Pytania lub uwagi
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Opinie o szkole

2014-11-22 | Ania | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant to świetna szkoła mili instruktorzy a co najważniejsze bardzo dobrze szkolą. Chciała bym podziękować za perfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu Panu Sylwkowi Butwickiemu, Pani Ewie Samuels oraz Panu Sebastianowi Skrętowicz zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość i wytrwałość do mojej osoby. Pozdrawiam
2014-11-22 | Dawid Kaczmarek | Odbyte kursy: kat c,ce szkolenie okresowe
Ocena:


Szczegolne pozdrowienia dla pan z biura za mila i uprzejma obsluge pozdrawiam Dawid z Mannheim
2014-11-22 | M.Rosa | Odbyte kursy: B
Ocena:


Super szkoła, ucząca nie tylko na strefę egzaminacyjną. Instruktor Zbigniew Kulpa jest solidny i uczciwy. Nie namawia na dodatkowe godziny jeśli nie są przyszłemu kierowcy potrzebne. Egzamin państwowy to nic w porównaniu do wewnętrznego. Polecam.
2014-11-22 | Iwona J. | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Bardzo polecam Szkołę Jazdy Kursant, a szczególnie instruktora pana Cezarego Karpińskiego. Pan Cezary jest oazą spokoju i ma niesamowicie dużo cierpliwości do swoich kursantów. Dzięki niemu egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem.
2014-11-21 | Ela Kutycka | Odbyte kursy: Kategoria E-B
Ocena:


Odbyła w Kursancie kurs na pr.jazdy kat.E-B. Kurs polega głownie na jeździe: po placu i po mieście. Egzamin zdałam za pierwszym razem bez problemu. Szkolacym mnie był Grzegorz Konieczny, który przygotowuje do egzaminu skutecznie i bardzo dokładnie - o czym przekonałam sie gdy podczas egzaminu inny zdający byl zaskoczony czego sie od niego wymaga (nie zaliczył manewrów na placu). Serdecznie polecam tego prowadzącego.
2014-11-20 | Anna Zakrzewska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy ? to dobrze trafiłeś! W Kursancie możesz liczyć na profesjonalną obsługę i solidne przygotowanie, żeby samodzielnie włączyć się do ruchu ulicznego:) Nie należę do osób z nadmierną wiarą we własne możliwości;) a mimo tego oba egzaminy ? i teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem:) prawo jazdy odebrałam cztery dni temu i od czterech dni sama jeżdżę po Wrocławiu. Wszystko to zawdzięczam mojemu instruktorowi ? Panu Sylwestrowi Butwickiemu, któremu chciałam serdecznie podziękować za naukę: technicznej obsługi samochodu, myślenia za kierownicą oraz wiary w siebie, jako kierowcy. Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć ?z głową?, to Pan Sylwek jest osobą, do której powinnaś/powinieneś się zgłosić. Gorąco polecam i jeszcze raz ? dziękuję:) Ania Z.
2014-11-20 | Jolanta Ż. | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


?Orłem nie byłam? :) Szkolenie wymagało dużo pracy i cierpliwości ze strony instruktorów, a w szczególności mojego prowadzącego - Pana Zbigniewa Kulpy. Efekt - egzamin zdany za pierwszym razem, ale co najważniejsze, w trakcie nabrałam pewności siebie za kierownicą. Rada, dla przyszłych kursantów z mojej strony - warto słuchać instruktora, gdy określa czy jest się gotowym na egzamin, szkoda stresu i czasu na powtórne egzaminy. Polecam bardzo i dziękuję - Kursant to według mnie najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu i teraz wiem to z doświadczenia :)
2014-11-20 | Lidia Czekaj | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Na samochodach "Kursanta" jest reklama: 1 miejsce w zdawalności egzaminu". Każdy pewnie się zastanawia czy to prawda? Dzisiaj mówię Wam: szczera prawda!!! Miałam problem ze zdaniem egzaminu praktycznego (18-stkę skończyłam dawno temu). Zobaczyłam reklamę na ich samochodzie i umówiłam się na dodatkowe jazdy. Profesjonalizm w każdym calu. Pan Tadeusz szybko wychwycił moje błędy, naprawił, podpowiedział jak sprawnie i płynnie jeździć a wszystko z anielską cierpliwością. Dzięki niemu uwierzyłam, że spełnię swoje marzenie. Nabrałam pewności siebie i odwagi. Dzisiaj poszłam na egzamin pewna swoich ruchów i bez żadnych obaw. Już się nie bałam Panów egzaminatorów. Oczywiście zdałam. Mogłam iść do szkoły "Kursant" na kurs prawa jazdy. Syn na pewno u nich będzie się uczył. Dziękuję serdecznie Panowie :)
2014-11-18 | Martyna Matkowska | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant oraz kurs u instruktora Grzegorza Hałasa. Perfekcyjne przygotowanie do obu egzaminów - teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Świetna atmosfera, a przy tym profesjonalne podejście i dobre rezultaty. Polecam i dziękuję!
2014-11-17 | Wiktora N. | Odbyte kursy: prawo jazdy kat. B
Ocena:


Witam serdecznie, Jako świeżo upieczony kierowca,chciałabym gorąco podziękować panu Grzegorzowi Hałasowi i panu Tadeuszowi Biedzie za przygotowanie do egzaminu. Każdy kto wyjeździ już 30h ma wrażenie, że jest już gotowy.Jak się okazuje warto poświęcić jeszcze trochę czasu na doszkolenie, bo idąc dobrze przygotowanym unika się stresu i zdaje za pierwszym razem.Pan Grzegorz w miłej, bezstresowej atmosferze nauczył mnie idealnej techniki parkowania równoległego czy poprawnego przejazdu przez skrzyżowanie, a także dodał otuchy i wiary w siebie bezpośrednio przed egzaminem:) W ostatnich godzinach miałam również przyjemność pojeździć z Panem Tadeuszem Biedą, który bardzo dokładnie i profesjonalnie pomógł mi poprawić mankamenty w zachowaniu na skrzyżowaniu.Polecam tych instruktorów. Po wyjeżdżeniu kursu polecam skorzystać z zamiany, żeby oswoić się ze stresem.
2014-11-17 | Mariola Michalska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam! Każdej osobie chcącej zdać prawo jazdy i nauczyć się dobrze jeździć serdecznie polecam pana Karpińskiego - wymagający, dostrzega wszystkie błędy, wie z czego się wywodzą i jak się ich pozbyć. Przy tym jest opanowany, jazdy mijają bez niepotrzebnego stresu, w bardzo przyjemnej atmosferze. Przed kursem poleciły mi go trzy osoby i nie zawiodłam się. Polecam gorąco, a samemu instruktorowi serdecznie dziękuje! Dzięki Pana zaangażowaniu zdałam :)
2014-11-17 | Magdalena Kaleta | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Odbyłam kurs z Gregorzem Hałas. Od pierwszego dnia stanowczy i nie owijał w bawełne. Podczas nauki były i żarty i poważne miny kiedy czasami się wjechało pod prąd, nie mam mu tego za złe. Ważne że tylko raz :) Polecam pana Grzegorza i jego spadającą czapke kiedy się zachamuje za ostro. Jeździł prawie w każdym kraju w Europie także wszystko wie o hiszpańskich, niemieckich i irlandzich drogach a więc jeśli mówi że w Polsce się najlepiej uczyć to warto posłuchać bo Grzegorz Hałas jest tylko jeden :)
2014-11-15 | Katarzyna B.C. | Odbyte kursy: godz.dodatkowe (kat. B)
Ocena:


Witam. Jako osoba wykupujące godziny dodatkowe w Kursancie chciałabym podziękować Panom Domańskiemu, Tandeckiemu i Przestrzelskiemu. Ich cierpliwość, kultura osobista, pozytywne nastawienie oraz wiedza praktyczna pomogły mi zakończyć szkolenie na kierowcę kat. B bezbłędnie zdanym egzaminem. Szczególnie dziękuję Panu Pawłowi Domańskiemu za zaangażowanie, wytrwałość i pełen profesjonalizm, a szkole KURSANT pogratulować tak dobrego instruktora. Pozdrawiam i polecam.
2014-11-14 | Kamila Mierzwiak | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat. B
Ocena:


Szkołę gorąco polecam. A w szczególności instruktorów Grzegorza Wójtowicza (zawsze uśmiechnięty, rzeczowy, lekcje bardzo miło leciały) i Arkadiusza Tandeckiego (najlepszy instruktor na jakiego można tylko trafić, oaza spokoju, na każde pytanie i problem zawsze znał odpowiedź, polecam!).
2014-11-13 | Michał | Odbyte kursy:
Ocena:


Witam, zdałem za pierwszym razem prawo jazdy E+B, Pozdrawiam instruktora Grzegorza za przygotowania do egzaminu.
2014-11-11 | Grzegorz Kokot | Odbyte kursy: kat. A
Ocena:


Witam, około dwa miesiące temu robiłem kurs u pana Zbyszka na kat. A. Gorąco polecam; przygotowanie na mieście i placu wzorowe - egzamin zdałem bez problemu (ani jednego błędu! :) ). Przygotowanie na ewentualne podchwytliwe momenty bardzo mi pomogło. Również pan Grzegorz służył pomocą i wiedzą za co serdecznie dziękuję. Teraz mogę jedynie powiedzieć - do zobaczenia na drodze! :)
2014-11-11 | Kordula | Odbyte kursy:
Ocena:


Bardzo, ale to bardzo dziękuje Pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą niezwykłą o dużym sercu, ma znakomite podejście do kursanta. Jest bardzo wymagająca i cierpliwa, ale jednocześnie potrafi dotrzeć do człowieka w odpowiedni sposób :)Nasze jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo pomogła mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. Życzę każdemu takiego instruktora. Miałam również dodatkowe jazdy z Panem Tadeuszem oraz z Panem Henrykiem, również jestem zadowolona. Ich podejście i sposób nauczania, a także nieopisana cierpliwość jest godna podziwu. Bardzo mi pomogły te dodatkowe jazdy. Poziom Waszej szkoły jest bardzo wysoki, dlatego każdemu będę ją polecać!! :) Zdałam za pierwszym razem dzięki super przygotowaniu.
2014-11-07 | Łukasz F | Odbyte kursy: Kat. A
Ocena:


Przygotowanie do egzaminu bardzo skrupulatne. Mimo iż z motocyklami nie miałem przed kursem wiele wspólnego, dziś do egzaminu przystąpiłem ze spokojem i dobrze przygotowany. Zajęcia z Panami Grzegorzem i Zbyszkiem zawsze były udane. Wszelkie rady były bardzo przydatne w przygotowaniach do egzaminu oraz bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym. Wszystko zakończyło się zdanym przy pierwszym podejściu egzaminem. Gorąco polecam!!
2014-11-05 | Karina G | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Polecam szkołę "KURSANT" a w szczególności Pana Grzegorza Hałasa dziękuje za dane mi wskazówki za cierpliwość i wyrozumiałość...... bardzo przyjazna atmosfera. DZIĘKUJE za pozytywne przygotowanie dzięki Panu zdałam za 2 razem:)
2014-11-05 | Przemek Nowak | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Polecam kurs u P. Cezarego Karpińskiego. Bardzo dobry instruktor, zero stresu a przy tym naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu praktycznego i teoretycznego
2014-11-04 | anna doskocz | Odbyte kursy: b
Ocena:


Odbyłam kurs u p. Grzegorza Jasińskiego. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, Instruktor wyrozumiały, spokojny i cierpliwy, pomimo tego, że ciągle popełniałam jakieś błędy. Egzamin oczywiście zdany za 1 razem :). Polecam p.Grzegorza osobom, które tak jak ja nigdy wcześniej nie prowadziły samochodu :)
2014-11-04 | Carmen | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam szkołę jazdy kursant, a szczególnie panią Martę B. Świetna atmosfera prowadzonych lekcji, dużo cierpliwości, a zarazem profesjonalne podejście. Egzamin kat. B zdałam za pierwszym! Nareszcie nauczyłam się nie tylko typowych manewrów egzaminacyjnych (parkowanie równoległe i łuk okazały się banalnie łatwe :), ale również bezpiecznej i dynamicznej jazdy, dzięki czemu dobrze czuję się za kierownicą. Polecam gorąco panią Martę! :)
2014-11-03 | Joanna N. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT, a w szczególności pana Tomasza Woźniaka za jego cierpliwość, wyrozumiałość i miłą atmosferę. Potrafi on w zrozumiały sposób wytłumaczyć manewry oraz popełnianie błędy. Jest to instruktor, który ma indywidualne podejście do każdego kursanta.
2014-11-02 | Joanna Kucharska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Bardzo polecam Pana Pawła Domańskiego, bardzo dobrze uczy oraz wszystko rozrysowuje. Można w łatwy sposób się dogadać w sprawie godzin jazdy :)
2014-11-02 | Magda Pacek | Odbyte kursy:
Ocena:


Chciałam gorąco polecić pana Cezarego Karpińskiego, z którym miałam kilka godzin doszkalających (kurs miałam w innej szkole jazdy, z której nie byłam zadowolona, stąd decyzja o jazdach doszkalających w "Kursancie"), za co mu serdecznie dziękuję, ponieważ zdałam egzamin wzorowo. Pan Cezary to przesympatyczny człowiek, dzięki czemu każda jazda upływała w bardzo miłej atmosferze.
2014-10-29 | Maria Florek | Odbyte kursy:
Ocena:


Witaj! Nie wiesz jaką szkołę jazdy wybrać? Może moja opinia Ci pomoże podjąć dobrą decyzję. Szkoła Kursant jest najlepsza i nie świadczy o tym bynajmniej "kciuk z procentem zdawalności" lub inne reklamy. Od liceum chodziła za mną myśl zrobić prawko, ale ciągle nie było kiedy i jeszcze do tego opinie zewsząd, że bardzo trudno zdać. Szczególnie polecam dwóch instruktorów Tadeusza Biedę i Zbigniewa Kulpę. Są doskonali w nauce dla kogoś kto nie miał możliwości uczenia się za kółkiem rodziców lub przyjaciół, kogoś kto tak jak Ja po raz pierwszy zapisał się na kurs i widział samochód oczami laika :) Nauczą Cię jazdy na trudnych skrzyżowaniach, wytłumaczą od strony teoretycznej jak zmieniać biegi, rozrysują jak parkować równolegle i wytłumaczą jak to się dzieje, że na łuku robisz czasem błąd, chociaż jesteś już przekonany że go umiesz na pamięć :) Pozdrawiam i ślę ukłony, Marysia A i zapomniałam dodać z powodu natłoku roboty, że zdałam za pierwszym razem !
2014-10-27 | Adrian K | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Chciałem podziękować Sebastianowi Skrętowicz za przygotowanie mnie do egzaminu :).Zdałem za pierwszym razem na automacie. Moja ocena to 5 dla Instruktora. Pozdrawiam
2014-10-27 | Bartosz Mazur | Odbyte kursy: Prawo Jazdy Kat. C
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę Jazdy KURSANT. Miła obsługa w biurze. Wszystko elegancko ogarnięte a szczególnie jeśli jak w moim przypadku chodziło o kat. C polecam Pana Ryszarda, który prowadzi również kat. D. Dzięki jemu zdałem za 1 razem :)
2014-10-26 | Piotr Kutkowski | Odbyte kursy: Kategoria A
Ocena:


Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam Pana Zbyszka (kat. A), choć wszyscy instruktorzy z którymi miałem styczność dołożyli cegiełkę do końcowego sukcesu :)
2014-10-25 | HelenaP | Odbyte kursy: katB
Ocena:


Bardzo dziękuje panu Sylwestrowi Butwickiemu zdałam za pierwszym razem dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałośc oraz za słowa ,,da pani radę,,nie jest latwo naczyć panią z niskim peselem nauczyć jeżdzic.Pan egzaminator nie mial żadnych zastrzeżeń,a wymaglował mnie dokładnie.Panie Sylwku jeszcze raz wielkie dzięki jest PAN NAJLEPSZY Helena
2014-10-24 | Madzia P. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Baaaardzo polecam szkołę jazdy KURSANT! Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem :) To nie udałoby się, gdyby nie cudowny Pan Sylwester Butwicki, któremu bardzo dziękuję za cierpliwość, zaangażowanie, dobre rady, fantastyczną atmosferę na jazdach, wiarę w moje umiejętności :D i świetne przygotowanie mnie do egzaminu :)
2014-10-24 | lukasz kawalec | Odbyte kursy: b
Ocena:


Bardzo polecam ten osk, szczególnie chciał bym podziękować panu Cezaremu Karpińskiemu za wprowadznie świat kierowców. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!
2014-10-24 | Joanna Szklarz | Odbyte kursy: kategoria B
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności pana Jarka Tomaszewskiego, który jest świetnym instruktorem, ma genialne podejście do kursantów, jest cierpliwy i życzliwy dzięki czemu nie trzeba się dodatkowo stresować pomyłkami. Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem i wiem że cała w tym zasługa pana Jarka, który świetnie mnie przygotował ;)
2014-10-23 | Monika Idziak | Odbyte kursy: B
Ocena:


Gorąco polecam szkołę jazdy Kursant i pana instruktora Arkadiusza Tandeckiego. Dzięki jego nauką i profesjonalnemu przygotowaniu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem.
2014-10-23 | Cezary | Odbyte kursy: B oraz B1
Ocena:


Szkoła jazdy kursant jest naprawdę bardzo dobra. Nie dziwię się że ma najlepszą zdawalność we Wrocławiu. Kadra instruktorów jest na bardzo wysokim poziomie i dobrze przygotowywują kursantów do egzaminu praktycznego. Polecam Pana Tomasza Woźniaka dzięki któremu udał mi się ten wyczyn.
2014-10-23 | Angelika Przybyła | Odbyte kursy: B
Ocena:


Mój kurs rozpoczął się jakiś rok temu od współpracy z Panem Mirkiem Soczawą- oazą spokoju, człowiekiem który mimo mojej niesystematyczności starał się bardzo do mnie dopasować, pomimo faktu, iż z różnych powodów (wynikających z moich innych zajęć) nasze jazdy nie mogły odbywać się zbyt często. To właśnie ten Pan pomógł mi przemóc swój strach przed jazdą samochodem, cierpliwie znosił moje wybryki i korygował braki podstawowej wiedzy motoryzacyjnej :) Do tego zawsze w aucie panowała miła atmosfera. Kilka miesięcy później zaczęłam jeździć z Panem Robertem Staszkiewiczem. REWELACYJNYM INSTRUKTOREM, którego mogę śmiało polecić każdemu. Pan Robert dzięki ogromowi swojej pracy zmotywował mnie do nauki oraz wyszlifował moją technikę jazdy. Wszystko odbywało się w niesamowicie spokojnej atmosferze, nierzadko śmieliśmy się też do rozpuku. Kiedy trzeba było- Pan Robert potrafił konstruktywnie mnie skrytykować i przywrócić do pionu :)) Jest to nie tylko rewelacyjny fachowiec, ale również przemiły człowiek. EFEKTEM PRACY WYMIENIONYCH PANÓW JEST ZDANY EGZAMIN ZARÓWNO TEORETYCZNY JAK I PAŃSTWOWY ZA PIERWSZYM RAZEM! Zawsze będę wspominać te miesiące z łezką w oku ;)) P.S. Myślę, że nie potrzeba by było roku gdybym wzięła się wcześniej w garść i solidnie do roboty. Wszystkim gorąco polecam, jeśli ja mogłam to każdy może to zdać ;)
2014-10-23 | Dawid Waśko | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam szkole jazdy Kursant! Wszelkie pochwaly naleza sie Pau Arkadiuszowi Tandeckiemu za wytrwalosc i cierpliwosc. Dziekuje jeszcze raz i zycze powodzenia w dalszej karierze!
2014-10-21 | Aleksandra J | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam tą szkołę. Pan Jacek Boś jest świetnym instruktorem, wszystko dokładnie i precyzyjnie tłumaczy. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego. Dzięki niemu w ogóle się nie stresowałam.
2014-10-19 | Sandy R. P | Odbyte kursy: B
Ocena:


Bardzo polecam szkola KURSANT i instruktor Skrętowicz Sebastian. Ten instruktor ma ogromna wiedze i dzieki mu, zdalem egzamin za pierwszym razem :))
2014-10-19 | Karolina G | Odbyte kursy: B1, B
Ocena:


Zdałam w tym miesiacu prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem, a to dzięki przewspaniałemu panu Tomkowi Woźniakowi, który z cierpliwością i humorem nauczył mnie wszystkiego !!! Dzięki Panie Tomku (boy) :))!!!!
2014-10-18 | Agnieszka Lichańska | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Kurs prawa jazdy dostałam w prezencie. Sama nie miałam odwagi się zapisać, bo na samą myśl ogarniała mnie panika, a w nocy budziły koszmary. Jednak spróbowałam i nie żałuję. Po 30 h kursu byłam zmuszona zmienić instruktora (z przyczyn losowych. I wtedy poznałam Roberta Staszkiewicza! Przygarnął mnie pod swoje ojcowsko-instruktorskie skrzydła ;) i naprostował. Oduczył złych nawyków, dodał pewności siebie, w każdej minucie motywował do dalszej walki, nie pozwalał się poddawać. Jest niesamowicie ciepłym, cierpliwym człowiekiem, ale i wymagającym - to akurat cenie w nim najbardziej. Oprócz nauki jazdy Robert uczy również życia, przybyło mi wiele nowych cech takich jak wytrwałość, umiejętność opanowania stresu czy zdobywanie na pozór niemożliwego od tak, z podniesioną głową. Dziś po raz pierwszy stawiłam się w wordzie i po 32 minutach egzaminu praktycznego wyszłam z wynikiem pozytywnym. Popełniłam jeden, drobny błąd, spowodowany początkowym zdenerwowaniem, potem już nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. Byłam z Robertem w każdym miejscu, do którego zabrał mnie egzaminator, parkowanie równoległe wykonałam z zamkniętymi oczami ;) Teraz gdy opadły już emocje, wiem, że to czego dzisiaj dokonałam nie stało się "bo mi się udało", tylko dzięki wiedzy i umiejętnościom, nabytym dzięki najwspanialszemu instruktorowi i człowiekowi na świecie. Dziękuję Ci Robercie z całego serca i do zobaczenia na drodze :)
2014-10-16 | Bartek Kujawsi | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Dziekuje bardzo serdecznie za poświęcony mi czas i profesjonalne podejście, za humor i nauczenie jak lepiej, bezpieczniej prowadzic i cieszyc się jazda :) Gorąco wszystkim polecam te szkołę jazdy.
2014-10-14 | Magda Leszczyńska | Odbyte kursy: b1
Ocena:


Polecam szkołę jazdy Kursant, a w szczególności instruktora Grzegorza Hałasa. Już od pierwszych godzin zauroczył mnie swoją osobą i zaraził optymizmem. Współpraca z nim była profesjonalna, rzetelna, nauczył mnie myśleć i pokazał jak się zachować na drodze(nie zatrzymywać się na przystankach, nie zmieniać pasa na ciągłej linii i wiele innych). Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, a to tylko dzięki mojemu kochanemu instruktorowi. Lepiej nie mogłam trafić ?
2014-10-13 | Adrian J | Odbyte kursy:
Ocena:


Wrażenia po kursie jak najbardziej pozytywne, cześć teoretyczna szybko bez przynudzania. Jeździłem z panem Tomaszem Woźniakiem, super człowiek i co najważniejsze instruktor, miły, cierpliwy. Kursik szybko minął bezkonfliktowo w super atmosferze, następnie egzaminy wewnętrzne i państwowy szybko zdane bez większych problemów, jak najbardziej polecam Pana Tomasza i szkołę. Pozdrawiam
2014-10-12 | Karolina Florków | Odbyte kursy: prawo jazdy kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam tę szkołę jazdy,ponieważ dobrze uczą.Szczególnie polecam pana Sebastiana Skrętkowicza -rewelacyjnie przygotował mnie do egzaminów wewnętrznych jak i do państwowych.Jest cierpliwy i konkretny,szczegółowo pomaga przyswajać wiedzę. Po wykupieniu kilku godzin zdałam za pierwszym razem - nawet podczas egzaminu praktycznego pan Sebastian mnie wspierał także polecam
2014-10-12 | Małgorzata Ch. | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam najlepszego instruktora we Wro oraz najlepszego motorniczego w kraju p. ROBERTA STASZKIEWICZA! To profesjonalista w każdym calu: konkretny, dokładny, precyzyjny, posiadający ogromną wiedzę, bogate doświadczenie, przez co bardzo wymagający, ALE i niezwykle wyrozumiały,cierpliwy (jakich mało) i sympatyczny :) Podczas jazdy jego oczy sa wszędzie, dlatego przy nim nie ma mowy o najmniejszej pomyłce, błędzie, gafie czy niedopatrzeniu... Uczy rewelacyjnie o czym świadczy fakt, iż każdy jego kursant zdaje zazwyczaj za pierwszym razem, po czym śmiało śmiga po mieście i autostradzie :) Raz jeszcze polecam - p. ROBERT STASZKIEWICZ to najlepszy instruktor na świecie - i to jest prawda obiektywna. Przyjdź i przekonaj się!!! ;)
2014-10-11 | Małgorzata Dębska | Odbyte kursy: prawo jazdy kategoria B
Ocena:


Chciałam polecić wszystkim instruktora, który przygotował mnie do egzaminu - Pana Sebastiana. Ma fachową wiedzę, która świetnie potrafi przekazać. Jest cierpliwy co mi ułatwiało bezstresową naukę. Świetnie tłumaczy jak parkować, dzięki czemu staje się to naprawdę łatwe :). Polecam serdecznie i jeszcze raz dziękuje.
2014-10-10 | Omar Ahmad | Odbyte kursy: Prawo jazdy kat.B
Ocena:


Chciałem pogratulować "kursantowi" takiego instruktora jak Pan Nalepa Jerzy , który konkretną, ale i słuszną reką podszkolił mnie do zdania prawa jazdy !
2014-10-09 | klaudia b | Odbyte kursy:
Ocena:


Hej dzisiaj zdalam egzamin panstwowy w wordzie za pierwszym razem ! Chcialabym bardzo podziekowac mojemu instruktorowi Panu Zbigniewowi Kulpie za to że ze mna wytrzymal ! I nigdy nie zapomne jego słow " nie jedz na blondyne,bo bez myslenia nie ma jeżdzenia " oraz bardzo dziekuje Panu Tadeuszowi Biedzie za dopuszczenie nnie do tego egzaminu co stalo sir dopiero za drugim razem ale oplacalo sie ! Dzięki Kursant !klaudia
2014-10-09 | Patrycja Bączyk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Zdałam egzamin państwowy na prawo jazdy za pierwszym razem dzięki instruktorowi Arkadiuszowi Tandeckiemu w Szkole Jazdy Kursant. Szczerze polecam tego instruktora, ze względu na to, że jest to instruktor z powołania. Cierpliwy, konkretny, spokojny, a przy tym bardzo uśmiechnięty. Jeżeli chcecie nauczyć się jeździć w przyjaznej atmosferze, to wybierzcie Pana Arka, gwarantuję, że nie będziecie żałować ;-)
2014-10-09 | tomek | Odbyte kursy: C, C+E
Ocena:


Witam. Zakończone kursy na kat. C oraz C+E z pełnym sukcesem. Oba w pierwszym terminie. Instruktorzy Pan Ryszard Nowak i Krzysztof Porzuczek bardzo kompetentni i doskonale znający się na swojej pracy. POLECAM!!!!
2014-10-09 | Kordula | Odbyte kursy: Prawo Jazdy kat. B
Ocena:


Bardzo, ale to bardzo dziękuje Pani Ewie Samuels za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą niezwykłą o dużym sercu, ma znakomite podejście do kursanta. Jest bardzo wymagająca, ale jednocześnie potrafi dotrzeć do człowieka w odpowiedni sposób :)Nasze jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo pomogła mi uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. Życzę każdemu takiego instruktora. Miałam również dodatkowe jazdy z Panem Tadeuszem oraz z Panem Henrykiem, również jestem zadowolona. Ich podejście i sposób nauczania, a także nieopisana cierpliwość jest godna podziwu. Bardzo mi pomogły te dodatkowe jazdy. Poziom Waszej szkoły jest bardzo wysoki, dlatego każdemu będę ją polecać!! :)
2014-10-08 | Mateusz Śliwka | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Serdecznie polecam OSK Kursant oraz instruktora Pana Grzegorza Hałasa. Egzamin teoretyczny i praktyczny na kategorie B1 zdałem za pierwszym razem, a to wszystko zawdzięczam panu Grzegorzowi, który był bardzo cierpliwy i spokojny. Świetna atmosfera podczas jazd i niezwykłe zaangażowanie Pana Grzegorza pomagają lepiej przyswajać wiedzę. Jeszcze raz serdecznie polecam i dziękuje Panu za pomoc!
2014-10-08 | Robert Kunecki | Odbyte kursy: Kategoria B
Ocena:


Z powodu przekroczonego limitu punktów, musiałem powtórnie zdawać egzamin na prawo jazdy. Bardzo dobrze przygotowano mnie teoretycznie jak i praktycznie (kilka godzin jazdy z bardzo dobrym instruktorem)do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję!!! Polecam tą szkołę!
2014-10-08 | Oliver Stania | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Niedawno ukończyłem kurs na B1. Chciałbym podziękować szkole a w szczególności Pani Ewie Samuels i Panu Grzegorzowi Hałasowi za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Teoria zdana za pierwszym razem , praktyczny za drugim . Polecam "Kursanta" z całego serca i rozumu. Napewno wrócę tu za dwa lata ,aby zrobić Kat B. I just finished my driving licence categorie B1. I choose to do it in english, everything went and I passed my theory exam with good results (72/74). Mr. Hałas was an excellent instruktor that prepared me very well for the driving examination, that I passed in the second round. I am really pleased with the schol "Kursant" and for sure I will come back in 2 years to do my driving licence categorie B. Thank you / Oliver Stania
2014-10-07 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1- szym razem,a to wszystko dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana PIOTRA NOWICKIEGO, z którym "stawiałam pierwsze kroki" i który pomógł mi rozwinąć umiejętności prowadzenia auta. Natomiast Pan KRZYSZTOF WIEWIÓR bardzo fachowo i w kosmicznym tempie sprawił, że doszlifowałam wszystko to czego nauczyłam się wcześniej oraz opanowałam wiele nowych, cennych umiejętności. Chciałabym również podziękować Paniom z biura Szkoły Jazdy KURSANT, które zawsze z uśmiechem na twarzy służą pomocą.
2014-10-04 | Rafał Ożóg | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam Pana Sebastiana Skrętowicza jako instruktora. Cierpliwy i konkretny, potrafi wytłumaczyć takie aspekty jak parkowanie, wszelkie przepisy, łuk itd. Sympatyczny, choć specyficzny. Bezproblemowy. Można zaufać jego umiejętnościom nauczania i tłumaczenia. Nie miałem żadnych problemów z przepuszczeniem do egzaminu wewnętrznego, ani państwowego (oba zdane za pierwszym podejściem). Dzięki jazdom z Panem Sebastianem nauczyłem się też teorii praktycznie od zera. Polecam!
2014-10-03 | Iwona Turzańska | Odbyte kursy: Szybki kurs kat. B
Ocena:


Polecam szkołę Kursant, a szczególnie instruktora p. Macieja Smyka. Zdałam kilka dni temu teorię i praktykę za pierwszym razem we Wrocławiu. Jeśli chodzi o naukę umiejętności prowadzenia auta - spokój i cierpliwość p. Macieja sprawiła, że opanowałam potrzebne umiejętności i na egzaminie państwowym zaparkowałam równolegle w bardzo ciasnym miejscu, uliczce i w korku! Poza nauką jazdy samochodem ważniejsza była dla mnie zmiana przekonań. Wiele lat temu miałam przykre doświadczenia z innym instruktorem, w innym mieście. Wiele lat żyłam wierząc, że prawo jazdy jest dla mnie wręcz nieosiągalne, ponieważ nie jestem w stanie zapanować nad samochodem. Proces nauki z p. Maciejem był tak naprawdę zmianą myślenia o sobie, budowaniem wiary w siebie w tym zakresie. Dzięki Panu Maciejowi pokonałam swoją największą piętę Achillesową i poszłam na egzamin pełna uśmiechu i pewności, że się uda. (PS. na państwowym dostałam wiele podobnych zadań, co na wewnętrznym). Polecam jeszcze raz Pana Macieja Smyka, szczególnie osobom potrzebującym wiele spokoju i wzmacniania pozytywnego:)
2014-10-02 | | Odbyte kursy:
Ocena:


Gorąco polecam Pana Arka Taudeckiego, świetnie przygotowuje do egzaminów, ma bardzo dobre podejście do uczniów. ;)
2014-10-02 | Karolina G. | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Właśnie zdałam ostatni egzamin na prawo jazdy - egzamin praktyczny w WORDzie i jestem okropnie szczęśliwym człowiekiem! Dobre przygotowanie zawdzięczam mojemu (najlepszemu na świecie) instruktorowi Panu Grzegorzowi Hałasowi! Gdyby nie Jego motywacja, cierpliwe tłumaczenie, że w pewnych miejscach nie wolno się zatrzymać albo zawracać, na pewno byłoby teraz inaczej. Na szczęście dla mnie jest to już przeszłość :) Każdemu kto szuka dobrej szkoły, polecam serdecznie szkołę jazdy KURSANT i przede wszystkim Pana Grzegorza Hałasa - sukces murowany :)
2014-10-01 | martusia b | Odbyte kursy: b
Ocena:


Polecam szkołę jazdy KURSANT. Moim instruktorem był Tomasz Woźniak - cierpliwy, sympatyczny, wszystko wyjaśnił, wspierał przed egzaminem. Po prostu nie chciałam z auta wychodzić! :) Dziękuję również instruktorowi Jackowi Bosiowi za cenne wskazówki oraz Tomaszowi Okręglickiemu za przygotowanie teoretyczne. Dziękuję i pozdrawiam :*
2014-09-30 | Marek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam P. inst. Tomasza Woźniaka. Bardzo dużo się od niego nauczyłem, dawał bardzo dobre rady. Kompetentny, z poczuciem humoru. Łączy przyjemne z pożytecznym. Tłumaczy wszystkie błędy, pokazuje wszystkie sztuczki Wordu (np. nie zamyka drzwi - pali się kontrolka).
2014-09-30 | Beata W. | Odbyte kursy: katb
Ocena:


Bardzo dziekuja p.Leszkowi Przestrzelskiemu za wszystkie godziny jakie wyjezdzilam z nim w trakcie mojego kursu. Polecam Wam wszystkim.
2014-09-29 | Piotr K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Polecam pana instruktora C. Karpińskiego, bardzo miły człowiek a przy tym świetny nauczyciel. Nauka z Nim poskutkowała bezproblemowym zdaniem zarówno egzaminu wewnętrznego jak i państwowego za pierwszym razem!
2014-09-29 | Ola Kołodziej | Odbyte kursy:
Ocena:


Serdecznie polecam szkołę jazdy Kursant oraz jazdy z Jakubem Radlińskim, w trakcie nauki panuje miła atmosfera a sam instruktor jest bardzo profesjonalny, potrafi wszystko jasno i dobrze wytłumaczyć.
2014-09-29 | Sławek T | Odbyte kursy: B
Ocena:


Ukończyłem kurs na kat. B i zdałem za pierwszym razem (teorię i praktykę) :) Co prawda musiałem dokupić trochę dodatkowych jazd - nie byłem przedtem pewien że mi się uda. Ale jeśli się przyłoży, to jest prosto :) Moim instruktorem był pan Karpiński Cezary, bardzo polecam - przemiły, wesoły, z dobrym nastawieniem. Czasami trochę za bardzo podpowiada... ale to tylko na dobre wychodzi :) Generalnie dzięki niemu myślę zdałem właśnie za pierwszym razem. Poza tym polecam też bardzo pana Sylwestra Butwickiego - na jego jazdach zawsze panuje bardzo lekka i wesoła atmosfera, można się wyluzować (miałem z nim kilka jazd).
2014-09-28 | Gosia | Odbyte kursy:
Ocena:


Polecam szkole kursant, instruktorzy w porzadku i egzaminy zaliczone! A to najwazniejsze. Pozdrawiam pana Arka
2014-09-28 | Tomasz Koksanowicz | Odbyte kursy: 1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolony z wykupionych dodatkowych godzin . Moim instruktorem był Pan Jakub Radliński
2014-09-27 | Piotrek | Odbyte kursy: Kat.C
Ocena:


Polecam szkolenie z instruktorem Ryszardem Nowakiem na kat.C, ponieważ instruktor ten jest cierpliwy, wyrozumiały, a podczas szkolenia informuje i zwraca szczególną uwagę na istotne elementy na jakie trzeba uważać podczas egzaminu państwowego. Dzięki temu zdałem egzamin za pierwszym razem co jest najlepszą rekomendacją!!!
2014-09-27 | Sławek | Odbyte kursy: kat. A
Ocena:


Zacznę od tego, że trudno jest obiektywnie ocenić szkołę KURSANT, nie mając porównania z innymi szkołami. Mogę tylko napisać, co mi się podobało a co nie. Wykłady prowadzone przez seksowną blond babeczkę (niestety nie pamiętam imienia ani nazwiska). Pełen profesjonalizm, talent pedagogiczny, punktualność i znakomita wiedza na temat przepisów ruchu drogowego. Trochę za bardzo straszy egzaminem - w rzeczywistości nie jest aż tak źle. Jazdy z panami:Zbyszkiem i Grzegorzem. Pozdrawiam obydwóch. Podchodzą do kursanta spokojnie, bez nerwów i zapewniają bezstresowe lekcje. Różnice w podejściu do nauczania są niewielkie i obydwaj są godni polecenia. Trochę krytyki o samym placu manewrowym. Można by poprawić jakość nawierzchni. Oprócz tego na placu jest ciasno bo służy zarówno kursantom na kat A jak i B. Jak tylko na placu pojawi się kilka samochodów, można kręcić tylko ósemki i wolny slalom. Ogólnie jestem zadowolony z poziomu nauczania i z czystym sumieniem mogę polecić szkołę innym.
2014-09-26 | marcin wroniak | Odbyte kursy: kat b
Ocena:


profesjonalne szkolenie dzięki dla Jakuba Radlińskiego.polecam wszystkim.marcin w.
2014-09-25 | Wiesława Szymanek | Odbyte kursy: B
Ocena:


Serdeczne podziękowania dla mojego instruktora Tadeusza Biedy, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za 1-wszym razem. Gorąco polecam tego instruktora , jest cierpliwy, wyrozumiały,profesjonalny i rzetelny. Duże zasługi ma również p.Zbyszek i p.Magda ; ich cenne uwagi i wiara we mnie pozwoliły mi dołączyć do grona szczęśliwych kierowców. Dziękuję i pozdrawiam :)
2014-09-25 | Dominik | Odbyte kursy: Prawo jazdy B
Ocena:


Pewnie i za pierwszym razem zdałem egzamin praktyczny, zawdzięczam to wszystko ośrodkowi szkolenia kierowców Kursant. Niecierpliwie czekałem na wykłady które przychodziłem z ciekawością bo ciąle dowiadywałem się konkretnych i przydatnych rzeczy. Szczególnie mój wynik zawdzięczam instruktorowi, a mianowicie Bartoszowi Majewskiemu. Pełen profesjonalizm! Cierpliwość drogą do sukcesu.. Ten pan jest naprawdę bardzo cierpliwy co przełożyło się na wynik pozytywny podczas egzaminu Teoretycznego jak iPraktycznego. Podczas jazdy nie panuje "sztywna" atmosfera . Pan Bartosz jest otwarty na rozmowy. Można porozmawiać z nim "młodzieżowo" Bez wahania po raz drugi wybrał bym właśni tę szkołę .GORĄCO POLECAM .!
2014-09-25 | Patrycja Nowysz | Odbyte kursy: B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem i to po 30 min! To wszystko dzięki pomocy Roberta Staszkiewicza! Najlepszy instruktor pod Słońcem. Gdyby nie on, prawko robiłabym do tej pory ;) Z całego serca polecam! Dużo śmiechu, zabawnych sytuacji ale i ogrom przydatnej wiedzy. Pozdrawiam Panie Robercie! Patrycja N.
2014-09-25 | Edwart Kozik | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Jakub Radlinski polecam Tego instruktora poniewaz ma ogromna wiedze jest cierpliwy i wyrozumialy wszyscy moi znajomi uczacy sie u Jakuba i w szkole Kursant maja jak najlepsza opinie poleca wszystkim pozdrawiam
2014-09-25 | Barbara Ryglowska | Odbyte kursy: B
Ocena:


Zdalam egzamin praktyczny za pierwszym razem i to tylko dlatego, ze mialam wielkie szczescie trafiajac na Roberta Staszkiewicza po nieudanych 30 godzinach jazdy z innym instruktorem. Jestem absolutnie zadowolona z profesjonalizmu Roberta, wspanialego bo niekonwencjalnego poczucia humoru i nadprzyrodzonych zdolnosci motywacyjnych. Gdyby nie Robert to z pewnoscia jezdzilabym nadal rowerem. Mysle ze Robert reprezentuje nadzwyczajna osobowosc i jest w stanie wyszkolic kazda osobe aby z przyjemnoscia, bez obaw i bezpiecznie kierowala pojazdem i zdala egzamin praktyczny za pierwszym razem. Robert jest zarabistym instruktorem ktorego wszystkim polecam! Jest rowniez tak wspaniala osobowoscia, ktorej nie da sie zapomniec! Zolwik Robert! Do zobaczenia we Wroclawiu!
2014-09-24 | Daniel Ptasinski | Odbyte kursy: kat. b
Ocena:


Witam po kilku jazdach dodatkowych zdałem w końcu egzamin w wordzie, zawdzięczam to instruktorowi Majewskiemu Bartłomiejowi. pozdrawiam Daniel P.
2014-09-24 | Anna Kozłowska | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Serdecznie polecam instruktora Bartosza Majewskiego !!!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie. Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie, posiada niezwykłą umiejętność przekazywania wiedzy oraz tłumaczenia sytuacji na drodze, cierpliwy, opanowany:), motywuje do pracy, w sytuacjach zwątpienia dodaje sił. Dziękuję za naukę, śmiech i łzy, pozdrawiam!!!
2014-09-23 | Karol | Odbyte kursy: jazdy dodatkowe B Automat
Ocena:


U Sebastiana Skretkowicza wykupiłem kilka godzin dodatkowo. Jest to człowiek, który umie szanować kursanta i jego czas. Wyjeździłem z nim każdą godzinę co do minuty, a jeśli się nie udało - odpracowywaliśmy na następnych zajęciach. Pas ruchu z którym miałem problemy w innej szkole ,nauczył mnie w 30 min bez potrzeby stosowania żadnej wyszukanej, skomplikowanej metody. Umie w przystępny sposób przekazać metody bezpiecznej dynamiczniej jazdy a jednocześnie zwrócić uwagi na pułapki egzaminacyjne Wrocławia (nietypowe miejsca). Bardzo milo wspominam czas spędzony na dodatkowych jazdach ,które przyniosły mi wiele korzyści i dały przekonanie, że sobie poradzę. To czego nie umiał mnie nauczyć mój instruktor w 30 godzin jemu udało sie w 10. Bardzo cierpliwie potrafi tłumaczyć , nauczył mnie innych technik jazdy i placu, których nie miałem opanowanych w innej wiodącej szkole . Jego wrodzony spokój i profesjonalizm, sprawiał że jeździło mi się z przyjemnościa i bez stresu.POLECAM. Dobrze zainwestowana kasa Lepiej pojeździc 5 godzin wiecej niz zdawac po kilka razy. Sebastian DZIEKI
2014-09-21 | Aleksandra Kowalska | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Serdecznie polecam p. Jakuba Radlińskiego !!! Niezwykle profesjonalne podejście i praktyczne wskazówki. Polecam.
2014-09-20 | Kornelia | Odbyte kursy:
Ocena:


Kurs odbyłam w inej szkole jazdy, potem egzamin praktyczny byl dla mnie straszny i nie ukrywam pare raze nie zdałam, zrobiłam miesiąc przerwy i trafiłam do kursanta do pana Grzegorza Hałas, przekazał mi on wiedze z którą bez problemu zdła egzanim praktyczny! Ciesze się bardzo, że właśnie w taki sposób potoczyły się dalsze losy moich zmagań z robieniem prawka. Jeżdździło się bardzo przyjemnie, miła atmosfera i bardzo dobrze przygotowanie!!! Polecam!!!!
2014-09-20 | Andrii Mandziuk | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Dzisiaj zdałem za pierwszym razem... Obcokrajowiec, który mieszka w Polsce od dwóch lat zdał egzamin praktyczny za pierwszym razem!!! Swoje dzisiejsze zwyciężstwo chcę poświęcić swojemu instruktorowi, przyjacielowi i "bratu" Robertowi Staszkiewiczu. Dziękuję mu za cierpieliwość, za wiarę we mnie i za "kopa w dupę";) Jesteś najlepszy, Robercie! Gorąco polecam wszystkim OSK Kursant i Roberta Staszkiewicza!
2014-09-19 | Roksana Szmaj | Odbyte kursy: B1
Ocena:


Jestem bardzo zadowolona z kursu, Pan Grzegorz Hałas potrafi nauczyć jeździć każdego i przede wszystkim-zmusza do myślenia. Nie obyło się bez sprowadzenia na ziemię na przystanku, ale to już chyba pozostanie tradycją :) miła i wesoła atmosfera umilała jazdę, świetne poczucie pana Grzesia nie pozwoliło mi się nudzić :)bardzo gorąco polecam szkołę jazdy kursant i Pana Grzegorza Hałasa!
2014-09-19 | Klaudia B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dobra Szkoła Jazdy, miła atmosfera oraz instruktorzy. Polecam Wszystkim! :-)
2014-09-17 | Joanna Staroszczyk | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Zdalam egzamin za pierwszym razem, teoretyczny i praktyczny. Bardzo chcialam podziekowac pani Ewie Samuels, ktora byla moja instruktorka. Dzieki niej moj egzamin panstwowy poszedl szybko i bez problemu. Bardzo dziekuje.
2014-09-17 | Ania W. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Wykłady interesująco prowadzone(wykładowcy zaangażowani oraz sympatyczni). Jestem bardzo zadowolona z mojego instruktora- p.Krzysztof Wiewiór - porządne szkolenie, zaangażowanie, chęć dopracowania szczegółów oraz dobra atmosfera do nauki. W miarę elastyczne godziny zajęć, nie trudno było się umówić(w weekendy również). Pozytywne wrażenie również po jazdach z innym instruktorami- wszyscy świetnie wykonują swoją pracę. Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Co ważne, jazdy w dużej części odbywają się po trasie egzaminacyjnej, co sprawia, że można dobrze się z nią oswoić. Myślę, że Kursant ma tak naprawdę niewielką konkurencję a dobre opinie o nim się potwierdzają. Polecam.
2014-09-17 | Malwina D. | Odbyte kursy: kat. B
Ocena:


Egzamin państwowy zdałam już za pierwszym razem!Szczególne podziękowania kieruje do bardzo cierpliwego i profesjonalnego instruktora, którym był Jerzy Zastawny.Jazdy z nim to była czysta przyjemność :)
2014-09-16 | Marcin Grzybowski | Odbyte kursy: Kat. C
Ocena:


Szkolenie sprawnie i bez żadnych zgrzytów. Instruktor, Pan Ryszard Nowak, rzeczowy i konkretny. Elastyczne godziny jazd, dobrze tłumaczone zagadnienia techniczne. Polecam:)!
2014-09-16 | ola n. | Odbyte kursy: b
Ocena:


Egzamin zdalam za pierwszym razem. Przygotowywał mnie do niego pan Grzegorz Hałas. Jest bardzo miłym człowiekiem, u czasie jazd nie brakuje mu poczucia humoru, dzieki czemu nauka szybko wchodzi do głowy. Polecam!
2014-09-14 | Alina Pluta | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Polecam wszystkim OSK Kursant. W szczególności instruktora Roberta Staszkiewicza,który jest wspaniałym ,ciepłym człowiekiem.Potrafi przekazać wiedzę jest cierpliwy,wyrozumiały,spokojny zaangożowany w wyszkolenie Kursanta.Zwasze potrzymywał mnie na duchu i wierzył że dam radę Dzięki Robert!!! :)
2014-09-13 | Mariusz Dąbrowski | Odbyte kursy: Kat. B
Ocena:


Właśnie zdałem egzamin praktyczny. Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi Grzegorzowi Jasińskiemu. To dzięki niemu zdałem ten egzamin. Panu Grzegorzowi zawdzięczam profesjonalne przygotowanie. A wszystko w miłej i pełnej humoru atmosferze. Lekcje jazdy to była sama przyjemność. Teraz samodzielna jazda samochodem to duży komfort dzięki dobremu przygotowaniu. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam jazdy z Panem Grzegorzem.
2014-09-12 | Anna Szymczyk | Odbyte kursy:
Ocena:


Dziękuję serdecznie panu Zbyszkowi Kulpie za życzliwe towarzystwo, pełne i żywe zaangażowanie w każdą jazdę, szczegółowe i nieraz wyrysowane z najciutszymi detalami niezmordowane wyjaśnienia dotyczące techniki jazdy oraz w efekcie za poprowadzenie wyboistą drogą do pomyślnego zdania egzaminu za pierwszym razem; panu Tadeuszowi Biedzie za najeżone pułapkami, urozmaicone trasy, a także panu Cezaremu Karpińskiemu za pogodę ducha i kojący wpływ na skołatane kursanckie nerwy. Nie sposób wylecieć spod troskliwych skrzydeł pana Zbyszka bez dopracowanych i wyszlifowanych umiejętności radzenia sobie w miejskiej dżungli.
2014-09-12 | Marek K. | Odbyte kursy: B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałem egzamin. Za pierwszym razem. Dziękuję panu Krzysztofowi Wiewiórowi za bardzo doskonałe przygotowanie. Polecam tego instruktora!!! Dobrze przygotowuje pod względem egzaminu i przyszłej jazdy,można z nim swobodnie podyskutować i czasem się pośmiać :) Jest on doświadczonym profesjonalistą i widać że zależy mu na nauczeniu oraz przygotowaniu do bezpiecznej,bezkolizyjnej. Jeszcze raz polecam pana Krzysztofa Wiewióra z OSK Kursant i dziękuję!!!
2014-09-10 | marek plominski | Odbyte kursy:
Ocena:


witam serdecznie pragne podziekowac instruktorce Kasience za dobra szkole jazdy za jej wytrzymalosc dla takiego ucznia jak ja,za to jak potrafi poprawnie nauczyc i wytlumaczyc wszystkie bledy jakie popelnilem w czasie nauki jazdy.przyszlym kursantom bardzo polecam pania Kasie.Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
2014-09-09 | Angelika Anger | Odbyte kursy: kat.B
Ocena:


Właśnie dzisiaj zdałam państwowy egzamin prawa jazdy :D i to za pierwszym razem. Dziękuje Panu Jakubowi Radlińskiemu który cierpliwie, wymagająco i z humorem przygotowywał mnie do egzaminu :) mimo tego, że jakiś manewr się nie udał Pan Jakub zawsze motywuje do dalszej nauki i postępu. Bardzo zachęcam do ropoczęcia kursu kat. B w szkole KURSANT jak i jazd z Panem Jakubem.
2014-09-09 | Krystian Sudoł | Odbyte kursy: B, A
Ocena:


Witam, W szkole KURSANT zrobiłem kursy na kat. B i A. Kategorię B zdawałem na starych zasadach 4 lata temu. Bardzo dobrze wspominam instruktorkę, panią Magdę N. Egzamin zdany za 1 razem bez najmniejszych problemów. Tydzień temu zdałem egzamin na kategorię A, również za pierwszym razem. :) Na kategorii A jeździłem z Panem Grzegorzem i 2 jazdy miałem z panem Zbyszkiem. Obu instruktorów polecam, Grzegorz czasami mało mówi ale jak się go podpyta kilka razy o problemy, bądź wątpliwości odnośnie zadań egzaminacyjnych lub jazdy to na pewno będziecie w stanie zwiększyć swoje szanse na egzaminie. Z Zbyszkiem też dobrze jeździ się po mieście, szybko i dobrze tłumaczy źle wykonane manewry na drodze. Obaj mają dużo cierpliwości do kursantów, którym nie idzie na początku, co miałem okazję doświadczyć na placu manewrowym. Pozdrawiam Krystian
2014-09-08 | Konrad Gęsicki | Odbyte kursy: B
Ocena:


Witam, Właśnie zdałem państwowy egzamin praktyczny. Nie dokonałbym tego gdyby nie Pan Robert Staszkiewicz - instruktor szkoły KURSANT. Pan Robert to profesjonalista, ma niesamowity kontakt z ludźmi, potrafi dokładnie wytłumaczyć zaistniałe sytuacje na drodze. Jest wymagający ale naprawdę uczy perfekcyjnej jazdy. Doskonale czyta ludzi i naprawdę można mu zaufać w kwestii przygotowania do egzaminu. Dziękuję, pozdrawiam i przede wszystkim POLECAM każdemu!!! :)
2014-09-06 | Paulina Biźnia | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


w dniu 5.09.2014 dumnie dołączyłam do grona kierowców zdając egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem ! Wszystko to za sprawą najlepszego instruktora w Kursancie pana Jakuba Radlińskiego, to on wszystkiego od podstaw mnie nauczył cechuje się wielką cierpliwością i zaangażowaniem w postępy kursanta, służy pomocą co jest najważniejsze oraz zna strefę egzaminacyjną na wylot, co zmniejsza stres na egzaminie. Dobrze wyuczone podstawy oraz ćwiczenia za kierownicą to recepta na zdany egzamin! Miłą atmosferę i dyspozycyjność to znajdziemy w KURSANCIE. Moja przygoda z tą szkołą jazdy i z panem Jakubem dobiegła końca, a Twoja może się rozpocząć! Do czego gorąco polecam!
2014-09-06 | Agnieszka B. | Odbyte kursy: kat B
Ocena:


Dzisiaj zdany egzamin praktyczny kat B. Polecam szkołę i instruktora Pana Janusza Lorenza bardzo profesjonalna,skuteczna nauka, a przy tym mądry człowiek, świetny dydaktyk.Agnieszka B.
2014-09-04 | Marcelina | Odbyte kursy: B2
Ocena:


Od mojego kursu minęło już kilka miesięcy, od egzaminu 4 miesiące. Chciałabym jeszcze raz polecić instruktora, z którym miałam przyjemność uczyć się postępowania na drodze - pana Zbigniewa Kulpę! To właśnie teraz, kiedy sama pokonuję wiele kilometrów, widać, że dostałam od pana Zbyszka solidne podstawy do tego, by samodzielnie jeździć samochodem i nosić dumne miano kierowcy! Nie boję się wsiąść do samochodu, niestraszne mi parkowanie, dłuższa trasa... Powoli wypracowuję własną technikę jazdy i cały czas się uczę. Dzięki Panu Zbigniewowi jeżdżę bezpiecznie i pewnie, co potwierdzają rodzina i znajomi. Jeszcze raz dziękuję za naukę, dobre słowo i troskę!

Szkoła Jazdy Kursant® | Wszelkie prawa zastrzeżone 2000-2010
strony internetowe | agencja pr | digital pr |