Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

Opinie o Szkole jazdy kursant

Jeżeli ukończyłeś Kurs prawa jazdy lub inne szkolenie i chciałbyś się podzielić swoją opinią kliknij w przycisk.

Przed napisaniem opinii zrelaksuj się i obejrzyj opinię o naszej szkole Kursatki Ani, która jest właśnie po egzaminie Państwowym!



Liczba opinii: 2422
2016-02-08 | magdalena | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Bardzo dziekuje p Leszkowi Przestrzelskiemu za rady dzieki ktorym zaliczylam egzamin w WORD
2016-02-08 | Maciej Jańczak | Odbyte kursy: C
Ocena:


Bardzo dziękuję za bardzo dobrą nauke i przygotowanie do egzaminu kat.C Marcinowi Zarembie. Pozdrawiam
2016-02-08 | Monika S. | Odbyte kursy: Kat b
Ocena:


Pozytywna ocena dla Pana Artura Korka , który znakomicie i w pełni profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu WORD i co ważniejsze wyszkolil mnie na świetnego kierowcę :) jestem bardzo zadowolona i z łatwością mogę KAŻDEMU polecić . Profesjonalnie , cierpliwie , nie stresująco , godne polecenia
2016-02-08 | Monika S. | Odbyte kursy: Kat b
Ocena:


Pozytywna ocena dla Pana Artura Korka , który znakomicie i w pełni profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu WORD i co ważniejsze wyszkolil mnie na świetnego kierowcę :) jestem bardzo zadowolona i z łatwością mogę KAŻDEMU polecić . Profesjonalnie , cierpliwie , nie stresująco , godne polecenia
2016-02-08 | Dariusz K | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo polecam szkole i oczywiscie instruktora Panią Magdalene NYCZ!za profesjonalizm i cierpliwosc i co jest wazne zawsze dobry humor! wiedza i doswiadczenie jak najbardziej sprawdzaja sie nie tylko na egzaminie, lecz juz pod czas wlasnych jazd! Pozdrawiam
2016-02-08 | Jerzy Łaptus | Odbyte kursy: kategoria C
Ocena:


Witam, zdałem kategorię C za pierwszym razem, szczerze polecam szkołę Kursant, kurs teoretyczny i praktyczny poszedł szybko i sprawnie bardzo elastyczne terminy jazd, dziękuje zwłaszcza mojemu instruktorowi Marcinowi Zarembie, polecam jego wszystkim kursantom - spoko gość :-)
2016-02-06 | iwona | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Swoje podziekowania kieruje do p Leszka Przestrzelskiego z ktorym mialamo mialam okazje jezdzic w ramach swojego kursu.Egzamin zaliczylam bez wiekszego problemu i niech to bedzie najlepsza rekomendacja dla p Leszka.Naprawde polecam Wam wszystkim Kursanta jako szkole jazdy i p Leszka jako pracujacego tam instruktora354
2016-02-06 | Aneta Kus | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam wszystkim szkołę jazdy Kursant. Dziękuję mojemu instruktorowi Panu Krzysztofowi Wiewiórowi za profesjonalne podejście, wytrwałość i wiarę w mój sukces, mimo iż wszystko na początku tak bardzo mnie przerażało :) Dzięki godzinom wyjeżdżonym z Panem Krzysztofem nie obawiam się wyjechać na miasto już z prawem jazdy, a i egzamin nie był tak bardzo stresujący. Pan Krzysztof jest niezwykle cierpliwy, przyjazny ale również wymagający.To świetny nauczyciel, polecam!
2016-02-06 | Justyna Kąciak | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Ogromnie polecam szkołę nauki jazdy Kursant. Szczególnie rekomenduję jazdy z intruktorem Grzegorzem Jasińskim, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. Fantastyczne podejście do kursanta, przyjacielska atmosfera, wielka cierpliwość i pełen profesjonalizm w nauce jazdy. Dzięki tym wszystkim cechom instruktora zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem i to bez większych problemów :) Dziękuję!
2016-02-06 | Viola | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Zakonczyla juz przygode z Kursantem. Zdalam egzamin za pierwszym razem a wszystko dzieki mojemu instruktorowi Leszkowi Przestrzelskiemu.Bardzo dziekuje Leszek.
2016-02-05 | Izabela Matuszewska | Odbyte kursy: styczeń 2016
Ocena:


Gorąco polecam szkołe jazdy Kursant. A w szczególności gorąco polecam najlepszego instruktora p.Roberta Staszkiewicza .Profesjonalnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu , ale i do bycia znakomitym kierowcom w przyszlosci . P.Robert jest fantastycznym instruktorem , jazdy odbywały się w bardzo przyjaznej atmosferze. Także chciałam podziękować p.Sebastianowi . Dzięki tym instruktorom zdałam za pierwszym razem za to dziękuje i pozdrawiam .
2016-02-04 | Paulina Walczak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla Pana Sławomira Marka za pomoc w przygotowaniu do egzaminu.Jazdy u Pana Sławomira przebiegały w bardzo miłej atmosferze, jest on bardzo cierpliwym i bardzo sympatycznym instruktorem, który skutecznie przygotował mnie do egzaminu.Egzamin zdany!:)
2016-02-02 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Bardzo,naprawde bardzo zachęcam wszystkich kursantów do wykupienia jazd w szkole KURSANT. Szczególnie polecam instruktorke PANIĄ EWE ,ma dużo cierpliwości i uporu w sobie, co powoduje ,że wszystkie manewry robi sie do skutku, az w koncu wyjdzie i w 100% zrozumiemy :) . Dwa razy nie zdalam po nauce w innej szkole ,po czym wykupilam dodatkowe jazdy w Kursancie i mialam przyjemnosc jezdzić z Panią Ewą i dzis uslyszalam ,, Egzamin zaliczony pozytywnie,, .. Przypadek??? ;) jeszcze raz ślicznie dziękuję Pani Ewo ,pozdrawiam Marta
2016-02-02 | Joanna M. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam Kursanta oraz instruktora Pana Sebastiana. Egzamin zdany bez żadnych problemów, bardzo dziękuję!
2016-02-02 | Marta | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Bardzo,naprawde bardzo zachęcam do odbycia kursu na prawo jazdy w szkole,, KURSANT,, !! A w szczególności polecam PANIĄ EWE , która jest niezwykle przyjemną osobą, ma w sobie dużo cierpliwości jaki uporu , co oznacza ,że instruktorom w tej szkole zależy faktycznie by kursantów nauczyć poprawnej jazdy i zachowania na jezdni. Dziękuję Pani Ewo,pozdrawiam Marta
2016-02-01 | Maciej Czerniecki | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam wszystkim szkołę jazdy Kursant :) Szczególnie instruktorów Marcina Zarembę i p. Maćka. Obaj przygotowali mnie bardzo dobrze pod kontem egzaminu, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Zawsze otwarci na propozycje kursanta, dawali mnóstwo uwag w czasie jazdy co podnosiło kwalifikację i umiejętności. elastyczne terminy jazd, pojazdy w dobrym stanie technicznym. Do zobaczenia na kolejnym kursie :)
2016-02-01 | Sylwia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla prawdziwego profesjonalisty, instruktora najwyższych lotów!! Dziękuję Panie Tadeuszu za perfekcyjne przygotowanie do jazdy! Pozdrowienia!!! Kierowca z Holandii:)
2016-01-30 | Adrian K. | Odbyte kursy: C, kwalifikacja zawodowa
Ocena:


Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Panu Marcinowi Zarembie za profesjonalne, bezstresowe przygotowanie mnie do egzaminu, który oczywiście zdałem przy pierwszym podejściu. Natomiast jeśli ktoś pragnie zdobyć kwalifikację zawodową - Kursant to również świetny wybór. Zajęcia z panami inspektorami są naprawdę ciekawe, można o wszystko śmiało pytać i tym samym wynieść z nich jak najwięcej wiedzy przydatnej w przyszłej pracy. Polecam.
2016-01-29 | Łukasz Ł. | Odbyte kursy: świadectwo kwalifikacji i kat. C
Ocena:


100 % pozytywnie. Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Polecam instruktora Marcina Zarembe!!!
2016-01-29 | Łukasz Kamiński | Odbyte kursy: C
Ocena:


Bardzo dobrze mi się jeździło, polecam pana Marcina. Pozdrawiam
2016-01-29 | Ola Smardzewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, ZDAŁAM za pierwszym razem teorie i to bez błędnie ! :) Egzamin praktyczny (w którym towarzyszył mi mój instruktor) w WORD zdałam również za pierwszym razem :) POLECAM ! :)
2016-01-27 | Igor Druzbiak | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam serdecznie jazdy z Panem Grzegorzem Jasińskim, miła atmosfera, zawsze na czas, egzamin zdany bez większych problemów!
2016-01-27 | Łukasz Skałka | Odbyte kursy: C/E
Ocena:


Bardzo polecam Kursanta. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu Panu Krzysztofowi Porzuczkowi. Wszystko przebiegło bez najmniejszych zastrzeżeń. Pan Krzysztof to profesjonalista w każdym calu - uczy i robi to skutecznie dowodem na to jest egzamin zdany za pierwszym razem. Mam wrażenie że "ciężej" było na jazdach niż na egzaminie który okazał się łatwizną dzięki dobremu przygotowaniu. Ponadto szkoła jazdy Kursant dysponuje dobrym sprzętem auto i naczepa takie jak w WORDZIE
2016-01-27 | Kasia P. | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Kursant a szczególnie fantastycznego instruktora na jakiego miałam szczęście trafić - Grzegorza Jasińskiego. Jest on bardzo sympatyczny, anielsko cierpliwy i świetnie wszystko tłumaczy. Bardzo szybko rozszyfrowuje swoich kursantów i doskonale wie jak ich uczyć - wie kiedy trzeba na chwile odpuścić a kiedy lekko przycisnąć. Nie poddaje się i zawsze motywuje a atmosfera podczas zajęć jest lekka, przyjemna i kompletnie bezstresowa. P.s. Drogi Grzesiu jeszcze raz chciałabym Ci bardzo ale to bardzo podziękować. Jesteś najlepszy na świecie!
2016-01-26 | Paulina Dudzik | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Właśnie zdałam państwowy egzamin na prawko kat B. Kurs robiła w kursancie. Moja ocena dla szkoły to 5. Organizacja kursu -super. Teoria z Panem Edwardem Nowickim - jasna i klarowna, Kurs praktyczny z panem Krzysztofem Wiewiórem - bez zarzutów. Pan Krzysztof jest profesjonalistą w każdym calu. Wszystko tłumaczy po kilka razy z dużą dozą cierpliwości :) bardzo polecam szkołę kursant
2016-01-26 | Dawid | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę, jak i instruktora Bogdana ! Pozdrawiam
2016-01-21 | Ania K. | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam Pana Tomasza Woźniak. Genialny instruktor z ogromnymi pokładami cierpliwości i poczuciem humoru, jasno i spokojnie tłumaczy technikę jazdy. Po nauce parkowania, kursant jest w stanie zaparkować w każdym miejscu. Trasy przejazdu przygotowane przez Pana Tomasza idealnie pokrywają się z egzaminacyjnymi. Przygotowanie do egzaminu praktycznego, ale i teorii fantastyczne. Serdeczne dziękuje za naukę, cierpliwość i genialną atmosferę.
2016-01-21 | Lucjan | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam instruktora Pana Marcina Zaremba oraz Krzysztofa Porzuczek, Panowie bardzo profesjonalnie i rzeczowo podchodzą do swojej pracy, kurs ukończyłem szybko, jak również szybko zdałem egzamin. Pozdrawiam
2016-01-21 | Agnieszka W. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Bardzo dziękuję Panu Ireneuszowi Szymańskiemu za przygotowanie mnie do egzaminu kat. B, który zdałam za pierwszym razem :) Za cierpliwe tłumaczenie niuansów wrocławskich ulic, ciekawą konwersację w trakcie jazd (i dzielenie się niebywałą wiedzą historyczną), wyrozumiałość i bezstresową atmosferę, a przede wszystkim za zbudowanie wiary w siebie, które pozwoliło mi bezstresowo podejść do egzaminu. Pojechałam niemal tymi samymi trasami, które przemierzałam zawsze z Panem Ireneuszem :) Serdecznie polecam Pana Instruktora oraz szkołę Kursant!
2016-01-20 | Ania K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla Pana Sławomira Marka za pełen profesjonalizm. Doskonale przygotował do samodzielnej jazdy, przy tym nieustannie wspierał i motywował. Egzamin zdany za pierwszym podejściem! :) Dziękuję i polecam!
2016-01-20 | Katarzyna K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziś rano zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Biorąc pod uwagę wszystko, czego nauczyłam się w "Kursancie", mogę bez wahania polecić tę szkołę jazdy, a w szczególności dziękuję panu Krzysztofowi Wiewiórowi, który nie tylko uczył mnie podstaw, ale przekazał mnóstwo istotnych wskazówek przydatnych dla większej pewności siebie za kierownicą i wyrabianiu poprawnych nawyków. Zawsze merytorycznie i cierpliwie tłumaczy wszelkie wątpliwości. Jeszcze raz dziękuję.
2016-01-20 | Damian Górski | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Wielkie podziękowania dla świetnej instruktorki pani Moniki Turnau. Super przygotowanie, miła atmosfera. Serdecznie polecam wszystkim!
2016-01-20 | Łukasz Wójcik | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Z Grzegorzem Turnau można śpiewać, z Panią Moniką Turnau może nie koniecznie....ale egzamin zdaje się śpiewająco. Bardzo spokojna, szczegółowo opisuje wszystkie wykonywane manewry, dzięki czemu w miłej atmosferze i bez stresu zapamiętuje się wykonywane czynności. Jeśli chcecie zdać za pierwszym razem polecam jazdy z Panią Moniką. Dziękuję i pozdrawiam
2016-01-19 | Dawid Feliszek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Wielkie podziękowania dla Pana Piotra Nowickiego - świetny instruktor, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i jest niezwykle sympatyczną osobą. Polecam naprawdę!
2016-01-19 | Mariusz roszak | Odbyte kursy: Kategoria c
Ocena:


