Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2015-03-02 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jak w sekretariacie dostałem numer do Pani instruktor, to z kolegą się ze mnie śmiał, że baba będzie mnie uczyła. Po paru jazdach nie zamienił bym tej instruktorki na nikogo innego. Świetnie tłumaczy, metody dydaktyczne dopasowane do kursanta. Poczucie humoru w aucie zawsze jest, sama podrzuca materiały i wskazuje gdzie ich szukać. Kobieta ta skierowana jest na kursanta, na jego potrzeby i umiejętności. Jak by nie było zdałem za pierwszym razem. Nie chwaląc się jeżdżąc po mieście tylko 25 minut. Więc jak już ma was uczyć jakaś baba jeździć to tylko Pani Magda! Super babeczka, z nią egzamin to pesteczka. Polecam raz jeszcze.
2015-02-28 | W. L. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam instruktora Roberta Staszkiewicza, który jest wymagający, ale jednocześnie cierpliwy i zaangażowany w naukę. Idąc na egzamin czułam się pewnie, a w trakcie jazdy nie miałam wątpliwości jak powinnam się zachować. Robert jest osobą z pasją, ma indywidualne podejście do każdego z kursantów, a jazdy przygotowane są profesjonalnie i do tego skutecznie. Co jest równie ważne, każda godzina spędzona w samochodzie była dla mnie przyjemnością. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w tak dobre ręce ;)
2015-02-28 | Agata Słotwińska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę! Dzięki Adrianowi Wróbel mam upragnione prawo jazdy. Jego profesjonalizm i zaangażowanie, pozwoliło dołączyć mi do grona kierowców Trafienie na takiego super instruktora graniczy z cudem!
2015-02-26 | Marcin Roszak | Odbyte kursy: Kat.D
Ocena:


Witam! Planujących uczęszczać na kurs kat. D. Polecam instruktora p. Dariusza Swiderskiego jest to osoba miła ,doświadczona , komunikatywna ,cierpliwa . Jeździć z nim to sama przyjemność , miałem dobre przygotowanie do egzaminu ,zdałem za pierwszym razem . Rownież byłem światkiem wielkiego zaangażowania w jazdę nie tylko kursantów pochodzących z Polski ale i z Norwegi oni tez podzielają moja pozytywna opinie o p. Dariuszu Swiderskim . Pozdrowienia dla Dariusza Świderskiego
2015-02-26 | Katarzyna Skubiszewska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Witam:) W tym tygodniu dołączyłam do grona szczęśliwców którym udało się zdać prawo jazdy, chociaż jeszcze pół roku temu zupełnie nie widziałam się w tej roli... Szkoleniowcy z ośrodka Kursant zrobili wykonali super pracę ze mną :) Na początku przekazanie wiedzy teoretycznej przez pana Edwarda Nowickiego , który robił wszystko żeby każdy z kursantów dokładnie przyswoił sobie potrzebny materiał, a co ważniejsze żeby go zrozumiał- Dziękuje :) Mój instruktor jazd Pan Cezary Karpiński - wspaniały , spokojny człowiek , a przy takim osobniku jak ja być spokojnym to nie lada wyczyn :)A praktyka? Profesjonalne podejście do kursanta... duża cierpliwość i opanowanie Pana Cezarego... szczególnie jak powtarza się coś już tysięczny raz a jeszcze nie wychodzi:) za co bardzo dziękuje:)... i zwracanie aż do znudzenia uwag na to wszystko co będzie na nas czyhać podczas egzaminu! DZIĘKUJE !!! Podziękowania również dla Pana Zbigniewa Kulpy , za dobre rady - "wolniej , wolniej " , oraz za ogrom ciekawych informacji i cennych rad :) Dziękuję także Panu Tadeuszowi Biedzie, u którego zdawałam egzamin wewnętrzny. Dziękuję za cenne uwagi, zaangażowanie oraz wyraźną chęć pomocy ! Więc jeśli jeszcze wahacie się , czy spróbować swoich sił ? To z własnego doświadczenia wiem że warto i bardzo serdecznie polecam ośrodek KURSANT , lepszego nie znajdziecie. Życzę powodzenia!
2015-02-26 | Hanna | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


W Kursancie wykupiłam dodatkowe godziny, szkolenie odbyłam w innej szkole. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Cezarego Karpińskiego, spokój i pełen profesjonalizm instruktora sprawiły, że zdałam egzemin !:)
2015-02-26 | Ewelina F | Odbyte kursy:
Ocena:


Zdany egzamin zawdzięczam instruktorowi Panu H. Guzemu. Dziękuję za pomoc i pełen profesjonalizm.
2015-02-26 | Martyna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam instruktora ROBERTA STASZKIEWICZA, który bez najmniejszego wahania jest NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM WE WROCŁAWIU I JEGO OKOLICACH. Pan Robert jest cierpliwym, wyrozumiałym i BARDZO MIŁYM człowiekiem. Dzięki jego profesjonalnej współpracy i zaangażowaniu zdałam egzamin praktyczny i teoretyczny za pierwszym razem! W samochodzie zawsze panowała PRZYJAZNA i wesoła atmosfera. STRES NIE WCHODZIŁ W GRĘ. Trafienie na takiego instruktora jak ROBERT graniczy z cudem :)
2015-02-25 | Szymon Pięta | Odbyte kursy: D
Ocena:


Witam! Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu i naprawdę miło go wspominam. Instruktorzy - pierwsza liga- zwłaszcza Pan Darek Świderski; opanowanie, profesjonalizm, humor, mega zaangażowanie i żołnierska dyscyplina. Instruktor dzwonił po egzaminie, widac naprawdę się angażuje i przejmuje kursantami. Dzięki,pozdrawiam i polecam!! Szymon P.
2015-02-25 | Justyna | Odbyte kursy: KATEGORIA B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę Nauki jazdy KURSANT dojeżdzałam trochę kilometrów ale nie żałuje Dziękuje mu i POLECAM Sebastiana Skrętowicz tłumaczy bardzo dobrze i zrozumiale,dziękuje także Zbigniewowi Kulpy za pomoc i mobilizacje jest wymagający ale dobrze uczy. Więc jeszcze raz DZIĘKUJE i POLECAM TYCH DWÓCH PANÓW
2015-02-25 | Bartosz K | Odbyte kursy: kat "C"
Ocena:


Polecam z zamkniętymi oczami, pozdrawiam instruktora Marcina Z.
2015-02-25 | Kornel | Odbyte kursy: B
Ocena:


