Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

Opinie o Szkole jazdy kursant

Jeżeli ukończyłeś Kurs prawa jazdy lub inne szkolenie i chciałbyś się podzielić swoją opinią kliknij w przycisk.

Przed napisaniem opinii zrelaksuj się i obejrzyj opinię o naszej szkole Kursatki Ani, która jest właśnie po egzaminie Państwowym!



Liczba opinii: 2651
2016-08-30 | Emilia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jak jeździć to z panem Grzegorzem Jasińskim. Instruktor z wiedzą, cierpliwością i widocznym zaangażowaniem w pracę. Szkoła - godna polecenia. Profesjonalna i miła obsługa.
2016-08-30 | Julia | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Pana Sławomira Marka. Super atmosfera na jazdach i rewelacyjne przygotowanie do egzaminu. Jeszcze raz dziękuje! :)
2016-08-29 | Ewelina Michałek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla Pana Bogdana Sikorskiego. Wykazał się dużą cierpliwością i zaangażowaniem. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. :)
2016-08-27 | Gabriela | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem! Podziękowania dla Pana Bartłomieja Majskiego i Pana Grzegorza Hałasa za profesjonalne przygotowanie i super atmosferę w czasie kursu :)
2016-08-23 | Ewa | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Serdecznie dziękuję Panu Krzysztofowi Borkowskiemu (główny instruktor + jazdy dodatkowe) oraz Pani Ewie Jorgen-Samuels (jazdy dodatkowe). Oboje przygotowali mnie do egzaminu państwowego w WORD w sposób, który pozwolił zdać go za PIERWSZYM RAZEM! Dziękuję za ich profesjonalizm, życzliwe podejście, wsparcie i cierpliwość:-)
2016-08-23 | Agnieszka | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdeczne podziekowania dla p.Tomka Wozniaka!!!! Egzamin w WORDie zdany za pierwszym podejsciem!! :)
2016-08-23 | Zaneta Rzetelska | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Wczoraj zdałam egzamin w word za pierwszym razem chciałam bardzo podziękować i polecić Pana Zbigniewa Zarebskiego cierpliwy wyrozumiały i potrafi wytłumaczyć Najlepszy !!!
2016-08-22 | Zaneta | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin w word za pierwszym razem chciałam bardzo mocno podziękować panu Zbigniewowi Zarebskiemu za cierpliwość ,za czas który poświęcał Najlepszy instruktor polecam bardzo mocno dzięki niemu można wiele się nauczyć
2016-08-22 | Ilona | Odbyte kursy: B
Ocena:


Po 3 miesiącach zmagań na jazdach, ciężkiej pracy z własnymi lękami i cierpliwości ze strony Pana Tomasza Woźniaka kurs zakończony z pełnym poczuciem satysfakcji:) Polecam serdecznie naukę z Panem Tomaszem, świetnie tłumaczy, ma niesamowicie dużo cierpliwości, poczucie humoru i dodaje wiary w siebie. Dziękuję:)
2016-08-21 | Paula C | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Mój instruktor Krzysztof Wiewiór - Egzamin Word zdany za pierwszym razem, serdecznie go polecam i dziękuję za cierpliwość, profesjonalizm i zaangażowanie - Pozdrawiam Paula
2016-08-20 | Olek | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Szkoła rewelacja, profesjonalnie, szybko bez najmniejszych kłopotów. Polecam instruktora P.Grzegorza Hałasa dzięki któremu egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Grzegorz podchodzi do sprawy konkretnie i profesjonalnie Wszystkim polecam szkołę jazdy jak i instruktora. Pozdrawiam
2016-08-19 | Anna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Kurs na kat. B zrobiłam przed laty w innej szkole nauki jazdy, natomiast do Kursanta zgłosiłam się na jazdy doszkalające. Ze względu na to, że miałam długa przerwę, czułam się jakbym startowała od nowa. solidnie przygotował mnie do egzaminu instruktor Krzysztof Wiewiór, który był bardzo wymagający, cierpliwy i nigdy nie odpuszczał. Miałam również okazję jeździć z instruktorem Rafałem Pszczolińskim, który okazał się oazą spokoju, wyjaśniał na bieżąco wszelkie wątpliwości, zredukował do minimum mój stres prze4d egzaminem. Polecam gorąco obu panów instruktorów! PS> Zdałam za drugim razem:)
2016-08-19 | Joanna Kazimierska | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Swietna szkola, serdecznie polecam, egzamin panstwowy zdalam za pierwszym razem.Szczególnie chciałabym podziekowac panu Grzegorzowi Hałasowi,który jest najlepszym instruktorem na świecie:) Bardzo wyrozumiały, cierpliwy i spokojny, tłumaczy wszystko w prosty i zrozumiały sposób.Uczy myslenia podczas prowadzenia samochodu a nie jazdy na pamiec.Profesjonalny, kompetenty z ogromna wiedza, ktora z łatwością przekazuje kursantom.Dzieki ogromnemu poczuciu humoru jazdy z nim sa jeszcze wieksza przyjemnościa i kazda godzina upływa w bezstresowaj atmosferze. bardzo dziekuje i serdecznie polecam pana Grzegorza i szkołe jazdy Kursant:)
2016-08-17 | Roksana Cieslak | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Dziś zdałam Egzamin za 1 razem jak i w szkole za 1 razem ;) dzięki instruktorowi ŁUKASZ CISOWKI !!! naprawdę Punktualny zawsze znajdzie czas,fajna atmosfera;) Zawsze coś wyjaśni pokaże jest Najlepszy Polecam !!!!!
2016-08-15 | Damian Kokot | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. C
Ocena:


