Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2014-09-30 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam P. inst. Tomasza Woźniaka. Bardzo dużo się od niego nauczyłem, dawał bardzo dobre rady. Kompetentny, z poczuciem humoru. Łączy przyjemne z pożytecznym. Tłumaczy wszystkie błędy, pokazuje wszystkie sztuczki Wordu (np. nie zamyka drzwi - pali się kontrolka).
2014-09-30 | Beata W. | Odbyte kursy: katb
Ocena:


Bardzo dziekuja p.Leszkowi Przestrzelskiemu za wszystkie godziny jakie wyjezdzilam z nim w trakcie mojego kursu. Polecam Wam wszystkim.
2014-09-29 | Piotr K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam pana instruktora C. Karpińskiego, bardzo miły człowiek a przy tym świetny nauczyciel. Nauka z Nim poskutkowała bezproblemowym zdaniem zarówno egzaminu wewnętrznego jak i państwowego za pierwszym razem!
2014-09-29 | Ola Kołodziej | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz jazdy z Jakubem Radlińskim, w trakcie nauki panuje miła atmosfera a sam instruktor jest bardzo profesjonalny, potrafi wszystko jasno i dobrze wytłumaczyć.
2014-09-29 | Sławek T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem kurs na kat. B i zdałem za pierwszym razem (teorię i praktykę) :) Co prawda musiałem dokupić trochę dodatkowych jazd - nie byłem przedtem pewien że mi się uda. Ale jeśli się przyłoży, to jest prosto :) Moim instruktorem był pan Karpiński Cezary, bardzo polecam - przemiły, wesoły, z dobrym nastawieniem. Czasami trochę za bardzo podpowiada... ale to tylko na dobre wychodzi :) Generalnie dzięki niemu myślę zdałem właśnie za pierwszym razem. Poza tym polecam też bardzo pana Sylwestra Butwickiego - na jego jazdach zawsze panuje bardzo lekka i wesoła atmosfera, można się wyluzować (miałem z nim kilka jazd).
2014-09-28 | Gosia | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkole kursant, instruktorzy w porzadku i egzaminy zaliczone! A to najwazniejsze. Pozdrawiam pana Arka
2014-09-28 | Tomasz Koksanowicz | Odbyte kursy: 1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z wykupionych dodatkowych godzin . Moim instruktorem był Pan Jakub Radliński
2014-09-27 | Piotrek | Odbyte kursy: Kat.C
Ocena:


Polecam szkolenie z instruktorem Ryszardem Nowakiem na kat.C, ponieważ instruktor ten jest cierpliwy, wyrozumiały, a podczas szkolenia informuje i zwraca szczególną uwagę na istotne elementy na jakie trzeba uważać podczas egzaminu państwowego. Dzięki temu zdałem egzamin za pierwszym razem co jest najlepszą rekomendacją!!!
2014-09-27 | Sławek | Odbyte kursy: kat. A
Ocena:


Zacznę od tego, że trudno jest obiektywnie ocenić szkołę KURSANT, nie mając porównania z innymi szkołami. Mogę tylko napisać, co mi się podobało a co nie. Wykłady prowadzone przez seksowną blond babeczkę (niestety nie pamiętam imienia ani nazwiska). Pełen profesjonalizm, talent pedagogiczny, punktualność i znakomita wiedza na temat przepisów ruchu drogowego. Trochę za bardzo straszy egzaminem - w rzeczywistości nie jest aż tak źle. Jazdy z panami:Zbyszkiem i Grzegorzem. Pozdrawiam obydwóch. Podchodzą do kursanta spokojnie, bez nerwów i zapewniają bezstresowe lekcje. Różnice w podejściu do nauczania są niewielkie i obydwaj są godni polecenia. Trochę krytyki o samym placu manewrowym. Można by poprawić jakość nawierzchni. Oprócz tego na placu jest ciasno bo służy zarówno kursantom na kat A jak i B. Jak tylko na placu pojawi się kilka samochodów, można kręcić tylko ósemki i wolny slalom. Ogólnie jestem zadowolony z poziomu nauczania i z czystym sumieniem mogę polecić szkołę innym.
2014-09-26 | marcin wroniak | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


profesjonalne szkolenie dzięki dla Jakuba Radlińskiego.polecam wszystkim.marcin w.
2014-09-25 | Wiesława Szymanek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla mojego instruktora Tadeusza Biedy, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za 1-wszym razem. Gorąco polecam tego instruktora , jest cierpliwy, wyrozumiały,profesjonalny i rzetelny. Duże zasługi ma również p.Zbyszek i p.Magda ; ich cenne uwagi i wiara we mnie pozwoliły mi dołączyć do grona szczęśliwych kierowców. Dziękuję i pozdrawiam :)
2014-09-25 | Dominik | Odbyte kursy: Prawo jazdy B
Ocena:


Pewnie i za pierwszym razem zdałem egzamin praktyczny, zawdzięczam to wszystko ośrodkowi szkolenia kierowców Kursant. Niecierpliwie czekałem na wykłady które przychodziłem z ciekawością bo ciąle dowiadywałem się konkretnych i przydatnych rzeczy. Szczególnie mój wynik zawdzięczam instruktorowi, a mianowicie Bartoszowi Majewskiemu. Pełen profesjonalizm! Cierpliwość drogą do sukcesu.. Ten pan jest naprawdę bardzo cierpliwy co przełożyło się na wynik pozytywny podczas egzaminu Teoretycznego jak iPraktycznego. Podczas jazdy nie panuje "sztywna" atmosfera . Pan Bartosz jest otwarty na rozmowy. Można porozmawiać z nim "młodzieżowo" Bez wahania po raz drugi wybrał bym właśni tę szkołę .GORĄCO POLECAM .!
2014-09-25 | Patrycja Nowysz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem i to po 30 min! To wszystko dzięki pomocy Roberta Staszkiewicza! Najlepszy instruktor pod Słońcem. Gdyby nie on, prawko robiłabym do tej pory ;) Z całego serca polecam! Dużo śmiechu, zabawnych sytuacji ale i ogrom przydatnej wiedzy. Pozdrawiam Panie Robercie! Patrycja N.
2014-09-25 | Edwart Kozik | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Jakub Radlinski polecam Tego instruktora poniewaz ma ogromna wiedze jest cierpliwy i wyrozumialy wszyscy moi znajomi uczacy sie u Jakuba i w szkole Kursant maja jak najlepsza opinie poleca wszystkim pozdrawiam
2014-09-25 | Barbara Ryglowska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdalam egzamin praktyczny za pierwszym razem i to tylko dlatego, ze mialam wielkie szczescie trafiajac na Roberta Staszkiewicza po nieudanych 30 godzinach jazdy z innym instruktorem. Jestem absolutnie zadowolona z profesjonalizmu Roberta, wspanialego bo niekonwencjalnego poczucia humoru i nadprzyrodzonych zdolnosci motywacyjnych. Gdyby nie Robert to z pewnoscia jezdzilabym nadal rowerem. Mysle ze Robert reprezentuje nadzwyczajna osobowosc i jest w stanie wyszkolic kazda osobe aby z przyjemnoscia, bez obaw i bezpiecznie kierowala pojazdem i zdala egzamin praktyczny za pierwszym razem. Robert jest zarabistym instruktorem ktorego wszystkim polecam! Jest rowniez tak wspaniala osobowoscia, ktorej nie da sie zapomniec! Zolwik Robert! Do zobaczenia we Wroclawiu!
2014-09-24 | Daniel Ptasinski | Odbyte kursy: kat. b
Ocena:


Witam po kilku jazdach dodatkowych zdałem w końcu egzamin w wordzie, zawdzięczam to instruktorowi Majewskiemu Bartłomiejowi. pozdrawiam Daniel P.
2014-09-24 | Anna Kozłowska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Bartosza Majewskiego !!!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie. Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie, posiada niezwykłą umiejętność przekazywania wiedzy oraz tłumaczenia sytuacji na drodze, cierpliwy, opanowany:), motywuje do pracy, w sytuacjach zwątpienia dodaje sił. Dziękuję za naukę, śmiech i łzy, pozdrawiam!!!
2014-09-23 | Karol | Odbyte kursy: jazdy dodatkowe B Automat
Ocena:


U Sebastiana Skretkowicza wykupiłem kilka godzin dodatkowo. Jest to człowiek, który umie szanować kursanta i jego czas. Wyjeździłem z nim każdą godzinę co do minuty, a jeśli się nie udało - odpracowywaliśmy na następnych zajęciach. Pas ruchu z którym miałem problemy w innej szkole ,nauczył mnie w 30 min bez potrzeby stosowania żadnej wyszukanej, skomplikowanej metody. Umie w przystępny sposób przekazać metody bezpiecznej dynamiczniej jazdy a jednocześnie zwrócić uwagi na pułapki egzaminacyjne Wrocławia (nietypowe miejsca). Bardzo milo wspominam czas spędzony na dodatkowych jazdach ,które przyniosły mi wiele korzyści i dały przekonanie, że sobie poradzę. To czego nie umiał mnie nauczyć mój instruktor w 30 godzin jemu udało sie w 10. Bardzo cierpliwie potrafi tłumaczyć , nauczył mnie innych technik jazdy i placu, których nie miałem opanowanych w innej wiodącej szkole . Jego wrodzony spokój i profesjonalizm, sprawiał że jeździło mi się z przyjemnościa i bez stresu.POLECAM. Dobrze zainwestowana kasa Lepiej pojeździc 5 godzin wiecej niz zdawac po kilka razy. Sebastian DZIEKI
2014-09-21 | Aleksandra Kowalska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam p. Jakuba Radlińskiego !!! Niezwykle profesjonalne podejście i praktyczne wskazówki. Polecam.
2014-09-20 | Kornelia | Odbyte kursy:
Ocena:


Kurs odbyłam w inej szkole jazdy, potem egzamin praktyczny byl dla mnie straszny i nie ukrywam pare raze nie zdałam, zrobiłam miesiąc przerwy i trafiłam do kursanta do pana Grzegorza Hałas, przekazał mi on wiedze z którą bez problemu zdła egzanim praktyczny! Ciesze się bardzo, że właśnie w taki sposób potoczyły się dalsze losy moich zmagań z robieniem prawka. Jeżdździło się bardzo przyjemnie, miła atmosfera i bardzo dobrze przygotowanie!!! Polecam!!!!
2014-09-20 | Andrii Mandziuk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Dzisiaj zdałem za pierwszym razem... Obcokrajowiec, który mieszka w Polsce od dwóch lat zdał egzamin praktyczny za pierwszym razem!!! Swoje dzisiejsze zwyciężstwo chcę poświęcić swojemu instruktorowi, przyjacielowi i "bratu" Robertowi Staszkiewiczu. Dziękuję mu za cierpieliwość, za wiarę we mnie i za "kopa w dupę";) Jesteś najlepszy, Robercie! Gorąco polecam wszystkim OSK Kursant i Roberta Staszkiewicza!
2014-09-19 | Roksana Szmaj | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona z kursu, Pan Grzegorz Hałas potrafi nauczyć jeździć każdego i przede wszystkim-zmusza do myślenia. Nie obyło się bez sprowadzenia na ziemię na przystanku, ale to już chyba pozostanie tradycją :) miła i wesoła atmosfera umilała jazdę, świetne poczucie pana Grzesia nie pozwoliło mi się nudzić :)bardzo gorąco polecam szkołę jazdy kursant i Pana Grzegorza Hałasa!
2014-09-19 | Klaudia B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dobra Szkoła Jazdy, miła atmosfera oraz instruktorzy. Polecam Wszystkim! :-)
2014-09-17 | Joanna Staroszczyk | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Zdalam egzamin za pierwszym razem, teoretyczny i praktyczny. Bardzo chcialam podziekowac pani Ewie Samuels, ktora byla moja instruktorka. Dzieki niej moj egzamin panstwowy poszedl szybko i bez problemu. Bardzo dziekuje.
2014-09-17 | Ania W. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Wykłady interesująco prowadzone(wykładowcy zaangażowani oraz sympatyczni). Jestem bardzo zadowolona z mojego instruktora- p.Krzysztof Wiewiór - porządne szkolenie, zaangażowanie, chęć dopracowania szczegółów oraz dobra atmosfera do nauki. W miarę elastyczne godziny zajęć, nie trudno było się umówić(w weekendy również). Pozytywne wrażenie również po jazdach z innym instruktorami- wszyscy świetnie wykonują swoją pracę. Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Co ważne, jazdy w dużej części odbywają się po trasie egzaminacyjnej, co sprawia, że można dobrze się z nią oswoić. Myślę, że Kursant ma tak naprawdę niewielką konkurencję a dobre opinie o nim się potwierdzają. Polecam.
2014-09-17 | Malwina D. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam już za pierwszym razem!Szczególne podziękowania kieruje do bardzo cierpliwego i profesjonalnego instruktora, którym był Jerzy Zastawny.Jazdy z nim to była czysta przyjemność :)
2014-09-16 | Marcin Grzybowski | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Szkolenie sprawnie i bez żadnych zgrzytów. Instruktor, Pan Ryszard Nowak, rzeczowy i konkretny. Elastyczne godziny jazd, dobrze tłumaczone zagadnienia techniczne. Polecam:)!
2014-09-16 | ola n. | Odbyte kursy: b
Ocena:


Egzamin zdalam za pierwszym razem. Przygotowywał mnie do niego pan Grzegorz Hałas. Jest bardzo miłym człowiekiem, u czasie jazd nie brakuje mu poczucia humoru, dzieki czemu nauka szybko wchodzi do głowy. Polecam!
2014-09-14 | Alina Pluta | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Polecam wszystkim OSK Kursant. W szczególności instruktora Roberta Staszkiewicza,który jest wspaniałym ,ciepłym człowiekiem.Potrafi przekazać wiedzę jest cierpliwy,wyrozumiały,spokojny zaangożowany w wyszkolenie Kursanta.Zwasze potrzymywał mnie na duchu i wierzył że dam radę Dzięki Robert!!! :)
2014-09-13 | Mariusz Dąbrowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właśnie zdałem egzamin praktyczny. Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi Grzegorzowi Jasińskiemu. To dzięki niemu zdałem ten egzamin. Panu Grzegorzowi zawdzięczam profesjonalne przygotowanie. A wszystko w miłej i pełnej humoru atmosferze. Lekcje jazdy to była sama przyjemność. Teraz samodzielna jazda samochodem to duży komfort dzięki dobremu przygotowaniu. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam jazdy z Panem Grzegorzem.
2014-09-12 | Anna Szymczyk | Odbyte kursy:
Ocena:


Dziękuję serdecznie panu Zbyszkowi Kulpie za życzliwe towarzystwo, pełne i żywe zaangażowanie w każdą jazdę, szczegółowe i nieraz wyrysowane z najciutszymi detalami niezmordowane wyjaśnienia dotyczące techniki jazdy oraz w efekcie za poprowadzenie wyboistą drogą do pomyślnego zdania egzaminu za pierwszym razem; panu Tadeuszowi Biedzie za najeżone pułapkami, urozmaicone trasy, a także panu Cezaremu Karpińskiemu za pogodę ducha i kojący wpływ na skołatane kursanckie nerwy. Nie sposób wylecieć spod troskliwych skrzydeł pana Zbyszka bez dopracowanych i wyszlifowanych umiejętności radzenia sobie w miejskiej dżungli.
2014-09-12 | Marek K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałem egzamin. Za pierwszym razem. Dziękuję panu Krzysztofowi Wiewiórowi za bardzo doskonałe przygotowanie. Polecam tego instruktora!!! Dobrze przygotowuje pod względem egzaminu i przyszłej jazdy,można z nim swobodnie podyskutować i czasem się pośmiać :) Jest on doświadczonym profesjonalistą i widać że zależy mu na nauczeniu oraz przygotowaniu do bezpiecznej,bezkolizyjnej. Jeszcze raz polecam pana Krzysztofa Wiewióra z OSK Kursant i dziękuję!!!
2014-09-10 | marek plominski | Odbyte kursy:
Ocena:


witam serdecznie pragne podziekowac instruktorce Kasience za dobra szkole jazdy za jej wytrzymalosc dla takiego ucznia jak ja,za to jak potrafi poprawnie nauczyc i wytlumaczyc wszystkie bledy jakie popelnilem w czasie nauki jazdy.przyszlym kursantom bardzo polecam pania Kasie.Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
2014-09-09 | Angelika Anger | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałam państwowy egzamin prawa jazdy :D i to za pierwszym razem. Dziękuje Panu Jakubowi Radlińskiemu który cierpliwie, wymagająco i z humorem przygotowywał mnie do egzaminu :) mimo tego, że jakiś manewr się nie udał Pan Jakub zawsze motywuje do dalszej nauki i postępu. Bardzo zachęcam do ropoczęcia kursu kat. B w szkole KURSANT jak i jazd z Panem Jakubem.
2014-09-09 | Krystian Sudoł | Odbyte kursy: B, A
Ocena:


Witam, W szkole KURSANT zrobiłem kursy na kat. B i A. Kategorię B zdawałem na starych zasadach 4 lata temu. Bardzo dobrze wspominam instruktorkę, panią Magdę N. Egzamin zdany za 1 razem bez najmniejszych problemów. Tydzień temu zdałem egzamin na kategorię A, również za pierwszym razem. :) Na kategorii A jeździłem z Panem Grzegorzem i 2 jazdy miałem z panem Zbyszkiem. Obu instruktorów polecam, Grzegorz czasami mało mówi ale jak się go podpyta kilka razy o problemy, bądź wątpliwości odnośnie zadań egzaminacyjnych lub jazdy to na pewno będziecie w stanie zwiększyć swoje szanse na egzaminie. Z Zbyszkiem też dobrze jeździ się po mieście, szybko i dobrze tłumaczy źle wykonane manewry na drodze. Obaj mają dużo cierpliwości do kursantów, którym nie idzie na początku, co miałem okazję doświadczyć na placu manewrowym. Pozdrawiam Krystian
2014-09-08 | Konrad Gęsicki | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, Właśnie zdałem państwowy egzamin praktyczny. Nie dokonałbym tego gdyby nie Pan Robert Staszkiewicz - instruktor szkoły KURSANT. Pan Robert to profesjonalista, ma niesamowity kontakt z ludźmi, potrafi dokładnie wytłumaczyć zaistniałe sytuacje na drodze. Jest wymagający ale naprawdę uczy perfekcyjnej jazdy. Doskonale czyta ludzi i naprawdę można mu zaufać w kwestii przygotowania do egzaminu. Dziękuję, pozdrawiam i przede wszystkim POLECAM każdemu!!! :)
2014-09-06 | Paulina Biźnia | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


w dniu 5.09.2014 dumnie dołączyłam do grona kierowców zdając egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem ! Wszystko to za sprawą najlepszego instruktora w Kursancie pana Jakuba Radlińskiego, to on wszystkiego od podstaw mnie nauczył cechuje się wielką cierpliwością i zaangażowaniem w postępy kursanta, służy pomocą co jest najważniejsze oraz zna strefę egzaminacyjną na wylot, co zmniejsza stres na egzaminie. Dobrze wyuczone podstawy oraz ćwiczenia za kierownicą to recepta na zdany egzamin! Miłą atmosferę i dyspozycyjność to znajdziemy w KURSANCIE. Moja przygoda z tą szkołą jazdy i z panem Jakubem dobiegła końca, a Twoja może się rozpocząć! Do czego gorąco polecam!
2014-09-06 | Agnieszka B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dzisiaj zdany egzamin praktyczny kat B. Polecam szkołę i instruktora Pana Janusza Lorenza bardzo profesjonalna,skuteczna nauka, a przy tym mądry człowiek, świetny dydaktyk.Agnieszka B.
2014-09-04 | Marcelina | Odbyte kursy: B2
Ocena:


Od mojego kursu minęło już kilka miesięcy, od egzaminu 4 miesiące. Chciałabym jeszcze raz polecić instruktora, z którym miałam przyjemność uczyć się postępowania na drodze - pana Zbigniewa Kulpę! To właśnie teraz, kiedy sama pokonuję wiele kilometrów, widać, że dostałam od pana Zbyszka solidne podstawy do tego, by samodzielnie jeździć samochodem i nosić dumne miano kierowcy! Nie boję się wsiąść do samochodu, niestraszne mi parkowanie, dłuższa trasa... Powoli wypracowuję własną technikę jazdy i cały czas się uczę. Dzięki Panu Zbigniewowi jeżdżę bezpiecznie i pewnie, co potwierdzają rodzina i znajomi. Jeszcze raz dziękuję za naukę, dobre słowo i troskę!
2014-09-04 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Chciałabym polecić instruktora TOMASZA WOŹNIAKA. Jest on bardzo dobrym, wymagającym, cierpliwym i doświadczonym instruktorem, posiadającym duże poczucie humoru dzięki czemu jazdy mijają szybko i w bardzo miłej atmosferze. Świetnie przygotowuje do egzaminu. Dzięki czemu egzamin nie jest straszny, zaskakujący ani stresujący, bowiem Pan Tomek świetnie do tego przygotowuje. Krótko mowiąc najlepszy instruktor !!!
2014-09-03 | Kasia Wsół | Odbyte kursy: B1 i B
Ocena:


Super szkoła, polecam wszystkim. Szczególnie Pana Tomka Wożniaka, wspaniały instruktor.
2014-08-31 | Aldona P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła wybrana przeze mnie z polecenia i ja również polecam ją wszystkim - zdałam przy pierwszym podejściu zarówno teorię jak i praktyczny. Instruktorzy bardzo mili, nie krzyczą, gdy się zrobi błąd, wytłumaczą, pożartują. Chciałam bardzo podziękować za cierpliwość, naukę i wsparcie w chwilach zwątpienia ;) panu Tomkowi Woźniakowi, z którym uczyłam się jeździć oraz pozostałym instruktorom, z którymi również miałam okazję się uczyć - panu Grzesiowi Hałasowi oraz panu Sylwestrowi Butwickiemu. Każdy z nich wykazywał się dużą dozą humoru i cierpliwości, co bardzo cenię :). Jeśli miałabym wybierać szkołę jazdy po raz drugi, na pewno wybrałabym Kursanta :)
2014-08-31 | Małgorzata URBANEK | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Jestem już po zdanym egzaminie praktycznym do którego przygotowywał mnie Pan Grzegorz HAŁAS ze szkoły "KURSANT". Dziękuję Panu Grzegorzowi za profesjonalne podejście, cierpliwość, opanowanie, wyrozumiałość, poczucie humoru.Popełniane prze zemnie błędy były od razu analizowane i to ja musiałam sama wyjaśnić czemu zrobiłam to tak a nie inaczej. Ta nauka przyniosła efekty w zdanym egzaminie ale i nie tylko bo nauczyło mnie analizowania- przewidywania sytuacji na drodze.Jeżeli ktoś z osób czytających ten wpis ma zamiar zdawać na prawo jazdy to POLECAM, POLECAM, POLECAM Pana Grzegorza.
2014-08-30 | Jakub Wrona | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Gorąco polecam Szkołę Jazdy KURSANT oraz instruktora Jerzego Nalepę. Zdałem za pierwszym razem kilka dni temu. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Pan Jerzy jest bardzo fachowy i dokładny, a przy tym uprzejmy i potrafi rozluźnić atmosferę w kryzysowych sytuacjach ;)
2014-08-29 | Joanna Bednarska | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam wszystkim. Dobra szkoła i dobrzy instruktorzy, a najlepszy Pan Bartek Maniara. Uczy rzetelnie i w tempie dopasowanym do ucznia.
2014-08-29 | Kamila D. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam wszystkim tę szkołę. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, co zawdzięczam mojemu instruktorowi- Panu G. HAŁASOWI, który świetnie mnie do niego przygotował. Zajęcia odbywały się w bardzo miłej i wesołej atmosferze. Pan Grzegorz potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć i ma dużo cierpliwości. Jestem baaardzo zadowolona z nauki z super instruktorem Panem Hałasem. Dziękuję i pozdrawiam :)
2014-08-28 | ALEKSANDRA RYBARCZYK | Odbyte kursy: kurs kategori B
Ocena:


26 sierpnia miałam egzamin państwowy praktyczny,zdałam za pierwszym razem!!!!chciałabym podziękowac mojemu instruktorowi panu Sebastianowi Skrętowiczowi za, profesjonalne przygotowanie mnie do ukończenia tego kursu,jest bardzo cierpliwym i rzetelnym instruktorem !!!polecam wszystkim bardzo serdecznie.Z podzękowaniem Ola
2014-08-28 | anna g. | Odbyte kursy: b
Ocena:


Witam polecam jazdy z Bartłomiejem Majewskim,od dłuższego czasu próbowałam zdać egzamin w wordzie ale niestety egzaminy kończyły się wynikiem negatywnym.Wykupiłam kilka dodatkowych godzin w kursancie i od razu efekty były:)W końcu mam prawo jeździć samochodem.Polecam szkołę jazdy kursant każdemu kto w końcu chce zdać:)
2014-08-27 | Piotr S. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Dzisiaj zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy praktyczny Dziękuje B.Majewskiemu za rzetelne przygotowanie do egzaminu Polecam OSK Kursant oraz instruktora B.Majewskiego
2014-08-27 | Daniel Traczyk | Odbyte kursy: b
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę kursant. Bardzo dziękuję i również polecam instruktora - Ryszarda Kończaka. Nie dojść że wesoły, bardzo dobrze uczy (egzamin zdany za pierwszym razem), można pożartować, zero stresu. POLECAM w 100% !
2014-08-26 | Antek S. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Egzamin teoretyczny zdany bezbłędnie za pierwszym razem, egzamin praktyczny bezbłędnie i to przed czasem dzięki mykowi z wyprzedzaniem. Polecam OSK KURSANT i instruktora B. Majewskiego. Pytajcie o czarne renówki najlepsze auta w szkole :F
2014-08-25 | Tomasz Żukowski | Odbyte kursy: kurs kat b
Ocena:


Własnie dzisiaj rano zdawałem prawo jazdy w Wordzie i zdałem za pierwszym razem korzystając z okazji chciałbym podziekować panu Zbigniewowi Kulpie oraz Sebastianowi Skretkowiczowi za cierpliwosc oraz za rzetelne przygotowanie do egzaminu państowego
2014-08-25 | Maciej Lipiec | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie dziś zdałem egzamin państwowy na kategorię B1. Sukces ten zawdzięczam Panu Grzegorzowi Hałasowi. Jest on nie tylko dobrym instruktorem ale i wspaniałym doradcą życiowym. Ma on doskonałe podejście do kursantów i potrafi świetnie wyjaśniać sytuacje na drodze.Serdecznie pozdrawiam szkołę jazdy kursant i pana Grzegorza.
2014-08-23 | Agnieszka Sosnówka | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdecydowanie polecam OSK KURSANT. Jezdziłam ze świetnymi instruktorami- TADEUSZEM BIEDĄ I ZBYSZKIEM KULPĄ, których szczerze polecam. Korzystając z okazji chcę podziękować mojemu instruktorowi Tadeuszowi, za wyrozumiałość, cierpliwość i cudowną atmosferę w jakiej odbywało się moje szkolenie. Dzięki Panu dołączyłam do grona kierowców. Pozdrawiam serdecznie- było bardzo miło :)
2014-08-23 | Izabela Kaleta | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szczerze polecam szkołę Kursant! Egzamin zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Robertowi Staszkiewiczowi za okazaną cierpliwość (gdyż początki były trudne) miłą atmosferę i motywowanie mnie bo to dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Robert Staszkiewicz doskonale potrafi przekazać swoją wiedzę i umiejętności, jest kompetentny, rzetelny i bardzo profesjonalnie wykonuję swoją pracę. Życzę każdemu żeby trafił na tak fantastycznego instruktora. Dziękuję!!!!
2014-08-23 | Kinga Krzyżoszczak | Odbyte kursy: B
Ocena:


GORĄCO POLECAM INSTRUKTORA PANA JAKUBA RADLIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEBYŁ ZE MNĄ CAŁY KURS PODSTAWOWY + JAZDY DODATKOWE. EGZAMIN PAŃSTWOWY ODBYŁ SIĘ BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI, ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM. CZUŁAM SIĘ DOBRZE PRZYGOTOWANA DO NIEGO, A INSTRUKTOR BYŁ ZE MNĄ DO OSTATNICH MINUT... PAN JAKUB CECHUJE SIĘ DUŻYM ZAANGAŻOWANIEM W PRACĘ, CIERPLIWOŚCIĄ JAK I RÓWNIEŻ POCZUCIEM HUMORU CO ROZLUŹNIA ATMOSFERĘ I UMILA KAŻDĄ LEKCJĘ. Polecam egzamin w miarę możliwości w sobotę rano. Jest mniejszy ruch, a człowiek bardziej wyluzowany. Tak od siebie... Młody instruktor to nie znaczy, że mniej doświadczony, wręcz przeciwnie! A do tego posiada dużą kulturę osobistą. Sprawia, że kurs staje się rzeczą wyjątkową. Pozdrawiam i polecam ! ;)
2014-08-23 | Patryk Lisowski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuje bardzo OSK Kursant za świetne przygotowanie do egzaminu państwowego , ale chciałbym też bardzo podziękować mojemu instrukotrowi Jakubowi Radlińskiemu za cierpliwości i przygotowanie mnie do egzaminu, który zdałem za 1 razem. Polecam tego instruktora :)
2014-08-22 | Aleksandra B | Odbyte kursy: B
Ocena:


Państwowe egzaminy: teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem! Wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi, którym jest Pan Sebastian Skrętkowicz. Spokojny, rzetelny, cierpliwy. Doskonale zapoznaje z całą strefą egzaminacyjną i wyjaśnia wszystkie wątpliwość przyszłych kierowców. 30 godzin z Panem Sebastianem upłynęło w miłej i wesołej atmosferze. Serdecznie polecam !!! :)
2014-08-20 | Tomasz D. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Egzamin Teoretyczny i Praktyczny Państwowy zdane za pierwszym razem. Polecam instruktora Ryszarda Kończaka. Co trzeba to wytłumaczy, cierpliwy, wesoły, jednym słowem najlepszy instruktor.
2014-08-19 | Maciek | Odbyte kursy: Kategoria A
Ocena:


Egzamin na kat. A zdany dzisiaj za pierwszym razem. Polecam jazdy zarówno z p. Zbyszkiem, jak i Grzegorzem. Cierpliwi, rzeczowi, spokojni - naprawdę dbają o to, żebyście podeszli do egzaminu dobrze przygotowani i pewni siebie. No i jeszcze trzeba wspomnieć, że Panie, które ogarniają sprawy administracyjne też są bardzo pomocne. Pozdrawiam i dzięki za kurs.
2014-08-14 | Roman | Odbyte kursy: C
Ocena:


egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Ryszard Nowak przygotowal mnie bardzo dobrze. na placu wjechałem wszędzie bez poprawek, a sposób w jaki uczy jazdy w terenie, umozliwil mi bezstresowe wykonanie każdego polecenia egzaminatora. krotko mowiac, egzaminator nie zaskoczyl mnie prawie niczym. polecam.
2014-08-14 | Miriam Karpińska | Odbyte kursy: kat A2
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant. Dzięki kompetentnym, cierpliwym i sympatycznym instruktorom udało mi się zdać egzamin bez większych problemów. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.
2014-08-13 | Natalia T. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant, a zwłaszcza instruktora Grześka Jasińskiego. Cierpliwy, opanowany, świetnie przygotowany merytorycznie - potrafi obrazowo wytłumaczyć nawet trudne sytuacje czy manewry, a do tego na jazdach zawsze była miła atmosfera. Dzięki niemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :)
2014-08-12 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkołę jazdy kursant, a szczególnie instruktora Pana Tomasz Okręglickiego. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego, dzięki niemu byłam pewna siebie i zdałam egzamin, mimo, że początki nauki były trudne :)
2014-08-12 | Kajetan | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy KURSANT szczególnie instruktora Tomasza Woźniaka. Egzamin zdany bez problemów za pierwszym razem :)
2014-08-12 | Maciek | Odbyte kursy: B1, B,
Ocena:


Witam. Dzięki Panu Tomkowi Woźniakowi zdałem egzamin za pierwszym razem bez najmniejszego problemu. Ponadto Pan Tomek ma ogromne poczucie humoru, co gwarantuje miłą atmosferę przez pełne trzydzieści godzin, które przyjdzie wam spędzić za kierownicą ;) POLECAM
2014-08-11 | Mateusz G | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant, szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza. Bardzo pozytywny, kompetentny i rzetelny instruktor. Dzięki niemu udało mi się zdać po wielu nieudanych próbach w innej szkole.
2014-08-10 | Agnieszka Janiszyn | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, profesjonalnie i na temat! W przygotowaniach do samego egzaminu pomagał mi Pan SYLWESTER BUTWICKI, dzięki niemu zdałam egzamin praktyczny za drugim razem! Bardzo dobry instruktor, doświadczony i skupiony na pracy a przy tym przemiły. Gorąco polecam tego instruktora!!!
2014-08-09 | Piotr L. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jazdy z panem Cezarym Karpińskim to była czysta przyjemność - dzięki jazdom doszkalającym z nim udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam.
2014-08-08 | Stefan M | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Szkołę "KURSANT" a w szczególności Instruktora Cezarego Karpińskiego. Egzamin zdany za pierwszym razem.
2014-08-08 | Marta | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Bardzo, baaaardzo polecam Pana Sylwestra Butwickiego! To świetny instruktor o niebiańskiej cierpliwości, w 100% skutecznych metodach i przesympatyczny, konkretny i uczciwy człowiek. Pomógł mi wyjść z impasu po bezowocnym szkoleniu z innym instruktorem, podtrzymywał na duchu, wspierał kiedy już traciłam wiarę, że się w ogóle nadaję na kierowcę. To instruktor, który uczy myśleć, rozumieć co się robi za kierownicą- nie podaje "magicznych" metod radzenia sobie na placu czy na mieście. W sumie dopiero z nim zaskoczyłam o co tak naprawdę chodzi w wielu manewrach i nagle się okazało, że się da. Miałam wielkie szczęście, że do niego trafiłam. Nie wiem, jak by wyglądała moja historia gdyby nie Pan Sylwek. Bardzo dziękuję za wkład pracy i za serdeczne podejście do mnie!
2014-08-08 | Aśka | Odbyte kursy:
Ocena:


Po nieudanym kursie w innej szkole znalazłam się na jazdach doszkalających w Kursancie ? miałam to szczęście, że trafiłam do Pana Piotra, wymagający instruktor ale niezwykle profesjonalny, cierpliwy, opanowany i zawsze uśmiechnięty. W bardzo krótkim czasie pomógł mi przyswoić o wiele więcej wiedzy niż mi przekazano w poprzedniej szkole. Wynik mówi sam za siebie, egzamin zdany. Polecam szkołę Kursant a przede wszystkim Pana Piotra :)!
2014-08-07 | Łukasz Piechowicz | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Polecam jako instruktora Jakuba Radlińskiego dzięki niemu zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem bez żadnych problemów.Egzaminator nie był w stanie mnie zagiąć.
2014-08-07 | Mariusz Wojtczak | Odbyte kursy: c+e
Ocena:


egzamin zdany za pierwszym podejściem,instruktorzy znają się na robocie
2014-08-07 | Asia H. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Gorące podziękowania dla Leszka Przestrzelskiego za Jego trud, cierpliwość, pracę, zaangażowanie i wiarę we mnie od początku do końca. Moja droga w Kursancie była dość kręta i nie należała do tych najłatwiejszych do przejścia, ale dzięki Leszkowi cały kurs wspominam bardzo miło, w kategorii bardzo fajnej przygody, z dobrym zakończeniem :) To tylko i wyłącznie dzięki Tobie Leszku będę mogła za parę dni odebrać ten ?mały kawałek plastiku?, o który moja walka (jak dobrze wiesz) była zażarta do samego końca, kosztując mnie tym samym wiele trudu, nerwów, a czasem nawet łez... Jestem świadoma, że nie byłam łatwym ?przypadkiem? do nauki, ale cierpliwość, spokój i opanowanie Leszka odniosły pełen sukces, pomimo że inni nie raz krytykowali boleśnie, odbierając wiarę w siebie. Wszystkim wątpiącym i małej wiary z całego serca polecam Leszka Przestrzelskiego, którego śmiało można nazwać cudotwórcą ;) Pozdrawiam.
2014-08-07 | Katarzyna Wasieńko | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin zdany za pierwszym podejściem ! Jestem zadowolona, że wybrałam szkołę jazdy KURSANT ! Dziękuję p. Leszkowi Przestrzelskiemu za świetne przygotowanie Mnie do egzaminu. Jazda w świetnej atmosferze. Instruktor godny polecenia ;)
2014-08-07 | Julia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. To główna zasługa Pana Mirka Soczawy- wymagającego, ale przesympatycznego człowieka, który starannie wyłapywał wszelkie błędy i niedociągnięcia, a jednocześnie potrafił świetnie rozluźnić atmosferę w aucie. Miałam także przyjemność jeździć z Panem Robertem Staszkiewiczem. Pan Robert wyczulił mnie na pułapki egzaminacyjne, był bardzo wymagającym instruktorem z dużym poczuciem humoru :) Lekcje z oboma Panami będę wspominać bardzo miło.
2014-08-07 | Katarzyna Kasprzak | Odbyte kursy: Kat.B
Ocena:


Podziękowania dla instruktora Piotra Nowickiego za cierpliwość i wyrozumiałość. Za to, że umiejętnie wyłapywał chwile nieuwagi,zwracał uwagę na potencjalne sytuacje kolizyjne oraz dodawał odwagi i pomagał w momentach zawahania. Początki były trudne, ale dzięki Niemu udało się zapanować nad sprzęgłem i zdać egzamin za pierwszym razem.
2014-08-06 | Jan Harasimowicz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam wszystkim OSK Kursant :) Egzamin zdany za pierwszym razem, za co dziękuję bardzo serdecznie przede wszystkim Panu Krzysztofowi Wiewiórowi, który podczas mojej nauki czepiał się najmniejszych detali, dzięki czemu na egzaminie sobie doskonale z tym wszystkim poradziłem :) Pozdrawiam i polecam
2014-08-05 | Matuszak Dominika | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny po raz pierwszy, dzięki Jakubowi Radlińskiemu, którego uważam za niezwykle kompetentną i sympatyczną osobę. Polecam wszystkim powyższego instruktora i życzę miłych jazd w Szkole Jazdy Kursant:)
2014-08-04 | Agata Olszowy | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Szkoła KURSANT to szkoła godna polecenia każdemu, kto chce jeździć jak zawodowy kierowca i do tego bezpiecznie i "z głową". W szczególności polecam instruktora- Roberta Staszkiewicza, który jest wspaniałym człowiekiem. Jego zaangażowanie w wyszkolenie kursanta jest ogromne, niejednokrotnie podnosił na duchu w gorszych momentach kursu. Jego plan szkolenia jest prowadzony od A do Z, a będąc na egzaminie nie było takiego miejsca w którym się z nim nie znalazłam i szczegółowo przeanalizowała. Na egzamin poszłam doskonale przygotowana, co spowodowało zdaniem za pierwszym razem. Jednym zdaniem: Robert Staszkiewicz to najlepszy instruktor jakiego poznałam i polecam go każdemu. Wspaniały ciepły człowiek, który wspiera i pomaga ludziom, a nie tylko wykonuje swoją prace. ;)
2014-08-04 | Piotr S. | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Egzaminy zdane za pierwszym razem, co jest zasługą trzech instruktorów: - Eryka Dobrochowskiego (pierwsze godziny kursu); - Zbigniewa Kulpy i Tadeusza Biedy (obaj Panowie współpracują ze sobą przygotowując kursantów bezpośrednio do egzaminów). Szczególnie polecam panów Zbigniewa i Tadeusza, których doświadczenie i profesjonalne podejście do instruktażu sprawia, że egzaminy państwowe stają się jedynie przyjemnym i bezstresowym ukoronowaniem nauki.
2014-08-02 | Justyna | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Jako kolejny zadowolony KIEROWCA dołączam się do wszelkich pozytywnych opinii na temat szkoły Kursant. Prawko zdałam za pierwszym razem, plastik już w kieszeni więc nic tylko jeździć. Wszystko dzięki ogromnemu zaangażowaniu i pomocy p. Zbigniewa Kulpy. Jest to instruktor który bardzo profesjonalnie podchodzi do tego co robi, od początku współpracy zasady są jasne-odpowiedni efekt końcowy. Ja nigdy wcześnie nie jeździłam samochodem, a pod koniec kursu jazda sprawiała mi radość i satysfakcję. Parkowanie równoległe?- bardzo proszę , zawracanie w wąskim wjeździe?- bardzo proszę, w lewo na kolizyjnych skrzyżowaniach ? - nie ma sprawy.. Mój instruktor parokrotnie wysyłał mnie na jazdy do innych instruktorów, co naprawdę także dużo daje. Najczęściej jeździłam z p. Tadeuszem Biedą- i tu również należą się ogromne podziękowania. Egzamin wewnętrzny u p. Tadzia zdałam za pierwszym razem i jedyne co mogę powiedzieć to że był dużo trudniejszy niż właściwy w WORDZIE, co również miało wpływ na to że do WORDU poszłam tylko raz!:) Cóż jeszcze mogę dodać, jeśli komuś zależy na rzetelnym przygotowaniu do jazdy i nie chce być stałym klientem WORDU , to niech zapamięta te dwa nazwiska: Zbigniew Kulpa i Tadeusz Bieda. gwarantuję że będziecie zadowoleni! Pozdrawiam!:)
2014-08-01 | Jakub T. | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Szczerze polecam szkole Kursant. Co prawda organizacyjnie szkola niektore rzeczy moze jeszcze poprawic, bo momentami wkradal sie chaos (ocena 4+), to pozostale elementy byly juz bardzo dobre. Znakomite wyklady (ocena 5-) prowadzone przez zwawa blond pani (nie pamietam niestety nazwiska). No i swietny instruktor Bartosz Majewski (ocena 5). Mysle, ze ma on predyspozycje do tego zawodu, dlatego nie dziwi mnie, ze ma srednia zdawalnosc w tym roku wyzsza nawet niz srednia w Kursancie. P.S. Egzamin teoretyczny (polecam testy na www.zdamyto.com) i praktyczny zdany za pierwszym razem.
2014-07-31 | Magdalena Kwiatek | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. B
Ocena:


Polecam wszystkim Szkołę Jazdy "Kursant", a w szczególności instruktora Bartosza Majewskiego, który jest zaangażowany, cierpliwy i kompetentny. To dzięki niemu mam już prawko w kieszeni! Pozdrawiam
2014-07-31 | Kwiatkowksi Jakub | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Witam bardzo jestem zadowolony ze szkoly jazdy kursant. Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki obydwa egzaminy zdałem za 1 razem ! Polecam takze instruktora Bartosza Majewskiego poniewaz jest cierpliwy oraz przygotowuje kursantów do egzaminu profesjonalnie. Pozdrawiam .
2014-07-30 | Sylwester Storczyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, w szczególności Pana Sylwestra Butwickiego. Pan Sylwester jest wymagającym, ale zarazem cierpliwym instruktorem. Ma to bezpośrednie odzwierciedlenie w zdawalności będących pod jego opieką kursantów. Również mi, dzięki Jego wskazówkom, udało się bezstresowo przebrnąć przez egzamin państwowy, Pozdrawiam ;)
2014-07-30 | Marcin Tomczak | Odbyte kursy: B
Ocena:


No cóż dodać, oba egzaminy za 1 razem,zaczynałem u Pana Dobrochowskiego, kończyłem u Pana Tadeusza Biedy. Dziękuję Panu Tadeuszowi za cenne lekcje i przygotowanie do egzaminu praktycznego. Profesjonalista w 100%, jeśli Ktoś chce zdać, powinien przejść przez ręce Pana Tadeusza. Pozdrawiam
2014-07-30 | Kasia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłam cały kurs prawa jazdy w innej szkole.Nie czułam się na siłach,żeby zdać egzamin.Postanowiłam wziąć sobie dodatkowe godziny,które potraktowałam jako inwestycję w siebie. Koleżanka poleciła mi Pana Zbyszka, który wyprowadził mnie na prostą. Łuk, parkowania, zawracania, wyprzedzanie i jazda na trudnych skrzyżowaniach- to wszystko nauczył mnie ogarniać właśnie Pan Zbyszek. Dużą zasługę w tym całym procesie miał również Pan Tadeusz ?dziękuje za profesjonalizm i cenne wskazówki. Zdecydowanie warto powierzyć swoją przyszłość za kierownicą instruktorom, którzy nie tylko uczą jak zdać egzamin, ale również, jak bezpiecznie i z zamysłem poruszać się po drogach. Zdobycie prawka to dopiero wstęp do osiągnięcia faktycznych umiejętności trudnej sztuki kierowania samochodem i przede wszystkim ponoszenia odpowiedzialności nie tylko za siebie ale wszystkich uczestników ruchu.To nie są puste słowa :) Jestem po egzaminie praktycznym - zdany za pierwszym razem, tak samo jak teoria. Naprawdę z czystym sumieniem (i na 100%) polecam!
2014-07-29 | Marcin Korzybski | Odbyte kursy: jazdy dodatkowe
Ocena:


Miałem przyjemnosc skorzystać z wiedzy i doświadczenia trójki instruktorów(p.Ewy,p.Jerzego i p.Tadeusza). Przeprowadzili mnie przez proces dokształcania w profesjonalny, rzetelny i wyczerpujący tematykę spos?b a wszystko to w miłej i bezstresowej atmosferze. Bardzo państwu dziękuje i pozdrawiam. Polecam wszystkim Marcin Korzybski.
2014-07-26 | Emilia Feier | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Witam, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem, a to wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi Sebastianowi Skrętkowicz, który zawsze we mnie wierzył, mimo mojej małej pewności siebie i mimo wielkiemu zestresowaniu jakie mi towarzyszyło. Jest osobą cierpliwą (a do mnie miał wręcz anielską cierpliwość:) ), wyrozumiałą i bardzo spokojnie tłumaczy. Jego profesjonalizm i ogromne zaangażowanie przyczyniło się do mojego sukcesu, do tego miła atmosfera sprawiała, że stres był dużo mniejszy! Gorąco dziękuje i polecam jazdy z Panem Sebastianem!
2014-07-25 | Maciej Pazdan | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Polecam wszystkim zainteresowanych zrobieniem prawa jazdy szkołę jazdy Kursant, jak i instruktora Bartosza Maniarę. Kursy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Wszystko było tłumaczone powoli i stopniowo, aż opanowywałem dane zagadnienie do perfekcji.
2014-07-24 | Ala K. | Odbyte kursy: Kategoria B Hałas Grzegorz
Ocena:


Witam. Chciałoby się napisać coś innego od tych wszystkich opinii ale nie da się. Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor pod słońcem Pan Grzegorz Hałas. To Pan od początku wierzył we mnie jak nikt, pokazywał i uczył wszystkiego od początku ( pamiętna lekcja numer 1 i przystanek- do tej pory jak go mijam to sama się śmieje ze swojej głupoty i zawracanie na jednokierunkowej:) ). ale przejdźmy do innych rzeczy, tych pozytywnych.Zdałam wszystko za pierwszym razem teorie i egzamin- czysta przyjemność:) a to dlatego,że miałam najlepszego instruktora. Panie Grzegorzu dziękuje za wszystko za cudowną atmosferę, żarty, cierpliwość i to że nauczył mnie Pan łuku nie na blondynkę.:) i jazdy z używaniem mózgu:) dziękuje za wszystko i polecam instruktora Pana Grzegorza Hałasa. Wyrozumiałość, cierpliwość i ogromna wiedza. Dziękuje raz jeszcze:)
2014-07-23 | magdalena adamus | Odbyte kursy: b
Ocena:


Serdecznie polecam i dziękuję za doskonała naukę Panu Tomkowi Woźniakowi.
2014-07-23 | Michal Skrzypek | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam szkole jazdy kursant ;] w szczegolnosci Pana Ryszarda Nowaka kompetentny, spokojny i miły jest w stanie wyjasnic wszystko egzamin zdalem za 2 razem pozdrawiam i polecam ;]
2014-07-22 | Andrzej Zelmanowicz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam. Kurs minął mi bardzo szybko i w przyjemnej atmosferze. Szczególnie praktyka z instruktorem Bartłomiejem Majewskim, którego szczerze polecam, wspominam bardzo wesoło bez zbędnych stresów. Instruktor przygotował mnie najlepiej jak mógł i dzieki temu na egzaminie państwowym z praktycznej części, którą zdałem za pierwszym razem, czułem się bardzo pewnie siedząc za kierownicą pod okiem egzaminatora. Podczas kursu były też sytuacje stresujące i wkurzające, gdy coś mi nie wychodziło, ale Bartek zawsze ze spokojem, cierpliwością i humorem umiał mi wytłumaczyć wszystko jeszcze raz i wtedy bylo dobrze (z humorem to trzeba podkreślić, zawsze gdy wsiadałem do auta to humor mi wracał bo czasami jak sobie przypomnę można było sie uśmiać z niektórych tekstów :) ). Tak więc szczerze polecam szkołę jazdy KURSANT a zwłaszcza instruktora Bartłomieja Majewskiego :)
2014-07-20 | Ola | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, gorąco polecam szkole jazdy kursant. Dobrze przygotowana kadra, zaznajomiona z wszelkimi egzaminacyjnymi haczykami. W szczególności polecam instruktora Pana Dobromira Galickiego. Dzięki jego cierpliwości i rzetelności udało mi sie zdać egzamin za pierwszym razem. Bardzo dziękuję!
2014-07-17 | Łukasz G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zarówno teoria, jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam jak najbardziej instruktora - Łukasza Lecha. Poza solidnym przygotowaniem do egzaminu, Łukasz "sprzedał" mi wiele praktycznych trików przydatnych podczas jazdy, a także skutecznie zmobilizował do głębszego poznania teorii po pierwszych jazdach. :) Sprawił też, że pewnie poczułem się za "kółkiem". Dzięki temu, nie byłem mocno zestresowany podczas egzaminu i po prostu jadąc, wiedziałem co robię. Zajęcia teoretyczne szczerze mówiąc wydają mi się delikatną stratą czasu. Było sporo niestworzonych historii, w trakcie wykładu nie sposób wszystko zapisać i zapamiętać. Lepiej w tym czasie poczytać odpowiednią literaturę i dokładniej poznać przepisy. Kontrowersyjny jest płatny egzamin wewnętrzny. Wydaje się jednak, że opłata sprawia, iż podchodzi się do niego z powagą i odrobiną stresu. Polecam i życzę Kursantowi samych tak dobrych instruktorów jak Łukasz Lech.
2014-07-16 | Julia Klyus | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłam kurs w szkole jazdy Kursant pod nadzorem Pana Bartka Majewskiego. Jest on instruktorem wymagającym, przykładającym dużą wagę do detali. Jednocześnie ma w sobie sporo cierpliwości - ja akurat byłam kursantką, która potrzebowała baaardzo dużo cierpliwości:) Mimo nie najlepszych wrodzonych predyspozycji do sterowania jakimkolwiek pojazdem oraz zaawansowanej ciąży zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, także polecam zarówno szkołę jak i Pana Bartka Majewskiego.
2014-07-16 | Michał G | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Pan Jacek Boś świetnie przygotował mnie do egzaminu a Pani Ewa Samuels przyniosła mi szczęście tuż przed egzaminem praktycznym :) pomiędzy kursem a egzaminem miałem sporą przerwę, więc pani Ewa miała spore wątpliwości, ale dzięki jej uwagom i poradom nie popełniłem żadnych błędów!

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |