 | | Odbyte kursy: KW + D
Ocena:


Zawsze marzyłem, aby zasiąść za kierownicą autobusu i przejechać nim choćby krótki odcinek. Postanowiłem to marzenie zrealizować. W tajemnice prowadzenia autobusu wprowadzało mnie 4 instruktorów, którym chciałem bardzo podziękować: Pan Darek - który zawsze znajdował termin, aby mnie wcisnąć na jazdę, nawet gdy to graniczyło z cudem. Wierzył we mnie do końca i dzięki temu, ja też potrafiłem uwierzyć w swoje możliwości. Pan Krzysztof D. - przekazał mi wiele cennych uwag dotyczących techniki kierowania pojazdem. Nauczył mnie myśleć po "autobusiarsku",a to bardzo się przydaje. Pan Krzysztof K. - nauczył mnie spokoju i opanowania na za kierownicą. Zabrał mnie w wiele trudnych miejsc, dzięki czemu nabyłem nowe doświadczenia. Pan Stasiu - z którym zaczynałem się uczyć, wpoił mi nadrzędną zasadę: "Kierowca autobusu się nigdy nie spieszy". Nauczył mnie pokory wobec autobusu. Chciałem raz jeszcze podziękować instruktorom. To dzięki Panom dziś mogę realizować swoje marzenia. Serdecznie dziękuję!
2016-05-16 | Olimpia Szafrańska | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Nauczyciel Artur Korek Jest najlepszym instruktorem. Przez zabawę Cię nauczy Jak wśród miejskich ulic kluczyć. Cała szkoła wyśmienita, Atmosfera znakomita, Gdy chcesz jeździć idealnie, Do Kursanta pędź! Banalne!
2016-05-16 | Aleksander Reczuch | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam jazdy z Panem Tomaszem Woźniakiem, bardzo miłe, spokojne bez zbędnego stresu co zdarza się niestety w wielu szkołach jazdy. Pan Tomasz jest naprawdę dobrym instruktorem, który przygotowuje dobrze do egzaminu, ale myślę że lepiej do jazdy codziennej i człowiek nie będzie się bać wjeżdżać do Wrocławia bo tramwaje straszą:)
2016-05-15 | Wojciech P. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Egzamin zdany za trzecim razem! Polecam instruktora Grzegorza Hałasa !!Świetne podejście ,Częste jazdy ,cierpliwość dla kursanta,genialna atmosfera podczas jazd,omówienie każdego najmniejszego błędu!!!Bardzo dużo wiary w kursantów :)
2016-05-15 | Julita Szumacher | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym z całego serca podziękować mojej instruktorce Pani Monice Turnau za anielską cierpliwość do mnie, za wszystkie cenne wskazówki, oczywiście za miłą atmosferę w czasie jazd, za zaangażowanie w każdej sekundzie mojego kursu, za każdy wciśnięty hamulec, za pełen profesjonalizm i elastyczność a co najważniejsze za wsparcie i wiarę we mnie podczas egzaminu. Dziękuje również Panu Tadeuszowi Biedzie , z którym także przejeździłam kilka godzin. Serdecznie polecam tych instruktorów, dzięki nim zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jeszcze raz DZIĘKUJE :)
2016-05-14 | Emilia F | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy "Kursant" a w szczególności instruktora ŁUKASZA CISOWSKIEGO. Profesjonalizm, wsparcie i miła atmosfera skutkowały bardzo dobrym przygotowaniem mnie do zdania egzaminu za pierwszym razem!:) Zero stresu, 100% sukcesu ;) Dziękuję!
2016-05-11 | MARCIN T | Odbyte kursy: A
Ocena:


Witam w poniedziałek 09.05. miałem egzamin państwowy na KAT.A - zdany za pierwszym razem :-). Wynik ten zawdzięczam Grzegorzowi Koniecznemu, który bardzo profesjonalnie podszedł do tematu. Jasno i klarownie tłumaczył zagadnienia, kiedy trzeba było potrafił opierniczyć, ale dzięki temu na egzaminie państwowym doskonale pamiętałem sytuacje w których dałem ciała ;-). Jeżeli zamierzasz zrobić prawo jazdy na motor, to zdecydowanie polecam szkołę jazdy KURSANT i tego instruktora. Ocena 5*
2016-05-09 | Iwona M. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Pan Krzysztof Wiewiór to instruktor, którego z przyjemnością polecę każdemu kursantowi, który nie tylko chce zdać egzamin za pierwszym razem, co być świadomym i odpowiedzialnym kierowcą. Nauka z Panem Krzysztofem Wiewiór to czysta przyjemność, ponieważ mimo iż jest on wymagający, to swoją ogromną dozą cierpliwości sprawia, że prawidłowe zachowanie na drodze staje się czymś zupełnie naturalnym. Instruktor bardzo dużą wagę przykłada do znajomości i stosowania się do przepisów kodeksu drogowego oraz zasad bezpieczeństwa, dlatego nie miałam żadnego problemu, aby zdać egzamin za 1 razem. Z tego miejsca chciałam złożyć ogromne podziękowania dla Pana Krzysztofa Wiewiór za włożony trud, cierpliwość i zaangażowanie. Polecam w 100% jako najlepszego instruktora do prawidłowej nauki jazdy:)
2016-05-08 | Piotr L. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin praktyczny w WORD zdałem miesiąc temu, od odebrania prawa jazdy przejechałem samodzielnie kilkaset kilometrów. Z tej perspektywy mogę powiedzieć, że ?Kursant? to naprawdę solidna szkoła. Zasadniczą część kursu odbyłem z Magdaleną Nycz i szczerze polecam każdemu jazdy z tą instruktorką. Magda po prostu uczy myśleć ?za kółkiem?- przewidywać, prawidłowo odczytywać sytuacje na drodze i odpowiednio wcześnie reagować na nie ? krótko mówiąc nie uczy na pamięć pod egzamin, ale świetnie przygotowuje do samodzielnej jazdy. To bardzo kompetentna, doświadczona instruktorka a przy tym jest dobrym pedagogiem, potrafiącym tę wiedzę skutecznie i spokojnie przekazać. Serdeczne dzięki! Część kursu odbyłem z innymi instruktorami - Moniką Turnau, której dziękuję w tym miejscu za poświęcony czas, analizę popełnianych błędów i cenne uwagi bezpośrednio przed egzaminem oraz Ewą Samuels i Tadeuszem Biedą, dzięki którym udało mi się wyeliminować błędy jakie zdarzało mi się popełniać w końcowej części szkolenia. Po takim przygotowaniu do egzaminu państwowego podszedłem będąc pewnym nabytych umiejętności i zdałem go w pierwszym podejściu - z czystym sumieniem polecam szkolenie w "Kursancie".
2016-05-06 | Paula S | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Chciałabym podziękować Panu Tomaszowi Woźniakowi, za doskonałe przygotowanie do samodzielnego prowadzenia pojazdu oraz egzaminu. Dziękuje za wyjątkową cierpliwość, poczucie humoru i wspaniałe rady, które pozwoliły mi bez większego stresu podejść do egzaminu i go szybko zdać. Polecam Pana Tomasza szczególnie osobom, które chciałyby nauczyć się jeździć samochodem na całe życie, a nie tylko zdać egzamin (a później kaleczyć polskie i inne drogi). Pozdrawiam serdecznie
2016-05-06 | marecki ;) | Odbyte kursy: Kat .B
Ocena:


Skorzystałem z możliwości doszkalania w Kursancie.Każda dokupiona godz. spędzona za kółkiem była tego warta.Efekt końcowy = zdanie egzaminu ;).Serdeczne dzięki dla instruktorów :Ewy, Magdy, Artura,Pawła . Pozdrawiam
2016-05-05 | Klaudia Krajewska | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Polecam jak najbardziej szkołę KURSANT przeniosłam się do tej szkoły z innego ośrodka i nie żałuję tej decyzji Pani Magdalena Nycz instruktorka wymagająca ale i z wielkim sercem :) Egzamin Państwowy dzięki Pani Magdzie i jej zaangażowanie w prace zdałam za pierwszym razem POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM !
2016-05-04 | Ireneusz Zioła | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT oraz instruktorów Panią Urszule Rychlik, Marcina Zarembe oraz Macieja Smyka którzy, przygotowali mnie do egzaminu na kat. C, który zdałem za pierwszym razem dziękuje za profesjonalne przekazanie informacji, cierpliwość oraz wszelkie wskazówki. Gorąco polecam!
2016-05-02 | Kamila | Odbyte kursy: B
Ocena:


Po dzisiejszym egzaminie, zdanym za pierwszym razem, mogę stwierdzić, że zostałam jak najlepiej do niego przygotowana, a to wszystko dzięki Panu Tomaszowi Woźniakowi! Spokój, cierpliwość, poczucie humoru, dokładne wyjaśnianie poszczególnych zadań egzaminacyjnych, to rzeczy dzięki, którym bezstresowo podchodzi się do jazdy w miłej atmosferze. Serdecznie polecam szkołe jazdy kursant jak i instruktora!
2016-05-01 | Anna Miazga | Odbyte kursy: B
Ocena:


O TYM ŻE ZDAŁAM KURS ZA PIERWSZYM RAZEM JUŻ PISAŁAM OK.MIESIAC TEMU. ZDANIE EGZAMINU TO NIE WSZYSTKO! OD DWÓCH TYGODNI SAMODZIELNIE JEŻDŻE WŁASNYM AUTEM NIE JEST TO DLA MNIE WIELKI PROBLEM PONIEWAŻ ZOSTAŁAM DOSKONALE PRZYGOTOWANA NIE TYLKO DO EGZAMINU ALE DO BYCIA SAMODZIELNYM KIEROWCĄ A TO NAJWAŻNIEJSZE !PODZIĘKOWANIA DLA INSTRUKTORA KRZYSZTOFA WIEWIÓRA
2016-04-29 | Kamila | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam Szkołę jazdy "Kursant" Jest tam wspaniała atmosfera, wspaniałe warunki oraz pełen profesjonalizm. Szczególne podziękowania należą sie Robertowi Staszkiewiczowi, który ma znakomite i osobiste podejście do kursanta. Jego nauczanie cechuje sie pełną znakomitoscią. Jest cierpliwym, rzetelnym, wymagającym, spostrzegawczym i przede wszystkim niezastąpionym instruktorem z poczuciem humoru. Jeszcze raz dziękuję Panu Robertowi, który doskonale przygotował mnie do egzaminu państwowego ! Pozdrawiam
2016-04-28 | pawel | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


od dzisiaj moge cieszyc sie swoim wlasnym prawkiem a wszystko to dzieki p Leszkowi Przestrzelskiemu serdecznie polecamu
2016-04-28 | Joanna Kowalewska | Odbyte kursy: Prawo jazdy_ kategoria B
Ocena:


Hm, od czego tu zacząć... Szkoła KURSANT jest godna polecenia od samej podszewki:) Zaczynając od cudownej Pani Oli Szymańskiej w sekretariacie, instruktorów, po ustytuowanie placówki w centrum strefy egzaminacyjnej. Zdobyte doświadczenie podczas kursu: życiowe, jak i motoryzacyjne pozwoliło zdać egzamin praktyczny za DRUGIM razem- w moim przypadku jest to niesamowity sukces! Tu ukłony w stronę Instruktora Roberta Staszkiewicza, który zmienił mój tok myślenia, że samochód to nie "ufo" tylko wygodny wynalazek ułatwiający życie. Przy takim wymagającym instruktorze rzeczą oczywistą było zdanie egzaminu teoretycznego za PIERWSZYM razem;)) W związku z ruchomymi godzinami mojej pracy miałam okazję dobrania dodatkowych godzin u Instruktora Pawła Domańskiego,który to czujnie dopatrywał się błędów i w świetny oraz jakże dynamiczny sposób tłumaczył wszystkie detale;) Generalnie to właśnie w tej szkole zostały należycie ukształtowane moje umiejętności kierowcy, których to nie wstydzę się na co dzień, prowadząc samochód. Bezstresowo, dokładnie, cierpliwie- IDEALNIE :) Innym szkołom nauki jazdy można tylko życzyć powodzenia w próbie osiągnięcia takiej perfekcji :)) Joanna Kowalewska, Racibórz _ Wrocław
2016-04-28 | Nikola G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam ! Szkoła, która ma cudownych instruktorów, którzy nie zostawią kursanta w trudnej sytuacji ! Otwarci, pomocni przede wszystkim, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu państwowego.Dziś zdałam za pierwszym razem. Największe podziękowania dla Pani Moniki Turnau..najwspanialsza instruktorka, wspaniała kobieta, cudowny człowiek ! Również dziękuję serdecznie Panu Tadeuszowi Biedzie, który również mi pomógł przygotować się do egzaminu państwowego. Reszcie instruktorów też dziękuję. Za co? Za całą atmosferę, którą tworzycie :) Pamiętajmy,że czasem lepiej jest dłużej pojeździć w szkole jazdy niż słabo przygotowanym wybrać się do WORDu. Pozdrawiam,. Nikola.
2016-04-28 | Aśka.K | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Kursant!!! Pełen profesjonalizm oraz wspaniała atmosfera. Panie w biurze przemiłe, zawsze pomocne, uśmiechnięte. Instruktorzy przyjaźni, z pozytywnym podejściem do kursanta. Nauka jazdy w tej szkole była bez stresowa ale co najważniejsze skuteczna.Szczególne podziękowania należą się mojemu ulubionemu instruktorowi, którym był Robert Staszkiewicz:)Jest osobą niezwykle cierpliwą,ciepła, wyrozumiałą ale i wymagającą.Swoją pracę wykonuje z ogromną pasją i wielkim zaangażowaniem.Każda jazda w towarzystwie Roberta przebiegała w świetnej atmosferze.Ma znakomite podejście do kursanta. Jestem mu niezmiernie wdzięczna, bo pomógł mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości, uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale jak należy jeździć na co dzień.Jest prawdziwym profesjonalistą.Jeszcze raz Robert dzięki za wszystko.JESTEŚ WIELKI:)
2016-04-28 | Marta G. | Odbyte kursy:
Ocena:


Pan Robert Staszkiewicz w mojej opinii jest instruktorem kompetentnym i rzetelnym. Wymagania dostosowuje do możliwości kursanta- cierpliwy, spokojny. Spostrzegawczy nie tylko na drodze, ale również w stosunku do trudności kursanta. Mobilizuje, a we właściwych momentach odciąga uwagę od niepowodzeń. Z chęcią odpowiada na pytania. Przypisuję mu sukces zdania przeze mnie przy pierwszym podejściu egzaminu państwowego. Gorszą stroną Pana Staszkiewicza była punktualność i incydenty załatwiania spraw osobistych w godzinach jazd. Nie mniej jednak skuteczność edukacyjna zasłania te niedociągnięcia i w efekcie końcowym oceniam Instruktora bardzo wysoko i jestem wdzięczna za każdą poświęconą mi godzinę. Polecam znajomym.
2016-04-27 | Marek | Odbyte kursy: A2, C
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT oraz instruktora Ryszarda Nowaka który, profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu na kat. C, dziękuje za wszystkie wskazówki i rady dzięki którym zdałem za pierwszym razem! Gorąco polecam!
2016-04-26 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, bardzo polecam Szkołę Jazdy Kursant.Egzamin państwowy i teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym podejściem, ale co najważniejsze nie będę się bała sama wsiąść do auta, bo uważam, że naprawdę dobrze nauczono mnie tam jeździć. Mnie szkolił Pan Sylwek Butwicki - bardzo rzetelny, wymagający ale i zarazem cierpliwy, no i przede wszystkim - doskonały nauczyciel. Monika
2016-04-25 | Monika | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora P. Grzegorza Hałas. Praktycznie przygotował mnie do egzaminu państwowego i dzięki temu zdałam go bez większego stresu :)Jazdy z Panem Grzegorzem nauczyły mnie tego ,że żadne ,nawet największe skrzyżowanie nie jest skomplikowane :) Najważniejsze to pokazać ,że potrafi się jeździć :)
2016-04-25 | Agnieszka | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę KURSANT , a w szczególności najlepszego instruktora pana Michała Kwaśnika. To chodząca gwarancja zdanego egzaminu, specjalista od ciężkich przypadków ?. Tłumaczy bardzo jasno ,dokładnie i do skutku wszystkie manewry oraz przepisy. Egzaminy państwowe zdałam za pierwszym razem i to bezbłędnie!!!!! Ponadto wszystkie jazdy odbywały się w przemiłej atmosferze. Z dużą dawką humoru. Michał zna wszystkie pułapki egzaminacyjne także trasa egzaminu praktycznego WORD nie była dla mnie zaskoczeniem. Ale co najważniejsze nauczył mnie myślenia za kierownicą a nie jazdy na pamięć. Polecam raz jeszcze najlepszego instruktora Michała Kwaśnika. Wielkie podziękowania. Agnieszka I would recommend a driving school the KURSANT, and in particular the best instructor Mr. Michał Kwaśnik. He is a walking guarantee of passing the examination, specialist in severe cases. He explains very clearly, accurately, and to effect all maneuvers and regulations. I passed state exams for the first time and there are error free !!!!! All lessons were nice and friendly atmosphere, with a large dose of humor. Michał knows all the pitfalls exam, tour the state exam WORD wasn`t a surprise. He taught me thinking, dont drive a car a memory. I recommend once again the best instructor Michał Kwaśnik. Big thanks. Agnieszka
2016-04-25 | Aleksandra K | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo, bardzo, bardo polecam Panią Monikę Turnau. Kompetentna i rzeczowa z nieziemskim poczuciem humoru. Jazdy z Panią Moniką to czysta przyjemność z dużą dozą nauki i ogromnymi pokładami cierpliwości. Efekty? Egzamin zdany za pierwszym razem!
2016-04-25 | Kajka Gołuńska | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Gorąco polecam zarówno szkołę Kursant jak i w szczególności instruktora Grzegorza Hałasa. Jest to niezwykle kompetentna osoba na właściwym miejscu, która z ogromną dozą cierpliwości znosiła wszystkie moje pytania i wybryki. Jazdy z panem Grzesiem przebiegały w przyjaznej atmosferze a przy tym cały czas się uczyłam. Moja droga była długa, ale wiem, że teraz nie zaparkuję już na przystanku autobusowym ani nie pojadę pod prąd. Ze spokojem zdałam egzamin państwowy za drugim razem. Właściwie nie wyobrażam sobie przechodzenia przez tą przygodę z kimś innym niż pan Grzesiu zatem bardzo polecam wszystkim, którzy poszukują sympatycznego instruktora, który zaprzyjaźni kursanta z dosłowniem każdym przepisem drogowym! :D
2016-04-24 | KATARZYNA KARNAS | Odbyte kursy: B
Ocena:


Podziękowania i najwyższa ocena dla mojej instruktorki Pani Ewy S. za podejście do mnie jako ucznia, ale przede wszystkim za podejście jako do człowieka. Pani Ewa jest instruktorką pełną pozytywnej energii i zaangażowania. Serdecznie polecam! P.S. Egzamin zdany za pierwszym razem :)
2016-04-23 | Kamila G | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant! Pan Zbyszek Zarębski -u którego miałam jazdy- super człowiek! Cierpliwy, dokładny,zwracający uwagę na najmniejszy szczegół- wyjaśnił wszystko co było potrzebne żeby zdać bezproblemowo egzamin w WORD. Super szkoła! Polecam wszystkim.
2016-04-23 | Hubert Byrzykowski | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem !Polecam instruktora Grzegorza Hałasa !! super podejście , dostosowanie do godzin , cierpliwość ,super atmosfera podczas jazd, omówienie każdego najmniejszego błędu od A do Z!!POLECAM
2016-04-22 | Ada Gulla | Odbyte kursy: B
Ocena:


Moje podziękowania chciałabym skierować to firmy Kursant i najlepszego instruktora Zbigniewa Kulpy :) Na początku podkreślę fakt, że po trzech staraniach zdania egzaminu państwowego, po wyjeżdżonych godzinach z Panem Zbyszkiem zdałam bezstresowo, za pierwszym razem i w dodatku bezbłędnie(!) egzamin. Jestem mu za to bardzo wdzięczna i polecam innym podjęcie nauki w tej szkole jak i u tego instruktora. Jazdy odbywały sie w bardzo miłej atmosferze, wiele się dzięki nim uczyłam. Widać po Panu Zbyszku, że kocha swoją pracę i dlatego jest tak dobrym instruktorem. Ponadto, jest to osoba, którą zawsze będę dobrze wspominać i na pewno polecać znajomym. Dziękuję za to, że nie boje sie jeździć, zniknął mi ten strach w oczach :), że instruktor prawie stał sie bezrobotny(prawie nie było sie do czego przyczepić, hehe), że nauczyłam się dobrze parkować( nie powiem, to również wydawało mi się straszne) a teraz robię to bezbłędnie. Bardzo dużo wyniosłam z lekcji Pana Zbyszka, jest perfekcjonistą i zna się na rzeczy. Polecam innym bardzo serdecznie, NA PEWNO kiedyś wpadnę do kursanta w odwiedziny, swoim pięknym porsche. Dziękue jeszcze raz :) Jeśli ktokolwiek czuje, lub ma mysli, ze sie nie nadaje na kierowcę, proszę jak najszybciej sie wybrać do Pana Zbyszka. Ja ciagle tak myślałam, chcialam zrezygnować. A teraz? Teraz to wiem, że wystarczy poświęcić czas i być dokładnym. Mam już plany by objechać świat :D Pozdrawiam wszystkich.
2016-04-22 | Tomek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Nie to, żebym miał tu robić jakąś laurkę, ale z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy, a w szczególności Pana Zbigniewa Kulpę, który był moim głównym instruktorem. Trasę egzaminacyjną przejeździliśmy wzdłuż i wszerz, wszystkie trudniejsze miejsca, na których najczęściej kończą się egzaminy zdążyłem poznać na pamięć :) Pan Zbigniew ma bardzo profesjonalne podejście do tematu - widać, że zależy mu na tym aby kursant jak najwięcej wyniósł ze swoich jazd. Miła atmosfera, bardzo dużo praktycznych, ciekawych porad, zarówno takich typowo pod egzamin ale także i takich by na "co dzień" czuć się pewnie i bezpiecznie za kółkiem...no i cierpliwość, której ja sam już często do siebie nie miałem. Polecam również instruktora Pana Tadeusza Biedę, z którym także wyjeździłem parę ładnych godzin. Tu również pełen profesjonalizm i masa cennych porad. I aż wstyd się przyznać, ale jeszcze wczoraj byłem tak "wypeniany", że miałem iść przełożyć egzamin na inny termin - na szczęście obaj panowie instruktorzy potrafili mnie zmotywować, wzmocnić i przekonać, że tu nie ma co się bać, bo przecież do egzaminu przygotowali mnie perfekcyjnie - no i nie mylili się...egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem. Także jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) pozdrawiam
NAWIGACJA


NEWSLETTER










ZAPRASZAMY NA VIDEO BLOGI

Nauka jazdy - Filmy instruktażowe
Kursy zawodowe - Filmy instruktażowe


RZETELNA FIRMA

POLECAMY!

Ośrodek doskonalenia techniki jazdy
Dźwigi Wrocław
Operator dźwigów samojezdnych
Otrzymaliśmy status super osk
Wrocławska Szkoła Jazdy

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe  |