Serdeczne polecam pana Marcina Zarembę i jego kolegów po fachu dzięki którym prawo jazdy na "C"zdałem za pierwszym podejściem, bez dokupowania dodatkowych godzin. Instruktorzy są naprawdę rewelacyjni! Dzięki nim każdy poczuje się pewnie za kierownicą na trasie jak i na manewrach. Nauka z nimi to sama przyjemność. A sama szkoła Jazdy Kursant to najlepsza szkoła we Wrocławiu. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą zdać egzamin bezstresowo.
2016-08-12 | Daria Domańska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Jak jazdy to z p. Rafałem Pszczolińskim. Instruktor z ogromną wiedzą, dużym zaangażowaniem w swoją pracę i cierpliwością ( o co niestety coraz trudniej :) ). Praca z Panem Rafałem to ogromna przyjemność mobilizująca do systematycznej nauki do egzaminu. Gorąco polecam jazdy z tym instruktorem. Korzystając z okazji jeszcze raz bardzo dziękuję za przygotowanie Panu Rafałowi jak i również p. Adrianowi Wróblowi. P.S. Egzamin zdany za pierwszy razem dzięki tym Panom :)
2016-08-12 | Joanna Mida | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Dziś zdałam egzamin, mało tego nie napotkałam żadnych trudności. Nie udałoby mi się to gdyby nie Pan Zbigniew Kulpa, który w fantastyczny sposób przekazał mi swoją wiedzę i nauczył sensownie jeździć. Po egzaminie czuję się pełnoprawnym kierowcą, żadne skrzyżowanie mi nie straszne :))) Warto pojeździć więcej godzin i słuchać Pana Zbigniewa - drugiego takiego instruktora w Kursancie nie ma!! Dziękuję również Panu Zbigniewowi Zarębskiemu, który cierpliwie wyjeździł ze mną pierwsze godziny i pewnie nie raz najadł się strachu. Naprawdę fajnie jest być pod opieką tak wspaniałych instruktorów. Pozdrawiam, będę machać z drogi :))
2016-08-11 | Józef Szynkiewicz | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Chciałem bardzo podziękować za doskonałe przygotowanie do egzaminu na kat. C - Marcinowi Zarembie i jego współpracownikom oraz całej szkole KURSANT. Dzięki temu egzamin był tylko formalnością czułem się jakby to była kolejna godzina z kursu aż egzaminator z fotela spadł(dosłownie- ostre hamowanie) no i powtórzyła się trasa na jakich jeździłem podczas kursu. Jeszcze raz Wielkie Dzięki.
2016-08-11 | Ola | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT :) Daję 4/5 gwiazdek ze względu na wcześniejszego instruktora, który całkowicie nie miał podejścia do kursanta, choć widza ogromna oraz ze względu na sposób prowadzenia zajęć teoretycznych. Pan Edmund z zajęć teoretycznych niestety niczego mnie nie nauczył (jak i resztę grupy) bardzo ciężko szło klarowne przekazywane wiedzy. Dziękuję Panu MIRKOWI S., o którym wspomniałam powyżej, bo trochę mnie Pan nauczył, ale proszę pamiętać, że podniesionym głosem / krzykiem niczego się nie załatwi. A jest to ogromny stres dla kursanta. Wiele by tu pisać, ale nie ma sensu. Polecam jednak Panią EWĘ SAMUELS, z którą miałam przyjemność jeździć pod koniec swojej przygody z kursem, przygotowując się do egzaminu Państwowego. Pozytywnie nastawiona na każdego kursanta, ze spokojem podchodziła do wszystkich błędów i pomagała je eliminować. Zawsze znalazła czas na dodatkowe godziny. Polecam. Pozdrawiam, Ola.
2016-08-11 | Karolina Kałużyńska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jestem właśnie po zdaniu za pierwszym razem egzaminu państwowego w WORDzie. Chcę bardzo podziękować panu Sebastianowi Skrętkowiczowi za perfekcyjne przygotowanie do dalszych podróży, spokojne podejście oraz wiarę w moje możliwości. Dziękuje rownież panu Zbigniewowi za oblanie mnie z egzaminu wewnetrznego, to bardzo pomogło mi zrozumieć swoje błędy, poprawić je i nie stresować się tak na egzaminie państwowym :) Wszystko było perfekcyjnie i nie popełniłam ani jednego błędu :> dziękuje!
2016-08-11 | Justyna T. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Kursant i szczególnie NAJLEPSZEGO Instruktora we Wrocławiu - Pana Grzegorza Hałasa! Pan Grzegorz rewelacyjnie przygotował mnie do egzaminu państwowego - efekt? Prawo Jazdy zdane za pierwszym razem! :-) Rzetelnie i bardzo dobrze merytorycznie prowadzone lekcje! Świetny instruktor, który genialnie i bardzo konkretnie tłumaczy, jest cierpliwy i profesjonalny, absolutnie nie krzyczy! Dobry człowiek, któremu NAPRAWDĘ ZALEŻY, abyś zdał prawko za 1 razem! Panie Grzesiu, dziękuję raz jeszcze, że poszedł Pan ze mną na egzamin państwowy, dzięki czemu czułam opiekę i wsparcie, co zniwelowało mój stres do niemal zera! :-)
2016-08-11 | Wiktoria | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Na początku chciałabym podziękować najwspanialszemu, najlepszemu instruktorowi - Panu Grzegorzowi! Najlepiej na świecie przygotował mnie do egaminu! Wszystko w przemiłej atmosferze :) Oczywiście pełen prefesjonalizmu i super metody, które docierają nawet do tych ciężkich przypadków :-P Śmiało mogę polecić Szkołę Jazdy "Kursant"! A już tym bardziej instruktora - GRZEGORZA HAŁASA! Mam nadzieje, że poznał Pan już Wrocław ;-) I wie jak dojechać do domu autobusem z Brochowa :-P
2016-08-08 | Urszula Łomińska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Witam, jestem świeżo po ostatnim egzaminie. Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Także gorąco mogę polecić Szkołę Jazdy Kursant. Szczególne podziękowania dla mojego instruktora - Pana Mirka Wrony za profesjonalizm i przekazaną wiedzę, a także cierpliwość i miłą atmosferę. POLECAM
2016-08-07 | Kamil Chwastyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam instruktora Zbigniewa Kulpę. Doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Pan Zbigniew udzielił mi wiele rad bez które pozwoliły zaoszczędzić wiele stresu przed egzaminem oraz pieniędzy.Serdecznie dziękuje i polecam wszystkim którzy szukają najlepszego instruktora ;)
2016-08-06 | Andrzej Herman | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam panią instruktor Martę Brezdeń. Potrafi świetnie zmotywować i nauczyć. Cały kurs przebiegał w bardzo przyjaznej atmosferze. Wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem.
2016-08-05 | Bogusław Bednarczyk | Odbyte kursy: Kategoria D
Ocena:


Kurs w szkole jazdy "Kursant" na kat. D robiłem ponad dwa lata. Miałem wiele przerw spowodowanych problemami zdrowotnymi oraz kolizją kursu ze sprawami zawodowymi. Przy tak poszatkowanym kursie, nastawiałem się na problemy z egzaminami. Jednak instruktorzy, pomimo to dołożyli wszelkich starań, aby możliwie dobrze przygotować mnie do egzaminu praktycznego. Podziękowania dla p. Dariusza Świderskiego i całej ekipy instruktorów kat. D. To dzięki nim, egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem.
2016-08-03 | Celina T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym gorąco polecić instruktora Michała Kwaśnika. Lepszego nauczyciela nie można sobie wymarzyć. Wie jak podejść do człowieka, przekazuje kompletną wiedzę potrzebną do bezproblemowego zdania egzaminów. Jeszcze raz polecam i jeszcze raz Ci dziękuję Michał ;)
2016-08-03 | Magda Leszczyńska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam bardzo serdecznie mojego instruktora pana Grzegorza Halasa! Jestem po kursie b1, ktory rowniez przeprowadzal Pan Halas. Duza wiedza,zrozumienie, a przede wszystkim zaangazowanie, ktore sprawilo, ze oba egzaminy zdalam za pierwszym razem. Wszystkim wybierajacym sie na kurs do Kursanta polecam pana Grzegorza poniewaz profesjonalnie przekazuje wiedze, ktora owocuje sukcesem. Nie uczy jazdy na pamiec, lecz myslenia za kierownica. Aniol nie instruktor. Kazda godzina spedzona z Panem Grzegorzem to przyjemnosc, ktora przeklada sie na wzrost umiejetnosci prowadzenia samochodu. Egzamin wewnetrzny przeprowadzal Pan Tadeusz Bieda, ktory jest mistrzem w swoim fachu. Wszystkim serdecznie polecam. Do zobaczenia na drodze :)
2016-08-02 | Izabela O. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Witam, chciałabym podziękować i serdecznie polecić wszystkim pana Grzegorza Hałasa, jako że jestem transferem, miałam już kilku instruktorów, ale nikt nie dorównał temu instruktorowi kompetencjami i umiejętnościami nauczania. Pan Hałas jest bardzo cierpliwym i wesołym człowiekiem, przez co jazdy z nim były czystą przyjemnością. Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki i pomocy w pozbyciu się "kompleksu Wrocławia", dzięki czemu zdałam egzamin bez ani jednego błędu. Pozdrawiam Iza ;)
2016-07-28 | Karolina Orda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ogromne podziękowania dla Leszka Przestrzelskiego za najlepsze przygotowanie - polecam tego Pana! :) Egzamin zdałam za 1 razem :) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę Kursant wszystkim, którzy chcą zacząć kurs a szukają szkoły dla siebie. Cały kurs w luźnej atmosferze ale jednocześnie solidne przygotowanie do egzaminu i nie tylko. Do tego bardzo dobra lokalizacja, tuż przy WORDie i okolicy strefy egzaminacyjnej. Same plusy! Dziękuję bardzo za wszystko
2016-07-28 | Kamila | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałabym serdecznie polecić szkołą jazdy Kursant oraz podziękować najlepszemu instruktorowi Panu Robertowi Staszkiewiczowi, który doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego (który zdałam bez problemu za pierwszym razem) oraz do samodzielnej jazdy !
2016-07-28 | MACIEJ S. | Odbyte kursy: E/C
Ocena:


Witam ,25.07.16 zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy kat.E/c.Chcę na forum podziękować i polecić P.Instruktorów ,którzy przygotowali mnie do egzaminu.Trzem Krzyśkom -Juszkiewiczowi,Dąbrowskiemu ,oraz Porzuczkowi dziękuję za poświęcony czas i cenne uwagi ,dot.egzaminu .Pozdrawiam ,Maciek
2016-07-27 | Arletta Podgórska | Odbyte kursy: kurs kategorii B
Ocena:


Zdałam dziś egzamin praktyczny w WORDZIE, z calego serca mogę polecić szkołę jazdy "kursant" a szczególnie ogromne ukłony w strone pana Wojciecha, który pokazał mi fajne wskazówki na parkowania itp, dzięki czemu dzisiejszy egzamin okazał sie formalnością... Atmosfera na jazach była luźna, pan Wojtek jest cierpliwy i nie wywiera presji. W skali od 1 do 10 tą szkołę jazdy honoruje dziesiątką :)
2016-07-25 | | Odbyte kursy:
Ocena:


godzinki przejechane z panem Tomkiem i egzamin zaliczony wielkie dzięki pozdrawiam i polecam Łukasz M.
2016-07-25 | Kursant | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdane za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję p. Ewie Samuels i p. Jarosławowi Tomaszewskiemu :)
2016-07-20 | Agata Budziszewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym serdecznie podziękować i polecić przyszłym kursantom instruktora Artura Korka. Egzaminy w Wordzie zdałam za pierwszym razem, bez większego stresu. Jeszcze raz dziękuję i polecam szkołę jazdy kursant! :)
2016-07-20 | Grzegorz Haremza | Odbyte kursy: kurs kat.C
Ocena:


Witam.Dzisiaj zdałem egzamin na kat C,za pierwszym razem.chciał bym podziękować mojemu instruktorowi Marcinowi Zarembie 8-).Szkoła jest godna polecenia.Profesjonalna i miła obsługa. pozdrawiam
2016-07-20 | Piotr | Odbyte kursy: c
Ocena:


Zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę jeździłem z Marcinem Zarębą. Jazda bezpośrednio przed egzaminem łącznie z placem WORD i kilka cennych wskazówek trochę szczęścia i jest pozytywnie.
2016-07-18 | Hubert Słota | Odbyte kursy: Kat.C + przewóz rzeczy
Ocena:


Świetne przygotowanie do egzaminu na kat.C oraz przewóz rzeczy, wszystko zdane na pierwszym podejściem. Polecam
2016-07-18 | Kasia W. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam Panią Monike Turnal. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. U Pani Moniki jeździłam kilka godzin i czuje, ze daly mi one znacznie wiecej, niż 30h w innej szkole. Na prawdę polecam.
2016-07-15 | Maciej C | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zostałem skierowany na egzamin za przekroczenie 24pkt. Prawo jazdy kat B posiadam od ok 16lat. Poprosiłem KURSANTA o pomoc w przygotowaniu do egzaminu. Wykupiłem klka godzin jazdy z Panią EWĄ. Egzamin zdałem kilka dni temu bez żadnych problemów. Egzaminator miał chyba z 80lat, ale nie przeszkadzało mu to wcale w byciu upierdliwym i czepianiu się nawet najdrobniejszych szczegółów. Jednak wszystkie polecenia owego Pana były dla mnie jasne, a pułapki stosowane przez WORD w strefie egzaminacyjnej mnie nie zaskoczyły. Jeżeli ktoś znajdzie się w takiej sytuacji jak ja to polecam doszlolić się z KURSANTEM przed egzaminem, ponieważ nie ma opcji żeby z marszu zdać ten "specyficzny" egzamin. KURSANT ma również światną lokalizację (znajduje się tuż przy WORD), więc nie tracicie czasu na dojazd do strefy egzaminacyjnej. Dziękuję serdecznie pani EWIE za szybkie i skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu. Pozdrawiam Maciej
2016-07-14 | Maksymilian Sosnowski SM | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj (14.07.2016) zdałem praktyczny egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Mimo okropnej pogody i ulewnego deszczu wszystko poszło zgodnie z planem. Chciałem bardzo polecić instruktora Sebastiana Skrętkowicza i podziękować mu za wiedzę jaką mi przekazał. Znał odpowiedzi na wszystkie moje, nawet trudne, pytania. Pan Sebastian jest spokojny, wyrozumiały, bardzo miło nam się razem jeździło :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję! Dodam, że kilka godzin wyjeździłem także z Panią Moniką Turnu, która również ma bardzo dobre podejście do kursanta, a w jej aucie panuje zawsze nieskazitelny porządek i miła atmosfera :) Dzięki i pozdrawiam, Maksymilian SM.
2016-07-13 | Aleksandra Telesiewicz | Odbyte kursy: KAT.B
Ocena:


Bardzo ale to bardzo dziękuje Panu Grzeogorzowi Hałas za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego państwowego, egzamin zdałam dzis za pierwszym podejsciem. Pan Grzegorz udziela super rad, "dzieki niemu niegdy już nie zatrzymam sie na przestanku", goraco polecam spotkanie sie przed egzaminem, jest sie wyluzwanym i zdaje sie odrazu. Moj egzamin trwal 30 min ! Jeszcze raz goraco polecam !!!
2016-07-13 | Pawel Wojcik | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, jako instruktorów najbardziej mogę polecić 2: Zbigniewa Kulpę i Tadeusza Biedę. W wordzie zdałem za 2 razem, za pierwszym popełniłem błąd po 30+ minutach jazdy. Wydaje się, że jestem w miarę solidnie przygotowany do jazdy. Jestem zadowolony z profesjonalizmu. PS uważajcie idiotów z innych szkół, którzy wysyłają niegotowych kursantów, przede mną 5 osób nie wyjechało z Wordu, rekordzista oblał na górce....
2016-07-13 | Mariusz Kassan | Odbyte kursy: kategoria B+Automar
Ocena:


Super!!! jestem bardzo zadowolony z instruktora: Skrętkowicz Sebastian- nauczył mnie wszystkiego perfekcyjnie. Zdałem Word za 1 razem- wszystko co miałem na Egzaminie przerabiane wiele razy, Polecam serdecznie!!!
2016-07-11 | Krzysztof Urbaniak | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Z racji zakończenia kursu a także zdania egzaminu państwowego, chciałbym wyrazić swoją opinię dotyczącą szkoły nauki jazdy "Kursant". Swoją opinię pragnę oprzeć na osobie pani Marty Bredeń, która pełniącą funkcję instruktora, przygotowała mnie do roli przyszłego kierowcy. Podczas trwania nauki, pani Marta Bredeń wykazała się doskonałym podejściem pedagogicznym, a jej zaangażowanie i ogromna cierpliwość oraz wyrozumiałość pomogły idealnie przygotować mnie do egzaminu. Na zakończenie chciałbym jeszcze wspomnieć o egzaminie wewnętrznym i osobie pana Roberta Staszkiewicza, Którego powaga, rzetelność i celne uwagi przygotowały mnie na stres obecny podczas egzaminu państwowego. Pozdrawiam gorąco, zaś przyszłym kierowcą życzę powodzenia na egzaminie i szerokiej drogi.
2016-07-11 | Paweł Dunajko | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Dzisiaj zdałem Praktyczny Egzamin w WORDzie za pierwszym podejściem. Jeszcze nie tak dawno temu wydawałoby się to misją nierealną, bo po przejechaniu 2/3 z 30 godzin z kursu, zapowiadało się drugie tyle. Ale to co nierealne okazało się być w moim zasięgu. Wielka w tym zasługa Marty Brezdeń, bo kursy z nią, już teraz mogę to napisać, to było doskonałe przygotowanie się do praktycznych egzaminów, wewnętrznego a przede wszystkim państwowego. Uważam że to wielka zaleta mieć w swoim zespole takie osoby, które są profesjonalnie przygotowane i dodatkowo posiadają umiejętności interpersonalne w pracy z ludźmi, którzy bardzo często stają w sytuacji kompletnie dla nich nowej i jest to dla nich ogromne wyzwanie i stres. Umieć sobie z tym poradzić i dodatkowo jeszcze wyszkolić takie osoby na świadomych swoich umiejętności kierowców to wielka sztuka.
2016-07-11 | Patrycja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla OSK Kursant, a w szczególności dla Pana Sylwestra Butwickiego, dzięki któremu moja nierówna walka z wrocławskimi skrzyżowaniami zakończyła się sukcesem już przy pierwszym podejściu ;) Pan Sylwester to nie tylko rzetelny, zaangażowany i kompetentny instruktor, który jeździć nauczy nawet najbardziej opornego kursanta, ale i człowiek wyrozumiały, o wielkim poczuciu humory. Jazdy przebiegały bezstresowo w przemiłej atmosferze, były dla mnie czystą przyjemnością. Tydzień temu odebrałam swój dokument, a dzięki doskonałemu przygotowaniu samodzielna jazda nie jest dla mnie niczym strasznym ;) Dziękuję i pozdrawiam !
2016-07-09 | Marek | Odbyte kursy: Kat B.
Ocena:


Pragnę podziękować z całego serca Panu Tomaszowi Kujawskiemu za to w jaki sposób mnie przygotował do jazdy, jaki nawiązał kontakt ze mną. Bardzo dobry instruktor. Do pogadania, a kiedy trzeba to da po hamulcach, zwróci uwagę w kulturalny i uprzejmy sposób bez zbędnych nerwów - po to jest nauka jazdy.. Odpowie na wszelkie pytania dotyczące jazdy. Ponadto pragnę podziękować innym Instruktorom oraz Właścicielom Szkoły Jazdy KURSANT za cenne uwagi i wychwycenie błędów. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Dziękuje Im za poświęconą mi uwagę. Szkoła godna polecenia! :)
2016-07-09 | Marysia | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem! Denerwowałam się, ale powiedziałam sobie, że nie ma się czego bać! Przecież uczył mnie najlepszy instruktor pod słońcem Pan Grzegorz Hałas! Wspaniały człowiek, któremu nie brak humoru, umie trafić do każdego i jego pułapki pomagają przygotować się do egzaminu na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły oraz instruktora i na pewno każdy kto zapyta mnie o radę gdzie uczyć się jeździć podam numer do Pana Grzegorza! Dziękuję za naukę i super zabawę!
2016-07-08 | Natalia Gorczyca | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy kursant , szczególnie instruktora pana Grzegorza Hałasa. Egzamin zdany bez błędnie , dziękuję bardzo !!!!
2016-07-07 | Piotr Falkowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za 1 razem! Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Zbigniew Kulpa. Jestem mu niezmiernie wdzięczny. Potrafił trafić do mnie, nauczył mnie nie tylko jak zdać egzamin ale jak bezpiecznie jeździć w przyszłości. Co najważniejsze dzięki Panu Zbigniewowi nauczycie się myśleć na drodze! Pojawiają się opinie o szkole Kursant, że nie potrzebnie namawiaja instrukturzy na dodatkowe godziny, że uwala się na egz. wewnętrznym aby tylko naciągnąć na kasę. Ja doskonale wiem jak jeździłem po podstawowych 30h, doskonale wiem za co i dlaczego uwalałem wewnętrzne, nie byłem poprostu gotowy. Dodatkowe godziny, zamiany z innymi instruktorami, egzaminy przygotowały mnie do Państwowego egzaminu tak dobrze, że egzamin był łatwiejszy niż zwykła lekcja! Jeżeli skorzystacie z kursu w Kursancie, nie oszczędzajcie na dodatkach, warto, to kosztuje wiele mniej pięniędzy i stresu niż egz. państwowy. Warto też wziąć godzinę jazdy godzinę przed egzaminem, wtedy na egzaminie nie ma stresu i spięcia - to też była rada Pana Zbigniewa. ps. Dziękuję również Panu Tadeuszowi Biedzie, egzaminy z Panem są wyzwaniem, ale warto je podjąć bo najlepiej hartują na przyszłość. Pan Zbigniew nauczył mnie jeździć a Pan nauczył jak wykorzystać umiejętności i wiedzę w dużym stresie.
2016-07-06 | Janusz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jeszcze raz bardzo dziękuję szkole Kursant, a przede wszystkim Panu Tomkowi Woźniakowi za świetne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kat. B, zdanego za pierwszym razem!!! Pan Tomek to bardzo cierpliwy człowiek z odpowiednim poczuciem humoru, dzięki czemu lekcje upływały szybko w miłej i bezstresowej atmosferze. Na bieżąco zwraca uwagę na błędy popełniane przez kursanta, chwali postępy, a każdą lekcję skrupulatnie podsumowuje. Dzięki zaangażowaniu Pana Tomasza, świetnemu podejściu i umiejętności przekazywania wiedzy już na pierwszej lekcji jeździliśmy po mieście. Idąc na kurs nie miałem poleconego żadnego Instruktora, ale chyba lepiej nie mogłem trafić :) Polecam Pana Tomka Woźniaka każdej niezdecydowanej lub wahającej się osobie!
2016-07-06 | Joanna Sz. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałam bardzo gorąco polecić wszystkim najlepszego z instruktorów jazdy - Pana Krzysztofa Radwańskiego! Właśnie 2 dni - ku mojej wielkiej radości, ale i zdziwieniu - zdałam bezproblemowo egzamin praktyczny już w 2 terminie (1 termin oblałam ze względu na swoją brawurę ;) Pan Krzysztof jest osobą niezwykle kompetentną i zaangażowaną, ale przede wszystkim także wyrozumiałą i opanowaną, dzięki czemu pozbyłam się moich niemałych lęków za kółkiem i stałam się dość dobrym kierowcą, a nie sądziłam, że jest to w ogóle możliwe. Wielkie podziękowania (wraz z poleceniem) przesyłam również w stronę Pana Zbigniewa Kulpy, z którym miałam przyjemność jeździć kilkukrotnie. Jest bardzo wymagającym egzaminatorem wewnętrznym, ale faktycznie należy traktować to jako kolejne doświadczenie na drodze i przede wszystkim - skrócenie liczby egzaminów właściwych! Jeszcze raz dziękuję Panom i pozdrawiam!
2016-07-06 | Lipiec Maciej | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pan Grzegorz Hałas to bardzo dobry instruktor jazdy i dobry człowiek,dzięki niemu udało mi się wczoraj zdać egzamin państwowy,byłem do niego swietnie przygotowany gdyż 2 lata temu uczyłem się na kategorię B1 również z panem Hałasem.Gorąco polecam pana Grzegorza ponieważ jazda z nim to przyjemnosć a egzamin praktyczny to formalnosć :)
2016-07-06 | Ula | Odbyte kursy: B
Ocena:


Marta Brezdeń - najlepsza, najbardziej dokładna, najskuteczniejsza instruktorka w szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki Marcie w ogóle nie miałam się czym stresować. Polecam :)
2016-06-28 | Gosia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam OSK Kursant razy milion! Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdany za pierwszym razem! Wszystkie formalności załatwione bez żadnych problemów. Przemiła obsługa w biurze, do której można było się zwrócić z jakimikolwiek wątpliwościami i wszystko sprawnie zostało wyjaśnione. Szczególne podziękowania dla Pana Sebastiana Skrętkowicza! Jazdy były samą przyjemnością! Pan Sebastian jest wspaniałym instruktorem, który potrafi bezbłędnie przygotować kursanta do egzaminu. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły, informując na bieżąco o czynnościach wykonanych poprawnie, jak również o popełnionych błędach. Dzięki temu można od razu je przeanalizować i nie dopuścić do takich sytuacji w przyszłości ;) Pan Sebastian potrafi nawiązać mega dobry kontakt z uczniem, co powoduje, że nauka jazdy nie odbywa się w stresującej i napiętej atmosferze. Ponadto potrafił sprawić, że uwierzyłam w swoje możliwości! Dało mi to dużo motywacji i pewności siebie. Z całego serca polecam OSK Kursant oraz Pana Sebastiana! ;)
2016-06-27 | Jakub Dydyński | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Pana Grzegorza Hałasa i dziękuje za bardzo sprawnie odbyty kurs. Pan Grzegorz nauczył mnie poruszania się w ruchu drogowym oraz perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym podejściem. Udziela cennych rad oraz wskazówek pomagających w poprawnej jeździe, które na pewno będę pamiętał przez długi czas. Kurs został przeprowadzony w miłej i przyjemnej atmosferze. Jeśli zastanawiasz się nad tym jaką szkołę jazdy wybrać, wybierz Kursanta! :)
2016-06-27 | Joanna K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam duet Panów Zbigniewa i Tadeusza. To kompetentni, rzetelni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Dzięki nim egzamin w WORDzie okazał się tylko formalnością. Dziękuję obu Panom za poświęcony mi czas!
2016-06-25 | Arkadiusz | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Kurs prawo jazdy zdany za 1 razem bezbłędnie dzięki Pani Ewie Samuels, podchodzi profesjonalnie do każdego kursanta i dobrze wie gdzie jechać aby testować to czego jeszcze się nie opanowało. Bardzo wymagająca ale właśnie o to chodzi aby się nauczyć a nie sobie wyjeździć jazdy rekreacyjnie. Bardzo polecam.
2016-06-24 | Sandra Pakuła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłam kurs kategorii B w Kursancie pod opieką pana Zbigniewa Kulpy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najlepszy instruktor z jakim miałam przyjemność jeździć. Przedewszystkim jest bardzo profesjonalny co już samo w sobie jest ogromnym plusem. Jeżdżąc z nim czułam sie bezpiecznie juz podczas pierwszej jazdy. Dzięki jego poradom bardzo łatwo można opanować cały materiał a nawet jeśli ma się z czyms problem to w bardzo łatwy sposób potrafi przekazać wiedzę. Prowadząc kurs bardzo angażuje się aby umożliwić kursantowi jak najdogodniejsze terminy. Jest bardzo opanowany więc podczas jazd nigdy nie stresowałam się. Pan Zbigniew zawsze ćwiczy z kursantem wszystko do perfekcji więc jeśli usłyszy się od niego że jest się gotowym na egzamin to można być pewnym ze word to tylko formalność. Więc podsumowując mogę polecić Pana Zbigniewa z czystym sumieniem.
2016-06-23 | Tomek Bęben | Odbyte kursy: A2
Ocena:


Jeżeli chcesz, tak jak ja, zdać egzamin za pierwszym razem to z całego serca polecam szkołę jazdy KURSANT. Cierpliwi i profesjonalni instruktorzy wzorowo przygotują Cię do egzaminu, a jazdy z panem Zbyszkiem to była czysta przyjemność.
2016-06-23 | Olga Domina | Odbyte kursy: B
Ocena:


Przyszłam do szkoły Kursant z innego ośrodka i w 100% tego nie żałuje. Z polecenia poszłam do instruktora Zbigniewa Kulpe. Jest bardzo profesjonalny, odpowiedzialny i dużo rzeczy mnie nauczył, których nie wiedziałam z poprzedniej szkoły. Świetnie przygotował mnie do egzaminy państwowego, który zdałam za 1 razem. Bardzo mu dziękuje za cierpliwość i współprace! Również dziękuje wszystkim innym instruktorom Kursanta z którymi miałam przyjemność jeździć pod czas tak zwanych zamian. Jeżeli bym mogła cofnąć czas, to bym nie traciła go na inne szkoły, a bym od razu wybrała Kursanta. Pozdrawiam :)
2016-06-22 | Paulina M | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem, oba w 100% bezbłędnie!! Polecam OSK Kursant, a zwłaszcza podziękowania należą się dla Pana Sylwestra Butwickiego, świetnego instruktora, który wykazał ogrom cierpliwości przy uczeniu mnie wszystkich manewrów i zasad panujących na drodze i przygotowaniu do egzaminu. Przerobiliśmy wszystkie najtrudniejsze skrzyżowania we Wrocławiu, tak więc myślę, że bez problemu poradzę sobie w sama na drodze. Wszelkie błędy były analizowane oraz powtarzane do skutku, aż nie zrozumiem zasady jaka w danym przypadku obowiązuje. Pan Sylwek jest bardzo doświadczoną i kompetentną osobą, ale jest też wymagający ? wiadomo, to nie zabawa. Prowadzenie pojazdu w ruchu to ciągłe myślenie i analizowanie i przewidywanie sytuacji. Pan Sylwester zna wszystkie pułapki, które zaserwować mogą egzaminatorzy i mocno zostałam na wszystkie uczulona. Jak coś nie było jasne, od razu o tym mówiłam i moje wątpliwości były rozwiewane. Polecenia podczas jazdy wykonywane były tak jak na egzaminie, co pozwala oswoić się z państwowym sprawdzianem w WORD. Nie czułam wcale stresu, co było dla mnie mało zrozumiałe :D (no bo jak można nie stresować się egzaminem ?!?!) Cały egzamin przebiegł na luzie, bez nerwów. Podsumowując : polecam Pana Sylwestra i kurs w Szkole Jazdy Kursant!!
2016-06-22 | Robert Mertuszka | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właściwie mógłbym tylko napisać - instruktor p. Sebastian Skrętkowicz klasa sama w sobie, uzupełnić to wieloma wykrzyknikami i tyle. Ale to byłoby stanowczo za mało. Polecam wszystkim tego instruktora. Pan Sebastian to znakomity fachowiec, a ponadto człowiek cierpliwy, o wysokiej kulturze osobistej, jasno i precyzyjnie, najprostszymi metodami, tłumaczący zawiłości jazdy. Dziękuję Panie Sebastianie za cały kurs. Było super. P.S. Egzamin państwowy (teoretyczny i praktyczny) zdałem za pierwszym razem.
2016-06-22 | Paweł | Odbyte kursy:
Ocena:


2 miesiące przed egzaminem nie jeździłem,dużo rzeczy zapomniałem,wystarczyło kilka godzin dodatkowych z Panem Arturem,żeby zdać egzamin pozytywnie.POLECAM!!!
2016-06-21 | Karolina | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Polecam szkole Kursant, w ktorej teoria jak i praktyka odbywa sie na wysokim poziomie. Pani Ula blondynka :) prowadzila super ciekawe wyklady, ktore odbywaly sie w weekend, mimo tego, chetnie na nie jezdzilam. Moim instruktorem byl Pan Zbigniew Kulpa, kompetenta i konkretna osoba, ale tez bardzo wymagajaca, ktora stawia poprzeczke bardzo wysoko od samego poczatku. Daje cenne uwagi, kazdy blad jest zawsze analizowany, dlatego nie zdarzalo sie potem ich powtarzanie. Generalnie na kurs poszłam z obawą, że sobie nie poradze - nigdy wczesniej nie jezdzilam, natomiast jesli ma sie dobrego instruktora jak ja, nauka nie jest taka straszna :) Dziekuje Panie Zbyszku i do zobaczenia moze kiedys na drodze ;) Podziekowania kieruje rowniez do Pana Tadeusza Biedy (doswiadczonego i pelnego spokoju instruktora), u ktorego zdawalam egzaminy wewnetrzne, ich trasy nie nalezaly do latwych, natomiast to na plus, poniewaz potem żadne zadania egzaminacyjne nie stanowily dla mnie problemu. Egzamin faktycznie był dla mnie formalnością i zdałam za pierwszym razem.
2016-06-21 | Magdalena Michta | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant i instruktorkę Panią Magdalenę Nycz - cudowna! najlepsza! niesamowicie pozytywna, spokojna, zarażająca optymizmem i dająca kursantowi wiarę we własne możliwości. Po 12 latach przerwy (ukończyłam kurs, nie zdałam trzykrotnie egzaminu, uwierzyłam że nie dam rady) miałam kilka lekcji z Panią Magdą po których egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Pani Madzia poukładała mi w głowie tak, że czułam się dobrze przygotowana i niezestresowana. Przed samym egzaminem zaczęła ogarniać mnie panika, że nie panikuję ;) Te jazdy to była przyjemność, dziękuję za Twój czas! Pozdrawiam.
2016-06-21 | Basia M. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, u mnie teoria i praktyka (dzisiaj) za PIERWSZYM razem. Polecam Kursanta, a przede wszystkim panią Martę Brezdeń - jest bardzo miła, cierpliwa, sympatyczna, wymagająca i z poczuciem humoru. Dostałam wiele cennych wskazówek. SZCZERZE POLEAM
2016-06-19 | Marta G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zmagania z prawkiem zakończone sukcesem - polecam "Kursanta", szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza. Indywidualne podejście do każdego kursanta, poczucie humoru i przede wszystkim umiejętność wytłumaczenia działania skomplikowanych mechanizmów i innych magicznych procesów zachodzących w samochodzie w trakcie jazdy sprawia, że nauka staje się czystą przyjemnością. Niewyczerpywalne zapasy cierpliwości i widoczna radość z sukcesów ucznia też mają duży wpływ na szybkość przyswajania. Serdeczne dzięki! Włosy-wiatr i do przodu! ;)
2016-06-17 | Stanisław Kondrat | Odbyte kursy:
Ocena:


Podziękowanie .. Jest mi niezmiernie miło złożyć..serdeczne podziękowania Właścicielom "Kursanta" Panu Andrzejowi, Panu Sławomirowi-Instruktorom: Pani Magdalenie Nycz.za wspaniałą współpracą, naukę i ogromną wiedzę ,jednocześnie życzę dużo optymizmu..niech każdy dzień będzie powodem do zadowolenia...życzę powodzenia we wszystkim co Państwo robicie... Jeszcze raz serdecznie dziękuję . St.Kondrat
2016-06-16 | Mateusz Mąkosa | Odbyte kursy: Dodatkowe jazdy kat. B
Ocena:


Pani Ewa Samuels pomogła mi doszlifować moje zdolności prowadzenia pojazdu i dzięki temu zdałem go za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam serdecznie!
2016-06-15 | Krzysztof Banaszak | Odbyte kursy:
Ocena:


1. W trakcie szkolenia, jeździłem z 3ema instruktorami: TADEUSZ BIEDA, MONIKA TURNAU i ZBIGNIEW KULPA. Wszyscy są profesjonalistami, uczą znakomicie i polecam ich. Pan TADEUSZ BIEDA dużo podpowiada, więc początkujący kierowcy mogą spokojnie nie umieć różnych rzeczy i jeździć. Kiedy już ktoś sporo umie, to podpowiedzi nie zawsze służą, bo nie pozwalają zapomnieć, czyli nie pomylisz się, bo nie zdążysz - zawsze usłyszysz podpowiedź - a chyba najłatwiej uczyć się na błędach! Doskonale uczy parkować, bez jakichś głupich systemów! Pan Tadeusz nie krzyczy, ma bardzo zdrowe podejście do życia i jest bardzo zabawny! Pani MONIKA TURNAU może wydawać się służbistką, ale jest bardzo w porządku i umie rozmawia o poważnych rzeczach i o głupotach. Ma ładny śmiech. Jest świetna w swoim fachu i wydaje polecenia jak na egzaminie, to pomaga w mobilizacji i zrozumieniu różnych sytuacji na drodze, szczególnie wzmaga spostrzegawczość i patrzenie na znaki! Pan ZBIGNIEW KULPA, jest spokojny podczas jazdy, a po każdym dobrze wykonanym manewrze mówi "dobrze", "poprawnie", co bardzo motywuje od strony pozytywnej! To bardzo pomaga i daje pewność siebie. Gdyby nie Jego motywacja, sam w siebie nie uwierzyłbym. Na koniec jazdy przed egzaminem rzekł: "Gdybym nie miał wyboru i musiałbym postawić duże pieniądze, które gdzieśtam mam, np. 10 000 złotych, i obstawić czy zdasz, czy nie zdasz, to całą sumę oddałbym na to, że zdasz.. Bo umiesz jeździć.." Przypomina często o wolniejszej jeździe, żeby zdać egzamin. Gdy coś błędnie się zrobi, wraca od razu na to miejsce i tłumaczy jak zrobić to poprawnie i czemu to jest bez sensu podczas codziennej jazdy. Przygotowany jestem doskonale do jazdy na co dzień. To zasługa tych osób. Nie uczyli mnie tylko do egzaminu, ale do radzenia sobie w trudnych sytuacjach w jeździe na co dzień. 2. Polecam zacząć jazdy a w ich trakcie miarowo przerabiać płytę z testami, która bardzo pomaga. Gdyby ktoś szukał prawa o ruchu drogowym, tekstu ustawy, to można ją znaleźć tutaj: http://www.word.wroc.pl/images/dokumenty/prawo2.pdf Ja długo jej szukałem i tam rozwiałem wątpliwości..
2016-06-15 | Ania | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu, miłą atmosferę, cierpliwość i cenne wskazówki. Serdecznie polecam :)
2016-06-14 | Agnieszka Godlewska | Odbyte kursy: B oraz B1
Ocena:


Rekomendując naukę u świetnego instruktora, chciałabym jednocześnie podziękować za wspólnie odbyty, owocny kurs Panu Grzegorzowi Hałasowi. Wyrazy podziękowania za anielską cierpliwość, cenne rady oraz trafne wskazówki. Zarówno mój kurs B jak i B1 zakończył się sukcesem za pierwszym razem, co samo w sobie świadczy o efektywności nauczania Pana Grzegorza. Przyszłych kursantów przestrzegam, by nie kierowali się nazwiskiem Pana Grzegorza - na zajęciach nie ma miejsca na hałas, ani krzyk :) Panuje zamiast tego przesympatyczna atmosfera, dzięki której jazdy są przyjemnością samą w sobie :)
2016-06-14 | Szymon Kłodziński | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie zdałem prawo jazdy na kategorie B1. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu nauki.
2016-06-14 | Grzegorz Kucharski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Ukończyłem kurs z kat. B w Kursancie. Wybrałem poprzez polecenie na instruktora p.Grzegorza Hałasa. Pan Grzegorz bardzo szybko przekazał mi swoją wiedzę oraz doskonale wytłumaczył w jaki sposób poruszać się w ruchu drogowym. Wskazówki jakie dostałem od Pana Grzegorza podczas jazd i Pana Cezarego Karpińskiego podczas egzaminu wewnętrznego pozwoliły mi na zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam serdecznie tych instruktorów oraz Szkołę Jazdy ,,Kursant", ponieważ to dobry wybór.
2016-06-13 | Ela | Odbyte kursy:
Ocena:


wykupiłam kilka godzin w Kursancie i zdałam! pomimo tego że kurs robiłam ponad 5 lat temu. szkoła warta polecenia, zwłaszcza p. Ewa :)
2016-06-13 | Magdalena Łubińska | Odbyte kursy: B
Ocena:


10/10 serdecznie polecam Panią Instruktor Ewę Samuels! Wyjeździłam z ową przesympatyczną Panią niecałe 5 godzin i dziś zdałam państwowy egzamin praktyczny! Każdemu będę polecać Panią Ewę :-)
2016-06-11 | Jan B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Pomimo dużej przerwy zdałem za pierwszym razem, głownie dzięki nauce panów Cezarego Karpińskiego, Zbigniewa Kulpy (polecam u niego egzamin wew.) oraz pani Ewy Samuels, cała trójka naprawdę profesjonalna.
2016-06-08 | Bogumił Prochera | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat.D
Ocena:


Profesjonalnie. Serdecznie polecam i dziekuje instruktorom. Darek Świderski.Krzysztof Kalinka i p.Stasiu . Zdałem za pierwszym razem
2016-06-08 | Damian Strzelecki | Odbyte kursy: kat. C +kwlifikacja
Ocena:


Polecam tą szkołę.Odbywałem kurs na kat C oraz kwalifikacje.Bardzo dobrze nauczają instruktorzy.Dawali wiele ciekawych wskazówek na przyszłość ,by sprawnie i bezpiecznie radzić sobie na drodze.Polecam ;)
2016-06-08 | Oliver Stania | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem własnie kurs na kategorie B. Chciałbym podziękować "Kursantowi", a w szczególności Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Praktyczny zdałem za pierwszym razem . Polecam gorąco szkołę jazdy "Kursant".
2016-06-07 | Robert Trud | Odbyte kursy: c
Ocena:


Polecam instruktora kat C Marcina Zarebe, z czarnego MANa , przygotowywał mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem a dziś zapisuje się na kolejny kurs bo warto się doksztalcac w szkole jazdy Kursant bo wszystko idzie szybko i sprawnie. pozdrawiam i polecam
2016-06-07 | JOANNA WASILEWSKA | Odbyte kursy: B automat
Ocena:


Chciałabym bardzo podziękować panu Sebastianowi Skrętkowiczowi mojemu wspaniałemu instruktorowi, który mnie nauczył jeździć poświęcając wiele godzin abym uwierzyła w siebie i swoje możliwości przy kierowaniu autem.Jest instruktorem który z zaangażowaniem poświęca się swojemu zawodowi,jest zawsze uśmiechnięty i ma anielską cierpliwość do kursantów, widać że kocha to co robi i to się przekłada na umiejętności kursanta, który jak JA zdałam egzaminy państwowe za Pierwszym razem!!!!Uczenie się jazdy pod opieką takiego instruktora jakim jest Pan Sebastian to czysta przyjemność i wspaniała przygoda, którą długo będę wspominać z uśmiechem na twarzy:) Polecam szkołę KURSANT z czystym sumieniem i dziękuję Paniom z biura obsługi za miłą i profesjonalną obsługę:)Pozdrawiam serdecznie Joanna
2016-06-06 | Dajana | Odbyte kursy: B
Ocena:


Baaaardzo polecam instrukotora p. Artura Korka!Podczas kursu miałam wielu instruktorów, ale żaden nie zdołał nauczyć mnie tyle co Artur (jeżeli coś nie wychodziło to wracaliśmy na to samo miejsce i powtarzaliśmy, jeżeli czegoś nie wiedziałam to mi tłumaczył).Miał cierpliwość (jak o czymś zapominałam to na spokojnie mi przypominał) jak coś robiłam dobrze to mnie chwalił,a podczas moich wybuchów desperacji :D podnosił na duchu :)Żałuję tylko ze nie trafiłam na niego od początku, bo na prawdę świetnie mnie przygotował do egzaminu państwowego, który zdałam ZA PIERWSZYM RAZEM!! :):):):)
2016-06-06 | Cezary Luszczewski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Az szkoda ze zdalem tak szybko, bo chetnie pojezdzilbym jeszcze z Panem Krzysztofem Borkowskim. Sama radosc :)
2016-06-06 | Ola Ciemierzewska | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Chciałabym z całego serca podziękować i polecić przesympatycznego instruktora Pana Krzysztofa Lippika. Jest to najlepszy instruktor pod słońcem. Dzięki niemu z łatwością zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Daje bardzo cenne uwagi, jest cierpliwy, z poczuciem humoru :D. Zawsze na jazdy chodziłam pozytywnie nastawiona i mijały one w świetnej atmosferze. Dzięki niemu nie boję się jeździć. Na egzamin poszłam świetnie przygotowana praktycznie bez żadnego stresu. Pan Krzysztof ma znakomite podejście do kursantów, potrafi podtrzymać na duchu i można otrzymać od niego wielkie wsparcie. Nigdy nie pozwala się poddać i bardzo motywuje. Poza tym zawsze omawia dokładnie i na spokojnie błędy, które zostały popełnione podczas jazd dlatego później się już nie zdarzają. Musiał się ze mną dużo namęczyć a mimo to zdałam wszystko za pierwszym razem więc jego skuteczność jest nieoceniona :D. Ogromnie dziękuje za wszystko Najlepszy Instruktorze!!!! Jestem mile zaskoczona także samą szkołą jazdy Kursant. Wszystkie formalności można tam bardzo szybko i skutecznie załatwić. Jest miła i uprzejma obsługa, która wytłumaczy spokojnie nawet największe wątpliwości. Szkoła ma jeszcze jeden duży plus, jest praktycznie obok Wordu więc nie trzeba jeździć przez całe miasto :)
2016-06-06 | Mateusz Śliwka | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukonczylem kurs z kat. B w OSK Kursant. Kiedys robilem tutaj kurs na B1, wiec ponownie wybralem bez zastanowienia instruktora p. Grzegorza Hałasa. I tym razem kurs przebiegł pomyślnie, Pan Grzegorz w doskonały sposób przekazywał swoją wiedzę, a wskazówki jakie zostały udzielone mi przez Panią Ewę Samuels podczas egzaminu wewnętrznego pozwoliły na zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem. Trwał on tylko 26minut. Serdecznie polecam Kursanta i instruktorów Pana Grzegorza i Panią Ewę.
2016-06-05 | Asia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca chciałabym polecić Pana Leszka Przestrzelskiego. Jest to rewelacyjny instruktor, niezwykle cierpliwy, z poczuciem humoru. W sposób bardzo przystępny potrafi przekazać swoją wiedzę. Ma znakomite podejście do kursantów. Nauka pod okiem Pana Leszka była czystą przyjemnością, a każda jazda przebiegała w świetnej atmosferze. Pan Leszek fachowo przygotował mnie do egzaminu i pomógł mi uwierzyć w swoje możliwości. Bardzo dziękuję NAJLEPSZY INSTRUKTORZE ! :)
2016-06-03 | Kamil Pakosz | Odbyte kursy: A
Ocena:


Super! Egzamin kat. A zdany za pierwszym razem! Jeśli kurs na motor, to zdecydowanie polecam pana Zbigniewa! :)
2016-06-03 | Martucha | Odbyte kursy: b
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym razem(teoria i praktyka)Bardzo dziekuje panu Mirkowi Soczawa i polecam.Bardzo bardzo dziekuje!!!!!
2016-06-03 | Diana Ch. | Odbyte kursy: C
Ocena:


Szkoła godna polecenia:) W biurze miła obsługa, strefy egzaminacyjne opanowane do perfekcji więc i egzamin zdany za pierwszym razem. Podziękowania za cierpliwość dla Pana Ryszarda Nowaka :D
2016-06-03 | Milena | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałabym podziękować i polecić instruktora Adriana Wróbla, dzięki któremu zdałam egzamin i juz niedługo będę się mogła cieszyć samodzielną jazdą samochodem. Adrian jest wymagającym instruktorem, ale też bardzo cierpliwym. Tłumaczy błędy i sprawdza je przy następnym spotkaniu, tak, żeby sie nie powielały więcej. Nauczył mnie parkować, co miałam okazję sprawdzić na egzaminie ;) Adrian, bardzo bardzo dziękuję i polecam Cię jako instruktora!
2016-06-01 | Gabriel Adamczyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy "Kursant" a w szczególności instruktora KRZYSZTOFA RADWAŃSKIEGO. Pełen profesjonalizm, cenne uwagi i miła atmosfera skutkowały zdaniem egzaminu na prawo jazdy za pierwszym razem! Dziękuję!
2016-06-01 | Monika Wilczek | Odbyte kursy: B
Ocena:


W 100 % polecam. P. Sylwester Butwicki - bardzo dobry instruktor. Dzięki niemu jazda jest dla mnie przyjemnością, nie boję się jeździć , a sytuacje drogowe nie są mi straszne :) W bardzo dobry sposób przekazuje wiedzę, a każda godzina jazdy z nim nie jest stracona - nie ma opcji żebyś czegoś nowego się nie nauczył/a. Niespełna miesiąc po odebraniu prawka bezproblemowo przejechałam ponad pół Polski - to tylko dowód na to, że zostałam naprawdę dobrze przygotowana do poruszania się po drogach :)
2016-05-30 | Piotr | Odbyte kursy: B
Ocena:


W szkole jazdy Kursant zetknąłem się z kompetentymi i cierpliwymi instruktorami, potrafiącymi przygotować zarówno do opanowania kryteriów ocenianych podczas egzaminu państwowego, jak i do bezpiecznej jazdy w miejskiej dżungli jako samodzielny kierowca. Mogę polecić pana Tomasza Woźniaka, który był moim głównym instruktorem. Zajęcia teoretyczne mogłem rozpocząć niedługo po zapisaniu się do szkoły. Po ich ukończeniu szybko można przejść do praktycznej nauki jazdy. Dodatkowym plusem szkoły Kursant jest bliskość WORD-u, co usprawnia poznawanie rejonu, w którym zdaje się egzamin. Lekkim minusem jest stopień wyeksploatowania niektórych samochodów (odczuwalny przy nauce operowania gazem i sprzęgłem podczas ruszania). Skrupulatność egzaminatorów wewnętrznych dorównuje (jeśli nie przewyższa) wymaganiom egzaminatorów WORD-u ? niektórych może to irytować, ale ostatecznie zdobyte doświadczenie ułatwia podejście do egzaminu w ośrodku. Państwową teorię i praktykę zdałem za pierwszym razem. Czekając na wydanie dokumentów skorzystałem z jazdy dodatkowej, by bez stresu przećwiczyć trasę z domu do pracy, korzystanie z parkingów piętrowych itd., co również polecam świeżo upieczonym kierowcom.
2016-05-28 | Grzegorz Pióro | Odbyte kursy: B
Ocena:


100% POLECAM! Najpierw kurs z Ś.P. Panem Buczakiem, dokończony z Panem Radwańskim. EKSTRA! Gość potrafi przygotować do egzaminu Państwowego, człowieka który 7 lat jeździł bez prawka (i ma swoje nawyki), 4 godziny wystarczyły żebym zmienił swoje przyzwyczajenia i zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę w WORDzie. Kolejne moje kursy w Kursancie to będą C+E i kurs na taksiarza. POLECAM, WRÓCĘ DO WAS :)
2016-05-27 | Marcjanna M. | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciałam tu podziękować bardzo serdecznie Arturowi Korkowi za te zaledwie dwie lekcje, łącznie sześć godzin, a dzięki którym w końcu udało mi się zdać egzamin. Podchodziłam siedem razy do jazdy, i mimo kilkudziesięciu spędzonych za kółkiem godzinach wszystko kończyło się wynikiem negatywnym. Dopiero po jeździe z Arturem (która był przeprowadzona bardzo profesjonalnie, ba! Miałam objaśnione wszystko bardzo dokładnie, każda sytuacja na drodze była poddawana analizie, a ja nie uczyłam się tego na pamięć) wszystko poszło jak trzeba! Polecam bardzo serdecznie, jeśli zależy Wam na jak najszybszym zdaniu. Nie mam co prawda możliwości porównania z innymi instruktorami z tejże szkoły jazdy, gdyż sama miałam nauki w Opolu i Prudniku, jednakże jestem pewna, że to będzie dla wielu osób dobry wybór. Pozdrawiam!!
2016-05-26 | Magdalena | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuję Panu Krzysztofowi Borkowskiemu za cierpliwość i w 100% polecam szkołę :-)
NAWIGACJA


NEWSLETTER










ZAPRASZAMY NA VIDEO BLOGI

Nauka jazdy - Filmy instruktażowe
Kursy zawodowe - Filmy instruktażowe


RZETELNA FIRMA

POLECAMY!

Ośrodek doskonalenia techniki jazdy
Dźwigi Wrocław
Operator dźwigów samojezdnych
Otrzymaliśmy status super osk
Wrocławska Szkoła Jazdy

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe  |