Polecam Szkołę Jazdy Kursant, profesjonalne przygotowania do egzaminu. W szczególności polecam instruktora Marcina Zarembę dzięki któremu zdałem egzaminem
2016-01-19 | PaulinaK | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkołę oceniam bardzo dobrze, szczególnie chwalę instruktora Pana Tomasza Woźniaka. Indywidualne podejście do kursanta, zero stresów, wszystko tłumaczone, dzięki takiemu instruktorowi egzamin zdany za 1 razem!
2016-01-18 | Patryk Tessmer | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Chciałem bardzo podziękować instruktorowi Panu Maciejowi Smyk za doskonałe przygotowanie do egzaminu. BARDZO DZIĘKUJE! egzamin zdany za pierwszym podejściem
2016-01-16 | Aleksandra Janiga | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzaminy państwowe zdane bez problemu. Bardzo polecam jazdy z panem Bogdanem Sikorskim i Tomaszem Woźniakiem. Panowie bardzo uprzejmi i nie wywierający presji, zwracający uwagę na drobiazgi, które pomagają zdać egzamin państwowy. Polecam.
2016-01-15 | Dawid R | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Poszedłem do Kursanta ze względu na opinię oraz wyniki... i nie żałuję, moją główną instruktorką była Pani Ewa. Podczas kursu jeździłem również z innymi instruktorami dzięki czemu zdobyłem sporo cennych rad. Egzamin zaliczyłem za pierwszym razem! Gorąco polecam Kursanta oraz Panią Ewe :)
2016-01-15 | Agata Michalewicz | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam Pana Grzegorza - zwłaszcza dla tych, którzy mają "ciężką nogę" :) Poznacie autobusy na Brochowie, usłyszycie "masakra" wielokrotnie, może nawet P. Grzegorz pozwoli Wam "poszaleć" z prędkością - ale wszystko zgodnie z przepisami!:)
2016-01-14 | Asia R | Odbyte kursy: B
Ocena:


Za pierwszym razem się nie udało, ale szczerze mogę polecić OSK Kursant. Dzięki za wszystko, a w szczególności Panu Tomkowi Woźniakowi za naukę i atmosferę, dzięki której jazdy były naprawdę świetne. :)
2016-01-13 | Rafal Nakonieczny | Odbyte kursy: Kategoria c
Ocena:


Na kategorie C zdalem za pierwszym razem. bardzo polecam na instruktora pana Marcina z ktorym odbylem jazdy.
2016-01-12 | Michał Chaszczewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem bez żadnego problemu. Wszystko zawdzięczam instruktorowi Cezaremu Karpińskiemu. Spokojny, od czasu do czasu odpowie jakiś żart, by jakoś rozluźnić atmosferę. Zawsze można pogadać w czasie jazdy, ponucić piosenki :) Szkoła kursant jest najlepszą szkołą, jeśli nie chcesz zdawać prawka po kilka razy :)
2016-01-12 | Wojtek N. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Polecam wszystkim szkołę jazdy Kursant oraz najlepszego instruktora Cezarego Karpińskiego, który bezproblemowo przygotował mnie do części praktyczniej egzaminu państwowego. - egzamin oczywiście zdany za 1 razem :). Lekcje jazdy odbywały się profesjonalnie w bardzo miłej atmosferze, dlatego serdecznie polecam szkołę oraz zajęcia właśnie u Pana Cezarego. Pozdrawiam !
2016-01-12 | Damian | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalne, "ludzkie" i wyrozumiałe podejście do kursanta, panu Krzysztofowi Wiewiórze. Dzięki niemu nauka była przyjemnością a egzamin jedynie zwykłą formalnością. Polecam i do zobaczenia na drodze ;)
2016-01-12 | Mariola | Odbyte kursy: kat. b
Ocena:


Udało mi się przebrnąć sprawnie przez cały okres jazd w miłym towarzystwie pana Cezarego Karpińskiego. Mimo wielkiej presji jakim jest egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem. Pozdrawiam
2016-01-11 | Kaja | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam Pana Grzegorza Hałasa. Jest to Instruktor wart dużej uwagi- spokojny, wyrozumiały, wesoły a przede wszystkim nie znający Wrocławia, a ten atut jest najważniejszy bo dzięki niemu można się dobrze nauczyć jeździć będąc zdanym samym na siebie. Dzięki Panu Grzegorzowi nauczyłam się dobrze jeździc a jego przystanki autobusowe i wyjazdy na zakupy do Biedronki dodały humoru naszym lekcja. Robiąc prawo jazdy kat B1 juz wiem, że na pewno wrócę do Pana Grzegorza na kat. B
2016-01-09 | Karolina | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem! Chciałabym podziękować Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie do egzaminu (pochwalę się, że pojechałam bezbłędnie). Wiadomo, że każdy uczy się w innym tempie i skoordynowanie ruchów jednej i drugiej nogi (np. podczas używania sprzęgła) zależy od naszych zdolności, jednak rola instruktora jest bardzo istotna. Jazdy z Panem Hałasem zawsze były ciekawym wyzwaniem (np. podjazd na parking w Pasażu Grunwaldzkim). Każda lekcja dawała mi bardzo dużo i rozwijała moje umiejętności. Pan Hałas doskonale zna pułapki egzaminacyjne, więc idąc na egzamin czułam się dobrze przygotowana. W sposób prosty, acz rzeczowy zawsze dostawałam informację zwrotną o błędach, wraz z wytłumaczeniem. Jeżeli jest możliwość nauki jazdy pod czujnym okiem Pana Grzegorza Hałasa serdecznie polecam do jej wykorzystania. Bo czy nie każdy marzy, by zdać egzamin bezbłędnie i to za pierwszym razem?
2016-01-09 | Krzysztof W. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Dzisiaj zdałem egzamin państwowy, pomimo miesięcznej przerwy w jazdach. Zaryzykowałem bez dodatkowych jazd przed egzaminem, gdyż czułem się wystarczająco pewnie po odbyciu kursu w szkole jazdy Kursant. W tajniki jazdy samochodem wprowadzał mnie i szkolił Pan Krzysztof Wiewiór. Rzeczowe i profesjonalne podejście do kursanta, bez owijania w bawełnę i zbędnych uwag. Cierpliwy, jako że przeciągałem naukę z wielu powodów; nie było żadnych problemów z jazdami raz na jakiś czas. Polecam.
2016-01-08 | Paweł T. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Po 2 letniej przerwie w zdobyciu uprawnienia, które zacząłem w OSK "KURSANT" mogę napisać bez najmniejszego zawahania... polecam szkołę. Serdeczne podziękowania dla p. Magdaleny NYCZ, która w fantastyczny sposób umie przekazać wiedzę w jaki sposób zachować się na drodze co pozwoli na nie tylko osiągnięcie celu jak i umiejętność zachowania się w różnych sytuacjach... Jeżeli jesteś początkującym kursantem OSK "KURSANT" koniecznie spróbuj wyjeździć godziny z p. Magdaleną NYCZ.
2016-01-08 | Patrycja Grzeszkiewicz | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Każdej osobie, która boi się, że trafi na stresującego instruktora mogę polecić P.Tomka Woźniaka. Jazdy totalnie bezstresowe ale mogłam z nich wiele wyciągnąć. Bardziej nastraszyły mnie zajęcia teoretyczne - o tym ile jest haczyków na egzaminie, niż same jazdy. Egzamin zdany za pierwszym razem.
2016-01-08 | Urszula | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Szczególne podziękowania dla instruktora Artura Korka za rzetelne i cierpliwe przygotowanie do egzaminu oraz do samodzielnej jazdy. Szczerze polecam wszystkim którzy chcą na prawdę nauczyć się jeździć i zdać egzamin na prawo jazdy. Pan Artur jest bardzo cierpliwym, sumiennym i wesołym instruktorem i potrafi nauczyć jeździć każdego i w każdym wieku. Jeszcze raz bardzo dziękuję i szczerze polecam.
2016-01-07 | Michał Czajkowski | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Zdecydowanie polecam Kursanta. Przekonałem się, że pierwsze miejsce tego OSK w rankingu zdawalności nie jest przypadkowe. Wszystko za sprawą doskonałych instruktorów. Jeździłem z wieloma z nich i każdy wniósł coś istotnego do mojej nauki (swoją drogą świetna sprawa z możliwością sprawdzania się pod okiem różnych instruktorów!), ale najwięcej zawdzięczam mojemu nr 1, Cezaremu Karpińskiemu, którego serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! :)
2016-01-05 | | Odbyte kursy: B
Ocena:


Kursant jest najlepszym wyborem dla tych, co na egzamin nie chcą wybierać się po kilka razy. Dzięki p. Tomaszowi Woźniakowi uzyskanie "plastiku" było tylko formalnością. Polecam wszystkim tego instruktora.
2016-01-05 | Kamila T. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


:) jeśli zdecydujecie się na Kursanta i będziecie mieć możliwość wyboru instruktora to polecam Pana Krzysztofa Wiewiór. Anielska cierpliwość i zero stresu :)Instruktor w trakcie jazdy dawał wiele wskazówek dzięki którym po zdanym egzaminie nie boję się jeździć. Podsumuje tak : Kiedy my się poddajemy bo " coś " znów nie wychodzi Pan Krzysztof nie poddaje się nigdy :P Egzamin zdany za pierwszym razem! Życzę powodzenia !!!
2016-01-05 | Ania Sz | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Kurs ukończony, egzaminy zdany za pierwszym razem. Zawdzięczam to Pani Monice Turnau. Dużo mnie nauczyła a przede wszystkim dzięki niej wyzbyłam się stresu podczas jeżdżenia autem. Pani Monika daje dużo dobrych rad, zwraca uwagę na błędy i uczy jak je poprawiać. Daje też cenne wskazówki co do samego egzaminu. Podczas jazd w aucie panuje miła atmosfera co dobrze wpływa na oswajanie się z prowadzeniem samochodu. Ważna jest też możliwość pojeżdżenia z innymi instruktorami co dobrze przygotowuje do egzaminu. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem instruktora to bardzo gorąco polecam Panią Monikę. Obala ona wszystkie stereotypy kobiety za kierownicą :)
2016-01-04 | Karolina M | Odbyte kursy: B
Ocena:


Trzeba przyznać, że chyba największym atutem szkoły Kursant jest lokalizacja przy WORD. Na egzaminie dzięki temu jeździłam po znanych mi skrzyżowaniach. Natomiast fakt, że zdałam egzamin za pierwszym razem to zasługa w całości instruktora Ryszarda Kończaka. Polecam gorąco. Osoba, która zna się na rzeczy, wytyka błędy (wtedy gdy faktycznie są) ale dokładnie wyjaśnia co, jak i dlaczego - dlatego więcej tego samego błędu już się nie zrobi.Jednocześnie człowiek z którym można naprawdę fajnie pogadać, jazdy są bezstresowe co np. dla mnie było ważne. Warto:)
2016-01-04 | Mateusz | Odbyte kursy: B
Ocena:


W dniu dzisiejszym zdałem egzamin na prawo jazdy. Nie doszłoby do tego, gdyby nie instruktor, którego mogę polecić z czystym sumieniem : pan Ryszard Kończak. Wziął mnie pod swoje skrzydła, obdarzył zaufaniem, rzetelnie przekazał mi całą potrzebną wiedzę i motywował mnie na każdym kroku. Jeżeli jest ktoś kto chciałby zdać zdać egzamin na prawo jazdy bez większego stresu oraz z uśmiechem na twarzy to polecam zastanowić się nad wybraniem tego instruktora :)
2016-01-03 | Mateusz Serwan | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Polecam pana Marcina Zarembę. Jazdy odbywały się w pozytywnej atmosferze, zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu, a instruktor cały czas służył pomocą i wsparciem, a dzięki temu jazda zdana za pierwszym razem! :)
2016-01-01 | stanisław | Odbyte kursy: św. kwalifikacji,kat.c
Ocena:


w szkole kursant odbyłem kurs św. kwalifikacji oraz kat.c,jest tam profesjonalne podejście do szkolenia teoretycznego jak i praktycznego o czym mogą świadczyć zdane egzaminy bez problemu jazdy miałem z doświadczonymi i miłymi instruktorami panem Marcinem oraz panem Maciejem których przy okazji pozdrawiam ,szkoła jest w strefie egzaminacyjnej blisko WORDu ,także polecam tę szkołę
2015-12-30 | Monisia Cz | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Polecam OSK Kursant. Egzamin w Wordzie zdany,a to dzięki najlepszemu instruktorowi na świecie.Cieszę się ,ze go poznałam. A tą osobą jest Robert Staszkiewicz.Jest wymagajacy,cierpliwy i z humorem.U Roberta nie ma "nie umiem ,nie wiem"Te slowa są zakazane:) Jazdy z Robercikiem to sama przyjemność:) Żałuję, że zdałam bo jeszcze nie jedna h bym z nim przejezdzila. P.s Roberciku dziękuję Ci za wszystko,za czas który mi poswieciles ,i za to ze mnie dużo nauczyles . Jesteś najlepszy:)
2015-12-30 | Marcin Witwicki | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy "Kursant". Jestem osoba niedosłyszący, nosze implant słuchowy, co stwarza znaczące trudności w uzyskaniu prawa jazdy, jednakże mi udało się zdać egzamin praktyczny za pierwszym podejściem, bez najmniejszego problemu, co więcej - po zakończonym, trwającym jedynie pół godziny egzaminie (wyprzedziłem rowerzystę, co poskutkowało skróceniem egzaminu) usłyszałem od egzaminatora ze jeżdzę dobrze oraz bezpiecznie no i gratulacje Dodam, że egzaminator był z tych wymagających, u którego - wg krążących opinii - cieżko zdać. Mi się udało, dlatego pragnę podziękować swojemu instruktorowi - Panu Arkadiuszowi Tandeckiemu za rewelacyjne przygotowanie, jak również całej szkole jazdy "Kursant". Nie sądziłem ze zdobycie prawa jazdy będzie tak łatwe i przyjemne. Polecam wszystkim niesłyszącym i niedosłyszącym!
2015-12-29 | Magda Piniarska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Robert Staszkiewicz to najlepsza osoba z jaka mogło mi przyjść pracować. Wyrozumiały, miły a co najważniejsze jego technika jazdy i determinacja w dążeniu do celu pozwoliły mi zdać bezproblemowo wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam! Moja ocena to 10/10
2015-12-29 | Sławek | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Co tu dużo pisać - Kursant to idealny wybór.Polecam nauki u Roberta Staszkiewicza.Konkretnie,rzeczowo i z humorem.Szkoda że zdałem za pierwszym razem,bo chętnie bym jeszcze z nim pojeździł.
2015-12-24 | Agnieszka | Odbyte kursy: jazdy
Ocena:


Bardzo polecam szkołę Kursant :) Pozdrawiam i składam gorące podziękowania panu Cezaremu Karpińskiemu za jego cierpliwość, rzetelność i pełen profesjonalizm podczas zajęć praktycznych. Śmiało mogę powiedzieć, że gdyby nie on, nie zdałabym egzaminu w WORD za pierwszym razem!
2015-12-20 | Madlen | Odbyte kursy: KATEGORIA B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant! Na początku miałam problem z wyborem ośrodka aż w końcu,sugerując się wieloma pozytywnymi opiniami kursantów,zdecydowałam się na tę szkołę.I moja decyzja była jak najbardziej słuszna.Jestem w 100% zadowolona z tego ośrodka i z instruktorów bo zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę w WORD-zie.Składam ogromne podziękowania dla mojego przesympatycznego instruktora pana Krzysztofa Wiewióra,za jego wielką anielską cierpliwość,profesjonalizm,poświęcenie i znakomitą atmosferę w nauce:)Pan Krzysztof cały czas służył pomocą i wsparciem,perfekcyjne przygotował mnie do egzaminów i do samodzielnej jazdy po drogach.Zawsze można było się dogadać co do godzin jazdy,nie było z tym najmniejszego problemu.Pragnę także podziękować panu Sebastianowi S. za udzielenie mi wielu cennych wskazówek i za poczucie humoru:P Pozdrawiam serdecznie i z całego serca polecam każdemu tę szkołę :)
2015-12-19 | Agnieszka | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciałam napisać kilka zdań na temat Szkoły Nauki Jazdy ,,Kursant"". Do tej szkoły zapisałam się za namową znajomych którzy stwierdzili, że jest fajnie, że się dużo nauczyli w tej szkole. Zajęcia teoretyczne rozpoczęłam trzydziestego listopada i miałam je do dziewiątego grudnia. Muszę przyznać, że wykłady były prowadzone w przemiłej atmosferze i co najważniejsze bezstresowo. Widać było ogromny profesjonalizm, doświadczenie, ogromną wiedzę i sympatyczne podejście z dużą cierpliwością do uczestników kursu. Wykłady były prowadzone przez Pana Edwarda Nowickiego. Dla mnie ważne było to (sądze,że dla innych też), że trudne tematy Pan Nowicki bardzo dokładnie omawiał, choćby np. manewr wyprzedzania czy manewr zmiany pasa ruchu. Pan Edward Nowicki swoje wypowiedzi potwierdzał wyświetlaniem slajdów. Bardzo mi się to podobało. Sądzę, że po tych bardzo interesujących wykladach będę też miała miłe wrażenia z praktycznej jazdy z instruktorem. Po jazdach także opiszę swoje wrażenia. Agnieszka.
2015-12-19 | Karolina | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Polecam bardzo instruktora Pana Adriana Wróbla.Cierpliwy i profesjonalny. Rewelacyjnie przekazuje swoją bardzo obszerna wiedzę z zakresu ruchu drogowego i obsługi samochodu. Przygotowuje swietnie zarówno do egzaminu praktycznego (szczególnie łuk na placu) jak i codziennej jazdy samochodem.
2015-12-18 | Iza Peczat | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Baardzo dobra szkoła. Idealna lokalizacja tuż obok WORD-u, bardzo fajne podejście instruktorów a także pracowników administracyjnych. Pomagali we wszystkim jak tylko mogli. Jazdy z Panią Moniką to była dla mnie czysta przyjemność, a do tego zaowocowała zdanym egzaminem już za pierwszym podejściem. Szczerze Polecam!!
2015-12-18 | Jędrzej B | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Świetna szkoła jazdy! Polecam każdemu. W szczególności świetnego instruktora Pana Grzegorza Hałas, cierpliwy miły i z poczuciem humoru!
2015-12-17 | Patrycja K | Odbyte kursy: Kurs kat.B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant a w szczególności pana Tomka Woźniaka który moim zdaniem rewelacyjnie potrafi przygotować do egzaminu oraz do samodzielnej jazdy po zdanym egzaminie... :)
2015-12-15 | Dobra kursanta ???? | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Polecam bardzo instruktora: Michał Kwaśnik. Spokojny, zabawny, cierpliwy instruktor ? bardzo bardzo Go polecam. ????????
2015-12-15 | Łukasz Michalski | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Szkoła bardzo fajna, profesjonalne podejście. Szkoła godna polecenia :)
2015-12-15 | Marta S. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy Kursant. Zdałam praktykę za pierwszym razem i nie da się w tym nie ujrzeć wielkiej zasługi pana Grzegorza Hałas, najlepszego instruktora na świecie. Jego anielska cierpliwość i determinacja sprawiają, że nawet najbardziej beznadziejny przypadek podejdzie do praktycznego egzaminu państwowego i bez jakichkolwiek uszczerbków na zdrowiu... zda go.
2015-12-15 | MG | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Kursanta i instruktora Janusza Lorenca, bardzo mily i zawsze spokojny, tlumaczy nigdy nie podoszac nawet glosu:) egzamin zdany za 1 razem!
2015-12-15 | Michał | Odbyte kursy: C
Ocena:


Szkoła godna polecenia. Zdałem za pierwszym razem. Polecam instruktora Marcina Zarembe. Sprawne i zadbane samochody. Polecam!
2015-12-14 | Paulina Malinowska | Odbyte kursy:
Ocena:


Jeździłam z Panem Instruktorem- Krzysztof Wiewiór i on przywrócił mi wiarę, że zdobycie prawa jazdy jest w moim zasięgu, wyszkolił mnie perfekcyjnie, więc żaden z manewrów nie był dla mnie problemem i w ten sposób dziś zdałam bezbłędnie egzamin w WORDzie ;)
2015-12-14 | Grzegorz Duda | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant, jestem bardzo zadowolony, szczególnie polecam p. Grzegorza Hałasa,świetny instruktor, zabawny ;) gdy się zdenerwuje nie krzyczy tylko puszcza Totolotka :). Egzaminy oczywiście zdane za pierwszym razem ;)
2015-12-12 | Agnieszka S | Odbyte kursy: B
Ocena:


Sama szkoła jest troszkę chyba zbyt oblegana i na instruktora i jazdy trzeba dość długo czekać, ale mimo wszystko warto. Szczególnie na jazdy z Panem Michałem Kwaśnikiem, bardzo miły, rzeczowy, szybko zauważa i zwraca uwagę na błędy. Atmosfera miła i bezstresowana. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany oczywiście za pierwszym razem ;) serdecznie polecam!
2015-12-11 | Maciek W. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy KURSANT. Pracują tutaj instruktorzy z odpowiednim podejściem do kandydatów, szczególnie polecam Pana Michała Kwaśnika z którym miałem jazdy dodatkowe. Pozdrawiam!
2015-12-10 | Radek B. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Jeździłem z Panem Michałem Kwaśnikiem. Konkretny i rzeczowy instruktor z dobrym podejściem do kursanta. Na bieżąco wychwytuje i tłumaczy popełniane błędy, motywuje do jazdy i pokazuje co można poprawić, żeby jeździć jak najlepiej i czuć się przygotowanym do egzaminu. Cały kurs w miłej i cierpliwej atmosferze ;) Polecam szkołę i Pana Michała!
2015-12-10 | Klaudia J. | Odbyte kursy: Doszkalanie w kat.B
Ocena:


Polecam Panią Ewę Samuels !! Zwróciłam się do niej o pomoc po kilku niezdanych egzaminach w innym ośrodku. Nie tylko udało mi się poprawić technikę jazdy, ale też Pani Ewa pomogła mi przełamać się psychicznie. Dzięki niej dałam radę na egzaminie i w końcu mogę spoglądać na wymarzone prawo jazdy. Dziękuję !
2015-12-09 | Ala Dyrek | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dziś zadałam egzamin na prawo jazdy i udało mi się to zrobić za pierwszym razem. Wszystko dzięki panu Sylwkowi Butwickiemu, który cierpliwie tłumaczył, motywował, dawał trafne wskazówki i sprawił, że nie dość że przestałam się bać jeździć z większą szybkością niż 30km, to jeszcze nabrałam odwagi w jeździe (może czasem za dużo;) i nauczyłam się radzić w trudnych sytuacjach na drodze. Ważne tez dla mnie było, by mieć często jazdy i szybko skończyć kurs, co dzięki postawie pana Sylwka się udało. Dziękuję za zaangażowanie i naukę omijania pułapek egzaminacyjnych, bo dzięki temu kilka z nich dziś ominęłam i zdałam :)
2015-12-09 | MM | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności jazdy z panem Grzesiem Hałasem, dzięki któremu nie zaskoczy mnie nigdy przystanek na Brochowie, nie pojadę pod prąd na drodze jednokierunkowej, a wszystkie łuki będę robić prima! ;) Zarówno egzamin praktyczny na B1 dwa lata temu, jak i wczoraj na B zakończone pełnym sukcesem :)
2015-12-08 | Viktor Khmelnytskiy | Odbyte kursy: Tak
Ocena:


Jest najliepszą szkolą, jeżdżą w tych miejscach gdzie będzie egzamin, i bardzo tanio. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję
2015-12-08 | Mateusz G. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Każdemu, kto chce/potrzebuje nauczyć się jeździc, polecam Kursanta. Szkoła ma wszystko, czego dobrej szkole potrzeba. Jednak, głównym problemem szkoły jest brak terminów dla kursantów. Jeżeli osoba, nie umówi sobie terminów na koniec miesiąca, nie ma wielkiego wyboru, co do następnego miesiąca i musi się podporządkować do wolnych dat, których wraz z mijającymi dniami, jest coraz mniej. Mimo to, z całego serca polecam Panią Ewę Samuels. Pani Ewa może wydawać się osobą przerażającą na poczatku nauki, jednak, im dłużej sie z nią jeździ tym staje się Ona, coraz to bardziej niesamowitą osobą. Bardzo przyjemnie jeździło mi się z Panią Ewą i będę na pewno miło wspominał te parędziesiąt godzin przejeżdżonych z Nią w tej niesamowitej białej toyotce. Polecam.
2015-12-08 | Karolina Warzecha | Odbyte kursy: A2
Ocena:


Podziękowania dla Pana Zbyszka, robiłam u niego kategorię A2. Dzięki jego cierpliwości i wielu godzinom pracy, maglowania w kółko tych samych błędów egzamin zdany za pierwszym razem. Mam nadzięję, że wrócę za 2 lata i tak samo dobrze pójdzie nam z kat. A :)
2015-12-07 | KAMILA | Odbyte kursy: B
Ocena:


Wszystkim życzę by trafili na tak dobrego i uczciwego instuktora jakim jest Pan Sebastian S. to całkowity sukces na egzaminie teoretycznym i praktycznym{teoretyczny za pierwszym razem,praktyczny za drugim razem}. Dziękuję mu za całkowite zaangażowanie i wiarę we mnie od samego początku,za wsparcie kiedy człowiek jest już bliski rezygnacji...Dziękuję za miłą atmosferę, bo dzięki temu przychodzi się z przyjemnością-będzie mi Pana brakowało.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ...
2015-12-07 | Malwina K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Jacek Boś! Profesjonalny instruktor. który nauczy jeździć nawet taboret. Jeśli ktoś oczekuje rzeczowej i konkretnej osoby która naucz go jeździć a nie tylko zdać egzamin to polecam tylko jego. Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora.
2015-12-07 | Mieszko Jura | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam wszystkim, którzy zamierzają zacząć przygodę z prawem jazdy szkołę "Kursant". A w szczególności polecam instruktora Bartosza Majewskiego,który w 100% przygotował mnie na egzamin państwowy i dzięki któremu zdałem.
2015-12-06 | Katarzyna Migniewicz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdecydowanie polecam! Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem. Niezwykle przyjazna atmosfera podczas szkolenia, a jednocześnie konsekwencja, cierpliwość ze strony Roberta Staszkiewicza sprawiła, ze była to moja najlepsza przygoda życia! Indywidualnie podejście do kursanta. Każda uliczka i skrzyżowanie dokładnie omówione. Nie uczysz się tutaj prowadzić samochodu - uczysz się być MYŚLĄCYM, rozważnym i bezpiecznym kierowcą. Nikt nikomu nie każe dokupywać dodatkowych godzin. Nie chcesz zdać za pierwszym razem? W KAŻDYM MOMENCIE możesz skorzystać z usług innego instruktora czy szkoły jazdy. Pozdrawiam Robusia Robercika Kochanego buziaczki !
2015-12-04 | Beata | Odbyte kursy: Kat B.
Ocena:


Wczoraj dzięki wielu godzinom pracy i wspaniałemu instruktorowi zdałam egzamin na kat. B! Serdecznie dziękuję Panu Cezaremu Karpińskiemu za trud włożony w szkolenie, za wiele cennych wskazówek i wspaniałe podejście do kursanta. Pan Cezary zawsze był cierpliwy, uważny i spokojny, a jego polecenia były bardzo precyzyjne. Muszę przyznać, że wspaniale udziela informacji zwrotnych: dużo chwali, co motywuje jeśli ktoś jest niepewny swoich umiejętności (jak ja :)) i zwraca uwagę na błędy w taki sposób, że zachęca do dalszej pracy nad sobą. Atmosfera w aucie zawsze była przyjemna. Dzięki temu wszystkiemu uwierzyłam, że mogę zdać egzamin. Przestałam stresować się jazdami, choć z początku byłam przekonana, że jazda samochodem nie jest dla mnie i jestem przypadkiem niereformowalnym. Szczególnie polecam lekcje u p. Cezarego tym, którzy mają problem z parkowaniem równoległym tyłem - jego technika działa w każdym przypadku i jest niesamowicie łatwa! Dziękuję też Panu Jerzemu Nalepie, który był moim pierwszym instruktorem, za terapię szokową na mój problem z prędkością - dzięki temu odważyłam się nacisnąć gaz i zacząć jeździć szybciej, niż 20km/h :D
2015-12-03 | Kamil Sławiński | Odbyte kursy: kategoria b
Ocena:


Bardzo dobra szkoła. Nie wypuszczą do wordu zanim kursant nie bedzie przygotowany jak bonie dydy. Jazdy po strefie egzaminacyjnej, własny tor z łukami, po prostu elegancko. Polecam pana Grzesia jako instruktora ;)
2015-12-03 | Marta A. | Odbyte kursy: Kat B.
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem dzięki tylko i wyłącznie Pani EWIE SAMUELS i Panu PAWŁOWI DOMAŃSKIEMU, którzy są dla mnie i dla każdego kto do nich trafi profesjonalistami.Mój brat również uczył się pod ich okiem i także zdał za pierwszym razem, tyle że 2,5 miesiąca temu tj. 21-09-2015. Polecam tych instruktorów każdemu kto chce naprawdę nauczyć się jeździć, na naukę pod ich bacznym okiem. To co robią, czyli uczą nas jak się poruszać ( jeździć )bezpiecznie po drogach zgodnie z zasadami i przepisami, robią do z pasją, zaangażowaniem i ogromem cierpliwości, który w przypadku mojej osoby był niezbędny. Nie dość, że blondynka, roztrzepana to jeszcze "odporna" na wiedze ;-). Potrafili do mnie dotrzeć i wszystkiego mnie nauczyć oraz wszystko skrupulatnie wytłumaczyć na spokojnie. Nie powiem emocje czasem sięgały tkzw.zenitu ale warto było. Dzięki Pani Ewie i Panu Pawłowi wiem że umiem jeździć i będę dobrym kierowcą. Nawet kobieta która mnie egzaminowała na koniec powiedziała mi cyt.:" BĘDZIE Z PANI DOBRY KIEROWCA". To było piękne. Dla takich chwil warto żyć i uwierzyć w siebie. A p. EWA SAMUELS i p. PAWEŁ DOMAŃSKI SĄ NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH INSTRUKTORÓW JAZDY.
2015-12-02 | Jakub | Odbyte kursy: E/C
Ocena:


Polecam Krzysztofa Porzuczka. Bardzo dobre przygotowanie i bezstresowa miła atmosfera, no i egzamin oczywiście zdany za pierwszym
2015-12-02 | Anna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT, ponieważ jest na bardzo wysokim poziomie. Dziękuję moim wszystkim 5 instruktorom (nie celowo miałam tylu instruktorów) za wkład pracy, cierpliwość. Panu Andrzejowi Świsulskiemu za motywacje i wiarę (mam nadzieje, że krówki panu smakowały), panu Sławomirowi Gradowi za cierpliwość co do moich jazd zbyt blisko prawej krawędzi, panu Adrianowi za znakomite wyjaśnienie parkowania równoległego tyłem (które pokochałam i którego byłam pewna na egzaminie), panu Zbigniewowi Kulpie za cenne wskazówki dotyczące łuku oraz panu Maciejowi Smykowi, z którym byłam już do końca, za wkład pracy, cierpliwość i cenne wskazówki. Dzięki moim instruktorom egzamin zdałam za pierwszym razem! Polecam!!!
2015-12-01 | Gąsiorek Natalia | Odbyte kursy: B1 B
Ocena:


Najlepsza szkoła we Wrocławiu uczyłam się tu na B1 i teraz na B zdałam za 1 razem. Polecam Pana Grzesia Hałasa dzięki jego pułapkom nie popełniłam błędu na egzaminie państwowym i pozbyłam się "kompleksu małego miasteczka" jedyne co mogę powiedzieć to SUPER jestem bardzo zadowolona i na inne kategorię również zapiszę się do Kursanta.
2015-12-01 | Bartosz Zgoda | Odbyte kursy: ec
Ocena:


Szkoła bardzo dobra.Profesjonalna obsluga i życiowe podejście do kursanta.Moim instruktorem byl Krzysztof Pożuczek i uważam że lepiej nie mogłem trafic. Jest to osoba z dużym zasobem wiedzy,cierpliwością i talentem pedagogicznym.Polecam Pana Krzysztofa Pożuczka z czystym sumieniem.
2015-12-01 | Monika Kupiec | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, wczoraj odebrałam moje długo wyczekiwane prawko. Zdane w sumie za drugim razem, ale wydaje mi się, że to i tak spoko wynik. Moim instruktorem był Pan Grzegorz Jasiński bardzo polecam, miły, sympatyczny a co najważniejsze cierpliwy człowiek co w tym fachu jest chyba bardzo ważną cechą. Jazdy wspominam bardzo miło, wiedza przekazana na najwyższym poziomie ;)
2015-12-01 | Daniel Ch. | Odbyte kursy: kat.C
Ocena:


Polecam Szkołę Jazdy Kursant, profesjonalne przygotowania do egzaminu. W szczególności polecam instruktora Marcina Zarembę dzięki któremu egzamin zdałem za pierwszym razem!!!
NAWIGACJA










ZAPRASZAMY NA VIDEO BLOGI

Nauka jazdy - Filmy instruktażowe
Kursy zawodowe - Filmy instruktażowe


RZETELNA FIRMA

POLECAMY!

Ośrodek doskonalenia techniki jazdy
Dźwigi Wrocław
Operator dźwigów samojezdnych
Otrzymaliśmy status super osk
Wrocławska Szkoła Jazdy

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe  |