Moim instruktorem byl Krzysztof Wiewior, zawsze jezdzilismy pelna godzine, bez spozniania czy przerw, przerabialismy zadania egzaminacyjne oraz rozmawialismy o technice i bledach. Polecam osobom, ktore wiedza czego chca, latwo sie nie poddaja i lubia wymagajacych nauczycieli. Egzamin wewnetrzny zdawalem u pana Zbyszka Kulpy, ktory zaliczylem za 3cim razem, natomiast w WORDZie udalo mi sie za pierwszym. Ten drugi okazal sie byc latwiejszy, co chyba jest bardziej zaleta szkoly niz wada, ale moze byc dla niektorych uciazliwe. Teorie przedstawiono bardzo przystepnie, tak ze korzystajac z notatek, doczytujac kodeks drogowy i przebiajac kilka testow udalo mi sie zdac teorie rowniez za pierwszym razem. Pozdrawiam i szerokiej drogi ;)
2015-02-24 | Patrycja Szklarz | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy KURSANT. Dużym dylematem był dla mnie wybór instruktora. Po opinii znajomych zdecydowałam się na ROBERTA STASZKIEWICZA. I to był strzał w dziesiątkę. W życiu nie spodziewała bym się takiego instruktora, jego rzeczowe podejście do sprawy pozwoliło mi szybko zdać egzamin. Robert nie tylko przygotowuje do jazdy na egzaminie ale także do samodzielnego poruszania się po mieście własnym samochodem. Nie ma co ukrywać jest profesjonalistą z dużym doświadczeniem w tym co robi, a ponadto potrafi utrzymać wesołą i uśmiechniętą atmosferę podczas jazdy. Teraz mogę śmiało przyznać, że jeżdżąc samodzielnie po Wrocławiu i nie tylko bez wahania wiem jak poruszać się bezpiecznie po drogach. A to wszystko dzięki ROBERTOWI.
2015-02-24 | kasia | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


dzieki radom i wskazowkom p.Leszka Przestrzelskiego zdalam za pierwszym razem swoj pierwszy powazny agzamin i mam swoje prawko. Bardzo dziekuje p.Leszku
2015-02-24 | kasia | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


dzieki radom i wskazowkom p.Leszka Przestrzelskiego zdalam za pierwszym razem swoj pierwszy powazny agzamin i mam swoje prawko. Bardzo dziekuje p.Leszku
2015-02-24 | Klaudia | Odbyte kursy: B
Ocena:


Uważam ze istruktorami godnymi polecenia są Pan Adrian Wróbel i Cezary Karpiński.Bardzo kompetentni. Dziękuję za miłą współpracę.
2015-02-24 | Paulina Dzierżanowska | Odbyte kursy: kurs prawa jazdy B
Ocena:


Moje jeździeckie umiejętności szlifował Pan Jerzy Nalepa - serdecznie polecam współpracę i naukę z nim właśnie. Zaskoczy Was spokojem i determinacją w przekazywaniu wiedzy i doświadczenia. Zachęcam :) Paulina
2015-02-23 | Ola | Odbyte kursy: Kat B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy u Pana Jerzego Nalepy. Jest On bardzo cierpliwy i super wszystko tłumaczy! Jazdy z nim były bardzo przyjemne! Polecam tego instruktora. Pozdrawiam ;)
2015-02-23 | Sławomir Mikołowski | Odbyte kursy: B
Ocena:


Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem dzięki panu Krzysztofowi Wiewiórowi.Dobrze uczył i był dość wyrozumiały.
2015-02-22 | Krzysztof Schmidt | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Ja osobiście mogę mówić o wielkim szczęściu. Nie mówię tutaj o zdanym egzaminie, ktory zdałem za pierwszym razem, ale o instruktorze do którego trafiłem. Do Pana Zbigniewa Kulpy trafiają ludzie z polecenia przez byłych juz kursantów, ja miałem to szczęście ze był na urlopie i byl akurat wolny. Ja po prostu MUSIAŁEM do niego trafić, z czego się bardzo ciesze! Profesjonalny instruktor i wspaniały człowiek. Z tego miejsca chciałbym mu podziękować raz jeszcze jezeli to czyta. BARDZO DZIEKUJE ZA WSZYSTKO! Wielkie podziekowania śle również do Pana Tadeusza Biedy, za wszelką pomoc, rady i kilka jazd ktore z nim odbyłem, były prawdziwą przyjemnością. Jezeli nie znacie instruktorów i nie wiecie kogo wybrac, mam nadzieje ze Wam pomogłem. Do zobaczenia na drodze!
2015-02-22 | Adrianna | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca polecam szkołe jazdy KURSANT. A w szczególności Roberta Staszkiewicza! Jest osobą bardzo cierpliwą i wymagającą. Do każdego kursanta podchodzi indywidualnie i zależy mu tak samo jak nam na tym abyśmy zdali egzamin. Dzięki jego zaangażowaniu szybko zakończyłam kurs oraz zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! I najważniejsze - Robert wprowadza do samochodu niesamowitą energię i nie da się przy nim nudzić. Dzięki czemu jazda samochodem to sama przyjemność ;)
2015-02-21 | Maja | Odbyte kursy: B
Ocena:


Po porażce w zdawaniu egzaminu na prawo jazdy kat. B z inną szkołą jazdy, zapisałam się do Kursanta. Najpierw uczyłam się jeździć z panem Pawłem Domańskim - profesjonalny, wymagający i dokładny instruktor,który nauczył mnie bardzo dużo w krótkim czasie. Kolejne jazdy odbyłam z panem Tomaszem Woźniakiem, z którym w przyjemnej atmosferze doszlifowałam umiejętności i zdałam egzamin w WORDzie za 1szym podejściem.
2015-02-19 | Arkadiusz C. | Odbyte kursy: Kat . C
Ocena:


Wybrałem szkołę KURSANT opierając się na opiniach i na efektywności w nauczaniu co przedkłada się na zdawalność. Specjalnie dojeżdżałem 80 km na każdą jazdę i to nawet codziennie. Nauka jazdy na samochodzie mercedes z panem Krzysztofem, pełnym profesjonalistą znającym się na tym jak prowadzić szkolenie. Polecam szkołę jazdy KURSANT oraz instruktora na kat. C pana Krzysztofa Juszkiewicz - Mercedes Avtego
2015-02-16 | Michał Romański | Odbyte kursy: KAT. D
Ocena:


Polecam! Bardzo miła i fachowa kadra. Swoje kursy rozpocząłem z Panem Stanisławem, a zakończyłem z Panem Dariuszem oraz Ryszardem. Na każde moje pytanie potrafili odpowiedzieć w sposób rzeczowy, każdy mój błąd był komentowany. Do tego lekcje odbywały się w przyjaznej atmosferze. Planowanie zajęć również było dopasowane pod kursanta, tak więc mogłem pogodzić swoje inne obowiązki z kursem na kategorię D. Polecam każdemu! Ja swój egzamin zdałem za pierwszym razem.
2015-02-16 | Jacek | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Bardzo serdecznie polecam jazdy z p. Grzegorzem Koniecznym - bezstresowe i co najważniejsze bardzo skuteczne! Pozdrawiam :-)
2015-02-16 | nikola radtke | Odbyte kursy: kategoria B1
Ocena:


podziękowania dla szkoły Kursant a w szczególności dla Pana Grzegorza Hałasa za cierpliwość, wyrozumiałość oraz szczerą chęć przekazania wiedzy, która pomogła mi w ukończeniu kursu na kat.B1. Umiejętność przekazania wiedzy jak i wspaniałe poczucie humoru pozwoliły mi na bezstresowe zaliczenie tak ważnego dla mnie egzaminu na prawo jazdy. Pozdrawiam i dziękuje do zobaczenia za rok nikola :)
2015-02-15 | Mateusz Lipecki | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. B
Ocena:


Bardzo gorąco polecam szkołe nauki jazdy "Kursant" a przedewszystkim jest to zasługa pana Grzegorza Hałasa, który swoim profesjonalnym podejściem, wielką determinacją i zaangażowaniem oraz przyjacielską atmosferą panującą podczas kursu, przygotował mnie doskonale do egzaminu państwowego! Dlatego pragnę podziekowac panu Grzegorzowi za to co dla mnie zrobił - dziekuje ;) !!!
2015-02-15 | Konrad | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam. Bardzo polecam Osk Kursant. Szczególnie instruktora Cezarego Karpińskiego, który bardzo dobrze przygotował mnie do zdania egzaminu za pierwszym razem.
2015-02-14 | Milena | Odbyte kursy: kat. B na automat
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę! Dzięki Panu Sebastianowi mam upragnione prawo jazdy. Kiedyś zdawałam w innej szkole, która ogłaszała się jako najlepsza. Niestety przez ich podejście do szkolenia nie zdałam 3 razy. Po kilku wykupionych godzinach w Kursancie zdałam za 1 podejściem. Okazało się, że dobrze jeżdżę. Wcześniej miałam problem z powodu kiepskiego sposobu nauki jazdy w poprzedniej szkole (liczenie pachołków na łuku itp.). Dzięki szczeremu zaangażowaniu p. Sebastiana uwierzyłam, że zdawanie egzaminu nie musi być koszmarem tylko okazją aby pokazać swoje umiejętności. Szkoła nie jest nastawiona na szybki zarobek, im naprawdę zależy aby kursant zdał egzamin na prawo jazdy. Dziękuję!
2015-02-14 | Tomasz Ł. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy u Pana Jerzego Nalepy. Jazdy z nim były bardzo przyjemne, pan Jerzy posiada dużo cierpliwości i wszystko dobrze tłumaczy. Polecam tego instruktora. Pozdrawiam ;)
2015-02-14 | kkkow | Odbyte kursy: kat D
Ocena:


Prawko kat.D zdane za pierwszym razem.Jazdy dobrze zorganizowane.Wszyscy instruktorzy dobrze spełniają swą role ucząc jazdy i zachowania na drodze.Szczególne podziekowania dla Pana Dariusza Świderskiego,który potrafi ostatecznie spiąć tajniki manewrów i jazdy co prowadzi do tego,że idziesz na egzamin i po prostu zdajesz(za pierwszym razem) :)
2015-02-13 | Tomasz M | Odbyte kursy: B/E
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant :) Szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza Koniecznego, profesjonalne podejście do swojej pracy, świetnie wytłumaczy i podpowie. Wielkie Dzięki:) Pozdrawiam babeczki z biura;)
2015-02-13 | Kamil Kasprzak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Nie zawsze łatwe, ale spędzane w dobrej atmosferze, godziny jazdy z p. Jakubem Radlińskim pozwoliły mi zdać egzamin państwowy pewnie i zdecydowanie. Ponadto nie tylko dowiedziałem się wielu cennych wskazówek dotyczących zdawania egzaminu, lecz i zapamiętałem (i o bym nie zapomniał), że najważniejsze jest bezpieczeństwo i przewidywanie na drodze. Poza tym p. Jakubowi zależy na kursantach, dba, by kandydat na prawo jazdy go rozumiał. Polecam. Cenię sobie również kilka godzin jazdy z p. Zbigniewem Kulpą, dzięki któremu nauczyłem się opanowywać stres i zrozumiałem parę rzeczy. Szacunek dla obu panów.
2015-02-13 | Agnieszka | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Gorąco polceam tę szkołę jazdy, szczególnie instruktora Roberta Staszkiewicza, który swoją pracę wykonuje z ogromną pasją i zaangażowaniem. Do egzaminu przygotowuje perfekcyjnie do takiego stopnia, że na egzamin idzie się pewnym siebie, zupełnie bez stresu. Nic dziwnego zatem, że kursanci Roberta mają najlepszą zdawalność :)
2015-02-12 | Dagmara | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Szkoła godna polecenia dziękuję za zdany egzamin polecam Adriana Wróbla uczy bardzo dobrze jak zdać egzamin bo jeździć samochodem uczymy się całe życie. Pozdrawiam
2015-02-12 | Grzegorz C. | Odbyte kursy: D
Ocena:


Doskonały warsztat pracy oraz nietuzinkowe charaktery instruktorów zapewniają wysoce skuteczną mieszankę zwieńczoną egzaminem z wynikiem POZYTYWNYM !!! Pan Dariusz Świderski oraz Ryszard Nowak i inni... Polecam... rekomenduje... zachęcam... :) Szerokiej drogi! G.c.
2015-02-11 | Mariusz Osmelak | Odbyte kursy: kategoria D
Ocena:


Witam! Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu; oczywiście zdane za pierwszym razem ???? Instruktorzy - pierwsza liga- zwłaszcza Pan Darek Świderski; opanowanie, profesjonalizm, humor, mega zaangażowanie i żołnierska dyscyplina ???? Dzięki,pozdrawiam i polecam!! Mariusz O.
2015-02-11 | Jacek Dutkowski | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. D
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Uczył mnie Pan Darek Świderski, który wkładał dużo serca i czasu w naukę. Jest bardzo profesjonalny, cierpliwy i stwarza przyjazną atmosferę. Z czystym sumieniem polecam tego instruktora ;)
2015-02-11 | Marcin Smarzewski | Odbyte kursy: Prawo jazdy kategorii C
Ocena:


Podziękowania dla szkoły Kursant oraz w szczególności dla instruktora Marcina Zaręby za solidne, skuteczne, szybkie i na luzie przygotowanie do egzaminu państwowego na kategorię C. Pzdr
2015-02-11 | Strusskawka | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Idźcie do T. Woźniaka!... Na wewnętrznym egzaminie nie było łatwo.Często słyszę , że w innych szkołach przepuszczają bez problemu(jak na razie moi znajomi z tych szkół zdają za którymś razem ). Im więcej potu na ćwiczeniach tym mniej krwi w boju. Cieszę się, że wybrałam Kursanta. Zdałam za pierwszym! Przepis : Tomasz Woźniak. Instruktor z niebywałym podejściem pedagogicznym! Konkretnie i jasno tłumaczy, jest cierpliwy i pocieszny. Wdraża nawyki dynamicznej jazdy. Przed każdą lekcją ,na samą myśl o niej, poprawiał mi się humor; bywało, że po miałam jeszcze lepszy! :D Nauka najwięcej daje , jeśli można się przy niej dobrze bawić! Także życzę podobnych doznań! :)
2015-02-10 | Marcin Kaźmierczak | Odbyte kursy: Kat C
Ocena:


Witam w Osk Kursant robiłem kurs na prawo jazdy kat C zdałem odrazu miła fachowa obsługa i bardzo dobrzy instruktorzy dziękuję Panu Marcinowi jak i innym którzy mi w tym pomogli
2015-02-10 | Klaudia | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, polecam wszystkim szkołę jazdy KURSANT! oraz przemiłego instruktora Pana Tomasza Woźniaka, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem :)
2015-02-09 | Zuzanna Dzienniak | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat B
Ocena:


Chciałabym serdecznie podziękować Panu Tomaszowi Woźniakowi. Zostałam przez niego bardzo dobrze przygotowana do egzaminu o czym może świadczyć fakt,że zdałam za pierwszym razem :) Jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze,a cały kurs udało mi się zakończyć w bardzo krótkim czasie. Serdecznie polecam instruktora Tomasza Woźniaka.
2015-02-09 | marcin L. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat D+ kwalifikacja
Ocena:


witam.jestem bardzo zadowolony z tej szkoły i z czystym sumieniem polecam ją wszystkim . idąc do tej szkoły myślałem ze hasła typu 1miejsce w zdawalności word są czystym marketingiem lecz teraz wiem ze to czysta prawda . profesjonalizm , wiedza i duże doświadczenie to bez dwóch zdań KURSANT !!!!! pozdrawiam i dziękuję wszystkim pracownikom . szczególne podziękowania dla Aleksandry Szymańskiej wielki profesjonalizm , zaangażowanie i szalenie miła obsługa o nic nie trzeba było pytać dwa razy . co do instruktorów pozdrawiam wszystkich , na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Krzysztof i Pan Dariusz Ś. wiedza , opanowanie profesjonalizm po prostu wiedzą co robią i dlaczego .Pan Stasiu wiedza jest ale opanowania zero , Proszę pana nie wrzeszczymy na kursantów zawsze można zmienić pracę . nie muszę dodawać że egzaminy zdane za pierwszym razem :)!!!!!!
2015-02-09 | Paweł Rudnik | Odbyte kursy: D
Ocena:


Moim instruktorem był Pan Dariusz Świderski.Kurs odbył się w przyjemnej atmosferze. Pan Dariusz wykazał się ogromnym profesjonalizmem, dzięki niemu egzamin zdałem za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Szczerze polecam Pana Dariusza :)
2015-02-09 | Andżelika | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy kursant, cały kurs odbywałam w innej szkole, gdzie po 30h kursu nie umialam nawet parkować. W przeciągu kilku h z panem Tomaszem Woźniakiem nauczyłam się wszystkiego, dzięki niemu zdałam za pierwszym razem ! Polecam !
2015-02-09 | Kinga Pabiniak | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu! Gorąco polecam instruktora Pana Tomasza Woźniaka. Nauka jazdy z tym instruktorem to gwarantowany sukces na egzaminie państwowym.
2015-02-09 | Dominik Azmin | Odbyte kursy: Kat. B1/ B
Ocena:


Osobiście uważam, ze szkoła jazdy KURSANT zalicza sie do tych najlepszych we Wrocławiu :) kursy prowadzone na wysokim poziomie oraz bardzo dobrze przygotowywujące do egzaminu państwowego. Odbyłem dwa kursy (na kat. B1 oraz B) i za każdym razem zdałem za pierwszym razem! Mój instruktor pan Tomasz Woźniak profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu. Jazdy była dla mnie przyjemnością, nie musiałem sie stresować i naprawdę cieszyłem sie z każdej godziny. Serdecznie polecam instruktora -pana Tomka oraz szkołę jazdy kursant.
2015-02-06 | Paula Mazurek | Odbyte kursy: dodatkowe
Ocena:


Chciałabym podziękować Pani Ewie, Marcie oraz Kasi za profesjonalne, fachowe nauczanie, motywację i zaangażowanie w moje dodatkowe lekcje. Są Panie świetnymi instruktorkami i wiele mnie Panie nauczyły,a przede wszystkim wyobraźni i bezpiecznego zachowania na drodze. Polecam lekcje z wymienionymi Paniami. Będę Was zawsze dobrze wspominać! Dziękuję i pozdrawiam ciepło z Oxfordu, Paula :)
2015-02-06 | Grzegorz Bielewicz | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Mój kurs wlókł się niemiłosiernie przez około rok. Spokojnie- to z mojej winy. Często wyjeżdżam za granicę, dlatego ważna była dla mnie elastyczność kursu. Oczywiście nie było z tym problemu. Mimo to zdałem egzamin państwowy już za pierwszym razem! :) PS. Polecam w połowie godzin zmienić instuktora!
2015-02-06 | Mateusz G. | Odbyte kursy: C
Ocena:


Polecam tą szkołę. Pełen profesjonalizm, egzamin zdany za pierwszym podejściem. :)
2015-02-06 | Artur W. | Odbyte kursy:
Ocena:


Z mojej strony chciałbym podziękować p. Dariuszowi Świderskiemu za rzetelną i fachową naukę. Spokojnie i bezstresowo zostałem poprowadzony, aż do egzaminu. Zdany za pierwszym razem. Instruktor, którego gorąco polecam i jeszcze raz wielkie DZIĘKI.
2015-02-06 | Ania W. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dzisiaj mialam egzamin praktyczny. Zdałam go bez problemu za pierwszym razem !! A to wszystko dzięki Panu Zbigniewowi Kulpie. Jes to najlepszy instruktor, który dba o swoich kursantów i chce dla nich jak najlepiej. Jego motywacja, sposób przekazywania wiedzy oraz podejście sprawiają, że na drodze nabieram pewności siebie i jazda nie jest dla mnie rzeczą straszną tylko przyjemną. Pan Zbigniew przekazał mi wiele bardzo ważnych uwag, którymi teraz będę się kierować. Serdecznie dziękuję za cierpliwość i wiarę we mnie i moję umiejętności. Wszystkim zaś, którzy zaczynają kursy życzę takiego instruktora jak Pan ZBIGNIEW KULPA. Polecam !!
2015-02-05 | Sandra Jóźwik | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


" Jest jedna zasadnicza rzecz określająca wyjątkowość człowieka-pasja". Z taka pasją oraz indywidualnym podejściem do każdego kursanta spotkałam się w OSZ "Kursant" od najlepszej instruktorki Pani MAGDY NYCZ. Pani Magdo bardzo dziękuje za profesjonalne podejście,niezliczone pokłady cierpliwości, poczucie humoru oraz wiarę we mnie i wsparcia. Niesamowita kobieta potrafiła mi rozrysować na kartce trudne skrzyżowania oraz niektóre manewry, z którymi miałam problem (do dziś posiadam:p) Egzamin zdałam za pierwszym razem zarówno praktyczny jak i teorie. Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcą szkołę Kursant i oczywiście Panią Magdę Nycz. 100% satysfakcji:-)
2015-02-04 | Sylwia Z | Odbyte kursy: szkolenie uzupełniające
Ocena:


Do OSK "Kursant" trafiłam z innej firmy i bardzo polecam w szczególności instruktora pana Zbigniewa Kulpę.Nareszcie ktoś mnie czegoś nauczył i nie chodzi tylko o zdanie egzaminu ( zdany za pierwszym razem) ale również o to co dalej,żeby bezpiecznie poruszać się na drodze kiedy nie siedzi już obok instruktor i można liczyć już tylko na siebie. Bardzo dziękuje
2015-02-03 | Krzysztof G. | Odbyte kursy: D
Ocena:


Moim instruktorem był Pan Dariusz Świderski. Fachowo prowadzi zajęcia. W dodatku miła atmosfera jest w kabinie. Egzamin zdany i można powiedzieć, że od razu po otrzymaniu dokumentu praca znaleziona. Nikt z moich kolegów w pracy, nie mógł uwierzyć, że wcześniejszej praktyki nie miałem. Wiadomo, trzeba mieć predyspozycje ale również dobrze być poprowadzonym przez instruktora. Pan Dariusz to zapewnia. Dziękuję i Pozdrawiam !
2015-02-03 | Leszek Łączyński | Odbyte kursy: D + kwalifikacje
Ocena:


Dziękuję bardzo za fachową pomoc szkoleniową, która pomogła mi ukończyć pomyślnie kurs prawa jazdy kategorii D i zdobycie uprawnień na przewóz rzeczy i osób. Dzięki zaangażowaniu wszystkich instruktorów, a w szczególności Pana Darka, bez problemów za pierwszym razem zaliczyłem pomyślnie egzamin państwowy, który umożliwił mi zdobycie nowego zawodu. Wielkie dzięki !!!
2015-02-01 | Karolina Rak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuję Kasi Niżyńskiej za 38h jazdy. Wszystkie szczegóły,skrzyżowania i manewry,z którymi miałam problem były wielokrotnie ćwiczone. Ponadto Kasia jest bardzo opanowana i przekazuje umiejętności w pozytywny sposób. Podchodziłam do jazdy z dużym stresem, ciężko było mi w ogóle zapisać się na kurs ze strachu przed kierowaniem, a jednak po kilku miesiącach zdałam i teorię i praktykę za 1 razem! Egzamin wewnętrzny w Kursancie uważam za świetny pomysł. Wiem, że wiele szkół go pomija, jednak gdybym poszła na egzamin po 30h nie zdałabym na pewno i straciła duuuuuże pieniądze. Zachęcam do brania dodatkowych godzin, jeśli nie czujecie się pewni -to naprawdę pomaga. Życzę wszystkim tak pozytywnego i bezproblemowego przejścia przez kurs i egzaminy i satysfakcji z jazdy!
2015-02-01 | Andrzej K | Odbyte kursy: E/B
Ocena:


sprawnie, profesjonalnie i przede wszystkim skutecznie
2015-01-31 | Jarek D. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat D
Ocena:


Bardzo fajna szkoła jazdy fajni ludzie i wszystko profesjonalnie zorganizowane Pozdrawiam instruktorów p.Krzysztofa, Stasia ,Darka ,Ryszarda panowie maja ogromna wiedzę i potrafią ja przekazać kursantom dziękuje za przygotowanie do zdanych egzaminów ,dlatego polecam to miejsce z czystym sumieniem.
2015-01-31 | Alicja K. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Bardzo dziękuję Sebastianowi Skrętowiczowi za nadludzką cierpliwość, duże poczucie humoru i jazdy w świetnej atmosferze. Ma rzadki dar przekazania swojej (dużej) wiedzy w spokojny sposób, zero nerwów za to bardzo dobre efekty. Motywuje, okazuje wsparcie i jest w tym superprofesjonalny - nauczyciel idealny. Szczerze polecam!
2015-01-30 | Karolina | Odbyte kursy: B
Ocena:


Przede wszystkim bardzo chciałabym podziękować mojemu instrukotowori- p. Krzysztofowi Wiewiórowi. Dzięki jego staraniom, wkładowi, dobrej współpracy i szczerości do bólu udało mi się przejść przez wszystkie egzaminy (poczynając od wewnętrznych do WORDowych) bez najmniejszych problemów. Jego sposób przekazywania wiedzy oraz fakt, że faktycznie zależy Mu na losach swoich kursantów spowodował, że robienie prawa jazdy było dla mnie naprawdę pozytywnym doświadczeniem- bez zbędnych niesansek i nieporozumień. Gorąco polecam p. Krzysztofa Wiewióra i gwarantuję 100% zadowolenia:)
2015-01-30 | Karolina Rak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo dziękuje za 38godzin przyjemnej jazdy z zawsze uśmiechnięta Kasia Nizynska. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Wszystkie detale dopracowane. Wszystkim życzę tak pozytywnego instruktora
2015-01-30 | Adrian Działak | Odbyte kursy: B
Ocena:


polecam z czystym sumieniem instruktora pana Tomasza Woźniaka cierpliwy potrafi nauczyc i wytłumaczyć wszystko na spokojnie.
2015-01-29 | Marek Bolewski | Odbyte kursy:
Ocena:


Po 6 latach przerwy od ostatniego egzaminu praktycznego w WORD dokupiłem kilka godzin jazd doszkalających z Panem Karpińskim, bez których zapewne nadal bym nie zdał prawa jazdy. Cenne porady, cierpliwość i przystępny sposób tłumaczenie manewrów na drodze. PO 6-ciu latach przerwy w kierowaniu autem zdałem egz. praktyczny za 1-wszym razem. Gorąco polecam szkołę KURSANT jak i instruktora Pana Karpińskiego :)
2015-01-28 | Damian Stolarczyk | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dziękuję panu Leszkowi Przestrzelskiemu za te 30 godzin jazd. Prefedjonalizm. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam
2015-01-27 | Beata | Odbyte kursy: kurs doszkalający
Ocena:


Podziękowania dla Pana Henryka za cierpliwość, profesjonalne podejście do zagadnienia.Wiedzę, którą otrzymałam od Pana Henryka,wykorzystuję w praktyce,a jazda stała się przyjemnością.
2015-01-27 | Monika Hajntze | Odbyte kursy:
Ocena:


Co więcej można napisać- zdałam za 1szym razem i teorię, i praktykę :) bez stresu na egzaminach! Kurs rozpoczęłam 27.09.2014, zdałam 27.01.2015- przez te 4 miesiące pan ZBYSZEK KULPA wraz z kilkoma kolegami, z którymi miałam przyjemność jeździć, nie przygotował mnie tylko do zdania, ale do bezpiecznej jazdy po KAŻDEJ drodze i KAŻDYM samochodem (no i z różnymi pasażerami u boku). Ta szkoła i ten instruktor przede wszystkim dbają o przyszłość kursanta, dzięki p. Zbyszkowi mogę śmiało jechać na wszystkie drogi. Cenne uwagi, dawane podczas kursu, czasami dobitnym głosem a czasami żartem, włączały się dziś w mojej głowie i na drodze nie popełniłam ani jednego błędu. Miałam wrażenie, że znam calutki Wrocław! Nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć :) ogromne dzięki panie Zbyszku! Dla mnie- instruktor na medal! Wiedział pan dokładnie, w którym momencie się ze mną rozstać, a wsparcie dawane do samej godziny egzaminu, jak i kopniak na szczęście, odsunęły ode mnie najdrobniejsze obawy. Szłam do auta z pana słowami: Monia, zdasz to z...! Dziękuję serdecznie :)
2015-01-26 | Kamil Cz. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Ryszarda Kończak, z którym wyjeżdżone godziny pozwoliły mi na bezbłędne zdanie egzaminu państwowego w tym wykonanie wszystkich obowiązujących tam zadań jak jazda po łuku, ruszania pod wzniesienie czy parkowanie bez większego problemu. W ciągu 30 godzin przekazał on mi odpowiednią wiedzę w tym cenne uwagi, które przygotują każdego do zdania egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam !
2015-01-25 | Alicja K | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy KURSANT. W szczególności chciałam podziękować Panu Grzesiowi Hałasowi oraz Panu Robertowi Staszkiewiczowi za anielską cierpliwość do mnie, za wszystkie cenne wskazówki, za motywacje do jazdy, oczywiście za miłą atmosferę w czasie jazd, za zaangażowanie w każdej sekundzie mojego kursu, za każdy wciśnięty hamulec, a co najważniejsze za wsparcie i wiarę we mnie podczas egzaminu. Serdecznie polecam tych instruktorów, dzięki nim zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jeszcze raz DZIĘKUJE :)
2015-01-25 | Piotrek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie dziękuję Pani Ewie Samuels, która prowadziła szkolenie niezwykle merytorycznie oraz z dbałością o wszystkie szczegóły, dzięki czemu na egzaminie nic mnie nie mogło zaskoczyć. Oprócz przyjemności z jazdy wyniosłem z tego kursu nie tylko wiedzę potrzebną do zdania egzaminu państwowego, ale również przydatną podczas kierowania samochodem już po zdobyciu uprawnień. Dziękuję także Panu Zbyszkowi oraz innym instruktorom, z którym miałem jazdy, ponieważ oni również przyczynili się do tego, że zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Polecam i życzę szerokiej drogi!
2015-01-25 | Wojtek D. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Zdecydowanie polecam OSK Kursant, doskonały kontakt i pełen profesjonalizm. Zajęcia teoretyczne z panem Tomaszem Okręglickim były prowadzone jasno, zwięźle i w miłej atmosferze. Nauka odywała się poprzez aktywne uczestnictwo kursantów. Bardzo pomocna lektura H. Próchniewicza ?Kierowca doskonały?. Moim instuktorem części praktycznej był pan Tomasz Woźniak, który był niezwykle cierpliwy w stosunku do opornego ucznia, udzielając cennych rad. Przygotował mnie na trudne sytuacje, jak być pewnym swoich umiejętności i bezpiecznie poruszać się po drodze. Nieraz wracałem po dwugodzinnej jeździe wykończony nadmiarem wrażeń. Najważniejsze to, że bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego, wszystkie pokonane trasy nie były mi obce, a plac manewrowy nie sprawił najmniejszego problemu. Egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym razem, pratktyczny za drugim po kilku dniach przerwy. Panie Tomku - Dziękuję!
2015-01-23 | Marcin B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę. Pod opieką p. Ewy Samuels odbyłem solidny i rzeczowy kurs, dzięki któremu egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.
2015-01-23 | damian s. | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


podziekowania dla p. Leszka Przestrzeslkiego za [erfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu w WORDZIE ktory zaliczylem za pierwszym razem. Polecam Wam wszystkim
2015-01-23 | alicja | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


Swoje podzikowania kieruje do P.Leszka Przestrzelskiego, ktorego wytrwalosc w motywowaniu mnie i profesjonalne rady doprowadzily mnie do pelnego sukcesu. Dzieki p.Leszkowi zdalam swoj egzamin za pierwszym razem
2015-01-23 | Angelika | Odbyte kursy: B
Ocena:


Szkoła w porządku, ale najważniejsze jest to z jakim instruktorem się jeździ, dlatego szczerze polecam p. ŁUKASZA CISOWSKIEGO (a jeździłam z kilkoma). Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu - zdałam za pierwszym razem. Bardzo sympatyczny, serdeczny i niestresujący instruktor, a ponadto dobrze uczy wszystkich manewrów - parkowanie, którego większość się obawia, to pikuś. Naprawdę polecam!
2015-01-21 | Marta Szulczewska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z całego serca chciałam podziękować Panu Cezaremu Karpińskiemu którego, poleciła mi koleżanka. Przyłączam się do jej opini że, jest wspaniałym i cierpliwym instruktorem. Dziękuję Panu Cezaremu za profesjonalizm i solidne przygotowanie mnie do egzaminu państwowego, za cierpliwość i za spokój który wnosi. Jest bardzo sympatycznym, ciepłym człowiekiem z wysoką kulturą osobistą. Zawsze z uśmiechem szłam na jazdę do Pana Czarka. Ma wspaniałe podejście do ludzi i potrafi wszystko dokładnie i cierpliwie wytłumaczyć. Miałam okazję mieć parę dodatkowych jazd z Panem Zbigniewem Kulpa któremu dziękuję za cenne wskazówki jak i również miłą atmosferę.
2015-01-21 | Pawel S. | Odbyte kursy: Kat.C
Ocena:


POLECAM szkołę i instruktora Marcina Zarembe dzieki niemu egzamin zdany za PIRWSZYM RAZEM!POZDRAWIAM
2015-01-21 | Dawid Wirkijowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


I ja również podpisuję się pod opiniami zadowolonych kursantów. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, a dzisiaj w końcu odebrałem upragniony kawałek plastiku;)Polecam szkołę jak i instruktora - Tomasza Woźniaka - przesympatyczny człowiek, a do tego konkretny, cierpliwy, potrafi tłumaczyć i nauczy jeździć każdego;)
2015-01-21 | Marta Musielak | Odbyte kursy: czerwiec 2014
Ocena:


Z czystym sumieniem polecam szkolę kursant.Naukę odbyłam weekendowo . Wykłady odbywały się sprawnie i muszę przyznać że były prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Instruktor, zresztą polecany przez innych kursowiczów,był najlepszym nauczycielem jakiego miałam. Przede wszystkim cierpliwy,co ważne jest w przypadku kobiet:)Zawsze dyspozycyjny,uczy w przystępny sposób,wielokrotnie koryguje błędy jeśli takie występują.Musze przyznać ,że jest tez dobrym motywatorem w chwilach załamania potrafi motywować do walki:)Egzamin zdałam za 2 razem;)Jeszcze raz dziękuje instrukrorowi p. Ryszardowi Kończak
2015-01-21 | Damian Jurkiewicz | Odbyte kursy: Kategoria C
Ocena:


Szkoła w 100 % bardzo dobra,a instruktor Marcin Zaremba najlepszy ;D Pozdrawiam i polecam!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem. ;)
2015-01-20 | Magda | Odbyte kursy: B
Ocena:


Kiedy zaczynałam kurs nie wyobrażałam sobie siebie jako kierowcy, a dzisiaj egzamin państwowy zdany za pierwszym razem bez błędów! Dziękuję bardzo pani Ewie Samuels za cierpliwość, zaangażowanie, cenne wskazówki, dokładne tłumaczenie wszystkiego :) Stefę egzaminacyjną miałam opanowaną, manewry wielokrotnie przećwiczone i na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło ;) Pozdrawiam serdecznie!
2015-01-20 | Piotr Napora | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem! Serdeczne podziękowania dla pana Grzegorza Hałasa za łopatologiczne tłumaczenie o co chodzi, cierpliwość i poświęcony mi czas. Za dwa lata wracam do Kursanta robić B.
2015-01-19 | Ania B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


I ja również podpisuję się pod opiniami zadowolonych kursantów. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, a dzisiaj w końcu odebrałam upragniony kawałek plastiku;)Polecam szkołę jak i instruktora - Bartka Majewskiego - przesympatyczny człowiek, a do tego konkretny, cierpliwy, potrafi tłumaczyć i nauczy jeździć każdego;)
2015-01-19 | Bartek Prucnal | Odbyte kursy: kategoria C
Ocena:


Mogę spokojnie polecić szkołę. Robiłem kurs na kat C, szkolił mnie instruktor p. Ryszard Nowak. Bardzo dobry instruktor, dobrze przygotował mnie do egzaminu, który zadałem i to bez dodatkowych godzin jazd. Zawsze elastycznie można było dopasować godziny na jazdy. Polecam
2015-01-18 | Janusz Byczkowski | Odbyte kursy: E|B
Ocena:


W dniu 15.01.2015 roku za pierwszym podejściem zdałem egzamin. Bardzo dobrze do tego przygotował mnie Pan Grzegorz N., którego instruktora polecam innym a w szczególności za spokój i opanowanie.
2015-01-18 | Dawid P | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Ukonczyłem kurs B1 jestem w pełni zadowolony ze swojego instruktora pana Grzegorza Hałasa, pomógł mi zdac wszystkie egzaminy bez zadnego problemu. Polecam wybór tej szkoły oraz jak najbardziej pana Grzegorza na swojego instruktora!!!!!
2015-01-17 | Agnieszka Ł. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dokupiłam godziny u pani Magdy Nycz, po 2 nieudanych próbach egz, kurs robiłam w innej szkole, ale to była kpina nie nauka - zmarnowane nerwy i pieniądze. Pani Magda to cudowna, fantastyczna instruktorka, nie wiem jak to robi, ale wie jak trafić do człowieka żeby dotarło, tzw, indywidualne podejście, ale to sztuka i talent! Zdałam za 3 razem i zawdzięczam to pani Magdzie, przygotowała mnie na 100%, w końcu nie bałam się tak panicznie egz.,POLECAM!
2015-01-15 | Jarek | Odbyte kursy: D
Ocena:


W 100 % polecam tę szkołę i wszystkich (na obecną chwilę) 4 instruktorów autobusów. Znakomita mieszanka doświadczenia i rzetelności z młodzieńczym sprytem owych instruktorów sprawił, że egzaminy w WORDzie były jedynie formalnością. Zdałem za 1 razem. Potrafią z każdego, nawet najbardziej odpornego na wiedzę zrobić kierowcę. Jak trzeba, pochwalą. Jak trzeba, opierniczą. Profesjonalne podejście do kursantów. Polecam dla osób dojeżdżających z różnych zakątków Polski i Europy. Dopasują tryb szkolenia do indywidualnych potrzeb i dyspozycji kursanta. Podziękowania dla : Dariusza, Ryszarda, Krzysztofa i Stanisława za dobrą robotę :)
2015-01-15 | Jeremiasz Paprzycki | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Ukończyłem kurs na kategorie B1 oraz zdałem egzaminy państwowe. Zostałem perfekcyjnie przygotowany przez instruktora Pana Grzegorza Hałasa do egzaminu z prawa jazdy. Cały kurs przebiegł bez większych problemów. Z pewnością mogę polecić wybór szkoły Kursant. Polecam także w 100% wybór Pana Grzegorza na swojego instruktora!!!
2015-01-15 | KRZYSZTOF SZURLEJ | Odbyte kursy: EB
Ocena:


Dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym podejściem instruktorem który mnie do tego przygotował jest Grzegorz Konieczny .Jak najbardziej polecam instruktora oraz całą szkołę za profesjonalizm.
2015-01-14 | Dagmara S. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam instruktora DOBROMIRA GALICKIEGO! Cierpliwy, uważny, dużo tłumaczy, nie zostawia kursanta samego sobie. Dzięki niemu egzamin państwowy niczym nie był w stanie mnie zaskoczyć.
2015-01-13 | Tomasz S. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim szkołę jazdy KURSANT. Zarówno egzamin państwowy teoretyczny jak i praktyczny zdałem za 1 razem. I tu największe podziękowania należą się dla mojej Pani instruktor Ewy Samuels. Przed rozpoczęciem kursu nie jeździłem autem i nie byłem pewien swoich umiejętności, jednak odbyte szkolenie z Panią Ewą pozwoliło mi nabrać umiejętności i pewności w jeździe. Podczas kursu objeździliśmy z Panią Ewą całą strefę egzaminacyjną, dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na dzisiejszym egzaminie państwowym. Pani Ewa jest miłą i sympatyczną osobą, dzięki czemu zajęcia odbywały się w przyjaznej atmosferze. Pani Ewa potrafiła wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości i odpowiedzieć na pytania dotyczące praktycznego zastosowania przepisów w ruchu drogowym. W swojej drodze do uzyskania prawo jazdy miałem również możliwość obycia kilku jazd z instruktorem Panem Krzysztofem Wiewiórem, którego również mogę wszystkim polecić. :)
2015-01-13 | J. G. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem, oba bezbłędnie. Odbyłem 30+3h jazd z Katarzyną Niżyńską, podczas których dokładnie poznałem strefę egzaminacyjną, zwłaszcza te trudne miejsca. Jestem bardzo zadowolony z mojej instruktorki jak i całego kursu.
2015-01-13 | Kuba | Odbyte kursy:
Ocena:


Duzy plus dla szkoły jak i Pana Krzysztofa Wiewióra, dzięki któremu bez problemu zdałem za pierwszym razem. Mega mocno polecam! :)
2015-01-12 | K.H. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam ! Chciałabym polecić szkołę jazdy kursant, szczególnie naukę pod okiem p. Grzegorza Hałasa. Gwarantowane zdanie egzaminu! Dziękuję ;)
2015-01-12 | Kamila Gonciarz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Wszystkie te opinie brzmią przesympatycznie, jednak moim zdaniem fakty mają większe znaczenie niż sympatie czy brak sympatii do instruktora - sympatie są subiektywne i nie świadczą o wiedzy czy umiejętnościach instruktora. Fakty: zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, po 29 minutach egzaminu, bez żadnego błędu ani komentarza egzaminatora, a na koniec usłyszałam "nie mam żadnych uwag". Dziękuję za to Panu PAWŁOWI DOMAŃSKIEMU i szczerze polecam tego instruktora wszystkim, którzy (teraz będzie subiektywnie) chcą uczyć się od osoby wymagającej równie dużo od siebie co od kursantów, która nie okazuje zniecierpliwienia, odpowiada z zaangażowaniem na wszystkie pytania (tylko trzeba je zadawać :)), pokazuje (co niektórym może wydać się oczywiste, a nie jest) jak jeździć z głową. Poza tym buduje atmosferę, w której można czuć się swobodnie i bezpiecznie, bo przecież "jazda samochodem jest przyjemnością". Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora!
2015-01-12 | Bartosz Osak | Odbyte kursy: B96
Ocena:


Kategoria/wpis B96 czyli w skrócie dodatkowe uprawnienia na przyczepę(coś pomiędzy B a B+E) 2h wykupione przed samym egzaminem na placu manewrowym. Pierwsze 5 min. i okazuje się, że nie potrafię jeździć z przyczepą... Dzięki cierpliwości i świetnym wskazówkom Pana Grzegorza w końcu udało mi się opanować wymagane na egzaminie zadania. Powiem tak, szkoła jazdy KURSANT jako jedyna zaoferowała naprawdę konkurencyjną cenę 50zł/h ale najważniejsze udało mi się umówić na jazdę w danym terminie. Jeżeli pozostałe kursy i jazdy są prowadzone na podobnym poziomie to mogę śmiało polecać tą szkołę. Pozdrawiam!
2015-01-10 | Aneta Kusman | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, dzisiaj zdałam egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem :)))). Polecam mojego instruktora Pana Grzegorza Jasińskiego. Jest to człowiek baaaaardzo cierpliwy, miły, niesamowicie angażujący się w każdą godzinę jazdy. Lekcje mijały w przyjaznej, bezstresowej atmosferze.
2015-01-09 | K.B. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Dzisiaj zdałam państwowy egzamin praktyczny z kat. B. :) Polecam tę szkołę ze względu na miejsce położenia szkoły oraz miłą atmosferę nauki jazdy. Każda godzina jazdy odbywała się po strefie egzaminacyjnej, dzięki czemu na państwowym egzaminie zna się ją bardzo dobrze i przyjemniej się zdaje. Osobiście miałam małe "wyboje" podczas trwania mojej nauki, egzaminy wewnętrzne są z jednej strony dużym stresem a z drugiej bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu państwowego. Moim instruktorem była pani Ewa Samuels, którą polecam szczególnie młodszym kursantom:) Pani Ewa ma fajne poczucie humoru i dużą wiedzę oraz bardzo angażuje się w pracę z kursantem oraz dba o to, aby w chwilach słabości się nie poddać. powodzenia:)

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |